8 Millor programari per a la recuperació de dades d’Android

És realment un moment que t’enfonsa el cor si es troba que un fitxer important s’elimina del teu telèfon o tauleta Android. Potser aquell fitxer era el reflex de moments feliços que no podreu reviure, o bé era un document que necessiteu al treball.


Perdre un fitxer és dolorós sigui el cas que sigui. El motiu pel qual haureu perdut dades al vostre Android o iOS pot ser degut a una supressió accidental, falta còpia de seguretat, errors d’arrelament, mal funcionament de la targeta de memòria, etc..

I si us adoneu que no podeu trobar un fitxer important al telèfon? Hi ha alguna manera de recuperar-la?

Bé, aquí és on apareix el programari de recuperació de dades d’Android!

Com recupera un fitxer de recuperació de dades d’Android els vostres fitxers?

La captura aquí és que en suprimir un fitxer, les seves dades no es treuen del tot. Android marca l’espai com buit i tracta el fitxer com a desaparegut. Per tant, no podeu veure el fitxer i aquest espai el podeu sobreescriure per nous fitxers. Quan l’espai està ocupat per fitxers originals, podeu dir que el vostre fitxer s’ha perdut.

Com que la majoria dels telèfons Android no disposen d’una paperera de reciclatge, no podeu recuperar-ne les dades. En última instància, es pot utilitzar un programari de recuperació de dades d’Android per rescatar els vostres fitxers. El programari pot recórrer la memòria del telèfon Android per cercar pàgines marcades amb 0 per localitzar dades recuperables.

A més, l’eina recopila les dades recuperables i es proporciona un format recuperable. A més, s’aconsella que utilitzeu eines de recuperació de dades tan aviat com se suprimeixi el fitxer per tal que la possibilitat de recuperar dades sigui bastant alta..

Per recuperar dades, normalment hi ha tres passos fàcils:

 • Connexió del dispositiu amb èxit amb un PC on hi ha instal·lat el programari de recuperació
 • Tria el tipus de fitxer seguit de l’escaneig
 • Triar els fitxers desitjats i recuperar les dades

A continuació, es detallen alguns dels programes que podeu utilitzar per recuperar dades dels vostres dispositius Android.

Tenorshare UltData

Tenorshare es considera un dels millors programes de recuperació de dades d’Android que podeu trobar. Afirma tenir la taxa d’èxit més alta de la indústria i és compatible amb més de 6000 dispositius, inclosos Samsung, Oppo, Xiaomi, Huawei, etc..

Aquest programari ha aconseguit recuperar les fotos i els missatges WhatsApp suprimits del telèfon intel·ligent sense arrel. Fins i tot si no teniu cap còpia de seguretat, pot recuperar vídeos, veu, adhesius, documents, etc. a WhatsApp.

Independentment del tipus de fitxer, Tenorshare us pot ajudar a recuperar contactes importants, fotos atresades de la galeria, registres de trucades i altres fitxers de la vostra memòria interna. Per això, necessàriament heu d’arrelar el vostre dispositiu.

La recuperació de dades és possible en escenaris com:

 • Supressió accidental
 • Danys a l’aigua
 • Fallada del sistema operatiu
 • La pantalla està trencada
 • Arrel del sistema

Podeu recuperar les vostres dades tant de la memòria interna com de les targetes SD. També podeu previsualitzar el fitxer abans de recuperar-lo. Parlant de l’aspecte de seguretat, aquesta eina és de només lectura i sense risc, on no hi ha possibilitat de fuites d’informació o pèrdua de dades..

dr.fone

dr.fone El programari de recuperació de dades afirma ser la primera marca mundial que ofereix serveis de recuperació de dades per a ús personal. Dirigeix ​​la indústria des de fa més de vuit anys i suporta més de 6000 dispositius Android. Fins i tot podeu extreure fitxers dels telèfons intel·ligents Samsung trencats.

Aquest programari és capaç de recuperar una àmplia gamma de tipus de fitxers, incloent música, missatges de text, contactes, vídeos, fotos, documents i missatges WhatsApp per a telèfons arrelats. Amb aquesta eina al vostre costat, es poden recuperar dades perdudes independentment de l’escenari, per exemple, esborració accidental, bloqueig del sistema, contrasenyes oblidades, problemes de la targeta SD, errors d’arrelament, intermitent ROM, danys, pantalla negra, restabliment de fàbrica, etc..

Mitjançant la solució dr.fone, podeu analitzar i després previsualitzar fitxers perduts per recuperar totes les dades seleccionades o amb uns clics simples. Ofereix tres modes de recuperació, a saber, emmagatzematge intern, dispositiu trencat i targetes SD.

iMyFone

D-Back ofereix una manera senzilla de recuperar les dades suprimides dels telèfons intel·ligents o tauletes Android. Fins i tot podeu recuperar-los de telèfons trencats. Aquest programari admet diversos telèfons intel·ligents i tipus de fitxers Android, inclosos registres de trucades, missatges, fotos, àudios, vídeos, contactes, documents i dades de WhatsApp.

Amb D-Back, obté un alt nivell de seguretat i una taxa de recuperació de dades més ràpida després de perdre-les a causa d’un accident del sistema, esborració accidental, danys d’aigua, atac de virus, pantalla negra, contrasenyes oblidades, arrel del sistema i dispositiu que no respon. escenaris.

El programari ofereix recuperació de dades de memòria interna i de targetes SD. Fins i tot podeu previsualitzar i filtrar fitxers abans de recuperar-los. No importa si el vostre dispositiu està arrelat o no, i l’eina encara pot recuperar les dades.

EaseUS

El programari fàcil d’utilitzar EaseUS pot recuperar de manera eficient els fitxers suprimits com ara contacte, missatges de text, vídeos, fotos, documents i àudio. Admet més de 6000 dispositius Android, inclosos Samsung, LG, HTC, Sony, OnePlus, Asus, etc..

El programari pot recuperar fitxers de targetes SD i memòria interna per perdre dades mitjançant danys accidentals, atac de virus, fallada del dispositiu, arrelament, maneig inadequat de dispositius, problemes de la targeta SD i molt més. Només necessiteu connectar el vostre dispositiu, cercar fitxers perduts i recuperar els fitxers que vulgueu en pocs minuts.

EaseUS cuida la seguretat i la privadesa de les dades sense sobreescriure-les. A més, ofereix actualitzacions gratuïtes per a tota la vida perquè puguis gaudir de la seva última versió tan aviat com es publiqui. A més, si us trobeu amb qualsevol problema, podeu demanar ajuda gratuïtament pel vostre suport tècnic.

Per comprovar la qualitat dels fitxers de recuperació amb antelació, podeu previsualitzar les dades recuperables i filtrar les desitjades. A més, podeu fer un seguiment dels canvis en temps real perquè el programari envia notificacions de resultats de recuperació al centre de notificacions del dispositiu.

FonePaw

Utilitzant FonePaw, podeu recuperar fàcilment els suports i textos suprimits del dispositiu Android. La velocitat d’exploració d’aquesta eina és relativament més ràpida mentre es protegeix la privadesa de les vostres dades, inclosos registres de trucades, missatges, fotos, vídeos, documents i suports de WhatsApp.

Admet un ampli ventall de formats de fitxers com Excel, Word, PPT, HTML, PDF, RAR, ZIP i molt més. No importa si les vostres dades es van perdre a causa de danys accidentals, bloqueig del sistema operatiu, problemes de SD, parpelleig de ROM i atac de virus; el programari els pot restaurar.

Més de 6.000 dispositius Android estan compatibles amb el programari que va des de la versió 2.3-9.0. A més d’aquests, el programari també ofereix funcions que inclouen l’extracció de dades dels telèfons Android trencats juntament amb la còpia de seguretat i restauració.

Perforador de disc

7-Recuperació de dades, que ara Disk Drill, utilitza una potent tecnologia per recuperar dades dels dispositius Android. És senzill d’utilitzar i de forma gratuïta, que pot recuperar les dades després que se suprimeixin involuntàriament o per corrupció.

Els tipus de fitxers que es poden recuperar amb aquest programari són documents, aplicacions, fitxers de música, vídeos, bases de dades, correus electrònics, entre d’altres. Per recuperar dades, heu de connectar el dispositiu Android al vostre PC després d’haver activat el mode “Mass Storage”. Ara, obriu el programari i busqueu els fitxers perduts i recupereu-los. Tanmateix, si aquest mode no està disponible al vostre dispositiu, arreleu-lo prèviament.

Aquest programari no només pot recuperar les dades des del vostre telèfon intel·ligent Android, sinó també des de taules i caixes de TV Android.

PhoneRescue

PhoneRescue probablement és l’únic que pot recuperar les dades suprimides i restaurar-les directament al telèfon intel·ligent. Tant si arrodoneu el vostre dispositiu com si no, encara podeu trobar i recuperar dades suprimides.

El programari pot restaurar diferents tipus de dades des del vostre telèfon, incloses les dades de WhatsApp i fitxers adjunts. Aprofitant tecnologies personalitzades per a cada telèfon intel·ligent i tauleta, PhoneRescue recupera fitxers a una velocitat impressionant.

A banda d’això, el programari pot estalviar el vostre dispositiu quan estigui bloquejat amb patró, contrasenya o empremtes dactilars, sense perdre dades.

AirMore

Si heu suprimit algunes dades útils del vostre dispositiu mitjançant actualitzacions del sistema, parpelleig ROM, arrelament del dispositiu o simplement per accident, AirMore pot ajudar-vos a restaurar els fitxers com si no l’heu perdut mai. Ofereix una forma més ràpida de recuperació de dades tant de targetes SD com de memòria interna del dispositiu.

Des de l’emmagatzematge intern, el programari pot recuperar dades com contactes, missatges, fotos, àudio, vídeos, registres de trucades, documents i dades de WhatsApp. D’altra banda, el dispositiu pot restaurar dades com fotografies, vídeos, àudio i documents de targetes SD.

En cas que el dispositiu s’hagi trencat, caigut en aigua o hagi passat per un accident del sistema, es poden recuperar les seves dades. Tanmateix, aquesta característica només s’aplica per a models de telèfons Samsung Galaxy, però es preveu que s’admetin més dispositius aviat.

Embalatge

Perdre dades és, efectivament, una dolorosa experiència, sobretot quan no es pot permetre perdre-les definitivament. Però passa i no es preocupi; el programari de recuperació de dades d’Android esmentat anteriorment us pot ajudar a restaurar els fitxers. Independentment del tipus de fitxer que heu perdut o del dispositiu Android que utilitzeu, un programari de recuperació de dades ofereix una forma eficaç, segura i ràpida de recuperar-los..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map