HostPapa-web-hosting-arvostelu, vertailu ja paljon muuta

Yhtiö lupaa älykäs sivujen ylläpito ratkaisuja pienille yrityksille, mutta onko se oikein oikea valinta pienille yrityksille tai yrityksellesi? Aiomme tarkastella tarkkaan HostPapaa ja toivottavasti vastata näihin kysymyksiin.


Web-hosting tarjoaa palvelut ja tekniikat, joita tarvitaan verkkosivuston katselemiseen Internetissä. Käyttäjät ostavat palvelun verkkopalveluntarjoajalta, kuten HostPapa. Verkkosivuja pidetään palvelimilla, joita web-hosting-yritys tarjoaa ja huoltaa.

Kuulostaa yksinkertaiselta, mutta se voi olla haaste löytää oikea yritys tarpeitasi varten. Palveluntarjoajien hinnat, ominaisuudet ja palvelut eroavat suuresti. Monet yritykset suunnittelevat palveluitaan tietyille asiakkaille, ja voi olla helppoa jäädä sopimukseen web-hosting-yrityksen kanssa, joka ei tarjoa sinulle tai yrityksellesi oikeaa palvelua..

Katsotaanpa mitä HostPapa tarjoaa.

Mikä tekee HostPapan ainutlaatuiseksi?

HostPapa-logo

HostPapan tavoitteena on tarjota isäntäpalvelu kaikilla ominaisuuksilla ja työkaluilla, joita kasvava pieni yritys tarvitsee. He varmuuskopioivat web-hosting-pakettinsa alan parhaalla asiakaspalvelulla.

Katsotaanpa joitain muita ominaisuuksia, joita sinulla on HostPapan kanssa.

1. Rajoittamaton kaistanleveys HostPapan kanssa

Rajoittamattomalla kaistanleveydellä useimmissa suunnitelmissa on myös rajoittamatonta levytilaa. Sinua ei veloiteta ylimääräisestä kaistanleveyden käytöstä tai tiedon tallennuksesta sivustollesi. Tämä voi olla rauhoittava yrityksille, jotka ovat alkamassa laajuutta ja joilla voi olla vaikeuksia seurata tai arvioida sivuston kuukausittaista käyttöä tai joutuvat kasvattamaan sivustoa nopeasti. Se eliminoi myös ärsyttävät lisäkustannukset, jotka monille yrityksille joutuvat maksamaan kuukausia, kun ne hiipivät yllättäen mielivaltaisen rajan yli.

HostPapa tarkkailee sivustoja liiallisen kaistanleveyden ja Datan käyttö. Ne säätelevät tarvittaessa sivuston optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi.

2. HostPapa Free -sivuston siirto ja asennus

HostPapa tarjoaa ilmaisen verkkosivustojen siirron ja asennuksen. Kun kirjaudut HostPapaan, he siirtävät olemassa olevan sivuston 30 päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Tämä sisältää yhden ilmaisen verkkotunnuksen rekisteröinnin siirron.

Siirtoprosessi sisältää siirtävät tietokannat, verkkosivustotiedostot, sähköpostitilit, mediatiedostot, kuvat, HTMP, MySQL-tietokannat ja kaikki verkkosivustojen sovellukset. HostPapa testaa sovelluksia varmistaakseen, että ne toimivat. muuttoryhmä määrittää sähköpostisi kokoonpanot.

Koko prosessia johtaa HostPapan nimeämä siirtoasiantuntija, ja se sisältää lopullisen testauksen, kun prosessi on valmis.

3. Verkkosivun varmuuskopiot

HostPapa tarjoaa automaattisen verkkosivuston varmuuskopion lisämaksusta. Tämä sisältää varmuuskopion sähköpostit, tietokannat ja verkkosivusto. HostPapa sisältää helppokäyttöiset toiminnot sivustosi palauttamiseen ja vaihtoehdon valita palautettava versio. Voit päivittää lisää levytilaa varmuuskopioillesi, jos tarvitset sitä.

4. Verkkotunnuksen ja aliverkkotunnuksen toiminnallisuus

Business and Business Pro -majoitussuunnitelmien avulla voit isännöidä useita verkkotunnuksia yhdestä tilistä. Verkkotunnukset voidaan yhdistää yhteen verkkosivusto. Voit myös määrittää ja poistaa aliverkkotunnuksia cPanelista (cPanel on työkalu, jossa on käyttöliittymärajapinta automatisoida web-hosting).

5. Sovelluksen asennus HostPapan kanssa

Softaculous, sovellusten ja komentosarjojen automaattinen asennusohjelma, sisältyy HostPapa-web-hosting-palveluun. Softaculous-sovelluksella voit asentaa automaattisesti jotkut suosituimmista sovelluksista ja objekteista tai PHP-luokista yhdellä napsautuksella. Voit myös asentaa erilaisia ​​sovelluksia verkkotunnuksiin ja aliverkkotunnuksiin. Sovellusten poistaminen on aivan yhtä helppoa.

6. Verkkosivunrakentaja HostPapan kanssa

Sinun ei tarvitse omaa verkkosivustoasi kirjautuaksesi HostPapaan. Palveluun kuuluu rikas verkkosivustojen rakentaja. HostPapa sisältää kirjastokokoelman aloittamiseksi. Kaikki mallit reagoivat mobiililaitteisiin. Napsauta ja vedä -toiminnolla on helppo suunnitella tarvitsemasi verkkosivusto.

Verkkosivun rakentamisessa on useita tasoja, mutta aloitusohjelma sisältää 3 sivua ja 120 mallia. Sinulla on mahdollisuus muokata HTML-koodia missä tahansa tasossa, ja korkeimmalla tasolla voit käyttää verkkokaupan toimintoja. Ylätasolla voit myös julkaista sivun Facebookissa.

Lisämaksusta HostPapa voi suunnitella sinulle verkkosivun. Tämä palvelu, nimeltään hallittu Do-It-For-Me (DIFM) -verkkosuunnittelupalvelu, sisältää verkkosuunnittelun, tekstikirjoittamisen, asettelun ja kuvat. He myös optimoivat sivuston mobiili- ja hakukoneille. Paketti tarjotaan kokonaisena avaimet käteen -ratkaisuna. Hallinnoiduna palveluna verkkosivujen suunnittelusta on kuukausimaksu, mutta mukana tulee tilivastaava ja sivuston päivitykset, jos tarvitset sitä.

7. Koulutus

Kaikkiin verkkosivustojen isäntäsuunnitelmiin sisältyy 30 minuutin, yksi-yhdessä -harjoittelu web-hosting-asiantuntijan (tai PapaSquad Expertin, kuten heitä kutsutaan) kanssa. HostPapa tarjoaa myös opetusohjelmia, omaehtoisia oppaita, videokoulutusta sekä 24/7 sähköposti- ja puhelintukea.

8. Sivuston suojaus

HostPapa tarjoaa sivustoturvallisuutta vaikka SiteLock, verkkosivustojen suojaustyökalu, joka tarkistaa sivustosi päivittäin mahdollisten uhkien ja haittaohjelmien varalta. Sitä tarjotaan osana Business Pro -tasoa, mutta sitä voidaan lisätä alemman tason paketeilla. Business Prolla on myös Premium Wildcard SSL -sertifikaatti ja verkkotunnuksen yksityisyydensuoja. Korkeamman tason tietoturvapaketit sisältävät roskapostin ja mustan listan suojauksen sekä web-sovelluksen palomuurin (WAF)

SitePock 911: n, paketin, jonka voit ostaa HostPapan kautta, voit skannata ja poistaa automaattisesti sivustosi olemassa olevat haittaohjelmat ja ladata puhtaat tiedostot takaisin sivustollesi. Tämä on erinomainen vaihtoehto, jos verkkosivustollesi on koskaan hakkeroitu.

9. Muut ominaisuudet

HostPapa väittää olevansa yksi ensimmäisistä sivustoista, joka on sataprosenttisesti powered by uusiutuva vihreä energia. He täyttävät tämän sitoumuksen ostamalla vihreän energian sertifikaatit kaikesta toimistoissaan ja tietokeskuksissaan käytetystä sähköstä. Tämä vähentää heidän hiilijalanjälkeään ja tukee uusiutuvaa, puhdasta energiaa koskevia aloitteita.

Se ei ehkä anna sinulle enemmän verkkosivustojen käytettävyyttä tai nopeutta, mutta se osoittaa HostPapan sitoutumisen ja yritysvastuun. Voit myös ladata ja käytä verkkosivustosi bannereita osoittaaksesi, että käytät 100% vihreää web-hosting-palvelua HostPapan kautta.

Hostpapa tarjoaa myös perusteellista ja monipuolista sähköpostitukea. HostPapa-hallintapaneelin avulla voit määrittää sähköpostisi sivustollesi ilman erillistä laitteistoa tai ohjelmistoa. Kun se on määritetty, voit käyttää haluamaasi sähköpostiympäristöä, mukaan lukien Outlook ja Gmail. Jotta se olisi vielä helpompaa, voit synkronoida uuden sähköpostiosoitteesi olemassa oleviin ilmaisiin sähköpostitileihin, kuten Yahoo! ja Outlook.

Kustakin postilaatikosta on lisämaksu sähköpostista ja lisäasetuksesta AdvancedPost-sähköpostin kanssa.

Hinnoittelu HostPapa

HostPapalla on kolme perustasoa. Perustasot sisältävät kaiken mitä tarvitset verkkosivustoosi.


Esimerkki 1

Käynnistin

kahdelle verkkosivustolle

$

5,95

/ mo

100 Gt levytilaa 12 kuukauden oston yhteydessä. Voit ostaa 24 kuukautta 4,95 dollaria / kuukausi ja 36 kuukautta 3,95 dollaria / kuukausi. Tarjoaa käyttöaikatakuun 99,9%.

liiketoiminta

rajoittamattomille verkkosivustoille ja rajoittamattomalle levytilaan

$

7,95 / kk

sekä lisäominaisuuksia, kuten rajaton sähköpostitili. Voit ostaa 12 kuukauden hintaan 6,95 dollaria / kuukausi tai 36 kuukauden hintaan 5,95 dollaria / kuukausi. Tarjoaa käyttöaikatakuun 99,9%.

Business Pro

rajoittamattomille verkkosivustoille, rajoittamaton levytila

$

17.95

/ mo

plus 300% suorituskyvyn parannus, sivuston suojaus ja automaattinen varmuuskopiointi ilman lisäkustannuksia. Voit ostaa 12 kuukauden hintaan 15,95 dollaria / kuukausi tai 36 kuukauden hintaan 12,95 dollaria / kuukausi. Tarjoaa käyttöaikatakuun 99,9%.

Tasojen lisäksi on lisävarusteita, joita voit lisätä tilisi ja palvelusi parantamiseksi HostPapan kanssa.

TURVALLISUUS

VARMUUSKOPIOIDA

EMAIL

19,95 dollaria / vuosi

19,95 dollaria / vuosi

1,00 dollaria kuukaudessa

SiteLock-suojaus. Lisämaksu tietyistä tehtävistä, kuten SiteLock 911, haittaohjelmien poistamiseksi hakkeroidusta verkkosivustosta.

päivitetylle verkkosivuston varmuuskopiolle.

per postilaatikko ja perustasolle 2,00 dollaria / kk.

HostPapa tarjoaa useita tasoja jälleenmyyjien hinnoittelua. Jälleenmyyjät käyttävät HostPapaa isännöimään sivustoa, joka myydään toiselle asiakkaalle jälleenmyyjän kautta. Kaikki jälleenmyyjätilit sisältävät cPanelin, rajoittamattomat verkkosivustot ja rajattomat sähköpostiosoitteet. Korkeamman tason ohjelmiin sisältyy myös lisäominaisuuksia:

PRONSSI

HOPEA

KULTA

PLATINA

titanum

 • 19,95 dollaria / kuukausi 50 Gt levytilaa ja 500 Gt kaistanleveyttä kuukaudessa.
 • 27,95 dollaria / kuukausi 80 Gt levytilaa ja 700 Gt kaistanleveyttä kuukaudessa.
 • 39,95 dollaria / kuukausi 120 Gt levytilaa ja 1 TB kaistanleveyttä kuukaudessa.
 • 59,95 dollaria / kuukausi 160 Gt levytilaa ja 1,2 TB kaistanleveyttä kuukaudessa.
 • 79,95 dollaria / kuukausi 200 Gt levytilaa ja 1,4 TB kaistanleveyttä kuukaudessa.

HostPapan jälleenmyyjäohjelma tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun. HostPapa tarjoaa myös virtuaalisia yksityisiä palvelimia (VPS) lisämaksusta. Kaikki tasot sisältävät HostPapa -hallinnan ja olennaiset ominaisuudet, kuten cPanel, rajoittamaton verkkotunnus ja ilmainen VPS-siirto.

PLUS

PRO

PREMIUM

ULTRA

EXTREME

 • 49,99 dollaria / kuukausi 50 Gt tallennustilaa, 1,5 Gt muistia, 4 ytimen CPU: ta ja 1 TB: n tiedonsiirto.
 • 79,99 dollaria / kuukausi 100 Gt tallennustilaa, 3 Gt muistia, 4 ytimen prosessoria ja 2 TB siirtoa.
 • 149,99 dollaria / kuukausi 200 Gt tallennustilaa, 6 Gt muistia, 8 ytimen CPU: ta ja 2 TB: n tiedonsiirtoa.
 • 199,99 dollaria / kuukausi 500 Gt tallennustilaa, 12 Gt muistia, 8 ytimen prosessoria ja 4 TB siirtoa.
 • 299,99 dollaria / kuukausi 1 TB tallennustilaa, 24 Gt muistia, 12 ytimen prosessoria ja 8 TB tiedonsiirtoa.

Kaikki tasot VPS HostPapan kautta sisältyy alennuksia vuosittaisille ja puolivuosittaisille ostoille.

Public käsitys HostPapa

HostPapan verkkosivusto

Useimmat arvioijat näkevät HostPapan edullisena ja arvokkaana verkkopalvelupalveluna, joka keskittyy palvelemaan pienyritysten markkinoita kohtuuhintaisilla ja helppokäyttöisillä verkkovaihtoehdoilla..

Monet arvioijat huomauttavat HostPapan tarjoaman poikkeuksellisen asiakastuen. Kun tilivastaava käsittelee sivustosi suurempia projekteja ja asiantunteva tukihenkilöstö, joka on käytettävissä ympäri vuorokauden ympäri, jotta pystyt käsittelemään ongelmia, apua ei ole koskaan kaukana tarkastajien mukaan.

Ulkopuolisten arvostelujen mukaan myös aloittaminen on erittäin nopeaa. Mahdollisuuksilla oman sivustosi suunnitteluun tai ilmaiseen siirtoon toisesta web-hosting-yrityksestä, HostPapa-aloittaminen on yhtä helppoa kuin luottokortin tarjoaminen ja haluamiesi asetusten valitseminen. Voit olla valmis verkkosivustolla vain 5 minuutissa.

HostPapa ei ole täydellinen (yksikään yritys ei ole). Jotkut huomauttavat sekaannuksen laskutuksen kanssa HostPapan ongelmana. Tämä pätee erityisesti jälleenmyyjäohjelmaan, jossa jokaiselle asiakkaalle voidaan periä maksuja erityispalveluista. Integroinnissa on myös ollut ongelmia, etenkin sähköpostin suhteen. Jotkut siirrot ja integrointi voivat viedä useita päiviä riippuen ulkopuolisesta myyjästä ja tarpeistasi.

Kuinka HostPapa vertaa markkinoihin

WordPress-logo

Yhtiöllä on HostPapan ylläpitämien yli 500 000 verkkosivustojen johtava sijoitus web-palveluntarjoajien keskuudessa. HostPapa tarjoaa edullisia vaihtoehtoja, joissa on vahvat ominaisuudet, etenkin pienille yrityksille. Lisäominaisuuksien ja -palveluiden, kuten automaattisen varmuuskopioinnin ja sivustoturvallisuuden lisääminen, joita muut web-palveluntarjoajat tarjoavat palvelun kanssa, lisää kustannuksia. Jopa lisäkustannuksista, HostPapa on silti halvempaa tarjoajaa, jolla on runsaasti arvoa.

HostPapa on myös luotettava ja melko nopea web-hosting yhtiö. Kuormausnopeus ja käyttöaika eivät ole markkinoiden huippua, mutta ne ovat ylemmän tason ja erittäin arvokkaita hinnan suhteen.

Tuki on yksi alue, jolla HostPapa on erinomainen verrattuna muihin markkinoilla oleviin web-palveluntarjoajiin. HostPapa nimeää kullekin asiakkaalle erillisen tilivastaavan. Tuki on nopeaa ja kätevää puhelin-, sähköposti- tai chat-viestien kautta ympäri vuorokauden.

Mitä ajattelemme HostPapa-palvelusta

me isännöimme

Jos olet pieni yritys ja tarvitset verkkosivustoa, HostPapa on yksi parhaista vaihtoehdoista siellä. Hinnoittelu on merkillä ja sisältää monia ominaisuuksia ja työkaluja, joita kasvava yritys tarvitsee. Verkkosivun suunnittelusta verkkokauppaan, sisällön hallintaan (CMS), verkkotunnukseen asiakastyökalut (CRM), HostPapa tarjoaa työkalut, joita yritys, joka haluaa rakentaa brändiä, kasvaa verkossa ja mitoittaa vastaamaan tulevia asiakkaiden vaatimuksia, tarvitaan.

Ominaisuuksien käyttöönotto ja käyttö on helppoa HostPapan avulla. CPanel ja kojetaulut palvelun kanssa ovat helppokäyttöisiä. Monet ominaisuudet voidaan toteuttaa ja käyttövalmis yhdellä napsautuksella. Uusien palvelujen ja ominaisuuksien lisääminen voidaan tehdä nopeasti ja helposti. Jos tarvitset apua, sinulla on oma asiakasjohtaja, joka vastaa kysymyksiin ja antaa neuvontaa. Lisäksi on helppo sanoa, että HostPapa on keskittynyt tukeen. Asiakaspalvelu vastaa nopeasti ja tarjoaa (yleensä) toimivia vastauksia.

Laserkeskeisyydessä pienyritysten markkinoilla HostPapa ei välttämättä tarjoa kaikkea mitä iso yritysyritys voi haluta tai tarvitsevansa. Helppokäyttöinen ja saumaton kokemus tarjoaa joustavuuden ja ominaisuudet.

Hinnoittelu voi myös olla ongelma, koska monet kriittiset ominaisuudet, kuten varmuuskopiointi ja tietoturva, eivät ole käytettävissä alemman tason paketeissa. Jopa niin, edullisten ja arvokkaiden web-palveluntarjoajien keskuudessa HostPapa on paras vaihtoehto.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map