Smartere webhosting med Hostinger

Fra de tidligste dage af internettet, webudviklere har stået over for udfordringen med at finde webhosting, der er omfattende, men overkommelig. Webstedsejere skal overveje, hvor meget trafik deres websteder realistisk vil se.


Baseret på det er de nødt til at tænke over, hvor meget kundesupport og håndholdning de har brug for i livscyklussen på deres websted. Nogle mindre, enkle websteder kan styres internt efter webstedsejerens ende, mens andre vil kræve mere intensivt engagement, især i lyset af sikkerhedsproblemer, softwarepatcher, sikkerhedskopier og andre løbende problemer.

Med andre ord, de største bekymringer, når du leder efter en webhostingtjeneste, er hastighed, sikkerhed, service og skala (når dit websted begynder at starte og få mere trafik).

Nogle tjenesteudbydere tilbyder muligvis support og kundeservice via e-mail eller billetter, men respons- og omdrejningstider kan variere. Andre tilbyder 24-timers telefonstøtte, men hvad det normalt kommer ned til, er den mængde trafik, et websted kan forvente.

Hostingudbydere justerer deres månedlige priser baseret på opbevaring og brug af båndbredde (båndbredde kan tænkes som hvor mange bytes et websted bruger over en given periode). For et websted, der ikke ser mange besøgende, vil båndbredden være ret lav. Men hvis et sted pludselig bliver viralt, topper Google-søgemaskineresultater eller et produkt indhenter forbrugere, vil båndbreddekrav gå gennem taget.

Webhosting: Det grundlæggende

Globus

Lad os gennemgå et par af de grundlæggende elementer, du har brug for for at forstå verdenen af ​​webhosting.

Domæne

Hvert websted har to ting: a domænenavn og en webhost med en server, hvor domænenavnet kan “live”. Du kan tænke på det som domænenavnet er en adresse, så er webhostingen selve bygningen. Når du lægger et domænenavn i din browser, begynder browseren at spørge domænenavnet, hvor webstedet er vært, og derefter indlæses webstedets indhold i browseren.

Webhost

Webhosting er derfor bare processen med at tildele webstedet til en bestemt server, og der er mange forskellige muligheder for webhosting (som vi vil komme ind på). Bare husk, at jo mere populært et websted bliver, og jo mere trafik det tiltrækker, jo mere omfattende vil ressourcerne være, for at det fungerer effektivt.

For mindre websteder er der altid muligheden for delt hosting, hvor et antal forskellige websteder ligger på den samme server. Dette begrænser mængden af ​​lagerplads og ressourcer, der er tilgængelige, men det er billige og en fremragende mulighed for bloggere eller hobbyister. Det næste trin op er hosting af virtual private server (VPS), som stadig huser flere websteder via den samme server, men er designet med virtualiseringssoftware, der giver hvert websted autonomi til at fungere som om de hver især var på dedikerede servere.

For forretnings- eller e-handelswebsteder er der dedikeret hosting med en separat server til hvert websted. Dette har åbenlyse fordele, når det kommer til sikkerhed, opbevaring, båndbredde og en række andre faktorer. Den seneste fremskridt inden for webhosting er selvfølgelig cloud hosting med webmastere, der har adgang til en stor, decentraliseret bank af servere, der er tilsluttet, så de kan sikkerhedskopiere hinanden og overtage hinanden, hvis der er en efterspørgsel efter en spike.

Med andre ord med skybaseret hosting, flere ressourcer er tilgængelige efter behov. Cloud hosting har den markante fordel ved at tilbyde 100 procent oppetid.

Når det kommer til båndbredde, er en nyttig analogi at tænke på det som en vandhanehane. Når en bruger kommer til dit websted, går en anmodning til serveren, og serveren svarer ved at levere dit websteds indhold. Jo flere mennesker der kommer til webstedet, desto flere data kommer via serveren (eller jo mere vand strømmer gennem vandhanen), indtil systemet kører på sin fulde kapacitet.

Forud for dette punkt er systemet overbelastet, og webstedet begynder at aftage eller måske endda stoppe med at arbejde helt og fryse. Båndbredde, ganske enkelt sagt, er den mængde data, der kan leveres gennem dette system – eller diameteren på røret, der leverer vand gennem denne vandhanehane.

Databasestyringssystem

De fleste indholdsstyringssystemer bruger MySQL-database administrationsopsætning. MySQL bruger struktureret forespørgselssprog (SQL) til at få adgang til, administrere eller tilføje indholdet i en database, hvad enten det er billeder, animation eller tekst. MySQL er et open source-værktøj, der gør det til valg til softwareudviklere og kernen i mange af de mere almindelige operativsystemer. Hvis du har en blog, registreres alle ændringer, du foretager i dit indhold i MySQL-databasen – så når en besøgende kommer til dit websted, får du adgang til databasen, og indholdet præsenteres for dem.

SSL-certifikat

En anden vigtig ting at overveje er dit websted SSL-certifikat. SSL-certifikatet er en lille datafil, der er bundet digitalt til de filer, der er gemt på den server, hvor dit websted bor. SSL-certifikatet identificerer din virksomhed digitalt via en kryptografisk nøgle og er vigtig for websikkerhed ved at gøre det mindre sandsynligt, at en besøgende kan få adgang til noget følsomt på webstedet uden de rette godkendelser.

Hvis du går til et websted og ser et hængelåsikon i adresselinjen i webbrowseren, angiver det, at webstedet er sikret med de korrekte SSL-legitimationsoplysninger. Det betyder, at forbindelsen mellem webserver og browser er sikker, og alle følsomme oplysninger, der overføres, vil blive beskyttet.

Med andre ord er SSL-certifikater et absolut must for ethvert e-handelswebsted og er en forudsætning for at overholde de sikkerhedsstandarder, der er fastsat af kreditkortselskaber og ethvert større e-handelswebsted. Derudover Northern Credit Card Association har opstillet strenge regler for kreditkortsikkerhed for både online- og mursten og mørtelbutikker, og SSL-certifikater er en vigtig del af disse regler.

Hvorfor ikke Hostinger?

Hostinger

Med den eksponentielle vækst af internettet er webhosting forståelig nok blevet en ekstremt konkurrencedygtig arena. Hostingudbydere skal tilbyde den bedste balance mellem service og omkostninger, ellers finder de dem selv op på bagsiden. Det er her Hostinger blev grundlagt i 2004 på et skudbegrænsningsbudget og har været på en rulle lige siden. De kom med den unikke idé om at lade brugerne oprette et websted gratis med en bred bredde for brugere at realisere deres visioner online uden annoncer og ingen grænser for MySQL, cPanel og PHP.

I dag er Hostinger en hosting-service i verdensklasse med over 29 millioner brugere i næsten 180 lande og 15.000 nye brugere hver dag.

Baseret i Litauen startede Hostinger som ”Hosting Media” og lancerede deres gratis hostingtjeneste “000webhost.com” tre år senere. I 2008 gik deres cPanel-værtemærke Hosting24.com live, og to år senere brød virksomheden sin milepæl på 1 million brugere. Siden da, lokalt hosting-brand Niagahoster.co.id blev lanceret i Indonesien, og det brasilianske lokale hostingmærke weblink.com.br kom online. I dag er Hostinger integreret i Cypern og kan prale af et datacenter i Singapore, hvilket gør dem til et virkelig multinationalt selskab.

Hvad bringer Hostinger til bordet?

Hostinger logo

Hvad leder du efter, når det kommer til webhosting? Hostinger tilbyder flere niveauer af tjenester og prispoint.


Forekomst 1

Enkelt webhosting

(tilrådes til små projekter og enkle websteder)

 • 1 websted

 • 10 GB diskplads
 • 100 GB båndbredde
 • 1 MySQL-database

 • 1 FTP-bruger1 e-mail-konto

 • Nemme webstedets bygningsværktøjer

 • Omfattende kontrolpanel

 • Brugervenlig webstedsarkitektur
 • Kun $ 2,15 per måned
Premium webhosting

(omfattende plan for voksende steder)

 • Ubegrænset antal websteder

 • Ubegrænset mængde diskplads

 • Ubegrænset mængde båndbredde

 • Ubegrænset adgang til MySQL-databaser

 • Ubegrænset FTP-brugere

 • Ubegrænset e-mail-konti

 • Nemme webstedets bygningsværktøjer
 • Kraftigt, omfattende kontrolpanel
 • Brugervenlig adgang og webstedsarkitektur
 • 2X WordPress optimeret hastighed
 • Gratis domænenavn på årsplan
 • Kun $ 3,49 pr. Måned


Book nu

Forretnings-webhosting

(egnet til applikationer i virksomhedsklassen)

 • Ubegrænset antal websteder

 • Ubegrænset mængde diskplads

 • Ubegrænset mængde båndbredde

 • Ubegrænset adgang til MySQL-databaser

 • Ubegrænset e-mail-konti

 • Nemme webstedets bygningsværktøjer
 • Kraftigt, omfattende kontrolpanel
 • Brugervenlig adgang og webstedsarkitektur
 • 4X WordPress optimeret hastighed
 • Gratis domænenavn (med årsplan)
 • Daglige sikkerhedskopier og forbedret live support
 • 2X processorkraft og hukommelse
 • Forbedret SEO-placering og sikre kundedata med gratis SSL-certifikat
 • Ubegrænset FTP-brugere
 • Kun $ 7,95 pr. Måned

Disse planer leveres alle med masser af ekstraudstyr som en garanti på 99 procent oppetid, et 30-dages pengene-tilbage løfte, ubegrænset domæneparkering og meget mere.

Hvad du kan stole på med Hostinger er ganske enkelt sagt hosting af bedste kvalitet og de laveste priser. Er det ikke virkelig bundlinjen i næsten enhver forretningsligning? Det er denne balance mellem omkostninger og kvalitet, der har gjort Hostinger til en af ​​de førende inden for webhostingbranchen. Med skybaseret teknologi, ubegrænsede funktioner og sikkerhedskopier har de positioneret sig som en af ​​de førende inden for hostingbranchen.

Hvis du har et WordPress-sted eller en blog, vil bloghastighed altid være en af ​​de faktorer, der er nøglen til dit websteds succes, og det er her, Hostinger virkelig skinner også. Deres servere er optimeret til WordPress, hvilket gør dem i stand til at tilbyde nogle af branchens hurtigste WordPress-webstedshastigheder til overraskende lave omkostninger.

For webdesignere er der gratis webstedsbyggerværktøjer, der følger med alle Hostingers webhosteplaner. Du behøver ikke at vide, hvordan du koder, og behøver ikke teknisk viden – bare gennemse de hundredvis af tilgængelige skabeloner, alle designet af professionelle webartister. Derfra skal du bare bruge den enkle træk-og-slip-grænseflade, og inden længe vil du sammensætte et iøjnefaldende, SEO-venligt websted, der vil være misundelse for enhver.

Det er en komplet, omfattende nøglefærdig løsning, der kan tage dig fra en grov idé til et afsluttet websted, der er klar til at begynde at se trafik.

Hvis din virksomhed vokser, kan Hostingers webhostingstjenester vokse med dig. Det er en af ​​de mest bemærkelsesværdige fordele ved at gå med Hostinger som en hostingtjeneste – de gør din opgradering så let som muligt og giver dig mulighed for at opskalere med lidt besvær. Med andre ord kan du starte med en af ​​Hostinger’s budgetplaner og derefter sparke alt op et hak eller to, når tiden er inde. Folk hos Hostinger er forpligtet til ideen om at få dig til at oprette den type websted og ressourcer, du har brug for, snarere end at snakke dig om planer, som du ikke rigtig ønsker eller har behov for..

Hostinger

Måske bedst af alt, værktøjerne hos Hostinger gør det meget enkelt og hurtigt at oprette din konto og komme i gang – så hurtigt, at det er praktisk talt øjeblikkeligt. Det er bare et spørgsmål om at oprette din konto, følge en række instruktioner, der leder dig gennem processen med at oprette, og inden du ved det, skal du logge ind og få adgang til din nye hosting-konto straks.

Kombinationen af ​​lave priser, brugervenlighed, pålidelig support, en garanti på 99 procent oppetid og alt det andet, vi har nævnt, er, hvad der har gjort Hostinger til en sådan succes for millioner af brugere. Sammenlign hvad Hostinger tilbyder til pakker fra GoDaddy, Bluehost, Hostgator, Siteground eller en af ​​de andre store webhostudbydere, og vi er sikre på, at du kommer til den samme konklusion.

Hostinger ved, at du har mere at tackle med det daglige end at bekymre dig om dit websted og webhosting – det er derfor, de er forpligtet til at lave webhosting så let og smertefrit som muligt for deres kunder.

Alt fra et familiewebsted, et firmawebsted, en blog eller et mangesidet e-handelswebsted – Hostinger har du dækket med alt hvad du muligvis har brug for.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map