Millor programari de reparació d’Android i iOS per a telèfons o tauletes

Posem-ho bé: la tecnologia no sempre pot ser perfecta, i també ho fan els vostres telèfons intel·ligents, tot i que és més fàcil enamorar-la. Al cap i a la fi, només és una màquina!


Tant si utilitzeu un telèfon intel·ligent com una tauleta alimentats per Android o iOS, funciona de manera senzilla quan el vau portar a casa. Es converteix en el vostre còmode còmode i ofereix una combinació perfecta de funcionalitat i usabilitat. Tanmateix, amb el temps, comenceu a presenciar una actuació lenta o lenta.

Com que la major part del temps es dedica a connectar-se amb el telèfon intel·ligent o la tauleta, és extremadament frustrant quan el dispositiu funciona lentament o comença a penjar-se. Aquests dispositius són propensos a danys físics i virtuals. Si bé aquest últim es pot arreglar substituint les seves parts danyades, els danys virtuals o tècnics no són tan fàcils de solucionar.

Com a resultat, teniu problemes per accedir a la informació o es pot perdre per bé.

Problemes habituals als quals s’enfronta un dispositiu Android o iOS

Imagina que vols trucar urgentment, però no ho pots fer. Les vostres trucades estan caient a causa d’un problema desconegut que apareix sobtadament del no-res Intenteu enviar un missatge a algú de la vostra llista de contactes, però podríeu veure que tots els vostres contactes desapareixen. La situació esdevé greu quan es nota que la bateria del telèfon s’escorre més ràpidament que mai.

Aquests problemes són habituals tant en dispositius Android com en iOS, i aquest no és el final. Hi ha tants altres problemes que pot aparèixer el vostre telèfon intel·ligent o tauleta, com ara:

 • Funcionalitat lenta
 • Repetició penjada
 • Problemes de connexió
 • Sobreescalfament del dispositiu
 • Google Play o altres aplicacions que es bloqueja.
 • Pantalla del dispositiu sense resposta
 • Problemes de descàrrega d’aplicacions
 • Fallada d’actualització
 • Enganxat amb el logotip d’Apple
 • Pantalla negre, blava o vermella de la mort
 • El dispositiu no s’activarà / desactivaria.
 • I molts més…

Quan es plantegen aquestes situacions, no us enyoreu (és obvi, al cap i a la fi, és el vostre gadget favorit!). Gràcies a un programari de reparació modern que es pot utilitzar per solucionar els problemes del vostre dispositiu.

# 1. Tenorshare ReiBoot

Si el telèfon intel·ligent Android o iOS ha començat a funcionar lent o penja diverses vegades, Tenorshare ReiBoot pot arreglar-ho. Amb més de 78 milions de descàrregues a tot el món, aquest programari professional de reparació és molt fàcil d’utilitzar i repara el vostre dispositiu perquè el faci funcionar com el que el vau comprar per primera vegada..

Dispositius compatibles

Tenorshare dóna suport a telèfons, tauletes i TV d’Apple mitjançant la resolució de més de 50 problemes de programari i altres problemes responsables del seu lent i lent rendiment..

És compatible amb més de 600 telèfons intel·ligents i tauletes Android amb la versió 2.0 i posteriors. La majoria de dispositius com Samsung, LG, Google, Huawei, HTC, Sony, etc. es poden arreglar independentment del proveïdor de serveis AT.&T, Vodafone, Verizon, T-Mobile, Sprint, Orange i així successivament.

Problemes del sistema que pot tractar

El programari de reparació pot arreglar problemes amb Android com el dispositiu bloquejat en la recuperació, la ràpida modalitat i els modes de descàrrega, congelació de la pantalla, el dispositiu no s’encén / desactiva, el drenatge de la bateria, la pantalla negra de la mort, la pantalla tàctil no funciona, bloquejada en el logotip, el virus Android, no de càrrega, el dispositiu lent o el maó, continuï reiniciant i bloquejat en mode auricular.

Digues adéu a problemes d’iOS com l’actualització enganxada, el logotip enganxat, la pantalla negra, la pantalla congelada, el mode de gravació, la pantalla blanca, la pantalla desactivada, l’encarregat en el mode d’auriculars, la pantalla de bucle d’arrencada, la restauració i la falta de còpia de seguretat, la pantalla blava, no es pot connectar. , errors a iTunes com 14, 39, etc.

Característiques úniques

 • És gratuït i perfecte per introduir o sortir dels modes d’inici i recuperació ràpids amb un sol clic. El mètode sense problemes i excel·lentment ràpid no requereix cap combinació de tecles.
 • El mètode més segur i fàcil d’entrar o sortir del mode de recuperació sense tenir premuts els botons manualment
 • Instruccions detallades per entrar o sortir del mode de descàrrega o del mode Odin amb clics simples
 • Soluciona 50 problemes més del sistema
 • 1 clic per esborrar la memòria cau del sistema per mantenir optimitzat el telèfon sense pèrdues de dades
 • Restaureu o actualitzeu Android o iOS per fixar el rendiment lent
 • Baixeu el programa iOS per actualitzar-lo a la versió més recent sense pèrdues de dades
 • Restaura IPSW personalitzat
 • Repara eficientment i restaura els errors i la còpia de seguretat d’iTunes
 • Admet Android 2.0 i posteriors
 • RAM: 256 MB o més, recomanat – 1024 MB
 • Sistema operatiu de l’ordinador: Windows 10, 8.1, 7, Vista, XP
 • CPU: 1 GHz (32 o 64 bits)

Com utilitzar-lo?

Pas 1:

Baixeu i instal·leu Tenorshare ReiBoot a Windows o Mac. Connecteu el dispositiu a l’ordinador mitjançant USB.

Pas 2:

Escanegeu el sistema operatiu per trobar problemes.

Pas 3:

Repara gratuïtament els problemes en mode de recuperació, arrencada ràpida o de descàrrega.

# 2. dr.fone

Arreglar els problemes del sistema era una tasca complexa fa uns anys, i els metges de tecnologia eren els metges per assegurar la salut dels vostres dispositius si alguna cosa anava malament. Avui, podeu ser el metge dels vostres telèfons fent servir dr.fone!

Disponible tant en plataformes Mac com Windows, pot solucionar fàcilment diversos problemes dels vostres dispositius amb un sol clic. Més de 150 milions d’usuaris estan aprofitant els avantatges d’aquest programari per a una reparació fàcil, ràpida i fiable del dispositiu.

Dispositius compatibles

El programa de reparació de dr.fone inclou una àmplia gamma de telèfons intel·ligents, tauletes i iPods iOS. Tot el que necessites és descarregar i instal·lar el programari i començar a reparar el dispositiu en pocs minuts.

És compatible amb més de 1000 dispositius Android, que inclouen la majoria de models de Samsung com Galaxy S9 / S10, Galaxy S8, A8s, A6s, A9s, S7, A90, W2019, C7, M10, M30, Galaxy Note i molts altres. No importa si preneu servei de operadors com AT&T, T-Mobile, Verizon, Vodafone, Sprint, Orange i així successivament; dr.fone pot tenir cura del vostre dispositiu.

Problemes del sistema que pot tractar

Moltes persones ignoren els primers signes quan els seus sistemes comencen a funcionar malament. Quan els problemes es fan greus, es veuen obligats a gastar molts diners per reparar els danys. Per tant, s’aconsella cuidar el telèfon en les primeres etapes per solucionar-lo fàcilment sense perdre les vostres dades valuoses.

Tanmateix, si presideixes problemes com la pantalla negra de la mort, la Play Store deixa de funcionar, el telèfon no s’encén o es desactiva, que es bloqueja les aplicacions, el dispositiu està bloquejat en un bucle d’arrencada, la fallada d’actualització OTA, la interfície d’interès no funciona s’abric; dr.fone els pot arreglar tots.

Característiques úniques

 • Reparació del sistema amb pèrdues de dades zero
 • Senzill d’ús
 • 100% segur i segur
 • Programari de reparació d’un clic
 • Alt índex d’èxit
 • CPU: 1 GHz (32 o 64 bits)
 • RAM: 256 MB o més, recomanat – 1024 MB
 • Espai de disc dur: 200 MB i més
 • Android: 2.0 i posteriors
 • Sistema operatiu de l’ordinador: Windows 10, 8.1, 8.7, Vista, XP

Com utilitzar-lo

Per utilitzar dr.fone, no necessiteu altes habilitats tècniques. És un procés senzill que pot solucionar problemes amb els vostres dispositius Android o iOS amb uns quants clics. Tot i així, s’aconsella fer una còpia de seguretat de les dades prèviament per evitar qualsevol possibilitat de pèrdua de dades.

Pas 1:

Descarregueu dr.fone al vostre Windows o Mac i engegueu-lo. Feu clic a “Reparació del sistema”.

Ara, connecteu el dispositiu amb l’ordinador mitjançant un cable USB.

Pas 2:

Podeu veure tres opcions: reparació d’iOS, reparació d’Android i reparació d’iTunes. Feu clic a qualsevol d’ells en funció del dispositiu. Feu clic a “Inici”.

Pas 3:

Ompliu la informació del dispositiu escollint la marca, el nom del model, el país i el transportista. Comproveu l’avís “D’acord” i feu clic a “Següent”.

Pas 4:

Arrenqueu el dispositiu necessàriament en mode de descàrrega desactivant-lo. Continuar mantenint premut el volum, la llar i els botons d’engegada durant un mínim de 5-10 segons. Ara, deixeu anar els botons i, a continuació, premeu el volum per accedir al mode de baixada.

Si el dispositiu no té cap botó d’inici, premeu Bixby en lloc i realitzeu el pas 4.

Feu clic a “Següent”.

Pas 5:

Després de descarregar i verificar el firmware, la reparació s’inicia automàticament. Quan finalitzeu, feu clic a “Fet”.

Conclusió

Independentment de l’eficàcia que pugui tenir el vostre smartphone o tauleta actualment, la seva funcionalitat i velocitat es redueixen al llarg del temps. I quan ho fa, no cal preocupar-se, però sí, és difícil utilitzar el dispositiu. Utilitzant el programari de reparació esmentat anteriorment, no només podeu acomiadar totes aquelles molèsties innecessàries, sinó que també podeu presenciar el vostre dispositiu de manera ràpida i perfecta com ho feia abans..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map