JustHost-gennemgang, kuponer, tilbud, pris og mere

JustHost
er endnu et massivt webhostfirma, der ønsker at lokke dig væk fra dit nuværende hostingmiljø. Er det det værd? Er deres tilbud og tilbud en stor værdi?


Desværre lover JustHost meget, men i sidste ende leverer de ikke fuldt ud.

Slutresultatet er, at fra 2013 til 2017 udbydere udbydere cirka halvdelen af ​​deres hostede domænenavne.

I begyndelsen af ​​2013 havde JustHost næsten en halv million domænenavne, ved udgangen af ​​2017 svævede antallet omkring 240.000.

Størstedelen af ​​deres forretning gik tabt til GoDaddy og Dyn-Oracle.

Hvad er bare vært, og hvordan fungerer det?

justhost logo

JustHost var en latecomer til webhostingvirksomhed, da den blev lanceret i 2008 af den britiske tekniker Chris Phillips. JustHost er nu en del af Endurance International Group (EIG), der stort set er Microsoft eller Google af webhosting. De spiser mindre webhosting virksomheder og derefter fortsætte med at markedsføre dem som uafhængige mærker.

EIG ejer også BigRock, HostGator, SiteBuilder.com, Domain.com, og Bluehost, blandt andre.

Som de fleste moderne webhostingfirmaer tilbyder JustHost en række planer og pakker, der starter fra deres grundlæggende delte grundlæggende hostingplan samt VPS og forhandlerplaner.

En VPS er en virtuel privat server, der giver dig illusionen om at have din egen server, men den hostes på en computer med andre VPS-konti. Din konto er adskilt fra de andre, og du får muligvis ækvivalent med “root” -adgang til dit afsnit af serveren.

JustHost er hovedsageligt målrettet mod det store delte hostingmarked med tilsyneladende priser på rock bunden og en masse klokker og fløjter tilføjet. De lover meget plads og båndbredde for meget få penge.

Som mange webhostingfirmaer i dag tilbyder de 1-klik-installationer af populære indholdsstyringssystemer som WordPress.

Hvad der bare gør vært unikt

Ærligt talt? Intet gør JustHost virkelig unik. JustHost er endnu et kørsel fra fabrikets webhostingfirma, der lover solen, månen og stjernerne for de laveste priser, de kan administrere.

Som mange andre webhostingfirmaer i deres generelle konkurrencedygtige område, lokker Just Host folk ind med billig pris og ender med en masse utilfredse kunder. For nogle brugere, der har et websted, de kører som hobby, er sandsynligvis Just Host tilstrækkelig og gør arbejdet. Baseret på brugeranmeldelser har JustHost imidlertid frygtelig støtte, og det kan være meget, meget, meget langsomt.

Bare forvent ikke meget fra Just Host, og du kan synes, det er en billig mulighed for dine personlige behov for webhosting. Det er dog sandsynligvis ikke den bedste webhostingstjeneste for en virksomhed.

Prisfastsættelse

Prisfastsættelse

JustHost promoverer sig selv som en hel del, men er det virkelig sandt?

Virkeligheden: JustHosts prisstruktur er ikke så stor, som de oprindeligt annoncerer for at være. Deres hele promovering af lave månedlige priser handler overhovedet ikke om en “månedlig” pris, men en rabat, som du får ved at købe mange måneder (i virkeligheden: år) på forhånd.

De fortæller dig faktisk ikke, hvad den samlede betaling er for deres “vilkår”, indtil du kommer til kassen siden. De viser alt efter “månedlig” pris, selvom du ikke kan betale for betingelserne måned til måned.

De forskellige prisniveauer eller “betingelser” fra JustHost fordeler sig som følger:

1. Månedlig pris

Dette er den faktiske pris, hvis du betalte måned til måned. JustHost vil imidlertid gøre alt, hvad de kan, for at bruge deres indkøbskurvesoftware til at tvinge dig til at købe på en længere “sigt.”

2. 12 måneders løbetid

Det er ikke her, du accepterer at betale i 12 måneder, men hvor du betaler forskud i 12 måneder. For eksempel er “Basic” -pakken angivet til $ 10,99 / måned for 12 måneders sigt, men det betyder, at din faktiske forhåndsbetaling ville være $ 131,88.

3. 24 måneders løbetid

Bemærk, at de siger 24 måneder og ikke to år? For Basic-pakken er dette anført til $ 9,99 / måned, hvilket kommer til en forudbetaling på $ 239,76.

4. 36 måneders løbetid

Dette er en kæmpe tre års hosting, du ville købe på forhånd. Satsen er næppe bedre end 24 måneders løbetid på $ 9,49 / måned. Det samlede beløb, du betaler på forhånd for en grundlæggende plan (med kun et websted), er $ 341,64.

Bemærk, at hvis du køber en rabatpakke, når du først tilmelder dig (til $ 3,95 pr. “Måned” i 36 måneder), når disse måneder er oppe, bliver du automatisk debiteret $ 341,64.

Just Host’s Fire Levels of Service

Just Host har fire serviceniveauer, Basic, Plus, Prime og Pro.

1. Grundlæggende

Basic tilbyder “standard” -ydelse, et websted, fem e-mail-konti. Dette niveau tilbyder 50 GB lagerplads, ikke “ubegrænset”, som det annonceres, med et filantal er 50.000, skønt de har en fodnote, som de ikke typisk håndhæver grænsen, indtil den kommer til 200.000.

Du får ingen gratis reklamekreditter med dette niveau, og du får heller ingen spambeskyttelse.

2. Plus

Plus tilbyder ubegrænset lagerplads med hensyn til gigabyte med en filtællergrænse på 50.000 (samme note som ovenfor). Du får 10 websteder med denne plan. Du får også “SpamExperts” på et domæne samt 100 e-mail-konti. Tjenesteydelsesniveauet er stadig “standard.”

3. Prime

Prime-niveauet er som Plus, kun med ubegrænsede websteder og e-mail-adresser.

4. Pro

Pro tilføjer på niveauet “høj ydeevne” og øger filgrænsen til 300.000. Spam-tjenesten er tilgængelig for to domæner i stedet for et.

Bare vært dyre tilføjelser

Checkout tilføjelsesslogo

Selvom de ser ud til at være billige i starten, begynder de yderligere tjenester (hvoraf mange du har brug for) at tilføje. De omfatter:

 • Yderligere domænenavne: $ 15.99 pr. Registreringsår
 • Dedikeret IP: $ 5.99 pr. Måned
 • SSL-certifikater: $ 49.99 pr. År
 • SpamExperts mailfiltrering: $ 2,99 pr. Måned pr. Domænenavn
 • Privatliv: $ 14.88 Domænesikkerhed pr. Domæne pr. År
 • SiteLock: Fra $ 23,88 pr. Domæne pr. År
 • Site Backup and Restore Pro: $ 35,88 pr. År
 • Udløbne kontoreaktiveringer: $ 30,00

Som du kan se, er $ 15.99 pr. År for hvert domænenavn ikke billigt, og deres omkostninger for “privatliv” for dine domænenavne er meget dyre til $ 14,88 pr. Domæne hvert år. SSL-certifikater er ikke inkluderet.

Det er ikke klart, om deres Site Backup and Restore Pro-service er pr. Websted eller for hele din konto, så du skal antage, at det er pr. Websted. Det betyder, at hvis du brugte deres sikkerhedskopiering og gendannelse af deres site til 10 websteder, ser du på mere end $ 350 pr. År i ekstra omkostninger.

Offentlig opfattelse (andre anmeldelser af bare vært)

folk går

Desværre får Just Host for det meste forfærdelige anmeldelser fra brugere.

De mest almindelige klager er dårlig teknisk support, manglende evne til at få support via telefon, langsom hastighed på webstederne og prisstigninger efter den indledende periode.

Nogle brugere har også klaget over, at versionen af ​​cPanel er forfærdelig og har færre funktioner, end du typisk kan finde med en cPanel-installation.

Det ser ud til, at Just Hosts servicekvalitet begyndte at falde i slutningen af ​​2016 eller begyndelsen af ​​2017 baseret på kommentarer fra nogle utilfredse kunder. Netop værtindehavere, der havde været i virksomheden i årevis, har oplyst, at tjenesten begyndte at falde i de sidste to år. Mange af disse brugere har udtrykt en intention om at flytte til en anden webhostetjeneste.

Du kan finde nogle positive online anmeldelser af JustHost, men du skal være forsigtig. Nogle online artikler, der giver JustHost en positiv anmeldelse, er måske skrevet af datterselskaber eller forhandlere, som får et provision ved dit Just Host-køb.

Sådan sammenlignes det

æble og orange i hånden

JustHost går tydeligvis efter den laveste fællesnævn med deres markedsføring. Med andre ord, deres vigtigste salgsargument er, at de angiveligt er “billige” eller “meget.”

Hvis det at have et websted bare er en hobby for dig, og du virkelig ikke planlægger at lave en kraftig forfremmelse for det, er Just Host bare et andet billigt webhostingfirma, der sandsynligvis for det meste vil være tilstrækkeligt til dine behov.

Hvis du er en udvikler og ønsker en tilpasset server med rodkontrol og muligheden for at bruge noget som Webmin i stedet for cPanel, ville du have det bedre med et firma som Digital Ocean.

De virksomheder, der har brug for lidt mere support og garanteret oppetid med administreret server, ville sandsynligvis have det bedre med at gå med Rackspace eller LiquidWeb. Mens begge disse virksomheder har deres problemer, har de måske bedre infrastruktur til mere populære websteder og online butikker, der skal være funktionelle 24/7.

Hvad vi tænker

tænk logo

Vores vurdering af JustHost er en 2 ud af 5 stjerner. Det svinger på kanten af ​​en en-stjernet vurdering, fordi næsten alle brugeranmeldelser er ensartede negative. Hvis du imidlertid er klar over, at deres priser vil stige efter din indledende periode, kan den ekstremt lave pris i de første tre år være værd for dig.

I bedste fald er Just Host dit gennemsnitlige webhostingværk, der virkelig ikke har meget specielt at tilbyde. Hvis du har et lille websted, der ikke får meget trafik, og du ikke er afhængig af det for din virksomhed, kan Just Host muligvis være tilstrækkelig.

Hvis du planlægger at køre et websted på virksomhedsniveau eller har en velhandelet blog eller online butik, er Just Host bestemt det forkerte valg. Med så mange klager over deres sub-par tekniske support og ingen oppetidsgaranti, er JustHost sandsynligvis det sidste sted, du vil være vært for et websted med meget trafik, der skal op 24/7.

Vi kan heller ikke lide, hvordan JustHost målrettet tilslører deres priser. Som nævnt ovenfor skal du grave for at finde ud af, hvad de reelle månedlige gebyrer er for hvert prisniveau. Standardkøbsmuligheden er den længste sigt, der er 36 måneder. Dette betyder, at du bliver låst inde i tre hele år. 3 år!

Denne form for målrettet forvirring for at få dig til at købe en langsigtet pakke er på niveau med løbet i disse dage hos mange billige webhostingfirmaer. Det gør det stadig ikke rigtigt.

Kuponer og tilbud

JustHost tilbyder en række incitamenter til at tilskynde potentielle kunder til at tilmelde sig deres webhostingstjenester. De fleste af disse tilbud vises tydeligt på hjemmesiden på deres websted.

1. Money-Back-garanti

pengene tilbage logo

Just Host tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti på deres hosting-planer, men dette inkluderer ikke eventuelle installationsgebyrer, som du muligvis har betalt. Hvis du registrerede et domæne hos JustHost, kan du ikke få refusion for det, men domænenavnet er dit at beholde.

2. Særligt introduktionstilbud

specialtilbud logo

Fra denne skrivning tilbyder Just Host en aftale på $ 3,95 / måned for deres grundlæggende hosting-pakke. Småskrifter siger, at dette kun er til det første “udtryk”, men definitionen af ​​”udtryk” er ikke klart. Er dette en periode på en måned? En 12-måneders periode?

Du finder kun ud af, at $ 3,95 / måned er til en forudbetalt 36-måneders sigt, når du kommer halvvejs gennem tilmeldingsprocessen. Dette udgør $ 142,20, der skal betales forfra.

Til sammenligning er deres grundlæggende hostingplan $ 11,99 / måned og $ 10,99 / måned, når du køber et år i forvejen.

3. Gratis reklamekreditter

reklamekreditter

JustHost tilbyder som de fleste andre hostingfirmaer i disse dage gratis reklamekreditter med Google AdWords og Bing Search. Problemet er, at disse tilbud typisk kun er gode til nye konti hos Google og Bing. Hvis du allerede har betalt Google AdWords for at annoncere for din virksomhed, får du sandsynligvis ikke fordelen af ​​JustHosts reklamekredit.

4. Gratis domænenavn

domæne logo

Du får et gratis domænenavn, når du opretter din konto. Men når du læser det med småt, ser det ud til, at du ikke kan få refusion for den del af din oprindelige betaling, hvis du vælger at forlade tjenesten inden for 30 dage eller mindre.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map