Com protegir la vostra privadesa a Internet?

Aquesta és l’era dels hashtags, els tuits, els agrada i els comentaris, on compartim de manera voluntària la nostra vida a diverses plataformes. Llavors, què passa amb la privadesa en línia?


És una gran cosa?

Aposto que ho sigui!

La seva identitat és de la màxima importància. T’ajuda a demostrar-te en molts aspectes de la teva vida, ja sigui emetent un passaport, una sol·licitud de préstec per a la llar, etc..

Segons estadístiques, més de 9.700 milions de registres s’han robat o perdut des del 2013 a nivell mundial a causa de cibercrimines i violacions de dades.

Què passa si algú roba les vostres dades personals?

És possible que no només pugui comprometre les vostres activitats quotidianes, sinó que també pugui desafiar la vostra reputació, tant a nivell professional com privat. Recordeu sempre que les vostres dades personals i financeres són molt desitjables per als ciberdelinqüents. Si aconsegueixen robar-vos la identitat, poden piratejar les vostres credencials bancàries, fer-ne un mal ús de la informació comercial i totes les coses que mai voldríeu a la vostra vida.!

És per això que heu de gestionar la vostra privadesa en línia amb prudència i les vostres dades més sàvies!

Els perills de dades en línia sense protecció

No deixeu dades importants sense protecció i la vostra privadesa mai serà segura!

És correcte. Les dades en línia són extremadament vulnerables a un gran nombre d’amenaces de privacitat i seguretat. Alguns dels principals problemes relacionats amb això són:

Mal funcionament de la informació

Molts llocs web utilitzen cookies i emmagatzemen les seves dades personals per a diversos propòsits. Moltes vegades, no xifren aquestes dades, i qualsevol podrà accedir-hi més tard. Aquesta mala gestió de les vostres dades personals o d’empresa pot comportar greus conseqüències.

Fins i tot els portals de comerç electrònic i e-banking no són del tot segurs. Per tant, hi ha el risc que els cibercrooks puguin explotar la vostra informació financera sensible.

Seguiment d’ubicació

La gent d’aquests dies no dubta mai a publicar la seva informació personal i la seva ubicació actual a les xarxes socials. Aquestes dades es mantenen per sempre al lloc i poden esdevenir un risc per a vostè.

Sabeu que fins i tot Facebook està afectat un incompliment de dades el 2018, exposant més de 50 milions de comptes d’usuari?

Així que vés amb compte!

Espionatge

No teniu ni idea de quants rastrejadors us espien quan esteu en línia. Sigui quin sigui el seu propòsit, registren l’historial de cerques i el seguiment de les vostres activitats a través de diversos mitjans. D’aquesta manera, extreuen una imatge clara dels vostres interessos en línia.

Si bé els comerciants rastregen les vostres dades amb finalitats publicitàries adaptades als vostres gustos i interessos, no deixa de ser una invasió de privadesa. Pitjor cas: quan els ciberdelinqüents utilitzen les vostres dades per realitzar activitats il·legals i no autoritzades per representar amenaces greus en línia.

En definitiva, tot es redueix a una cosa: mantenir la privadesa de les vostres dades de la forma més intel·ligent possible.

La responsabilitat de protegir les vostres dades en línia és, de fet, un carrer a doble sentit. Tot i que gairebé no hi ha manera de mitigar completament les amenaces en línia, podeu limitar ser víctima. Per tant, decidiu quantes dades personals voleu divulgar i no cregueu cecs dels llocs web i de les plataformes de xarxes socials.

La privadesa a Internet és una responsabilitat combinada i tots haurien de fer-se càrrec de la seva seguretat de dades. Per tant, és crucial comprendre els riscos potencials, els vostres drets d’Internet, juntament amb mètodes i tecnologies pràctiques.

Per tant, anem a veure algunes de les maneres de protegir la vostra privadesa:

Utilitzeu el programari de protecció de privadesa. ��️

El programari de protecció de privadesa és essencial per a tots els dispositius on utilitzeu Internet per prevenir amenaces i fraus en línia. Limita o controla la quantitat de dades exposades a tercers en línia mitjançant diversos filtres, xifratge i altres tecnologies modernes.

El programari pot oferir dos tipus de protecció de dades: protegir el robatori d’identitat en ocultar l’adreça IP dels usuaris i, en segon lloc, esborrar o ocultar rastres d’internet després de navegar. Protegeix la vostra privadesa identificant els punts febles del dispositiu i treballant-los. Ofereix:

 • Llista negra i llista blanca
 • Detecció d’intrusions
 • Xifrat
 • Estenografia (ocultar dades i vigilància electrònica)

Alguns programes de protecció de privadesa recomanats per a vostès:

Escut de privadesa VIPRE

Per tant, us preocupa la vostra privadesa de dades, no és així?

I ho hauríeu, però no si ho teniu Escut de privadesa VIPRE instal·lat al vostre PC!

Aquest programari altament eficient pot protegir el robatori d’identitat identificant on s’emmagatzemen les vostres dades sensibles, inclosos el número de telèfon, l’adreça, el correu electrònic, les credencials de la targeta de crèdit, etc. Pot bloquejar de forma intel·ligent les càmeres web, l’atropellament de micròfon i altres incompliments de dades per garantir la privadesa..

Funciona minuciosament amb els vostres Mac i PC i també ofereix suport per a mòbils. La seva potència de lluita és alta contra programari maliciós per proporcionar-vos privadesa d’alt nivell. Per escanejar el vostre ordinador, no heu d’esperar gaire hores. La seva VPN admet una àmplia gamma de dispositius des d’iOS i Windows, a macOS i Android i és fàcil de configurar en pocs minuts.

Inclou protecció de ransomware integrada per assegurar-vos que no sigueu la propera víctima. Utilitza un procés en diversos passos per detectar i solucionar problemes de privadesa a l’ordinador. VIPRE Privacy Shield és assequible fins i tot per als usuaris domèstics amb un preu inicial de $ 34,99 / any per a 1 PC mentre que el seu paquet avançat costa 59,99 $ / any per 1 PC.

Avira Prime

Assegureu-vos totes les vostres activitats i dades en línia Avira Prime, que salvaguarda el vostre dispositiu, cerques personals, compres, xarxa domèstica i molt més. La seva potent protecció antivirus us estalvia del programari maliciós i d’altres amenaces en línia mentre actualitzeu automàticament els controladors i el propi programari.

Bloqueja els seguidors del navegador, anuncis intrusius i llocs web infectats mitjançant una navegació segura. El programari troba cupons i ofertes segures mentre compren en línia i bloqueja els llocs d’interès que sol·liciten els llocs web i phishing abans que puguin causar danys.

Gaudeix d’un nivell de privacitat més gran restant anònim, de manera que els articles de cerca, els productes que compres i les contrasenyes que introduïu romanen privades. Optimitza més de 200 configuracions de privadesa per a vostè i admet una gestió més forta de contrasenyes. També augmenta el rendiment i la velocitat del vostre equip mitjançant la neteja de fitxers brossa, la reducció dels retards, l’acceleració del temps d’arrencada i la maximització de la memòria.

Podeu utilitzar aquest programari multiplataforma en multitud de dispositius, independentment dels sistemes operatius i de la subscripció prèvia per a un màxim de 25 dispositius i fins a tres anys. En cas que quedeu enganxats, feu un servei d’atenció al client VIP per fer les vostres preguntes.

BullGuard Premium

Obteniu la ciberseguretat final mitjançant un màxim BullGuard Premium Protection per salvaguardar les vostres dades d’identitat i en línia. Aquest guardonat Anti-malware utilitza tecnologies sofisticades com l’aprenentatge automàtic per proporcionar navegació segura i exploració de xarxa. Fins i tot els lladres cibernètiques mestres no poden incomplir les seves dures capes de protecció.

Mitjançant sistemes eficients de protecció de la identitat, el programari pot detectar de forma ràpida qualsevol informació maliciosa que rep l’ordinador i enviar-li un avís per correu electrònic perquè faci mesures de protecció. Utilitzant mètodes d’aprenentatge profund i algorismes matemàtics avançats, proporciona una detecció ràpidament amenaçadora. Les seves múltiples capes d’aprenentatge poden analitzar eficaçment les propietats i codis de programari maliciós. Per tant, pot eliminar els riscos abans que pugui afectar el vostre sistema.

BullGuard proporciona tallafocs de gran resistència per mantenir-lo al port segur protegint-se contra intrusos. Redueix immediatament els intents no autoritzats de connectar un dispositiu específic amb Internet i proporciona seguretat de punta a punta abans i després d’acabar de baixar aplicacions..

Si us heu connectat a una xarxa Wi-Fi insegura, el programari us avisa comprovant la seva signatura digital. Per als amants del joc, els pot permetre gaudir de jocs més ràpids i segurs sense comprometre el rendiment. El seu escàner de xarxa domèstica pot supervisar eficaçment la vostra connectivitat i xarxa durant les 24 hores del dia juntament amb els dispositius connectats, inclosos altaveus intel·ligents, monitors per a nadons, termòstats, etc..

Proveu Navegadors centrats en la privadesa ��

Creus que la neteja de l’historial del navegador elimina totes les taques?

Penseu de nou.

Encara existeixen els rastres de la vostra activitat en línia. Fins i tot els llocs web emmagatzemen cookies, i podeu llegir Condicions d’ús o política de privacitat d’un lloc web per confirmar el mateix. Penseu en què podríeu passar si algú té el lloc web on es guarden les vostres dades personals?

La resposta és una idea que no!

Per tant, l’ús de navegadors centrats en la privacitat és raonable. Aquests navegadors inclouen funcions de navegació privada per ajudar-vos a protegir les vostres dades mentre feu servir Internet. Fem una ullada a alguns!

Valent

Gaudeix de seguretat i privacitat inigualables en permetre-ho Valent per lluitar “de valent” amb seguidors i programari maliciós per a vosaltres. Mantenir les vostres dades segures és la seva prioritat màxima i els servidors no emmagatzemen ni veuen la vostra informació de navegació. Fins i tot després de suprimir-les, no queden taques.

Amb un rendiment superior, Brave pot carregar pàgines web de 3 a 6 vegades més ràpid. Ofereix una interfície fàcil d’utilitzar per importar la configuració d’altres navegadors que feu servir durant la visita de benvinguda o posteriorment a través dels menús. Crea una llista on apareixen tots els perfils del vostre navegador anterior i també podeu importar dades d’altres navegadors.

The Brave Rewards és compatible amb els llocs que us agraden, ja que us permetrà guanyar fitxes semblants a volants per veure els seus anuncis relacionats amb la privadesa. Fins i tot podeu incloure els vostres llocs favorits a intervals regulars; podeu realitzar totes aquestes activitats sense arriscar les dades personals a mesura que els vostres fons es transfereixen mitjançant un registre anònim.

Aquest navegador us ofereix la flexibilitat per personalitzar la vostra configuració i analitzar el nombre de rastrejadors, seqüències de comandes bloquejats, etc. Utilitzant el seu HTTPS arreu, Brave s’actualitza a HTTPS per poder gaudir d’una comunicació xifrada i segura..

La seva configuració predeterminada ja està optimitzada per bloquejar programari maliciós, phishing i altres anuncis maliciosos. També desactiva els complements de manera predeterminada per a la vostra seguretat. Ofereix la funció Brave Sync per sincronitzar i xifrar els favorits i la configuració preferits.

Altres característiques:

 • Prevenció de les empremtes digitals
 • Blindat per lloc
 • Configuració predeterminada de l’escut global
 • Arrossegar i deixar anar
 • Pestanyes fixades i descàrrega automàtica
 • Cerqueu a la pàgina i imprimiu la pàgina.
 • Formulari d’emplenament automàtic
 • DuckDuckGo per cercar en finestra privada
 • Extensions de Chrome

Tor

Navegueu per Internet amb confiança Tor i mantenir-se protegit contra la vigilància, el seguiment i la censura. Tant si utilitzeu Windows, Android, iOS i Linux, encara podeu descarregar Tor al vostre dispositiu.

El programari de distribució lliure segueix una estructura fiable i segura com la ceba. Per protegir la vostra privadesa, embolcalla les dades en diverses capes de xifratge i després les envia de forma segura fins que arribi al servidor DNS correcte..

Tor Browser inclou parches de seguretat, inclosos NoScript, HTTPS a tot arreu i molt més per proporcionar una protecció i seguretat de dades superiors. És capaç de bloquejar plugins del navegador com Flash, Quicktime, RealPlayer, etc., que les persones poden manipular per revelar l’adreça IP d’un usuari. Per tant, no us recomana instal·lar complements o complements addicionals.

Aquest navegador és el resultat del projecte Tor + Browser Firefox i també podeu visitar llocs web bloquejats. És capaç d’encaminar les dades cap a o des de serveis ocults darrere de tallafocs. També és fàcil configurar FTP i configurar-lo. Tor és portàtil, cosa que significa que podeu executar-la des d’un dispositiu USB si està preconfigurada en ell; per tant, no necessiteu instal·lació local.

Èpica

Voleu utilitzar Internet per gaudir d’una experiència “èpica”?

Instal·leu el Navegador de privadesa èpic!

Epic és un navegador web privat i segur capaç de bloquejar rastrejadors, anuncis, mineria de criptografies, senyalització d’ecografia, empremta digital i moltes altres coses. Pot aturar de mitjana més de 600 activitats de seguiment en una sessió de navegació.

El navegador pot bloquejar filtracions de privadesa associades a 11 navegadors bàsics. Per això, pot eliminar el seguiment d’URL i la barra d’adreces, el seguiment d’instal·lació i el seguiment d’errors. El navegador bloqueja determinades trucades de WebRTC que poden revelar les vostres dades, com ara adreces IP fins i tot després d’utilitzar una VPN o un proxy xifrat.

Una altra característica impressionant que ofereix Epic és la protecció d’empremtes digitals per bloquejar mètodes d’empremta digital, inclosa l’obertura de lona d’imatges, lona de lletra, dades de context d’àudio, etc. A més, restringeix els senyals d’ultrasons del telèfon enviats des de diferents llocs web per gestionar el seguiment..

Després de tancar el navegador, suprimeix bases de dades, historial, preferències, memòria cau i aplicacions DNS, dreceres, enllaços visitats, memòria cau multimèdia, Flash i galetes, dades d’inici de sessió, emmagatzematge local i molts altres. Podeu activar el servidor intermediari xifrat per xifrar la navegació i ocultar les vostres adreces IP. D’aquesta manera, estàs segur mentre fas servir wifi públic.

Per a dispositius mòbils, consulteu aquesta publicació.

Utilitzeu VPN ��

Una xarxa privada virtual (VPN) és un tipus de programari per protegir la vostra privadesa en línia. Crea una xarxa privada mitjançant la connectivitat a Internet pública per ocultar la vostra adreça IP. Connecta els usuaris a la web mitjançant un altre servidor. El proveïdor de serveis VPN xifra aquesta connexió. Per tant, us convertiu en anònim i la vostra activitat a Internet no es pot realitzar.

Heu d’utilitzar una VPN essencialment quan utilitzeu wifi públic en una cafeteria, biblioteca o altres llocs públics. Així, mitjançant una VPN, podeu mantenir a l’abast els ciberdelinqüents i protegir les vostres dades en línia.

Per tant, anem a veure alguns dels millors serveis VPN.

Taula de surf

Desmitificar el poder d’Internet utilitzant Taula de surf sense preocupar-vos de la vostra privacitat i seguretat. Utilitza tecnologies modernes per protegir-vos dels intents de pesca, programari maliciós i rastrejadors per tal d’assegurar-vos que la vostra ubicació es mantingui privada juntament amb les dades que s’asseguren cada vegada que navegueu per Internet.

Protegiu una àmplia gamma de dispositius independentment del tipus de sistema operatiu utilitzat com Surfshark és compatible entre plataformes. Permet que determinats llocs web i aplicacions oblidin la vostra VPN mitjançant la llista blanca, i el programari també funciona molt bé amb les aplicacions bancàries del telèfon mòbil.

Surfshark segueix l’estricta atenció a les polítiques sense registre que significa que no fa el seguiment, emmagatzema ni supervisa les vostres activitats en línia. Proporciona un Switch Kill que funciona com a xarxa de seguretat si la connexió VPN declina. Es preocupa per la vostra seguretat proporcionant DNS privats en un servidor independent juntament amb la protecció contra filtracions.

Gaudeix de ser anònim mentre accedeix a contingut a la xarxa a través del seu mode de camuflatge. La seva funció Multihop permet connectar-se a través de diversos països al mateix temps mentre emmascara la vostra identitat. A més, el mode NoBorders permet utilitzar el programari en determinades regions restringides.

Surfshark utilitza el xifratge AES-256-GCM líder a la indústria per protegir millor les vostres dades privades. També ofereix el protocol de seguretat predeterminat IKEv2 / IPsec a totes les seves aplicacions, juntament amb una atenció al client 24 hores per ajudar-vos.

Escut Hotspot

Nedar sense cura a l’oceà Cyber ​​per accedir al contingut en qualsevol moment i des de qualsevol lloc Escut Hotspot. El Speedtest d’Ookla l’ha verificat com la VPN més ràpida del món. Gaudeix de la navegació xifrada per protegir les teves dades sensibles connectant una de les seves més de 3.300 VPN distribuïdes a més de 80 països.

Comenceu baixant, connectant-vos i escollint la vostra ubicació per navegar pel contingut que desitgeu a una velocitat ultra ràpida i fàcil d’utilitzar. Hotspot Shield utilitza xifratge de qualitat militar capaç de bloquejar 57 milions de llocs de pesca i programari maliciós en un dia. Els experts de la indústria han verificat que el seu protocol patentat Hydra és el més ràpid i segur del mercat actual.

En cas que apareguin problemes, poseu-vos en contacte amb el servei d’assistència tècnica en directe les 24 hores del dia. Podeu connectar un màxim de 5 dispositius amb aquest programari VPN, inclosos el vostre ordinador portàtil, tauleta, telèfon intel·ligent i TV. Mai no registra l’activitat de navegació, per tant, demostrant la seva credibilitat una polzada més.

Motors de cerca centrats en la privadesa ��

Molts motors de cerca poden fer un seguiment de les vostres activitats en línia. Aquestes dades es poden emmagatzemar durant molts dies i es poden utilitzar per publicitat.

Per estalviar-vos, podeu optar per cercadors centrats en la privadesa. No recopilen ni distribueixen els resultats de la cerca amb ningú. Per tant, podeu mantenir-vos anònims i bloquejar els seguidors visitant qualsevol lloc web.

Aquests són alguns motors de cerca privats per a vosaltres:

DuckDuckGo

No comprometis mai la teva privadesa.

Confia DuckDuckGo per cercar coses que idein la teva ment i obtenir resultats en dos segons. Amb aquest motor de cerca és possible fer cerques, gaudir d’una connexió segura i bloquejar els seguidors de forma gratuïta.

Fins i tot podeu afegir la vostra extensió a Chrome i navegar sense cap problema. Milions de persones a tot el món ja han confiat en DuckDuckGo per ser el seu soci de cerca segura, i ara arriba el vostre torn, ja que els ciberdelinqüències creixen cada dia.

Per començar, cal que ho instal·leu amb uns quants clics i, a continuació, navegueu quan vulgueu. Xifra les connexions i els blocs, intrusos, per proporcionar una experiència de navegació privada.

Qualsevol lloc que visiteu, DuckDuckGo Privacy Essentials, hi és per protegir la vostra privadesa i no emmagatzema ni recopila les vostres dades.

Ecosia

Artesania amb innovació, Ecosia destaca de la resta amb la seva visió única: plantar arbres on calgui. Tot proporcionant una excel·lent experiència de navegació, utilitza els beneficis per plantar arbres en un esforç per restaurar el planeta terra.

Tens ganes de creure?

Ecosia publica els seus informes financers cada mes per mostrar on han invertit els seus beneficis amb els resultats de la cerca.

Amb Ecosia, la vostra privacitat és completament segura, ja que mai ven les seves dades personals a ningú. Anonima totes les cerques al web en una setmana. Per avançar un pas endavant en la protecció del medi ambient, utilitza els seus servidors per utilitzar energia renovable.

N’hi ha prou amb afegir Ecosia a Chrome i gaudeix d’explorar el web.

Utilitzeu el proxy centrat en la privadesa ��‍��

Podeu trobar diferents tipus de proxies al web per salvaguardar la vostra privadesa.

Però com?

Un proxy es refereix a un servidor que actua com a intermediari entre un dispositiu i Internet. Pot acceptar les sol·licituds de connexió, les reenvia i les retorna informació.

Compta amb serveis, llocs web i xarxes en línia. Les persones els utilitzen per a diversos propòsits de privadesa i seguretat en línia com ara:

 • Canvieu l’adreça IP
 • Protegeix els llocs web
 • Autentificar la connexió wifi pública
 • Eviteu les restriccions geogràfiques
 • Eviteu les prohibicions i els tallafocs.
 • Automatitzem processos en línia i molt més

Podeu utilitzar un proxy en molts navegadors, inclosos Chrome, Firefox, Internet Explorer, etc., i és compatible en una àmplia gamma de dispositius.

Feu un cop d’ull a aquests proxies:

Smartproxy

Mai no deixeu que ningú s’enfonsi en el vostre historial de cerques fent servir representants residencials Smartproxy ofertes. Al ser residencials, aquests proxies són difícils de detectar perquè les seves adreces IP pertanyen a dispositius físics i reals. El proxy permet evitar restriccions geogràfiques. No requereix cap configuració ni subxarxes i només proporciona IP residencials segures.

Amb Smartproxy, podeu utilitzar diverses connexions alhora per raspar diferents fonts i optimitzar l’accés a les dades. Ofereix connexions il·limitades, proxy de HTTP, més de 10M IP de més de 195 ubicacions a tot el món. No importa el lloc on utilitzeu el proxy a la Terra, és fàcil establir punts finals per accedir a adreces IP.

MyIPHide

Gaudeix de la navegació ràpida, amaga la teva IP i desbloqueja els llocs web mitjançant MyIPHide que ofereix un rendiment estable i 13x més ràpid que l’ús d’una VPN. Xifra de manera intel·ligent tots els seus representants per no deixar que ningú reveli la seva veritable identitat. Per tant, podeu accedir a qualsevol lloc web que vulgueu alimentar els vostres desitjos constants per obtenir més informació.

Trieu la vostra adreça IP entre les seves 77 ofertes premium de 27 països. Amb l’ajuda de MyIPHide, podeu trencar les restriccions de llocs web en funció de la ubicació com ara YouTube. I només cal que sigui de 0,1 segons per canviar a una altra IP. Accediu a Internet mitjançant qualsevol dispositiu amb la mateixa llicència i tampoc limita la transferència de dades.

Consells de bonificació ��

 • Limita la teva informació personal a les xarxes socials
 • Vés amb compte de fer clic en un enllaç
 • Assegureu els telèfons intel·ligents mitjançant contrasenyes fortes
 • Potenciar les credencials d’inici de sessió
 • Comproveu el Wi-Fi
 • Aneu amb compte amb les campanyes de pesca
 • Utilitzeu el mode de xifratge en tots els vostres canals de comunicació
 • Actualitzeu el sistema i les aplicacions
 • Utilitzeu enllaços HTTPS
 • Recordeu-vos sempre de tancar la sessió
 • No respongueu als correus electrònics de correu brossa

Conclusió

Tingueu sempre la vostra privadesa en línia seriosament, perquè romandre segur a la xarxa ha esdevingut tan crucial com tancar la porta principal de casa vostra. Estalvieu-vos que us robeu en línia mitjançant l’ús dels mètodes i eines esmentats anteriorment per gaudir de l’àmplia oceà d’Internet per cercar un flux d’informació constant.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map