10 aplicacions de seguretat per protegir els vostres dispositius Android

Un estudi recent ha trobat que gairebé El 87% de tots els dispositius Android no són segurs.


Aquestes vulnerabilitats es produeixen per falta d’actualitzacions de seguretat. Internet mai és segur quan estan connectats a la web. La seguretat és una preocupació principal en aquests dies i moltes aplicacions de tercers s’han esforçat per millorar-la.

Les aplicacions següents us ajudaran a protegir els vostres dispositius Android identitat en línia & amenaces de seguretat.

Avast Mòbil Seguretat

Avast és una excel·lent aplicació per proporcionar protecció del telèfon Android contra virus, juntament amb moltes altres amenaces.

Avast és un dels antivirus gratuïts més fiables del món per a Android que us avisen quan s’instal·la programari espia, adware i violeu la vostra privadesa.

La taxa de detecció dels darrers programes maliciosos d’Android és d’aproximadament el 99,9% i és al voltant del 100% del programari maliciós detectat en les darreres quatre setmanes.

Veredicte: Si el malware i la navegació segura són la vostra principal preocupació, aquesta aplicació és adequada per a vostès.

Sophos Antivirus i seguretat

Sophos és una de les millors aplicacions antivirus que podria tenir a Android sense cap cost.

És possible que la seva interfície d’usuari no us impressioni gaire. Tot i això, les seves característiques segurament calmaran la vostra ment.

Característiques:

 • Exploració de virus de les aplicacions instal·lades, aplicacions existents i suports d’emmagatzematge
 • Protecció contra pèrdues i robatoris amb la compatibilitat d’accés remot que permet a l’usuari eixugar, bloquejar, sonar i localitzar el dispositiu
 • Filtratge web
 • Bloqueig de correu brossa

Sophos té l’última taxa de detecció de programari maliciós del 100%, cosa que l’ajuda a distingir-se de la resta.

Veredicte: Si prefereixes la productivitat per un disseny tan simpàtic, Sophos és de les millors aplicacions del seu gènere que tens fora.

AppLock

L’ús d’aquesta aplicació és bastant senzill. AppLock protegeix les aplicacions individuals contra intrusos demanant a l’usuari que posi un pin / patró per accedir a l’aplicació. Podeu posar un problema al vostre SMS, Contactes, Gmail o, per aquest motiu, a qualsevol aplicació.

No confongueu el bloqueig d’aplicacions amb el bloqueig integrat del telèfon. El bloqueig integrat comporta un bloqueig al dispositiu. No es pot accedir a res. Tot i això, AppLock bloqueja un bloqueig a les aplicacions que heu seleccionat.


Veredicte: Si vols prevenir intrusos des d’accedir a les vostres aplicacions, però no voleu conservar cap contrasenya per al vostre dispositiu, podeu utilitzar Applock.

Senyal de Missatger privat

Hi ha moltes aplicacions de missatgeria segura. Tot i això, la majoria d’ells només funcionen si tots dos usuaris utilitzen la mateixa aplicació.

malgrat això, Senyal de Missatger privat permet afegir un capa de seguretat addicional per regular missatges de text SMS, fins i tot si un dels usuaris no està utilitzant Signal Private Messenger. Està desenvolupat per Open Whisper System.

A continuació es mostren les seves característiques destacables

 • Codi obert
 • Xifrat de punt a extrem que significa que no s’emmagatzema res al seu servidor
 • pot xifrar els missatges fins i tot quan qualsevol dels usuaris no utilitza Signal Private Messenger.

Veredicte: Si voleu un xifrat de punta a punta per als vostres SMS habituals ”, Signal Private Messenger és sens dubte la millor aplicació del mercat.

Trucada segura

Assegura les trucades de manera que ningú les pugui escoltar. Trucada segura proporciona xifratge de punta a extrem per a les vostres trucades privades, evitant així que els intrusos siguin escoltats.

Utilitza una aplicació de telèfon predeterminada per fer i rebre trucades de telèfon. La seva Arquitectura Peer to Peer amb un robust encriptació final a fi, impedeix que les vostres trucades siguin robades per tercers, inclosos els desenvolupadors d’aquesta aplicació.

Veredicte: Si voleu finalitzar el xifratge de les trucades de telèfon, utilitzeu la trucada segura.

App Ops

La funcionalitat bàsica de App Ops és revocar un conjunt específic de permisos a una aplicació concreta. Moltes aplicacions tenen permís addicional que no està en cap cas relacionat amb la seva funció.

App Ops us ajuda a bloquejar aquest tipus permisos innecessaris. Quan instal·leu una aplicació al dispositiu, heu de concedir permís a tots els aspectes del vostre dispositiu que sol·licita l’aplicació.

Si rebutgeu el permís a qualsevol d’elles, l’aplicació no s’instal·larà. App Ops resulta útil en situacions en què podeu tenir instal·lada l’aplicació sense concedir-hi un conjunt específic de permisos.

Veredicte: Si voleu revocar aplicacions de permisos específics innecessaris, podeu utilitzar App Ops.

LastPass

Recordar les contrasenyes en aquests dies és bastant complicat amb els usuaris que tinguin diversos comptes en línia i que cada compte tingui una contrasenya diferent.

LastPass és un dels millors gestors de contrasenyes disponible al mercat que us permet emmagatzemar contrasenyes dels vostres nombrosos comptes amb capes de seguretat addicionals.

Podeu accedir fàcilment a totes les vostres dades confidencials des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil. Xifrat per una contrasenya mestra secreta, només cal que recordeu una contrasenya LastPass per accedir a totes les vostres contrasenyes.

Verdict: Destinació d’un pas xifrat per localitzar totes les contrasenyes.

Cerqueu el meu dispositiu

Cerqueu el meu dispositiu és un gestor de dispositius Android millorat que pot sonar, trobar, bloquejar el dispositiu Android de forma remota. També us permet esborrar totes les dades del dispositiu si, de tota manera, queden fora del vostre abast.

Moltes altres aplicacions ofereixen aquest servei amb els seus serveis destacats.

Tanmateix, Google és de molt més fàcil de configurar i us permet iniciar sessió mitjançant l’administrador de dispositius Android d’alguna altra persona i esborrar dades del vostre dispositiu durant qualsevol moment..

Veredicte: Si vols accedeix al teu telèfon Feu servir el controlador de dispositius Andriod de forma remota.

Firewall NoRoot

Moltes aplicacions del dispositiu Android poden utilitzar i consumir-ne dades mòbils innecessàriament.

Firewall NoRoot us permet controlar l’accés a Internet per a aplicacions sense arrelar el dispositiu. Ens permet escollir si una determinada aplicació pot accedir a Internet només per wifi o només mitjançant dades mòbils o cap o les dues.

Veredicte: Si no voleu arrelar el dispositiu però voleu un tallafoc, utilitzeu NoRoot Firewall.

Orbot

Orbot és una aplicació per a Android, una part del projecte Tor, que us permet encaminar tots els vostres trànsit a través de la xarxa Tor.

VPN utilitza un sol servidor, mentre que Tor encamina el trànsit a través de diversos túnels, assegurant-se que no quedi cap rastre. Orbot crea una connexió de dades mòbils realment privada. Les dades es xifren i es xifren

Les dades es xifren i es xifren de nou diverses vegades fins que arriba a l’última xarxa on es desxifra, impedint així que es traci l’emissor..

Veredicte: Orbot permet xifrar el trànsit d’internet fàcilment.

Espero que les aplicacions específiques sobre seguretat us ajudin a mantenir els vostres dispositius i dispositius mòbils Andriod segurs i segurs. També podeu considerar l’ús una VPN de SurfEasy per protegir la vostra identitat més en línia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map