13 millors eines de control de l’API per al vostre negoci

Si hi ha una cosa que les empreses no es poden permetre en el paisatge competitiu d’avui, és el rendiment del sistema sub òptim.


Pitjor encara és el cas d’un o més sub-sistemes fallits i l’equip tècnic no n’és conscient. En indústries crítiques com la banca, la borsa de valors, etc., els temps d’aturada poden costar milions de dòlars (o més) cada minut, mentre que en d’altres, pot haver-hi una reacció fatal per als clients. Gairebé no hem arribat a un punt en què es coneix un error abans que el vostre client ja no sigui tan intel·ligent; és obligatori.

API, API, a tot arreu

És un món dominat per les API i és probable que escolteu i utilitzeu el terme diverses vegades al dia. Si sou un proveïdor de serveis de qualsevol tipus, teniu API que altres usuaris confien i hi ha API que consumiu per mantenir el negoci en funcionament (API de Google Maps, API de pagament, etc.). Però aquesta és només la punta de l’iceberg. Per als que es troben en el món de la programació informàtica, una interfície de programació d’aplicacions (API) és un terme ampli que abasta més que mapes i compres.

Sense que us n’adoneu, tot en un sistema de programari (sí, literalment tot) és una API o exposa una API.

Abans de passar a controlar les API, prenem un moment per comprendre què és una API i quina extensió del nostre sistema de programari abasta. Això us ajudarà a reduir les opcions i a decidir millor les API que voleu cobrir i, per tant, quines eines seran millors per al vostre cas d’ús únic..

Què és una API?

Comencem amb la definició estàndard del llibre de text abans de aprofundir amb el vocabulari empresarial quotidià. Si preguntem a Wikipedia sobre les API, cal dir-ho:

En la programació d’ordinadors, una interfície de programació d’aplicacions (API) és un conjunt de definicions de subrutina, protocols de comunicació i eines per crear programari. En termes generals, es tracta d’un conjunt de mètodes de comunicació clarament definits entre diversos components. Una bona API facilita el desenvolupament d’un programa informàtic proporcionant tots els blocs de construcció que després programen junts.

Una API pot ser per a un sistema basat en web, sistema operatiu, sistema de bases de dades, maquinari d’ordinador o biblioteca de programari.

La segona línia és essencial (l’èmfasi és el meu). No són només els serveis web que compten com a API. Les trucades del sistema operatiu, les interaccions del sistema de bases de dades, els senyals de maquinari, les biblioteques de programari (codi que un altre codi pot reutilitzar), tots són dins l’àmbit d’una API ja que presenten una interfície ben definida i ben entesa i un conjunt de protocols..

Ara, un dia determinat, qualsevol d’aquestes API pot deixar de funcionar. Potser el disc dur va arribar al seu límit d’operacions d’entrada / sortida per segon, o el certificat SSL ha caducat, o hi ha un error que no s’utilitza en la darrera versió del codi que s’utilitza; totes aquestes situacions justifiquen un control constant i una acció immediata quan (preferiblement abans) el problema es produeix.

De manera adequada, aquest article suggerirà eines que poden supervisar la vostra aplicació en tots els àmbits, no només l’intercanvi de dades entre dos sistemes.

El cost dels temps d’inici d’API

És difícil quantificar quant duren els temps morts, però Gartner va publicar un estudiar el 2014, que va anotar el número en 300.000 dòlars per hora. Aquesta és una mitjana modesta, per descomptat. Penseu en la pèrdua de negoci causada per una hora d’aturada durant la temporada de descomptes de Black Friday. Si voleu més històries de terror sobre com les API que no funcionen o funcionen sense funcionar, van matar l’activitat empresarial o l’esperit dels empleats, vegeu aquí i aquí.

Tot i que no es pot subestimar el costat empresarial dels temps d’inici de l’API, també hi ha una pèrdua oculta que pot ser encara més gran a llarg termini: la moral dels equips. Els desenvolupadors els agrada l’automatització i la fiabilitat dels sistemes (realment ho fem tots; imagineu que el vostre servidor de correu cau diverses vegades al dia!), I els temps d’aturada trenquen el seu codi i els frustren. Si aquests continuen, els problemes aviat començaran a afectar altres funcions empresarials (vendes i màrqueting) que es cansarà de perdre’s continuament la cara davant del client..

He vist de prop que dues empreses moren gairebé mortes a causa dels sistemes de control interns pobres i no tinc el cor de tornar-ho a veure. ��

Ara, els temps d’aturada no es poden eliminar; al món real, qualsevol cosa pot funcionar malament en qualsevol moment. Però, al tenir els sistemes de control adequats al lloc, podem conèixer els errors que es produeixen, de vegades fins i tot abans que el client ho faci!

Tenint en compte això, vegem algunes de les millors eines de control de les API del mercat.

Tendències de tendència

Una solució completa per a tot tipus de control de l’API (recordeu la nostra àmplia definició d’una API anteriorment?), Tendències de tendència proporciona supervisió de llocs web, API, servidors i molt més. Ofereix una base de clients feliç de 25.000, amb noms com Vimeo, Microsoft, Volkswagen, Vimeo i molt més, entre els seus clients.

Una característica única de Uptrends és la prova basada en navegador. El servei genera diferents navegadors reals per executar l’aplicació / lloc web i proporciona una mètrica detallada del seu funcionament.

Però els temps de resposta i les mètriques són només la meitat de la història. Uptrends també us proporciona un informe de rendiment detallat i que serveix d’actius, de manera que sap exactament el que causa un coll d’ampolla. Quan es produeix un error, el servei fa una captura de pantalla i us l’envia, de manera que podreu veure exactament com se sent a l’altre extrem de l’equació. ��

En definitiva, Uptrends és un servei fiable i deliciós de confiança de molts grans noms.

Dotcom-Monitor

La plataforma Dotcom-Monitor us permet configurar un dispositiu de control de diverses tasques mitjançant una tasca HTTP / S. Amb això, podeu supervisar les API web basades en OAuth 2.0 per obtenir disponibilitat, rendiment i respostes adequades. Replicant una o més sol·licituds de client final i supervisant un servei web SOAP, els agents de Dotcom-Monitor comproven que les dades es puguin intercanviar correctament entre l’API i una aplicació web.

Quan un agent detecta un error, el comprova en el filtre del dispositiu. Si no es filtra l’error, el dispositiu dispara una alerta. Podeu configurar diversos grups d’alerta i configurar programes d’alerta i opcions d’escalada personalitzades. Els informes estan disponibles en formats CSV, PDF i TXT. Mostra mètriques múltiples i útils, com ara els temps de resposta, els temps d’inactivitat i el rendiment mitjà per ubicació.

Els plans de preus de Dotcom-Monitor comencen a partir de 1,99 dòlars mensuals i ofereixen supervisió de serveis web amb suport per a HTTP / S, API Web SOAP / REST, verificació de certificació SSL, validació de resposta, alertes instantànies i 30 ubicacions de monitorització, entre altres funcions..

Comprovar

Checkly afirma ser una solució de seguiment i proves d’última generació que va cridar molt l’atenció, especialment a la comunitat JavaScript amb clients com Vercel i Humio. Podeu supervisar les API web, així com les transaccions de llocs, els fluxos en un navegador real. El quadre de comandament únic us mostra tot el que heu de saber sobre la correcció i el rendiment de la vostra aplicació en qualsevol moment.

M’agrada molt com Checkly combina una configuració sense esforç i una facilitat d’ús amb eines potents per personalitzar els vostres xecs. En comptes d’un simple ping, utilitza comprovacions HTTP configurables a tota regla per supervisar les API. També inclou scripts de configuració / retirada, cosa que resulta molt útil quan, per exemple, voleu signar sol·licituds o netejar les dades de prova.

Una altra cosa que destaca és la potent API REST que permet orquestrar i automatitzar els teus xecs, per exemple, amb Terraform. També permet als usuaris configurar alertes de grana fina combinades amb Opsgenie, Pagerduty o Slack. Tot plegat és una solució fantàstica que veig més interessant per als equips moderns de DevOps.

El preu comença a partir de 7 dòlars mensuals i inclou un interval de comprovació d’un minut i ubicacions globals del centre de dades.

Amazon CloudWatch (per AWS)

Si teniu infraestructura amb AWS, CloudWatch no es pot recomanar prou. A més del monitoratge d’aplicacions, CloudWatch també disposa de control d’infraestructures, ajudant el vostre equip de DevOps a dormir tranquil de nit.

Font de la imatge: aws.amazon.com

Segons la descripció oficial, CloudWatch ofereix:

 • Monitorització d’aplicacions
 • Visibilitat a tot el sistema
 • Optimització de recursos
 • Salut operativa unificada

Així, sempre que tingueu un desplegament només AWS, CloudWatch serà capaç de supervisar el temps de funcionament, el rendiment, l’ús de recursos, l’ample de banda de xarxa, l’ús de disc / CPU, etc., proporcionant una solució robusta a tot tipus de monitoratge..

Potser l’avantatge més significatiu de CloudWatch és que pràcticament no és necessari configurar res. Els serveis AWS generen registres rellevants i els comparteixen directament amb CloudWatch, que acaba en un tauler de pantalla senzill i senzill d’entendre.

Font de la imatge: aws.amazon.com

Des del tauler de comandament, no només podeu llegir mètriques (mentre que els plans gratuïts ofereixen exactitud d’un minut, els plans de pagament us poden apropar fins a la precisió d’un segon, de manera que us permetrà supervisar en temps real), sinó que també podeu crear personalitzacions. les regles, configureu les alarmes i quan s’han d’actuar, escanejar els registres del sistema tants detalls com vulgueu, i molt més.

Per descomptat, no tothom està en AWS, però les empreses digitals més importants i famoses són, i és per això que vaig pensar que CloudWatch s’hauria d’incloure en aquesta llista. Pot ser que comenceu a semblar una trompa trencada en aquest moment, però, sincerament, si esteu a AWS, no hi ha cap manera més fàcil de configurar el control que CloudWatch.

Voleu obtenir més informació sobre AWS CloudWatch expert aquí.

Pel que fa a preus, Amazon també l’ha mantingut senzilla. No hi ha cap bloqueig mensual ni anual. Tu decideixes quant és la teva necessitat i només pagues segons el que facis servir.

Però sobretot, mireu l’oferta de nivell gratuït i digueu-me que no és possible anar a aquest servei. ��

Font de la imatge: aws.amazon.com

Rigor

Si viviu mitjançant mètriques de rendiment i situeu l’experiència del client per sobre de tot, Rigor val la pena mirar. El nom està ben triat, ja que podeu obtenir el rigor amb l’eina que vulgueu. ��

Una de les característiques més útils de Rigor és la prova funcional. Si no entreu a la prova d’informació, no patiu; Les proves funcionals es refereixen a l’acte de provar tot el flux d’una transacció i no només centrar-se en un únic punt final.

D’alguna manera, les proves funcionals són més importants que les proves d’unitat perquè cobreixen implícitament les proves d’unitat i proporciona directament la predicció de l’experiència al client.

Com es pot veure a la imatge de dalt, aquesta prova funcional té una sèrie de set regles que constitueixen una transacció.

La Regla núm. 1 és una sol·licitud per cercar un artista en particular a l’API; aleshores, la Regla núm. 2 és una afirmació, és a dir, volem imposar que l’artista que hem buscat estigui disponible; si es passen aquestes dues proves, el sistema passa a la regla núm. 3, etc..

A l’exemple anterior, els salts de prova funcional es mostren a la Regla 7, i es comunica immediatament als grups d’interès que no hi ha prou còpies de l’àlbum “Funky Kingston”. Parleu de centrar-vos en els negocis que de preocupar-vos per les peces tecnològiques!

El rigor és un servei sever per a negocis seriosos que no m’importa pagar una prima per alguna cosa sorprenent, així que si en sou, definitivament, comproveu-ho.

Afirmable

Afirmable es marca la més fàcil eina de control de l’API i s’orienta principalment als equips de proves i de proves. Així que si creieu que no teniu la competència tècnica interna per lluitar amb JSON, XML i escriure codi, Assertible val la pena fer-ho.

L’USP d’Assertible és atractiu i senzill: els vostres equips de QA i Testing poden crear proves i verificar-les / supervisar-les mitjançant la interfície Assertible. S’integra perfectament amb GitHub, de manera que la vostra base de coneixement queda amb vosaltres, a més de treballar perfectament amb Slack.

La funcionalitat d’integració i revisió de cercles complets permet pràcticament qualsevol persona del vostre equip (fins i tot gestors de projectes) crear proves i revisar les mètriques de rendiment.

D’acord, la situació de la captura de pantalla anterior pot semblar una mica irreal (resolució d’un problema d’un minut), però és possible quan la informació sigui clara i immediata. L’absència nul·la de codificació requereix que es puguin crear proves tan ràpidament com es puguin escriure els vostres equips de QA i, un cop fetes, es poden aplicar una i altra vegada. Això contrasta clarament amb la pràctica de les “proves manuals” seguides a la majoria de les empreses, on un testador únic pot trigar diversos dies a cobrir l’aplicació, però no pot faltar detalls més excel·lents simplement per la supervisió o l’esforç..

Com a mínim 100 dòlars al mes (que és el més important) pla, per cert), Assertible permet supervisar fins a 50 serveis web, un total de 50.000 proves i 20 membres de l’equip. Penseu en el cost de tenir una QA treballant a temps complet per crear i executar manualment proves, i és obvi que Assertible ofereix una eficiència exponencial.

BlazeMeter

Quan es tracta de proves de finalització a extrem i supervisió d’aplicacions, BlazeMeter és el boixet que menja tota la resta per dinar. Al mateix temps, però, no serveix per als desmarats del cor o els que busquen una solució senzilla de control de l’API que no exigeixi gaire.

BlazeMeter és una cosa amb la qual us casareu i, a continuació, continua pagant tota la vida de l’aplicació.

La integració amb el punt més gran de BlazeMeter Apache JMeter, possiblement, l’eina de mesura del rendiment per defecte per a aplicacions web grans. Sí, amb BlazeMeter, podeu escollir marcs de prova de codi obert i analitzar-los fàcilment mitjançant senzills taulers.

Els plans són econòmics i, si la sol·licitud pot veure fins a 5.000 usuaris concurrents, us costarà 649 dòlars al mes per utilitzar BlazeMeter. Els plans de costos fixos estan disponibles per a càrregues de treball encara més grans, que la norma donada el tipus de clients que BlazeMeter té: Pfizer, Adobe, GAP, NFL, Atlassian, per citar alguns.

No és com si BlazeMeter no es pugui utilitzar de maneres més senzilles. Com la majoria d’altres eines de control de l’API, proporciona proves funcionals (que s’anomenen “escenaris”), que es poden fer mitjançant una intuïtiva interfície gràfica GUI..

Dit això, BlazeMeter està creat per a desenvolupadors. A través de l’eina de proves dedicada Taure, BlazeMeter exposa un DSL (Domain Specific Language) que es pot utilitzar per escriure proves genèriques que es poden executar contra JMeter, Selenium i altres eines populars de codi obert. I no deixeu que l’esment d’un DSL et preocupi; no és res més que un fitxer YAML glorificat (extensió .yml):

execució:
– concurrència: 100
ascensió: 1m
espera: 1m30s
escenari: senzill

escenaris:
senzill:
temps de pensament: 0,75
sol·licituds:
– http://blazedemo.com/

Passeu una estona amb Taurus i els vostres desenvolupadors estaran agraïts de poder escriure proves reutilitzables complexes!

Tot plegat, BlazeMeter és un pes pesat per als pesos pesats.

AppDynamics

Ara una part de Cisco, AppDynamics porta molt de temps en el joc de monitorització d’aplicacions web i és força conegut. Actualment, AppDynamics és un conjunt d’eines per resoldre una àmplia gamma de necessitats de control i rendiment d’un equip SaaS modern..

Pel que fa al monitoratge API / microservici pur, la suite ofereix Microscopi intel·lectual. Amb aquest servei, podeu supervisar i analitzar un clúster de microservici de pràcticament qualsevol escala, preservant l’historial i permetent-lo correlacionar amb els canvis del clúster. De tota manera, això almenys permet simular l’impacte d’afegir / treure nodes del clúster.

El mateix passa amb el control de les mètriques en temps real, que es poden fer a nivell de clúster o a nivell de node, presentant-vos tant la vista de gran imatge com l’extrem detall, segons sigui necessari..

Com es pot veure a la captura de pantalla, el seguiment de Docker està integrat correctament, cosa que apreciaran els equips que tinguin la seva infraestructura en funcionament a Docker (gairebé tothom, és a dir ��).

A més d’això, també estan disponibles el monitoratge en núvol i el control de DevOps, que funcionen en diversos proveïdors de IaaS com Amazon AWS, Azure, Pivotal, etc. La informació contínua està disponible a tot el pipeline de lliurament, proporcionant confiança i una base sòlida per a DevOps. equip.

La guinda del pastís és la integració de Machine Learning al cor mateix del sistema. Per exemple, de vegades no coneixeu la línia de referència ideal per a la vostra aplicació, però com que el negoci funciona correctament, podeu acceptar les mètriques actuals com a línia de referència..

Llavors, com podeu fer el càlcul de la línia base? És difícil quan tens milers de punts de dades en streaming cada hora, però no si hi ha un sistema capaç d’aprenentatge de màquines.

Com ajuda això a les empreses? Aquí teniu un exemple. Si sabeu que la vostra línia de referència per al temps de treball és del 98,5% i actualment teniu un 98,6%, podeu tenir una tranquil·litat real. A més, tenir accés a línies bàsiques reals i dures t’estalvia de la migració excessiva i costosa que alguns consultors poden recomanar impulsar durant “sis nou” (99,9999% màxima de temps).

El sistema ML també és prou intel·ligent per esbrinar i informar de la única causa de fallida entre un cúmul de microservicis que hi ha dins del codi (aquesta és la part més impressionant!), De manera que els vostres equips saben exactament què s’han de solucionar. La captura de pantalla de sota mostra com el sistema pot aprofundir en un servei REST basat en Spring Spring i assenyala el Bean que ha fallat.

No és possible cobrir totes les funcions de caiguda de la mandíbula aquí, així que no dubteu a veure-ho documents oficials.

Nova relíquia

Segons molts, Nova relíquia és líder del mercat en eines de control de rendiment de les aplicacions i, per una bona raó. El fan servir tant grans com petites empreses, des de Fortune 500 behemoths fins a petites i petites empreses, i ofereixen una combinació de precisió i detall..

L’equip de la nova relíquia s’enorgulleix de la seva profunda comprensió de DevOps, i per tant, aquesta oferta està construïda per proporcionar una visió completa i en temps real de la vostra infraestructura..

El major USP de New Relic és la disposició intuïtiva de tot el sistema, que permet veure de forma instantània com flueix tot i exactament on es troba el coll d’ampolla. És difícil descriure la interfície d’interès en paraules, així que aquí teniu una captura de pantalla:

Com podeu veure, és força fàcil rastrejar visualment com les dades surten del sistema al sistema i les mètriques de rendiment que en resulten. La lentitud i els temps d’aturada desencadenen alertes instantànies, cosa que permet solucionar els problemes abans que el negoci pateixi.

No es tracta només del costat de DevOps que es recull a la nova relíquia. També és possible establir objectius i regles per a l’experiència del client i obtenir informes detallats per esbrinar on es requereix més feina. Com qualsevol comerciant digital que val la seva sal sap, aquesta informació és or sòlid.

No hi ha cap final a l’enginyós tauler de New Relic. Mireu aquest, per exemple, que assenyala tot el clúster de les aplicacions per nodes i proporciona informació en viu sobre el que passa a cada node..

Per tant, si la vostra aplicació és senzilla o complexa, la nova relíquia pot oferir moltes visions interessants.

API Fortress

El següent en la línia és API Fortress, que vol ser un ganivet suís de l’exèrcit de monitoratge de l’API per a diversos equips d’una organització i ho fa prou bé.

Dirigit a provadors i desenvolupadors, API Fortress permet crear proves visuals i col·laboratives com qualsevol altra eina moderna de control de l’API, i després caminar una mica més de distància sobre comoditat i funcions. Les dues que més m’agraden són proves de càrrega i burla.

Per als desenvolupadors, API Fortress pot crear una suite de proves a partir d’una especificació d’API determinada. Així, si seguiu Swagger, OpenAPI o RAML, la meitat del treball ja està realitzat. API Mocking permet als vostres equips de desenvolupament definir la interfície de la nova API com un servei de mofa, a partir del qual els equips de QA poden començar a construir les suites de prova immediatament. No és més esgotador, espera molt de temps que s’acabi l’API real abans de començar la QA!

API Fortress també funciona amb tots els sistemes de CD / CD principals, alleurant un punt més d’integració. Finalment, també s’incorporen proves de control de càrrega sòlida en roca i fan de l’API Fortress un paquet complet per a equips de desenvolupament i proves per a proves ràpides i control de API..

Rastreig

Si la supervisió a nivell d’interfície no ho fa per al vostre equip i cerqueu una eina potent de control de nivell de codi, hi ha Rastreig. A partir de l’escriptura, tots els llenguatges i entorns de programació principals són compatibles: Java, Scala, Net, Node, PHP, Python, Ruby i Go.

Com es pot veure a les captures de pantalla de dalt, hi ha mètriques de nivell de component i de nivell de funció, que proporcionen una visió instantània i clara del làser per a què l’aplicació es comporta de la manera que és.

Com configurar-lo? No podia ser més senzill! Per a la majoria dels idiomes que s’enumeren abans, Traceview té agents de programari que simplement es poden incloure al vostre projecte sense molestar res. Comença a reunir informació en temps real en molt poc temps. ��

RapidSpike

RapidSpike és una solució magra, centrada en els elements fonamentals del temps de funcionament i la vigilància, sense que hi hagi grans campanes i xiulets que alguns senten amb la majoria de les eines de control de les API. El seguiment de rutes predeterminades (viatges d’usuaris) és compatible, com es parla amb l’API en diversos passos.

Tot això és estàndard i pràcticament el que podríeu esperar de qualsevol sistema de monitorització d’API modern, però el que distingeix RapidSpike, al meu parer, són els seus sistemes d’alerta.

Hi ha una escalada integrada al sistema, de manera que si el primer nivell de contacte no es resol o respon a la “crisi”, la notificació augmenta la cadena. Ouch! �� Bé, potser és millor que no necessitem un cap real que ens mantingui als peus tot el temps.

API Science

Amb API Science, arribeu a provar les vostres API amb una API. Tot i que això sembli una manera fantàstica de dir el mateix, API Science ofereix algunes funcions novedoses que poden atraure a molts. El primer és el monitoratge complet de la pila d’API, el que significa que també abrigueu API externes.

Moltes vegades passa que les API són eficaces i tenen resposta, però les de què depèn el seu negoci ja han caigut. A més, en alguns casos, no hi ha cap afirmació objectiva sobre la base de l’API en aquell moment, una lluita que pot convertir-se en una mena de guerra freda entre dos proveïdors de l’API.

En aquests casos, API Science funciona com un mitjà intermedi indiscutible que pot mostrar la disponibilitat històrica de les API.

La segona característica més interessant és la prova distribuïda d’API. API Science supervisa les vostres API des de diverses ubicacions del món i us permet saber com es comporta l’API per a diferents ubicacions. Combina tot aquest JavaScript personalitzat al sistema de monitorització i tens una eina de control de l’API gairebé ideal. ��

Amb això, les meves recomanacions principals per al control de les API s’acaben. He fet tot el possible per no restringir les API a la definició estreta que reben amb l’etiqueta la majoria de les vegades. Des dels propietaris d’empreses fins a desenvolupadors, testers, QA i gestors de projectes, hi ha eines en aquesta llista que funcionen per a tothom.

Tags:

 • API

 • Seguiment

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map