14 eines de compressió d’imatges gratuïtes per millorar la velocitat del lloc web

Optimitzeu les vostres imatges de WordPress, Joomla o qualsevol altre lloc web perquè la vostra pàgina web es carregui més ràpidament per millorar el rànquing i l’experiència dels usuaris.


Estadístiques interessants Arxiu HTTP mostra la mida mitjana de la pàgina web 2,4 MB i les imatges aporten el 64%.

És cert, és una mida mitjana d’imatge d’una pàgina web 1,5 MB.

mida mitjana del lloc web

Quina és la mida de la pàgina web? Es pot fer ràpid auditoria trobar.

Si teniu un lloc web basat en imatges o bé contribueixen, haureu d’optimitzar-los per reduir-ne la mida. Al reduir la mida de la imatge, obté l’avantatge següent.

 • Reduïu la mida general de la pàgina web
 • Desa l’amplada de banda
 • Carregueu la pàgina web més ràpidament i, eventualment, ajudeu a classificar el SEO

Hi ha diverses maneres d’optimitzar les imatges, però fer-ho sense perdre qualitat és la manera més intel·ligent. En aquest article he tractat tres tipus d’eines. 

 • Eines autònomes: No cal que instal·leu res al vostre lloc web. Només podeu visitar el lloc web de l’eina i penjar les imatges i obtindreu imatges optimitzades per descarregar-les.
 • Plugin de WordPress: Necessiteu instal·lar el connector al vostre lloc web de WordPress i en funció de la configuració, reduirà la mida cada vegada que pengeu les imatges.
 • Extensions de Joomla: Heu d’instal·lar extensions al lloc web de Joomla i l’optimització es produirà des del servidor de lloc web de Joomla.

A punt per augmentar la velocitat del vostre lloc web?

Eines autònomes

L’ús d’eines autònomes és probablement la millor manera de comprimir les imatges, però hi haurà limitat tant per mida com per nombre d’imatges que pugueu carregar. Així que has de provar quin és el que més et convé.

PNG diminut

TinyPNG utilitza tècniques de compressió amb pèrdues intel·ligents per reduir la mida del fitxer dels fitxers PNG o JPG. Podeu penjar fins a 20 imatges amb un màxim de 5 MB cadascuna.

minúscul

Compressor

Comprimeix i redueix la mida de la imatge fins a 90% amb Compressor mantenint una resolució d’alta qualitat. És compatible amb JPEG, PNG, GIF & El límit de fitxers SVG i la mida dels fitxers és de 10 MB. 

compressor

Puny PNG

PunyPNG compressió que només funciona per a dissenyadors i desenvolupadors. Potser no és adequat si la mida de la vostra imatge en MB ja que el límit és de 150 KB cada un per a fins a 10 fitxers. Comprimeix JPG, GIF & Tipus de fitxer PNG.

Comprimeu ara

Reduïu el pes dels fitxers d’imatge Compressnow. L’únic d’aquesta eina és que podeu triar el% de compressió per obtenir resultats. De manera que està sota el vostre control el nivell de compressió que voleu.

Cracòvia

Cracòvia us permet seleccionar el mode d’optimització entre LOSSY, LOSSLESS i EXPERT. Podeu penjar un fitxer des del vostre ordinador, Dropbox, Google Drive o Box.

Optimi Zilla

Pengeu fins a 20 fitxers en formats JPEG i PNG a OptimiZilla. Si pengeu diversos fitxers, podeu optar per descarregar-los tots alhora.

Imaginar

Teniu l’opció de triar el nivell comprimit entre normal, agressiu i ultra. Imaginar guardeu els fitxers durant 24 hores perquè pugueu descarregar-los més tard si ho desitgeu.

imagina

Les eines autònomes anteriors han de poder ajudar-vos a reduir els fitxers. Vegem el següent complement de WordPress.

Plugins de WordPress

Podeu instal·lar el següent complement al vostre WordPress, de manera que sempre que carregueu les imatges, tindrà lloc l’optimització.

EWWW Optimitzador d’imatges

EWWW Optimitzador d’imatges és un dels millors complements d’optimitzadors disponibles, que ajuda a reduir la imatge, la mida i us ofereix una opció per desactivar l’optimització o la creació d’una mida determinada.

Això és extremadament útil si utilitzeu un lloc web relacionat amb la fotografia i no voleu perdre la qualitat comprimint només les imatges de mida o funcions específiques..

ewww-imatge

WP Smush

Instal·lat actiu per a més d’un milió de llocs, fantàstic complement de wpmudev, que permet comprimir les imatges a granel o durant la càrrega. WP Smush té un límit de 50 en una versió gratuïta de compressió massiva a granel.

wp-smush

Processa formats JPEG, PNG i GIF.

Optimus

Optimus de KeyCDN us ajuda a reduir la mida de la imatge fins a un 70%, però té la limitació de fitxer màxim de 100 kB.

 • Optimització d’imatges originals
 • Optimitzar durant la càrrega

TinyPNG

Comprimeu JPEG & Imatges PNG amb TinyPNG. Això ho faig actualment i estic contenta.

tinypng-wordpress

Píxel curt

No és només una imatge, sinó també comprimir PDF amb Píxel curt. També és compatible amb WooCommerce i processa GIF, PNG, JPG & Fitxers PDF.

píxel curt

Per sobre del connector de WordPress, podreu ajudar-vos a fer que el vostre lloc web sigui més ràpid reduint la mida de la imatge.

Extensions de Joomla

Les següents extensions són gratuïtes per utilitzar-lo, així que endavant i proveu de veure quins us serveixen.

Reciclatge d’imatges

Reciclatge d’imatges és una extensió popular de Joomla que us ajuda a optimitzar imatges i fitxers PDF. Podeu comprimir automàticament les imatges recentment penjades i també les existents. Teniu l’opció de definir el nivell d’optimització per al tipus de suport.

EIR

Resizer fàcil d’imatges redimensiona la resolució d’una imatge carregada a través del gestor de suports. Aprofita el servei per Optimus.io per a compressions.

Conclusió

Espero que les eines de compressió d’imatges anteriors us ajudin a minimitzar la mida general de la pàgina per a un lloc de càrrega ràpida. I, si no busqueu només una imatge, sinó una optimització completa de llocs web, podeu considerar l’ús del CDN com SUCURI.

Tags:

 • Optimització

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map