10 eines de control sintètic per al vostre negoci en línia

Siguem sincers. Hi ha tot tipus d’eines de monitoratge existents i, tot i així, els temps d’aturada i els errors són una font important de preocupacions empresarials.


El seguiment sintètic pot ser la resposta?

El seguiment és una part extremadament crítica i necessària de qualsevol negoci digital modern.

No podeu confiar en el descobriment accidental d’errors ni esperar fins que truqui un client frustrat, simplement perquè el cost dels negocis és massa elevat..

Voldria que pogués fer públics els detalls (però les obligacions contractuals em lliguen), però he vist una empresa perdre la posició del mercat del número 2 al # 20 més o menys, només perquè les reclamacions dels clients s’acumulessin. I això era un negoci de B2B, penseu-ho. Si creieu que un bon servei d’atenció al client (o un equip “d’èxit” del client, com vulgueu anomenar-lo) els hauria pogut estalviar, us equivocaríeu, simplement eren molts errors inesperats del sistema que es mantenien a l’atzar de manera aleatòria. fins i tot després de fer-se les solucions.

Per què el seguiment no és suficient?

La resposta a aquests problemes comercials és: supervisar. Sí, tothom ho sap, i vós, com a negoci, podeu tenir uns quants sistemes de control.

Però el desafiament de les aplicacions del món real és que els pings i els temps de funcionament de l’API ni tan sols escapen la superfície de l’aplicació. Les aplicacions modernes es basen en transaccions, embuts, accessos i diversos serveis de tercers, i tot això necessita funcionar junts en lloc de funcionar perfectament aïlladament..

Amb sistemes tradicionals de supervisió, alhora que podeu tenir la confiança que el vostre servidor de correu electrònic funciona i que el vostre servidor de pagaments funciona, però com sabeu si el servidor de pagament pot enviar correus electrònics transaccionals a través del servidor de correu electrònic.?

Salutació al seguiment sintètic.

Si heu estat lluitant per assolir el difícil lloc promès on trobareu problemes abans que els vostres clients facin, el seguiment sintètic és el que necessiteu. Tot i el nom sonor esotèric (i el fet que pot ser molt difícil codificar-se), el Monitorització sintètica és una idea bastant simple d’explicar.

Es tracta de simular els usuaris d’aplicacions en forma de scripts, que després passen per sobre d’uns fluxos de pàgines predefinits per verificar que tot funciona com hauria de ser. Tingueu en compte que per a la vostra sol·licitud, no hi ha cap diferència real: les sol·licituds funcionen com si provenien d’un usuari real, i impliquen pressionar botons i omplir formularis a les pàgines exactament com ho faria un usuari..

Tenir configurades i executades regularment una suite de proves d’aquest tipus, permet respondre en tot moment a les següents preguntes crítiques:

 • Està en funcionament el sistema?
 • Hi ha tots els subsistemes importants actuals?
 • Els clients poden iniciar sessió?
 • Els clients poden localitzar el que esperaven i al lloc adequat?
 • Té algun canvi recent de codi alguna part de l’experiència del client?
 • Els clients poden filtrar resultats, descarregar informes, etc..?
 • Els clients poden fer pagaments?
 • Els clients poden contactar amb l’equip d’assistència des de l’aplicació?

La vostra llista pot variar, però, un cop hàgiu configurat el seguiment sintètic, sempre podreu tenir una confiança del 100% en el vostre sistema. És difícil supervisar el seguiment sintètic, però un cop ho hagueu configurat i funcionat, començareu a preguntar-vos com ho heu aconseguit mai sense ell!

Quines són algunes de les millors eines de control sintètic disponibles?

Així, ara que esteu preparat per assumir el càrrec real de l’aplicació, real (o “sintètic”), aquí teniu algunes de les millors eines que podeu implementar i començar a beneficiar-vos de seguida..

Tendències de tendència

Tendències de tendència és un servei de supervisió sintètica bonic i ric en funcions que val la pena fer-ho. Algunes de les funcions que impressionen a l’alçada són les instantànies d’error (vegeu on es van trencar exactament les coses al navegador), l’acceleració de l’ample de banda (vegeu com es comporta el vostre lloc web / aplicació en condicions de xarxa pobres) i molt més.

Microsoft i Vimeo com els de Microsoft utilitzen uptrends, de manera que sou una bona companyia!

Comprovar

Checkly afirma ser una solució de seguiment i proves d’última generació que va cridar molt l’atenció, especialment a la comunitat JavaScript amb clients com Vercel i Humio. Podeu supervisar els fluxos de transaccions del lloc en un navegador real i comprovar els vostres punts finals de l’API. Un quadre de comandament únic us mostra tot el que heu de saber sobre la correcció i el rendiment de la vostra aplicació en qualsevol moment.

El que realment m’agrada és com Checkly combina una configuració molt senzilla i una facilitat d’ús amb eines potents als desenvolupadors. Feu servir la prova de Chrome Puppeteer per simular amb precisió les interaccions amb un navegador Chrome. Per crear les comprovacions, podeu submergir-vos en el codi o utilitzar el Registradora de titelles, una extensió Chrome de codi obert de Checkly amb gairebé 7.000 estrelles a Github.

Checkly ofereix una potent API REST que permet orquestrar i automatitzar els teus xecs, per exemple, amb Terraform. També us permet configurar les alertes de grana fina a Opsgenie, Pagerduty o Slack. Tot plegat és una solució fantàstica que veig més interessant per als equips moderns de DevOps.

El preu comença a partir de 7 dòlars mensuals, que inclou un interval de comprovació d’un minut des de les ubicacions del centre de dades globals.

Dynatrace

Quan es tracta de supervisió d’aplicacions, Dyntrace no necessita cap introducció.

I és per això que Monitorització sintètica el servei és molt recomanable. És una excel·lent eina amb el desplegament automàtic i la descoberta automàtica integrada per a sistemes distribuïts a gran escala, i els seus taulers i anàlisis es basen en la tecnologia de tecnologia més avançada que us ajudaran a evitar el soroll..

Pingdom

Quan es tracta d’un negoci mitjà, les seves necessitats són més aviat senzilles i senzilles. Normalment només hi ha una aplicació i uns quants punts finals per controlar, i només hi ha un bon grapat d’experiències de clients importants.

Per a aquests casos d’ús, la majoria de les ofertes més importants hi ha un excés de massa, cosa que fa que Pingdom sigui el meu preferit tant per al seguiment general com per a la Monitorització sintètica igual.

Com veieu, crear un test de control sintètic és senzill a Pingdom i segur que gaudireu d’una experiència orientada i atractiva. Si encara no heu començat amb cap monitoratge, us recomanaria que proveu tota la pila que ofereix Pingdom, segurament us encantarà!

Uptime.com

Horaris és un programari de monitorització web empresarial que inclou monitorització sintètica.

El seu exclusiu editor integrat, que inclou suggeriments de camp, crea un enfocament sense codi per a les comprovacions de transaccions. L’editor inclou una característica de Complet automàtic que identifica elements específics sense haver de buscar-los.

Els xecs de transacció a l’horari són una forma senzilla i ràpida d’obtenir informació crítica sobre el que no funciona al vostre lloc i per què. Us recomano molt que ho proveu.

Apica

Apica és una sòlida oferta de control sintètic d’una empresa fiable. El seu servei de control sintètic inclou monitorització de temps de funcionament, supervisió de competidors, monitorització global (simular usuaris de qualsevol geografia) i molt més.

Un dels avantatges principals que Apica ofereix és el de la implementació en premissa per a empreses sensibles a la privadesa o amb requisits normatius.

Lloc24x7

Igual que Pingdom, Site24x7 és més conegut com un servei de ping simple per supervisar el temps de funcionament de les aplicacions, però em va complaure veure la seva Monitorització sintètica ofrenes.

El servei és compatible amb els casos de prova de Selenium, de manera que és un bonus si ja heu estat utilitzant Selenium per a proves de navegador.

Em va impressionar el seu sistema de notificacions, que inclouen els webhooks programables i la compatibilitat plug-and-play amb equips de Microsoft, Slack, Stride, HipChat, Zapier, etc..

AppDynamics

Ara propietat de Cisco, AppDynamics és un nom popular als serveis de supervisió de llocs web i API amb un subconjunt important de supervisió sintètica basada en navegador. serveis.

Tot i que les ofertes són estàndard, hi ha un parell de funcions que m’han destacat.

El primer és el que es torna a provar l’error: tan aviat com es contraresta un error, AppDyanmics el torna a provar per assegurar-se que no és un fals negatiu; només aleshores se us envia una notificació.

En segon lloc, són els agents sintètics privats, que permeten desplegar agents sintètics personalitzats a la infraestructura per cobrir casos de punta o simplement problemes de latència posterior. Sens dubte val la pena revisar!

Catchpoint

Catchpoint és un servei de supervisió sintètica extremadament complet amb més de 700 ubicacions de proves globals (més que cap que vaig trobar mentre investigava per aquest article).

Tracta de cobrir tot l’espectre de monitorització comprovant més de 20 tipus de monitoratge i excavant la causa real del fracàs.

Per exemple, ha fallat la càrrega de fitxers a causa de que no hi ha resposta del servidor FTP, o de l’ISP del client o de l’ISP de la vostra empresa? Sigui qualsevol dels protocols populars, tipus de navegador, connectivitat de darrera milla, etc., Catchpoint es desprèn de la imatge real i completa.

Nova relíquia

L’últim d’aquesta llista és Nova relíquia, que és un altre servei de vigilància sintètica digna per fer-ho.

Té totes les funcions que podríeu esperar en un servei de supervisió sintètic capaç, tot i que només té 18 ubicacions mundials per escriure. Per tant, si la disponibilitat global és la vostra preocupació número 1, aquesta potser no serà la millor opció per a vosaltres.

Dit això, és una combinació perfecta si ja utilitzeu altres productes de New Relic, especialment Insights.

Conclusió

La contrapartida de Synthetic Monitoring és Real Monitoring, que implica el registre directe d’errors i veure’ls com un falcó. Igual que l’anterior, el Real Monitoring té el seu lloc essencial: les simulacions mai no podran assolir el caos d’un sistema carregat en viu.

Sobretot a l’hora d’esbrinar els llocs ideals per a l’optimització, el seguiment real és l’única aposta. Tanmateix, com ja s’ha assenyalat, Real Monitoring segueix el contacte amb el client i és una forma reactiva d’afrontar els errors (que, segons el meu parer, encara queda a pocs quilòmetres per davant del valor per defecte que practiquen les empreses, ignorant els errors ��).

Tags:

 • Seguiment

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map