По-интелигентен уеб хостинг с хостингер

От най-ранните дни на интернет, уеб разработчици са изправени пред предизвикателството да намерят уеб хостинг, който е всеобхватен, но достъпен. Собствениците на уебсайтове трябва да преценят колко трафик ще виждат реалистично техните сайтове.


Въз основа на това те трябва да мислят за това колко поддръжка и поддръжка на клиенти ще им трябват в жизнения цикъл на уебсайта им. Някои по-малки и прости сайтове могат да се управляват вътрешно в края на собственика на уебсайта, докато други ще изискват по-интензивно участие, особено при проблеми със сигурността, софтуерни корекции, архивиране и други продължаващи проблеми.

С други думи, основните проблеми, когато търсите услуга за уеб хостинг, са скоростта, сигурността, обслужването и мащаба (след като сайтът ви започне да излита и да получи повече трафик).

Някои доставчици на услуги може да предлагат поддръжка и обслужване на клиенти чрез имейл или билети, но времето за реакция и време за изпълнение може да варира. Други предлагат 24-часова поддръжка по телефона, но това, което обикновено се свежда, е количеството трафик, който сайт може да очаква.

Хостинг доставчиците ще коригират месечните си тарифи въз основа на съхранението и използването на трафик (честотната лента може да се мисли колко байта използва сайт за даден период от време). За сайт, който не вижда много посетители, честотната лента ще бъде доста ниска. Но ако сайтът внезапно стане вирусен, върши резултатите от търсачката на Google или продуктът се захване с потребителите, изискванията за честотна лента ще преминат през покрива.

Уеб хостинг: Основите

Земно кълбо

Нека да разгледаме няколко основи, които ще ви трябват за разбиране на света на уеб хостинга.

домейн

Всеки уебсайт се нуждае от две неща: a име на домейн и уеб хост, със сървър, където името на домейна може да „живее“. Можете да мислите за това, че името на домейна е адрес, тогава уеб хостингът е самата сграда. Когато поставите име на домейн в браузъра си, браузърът започва да пита името на домейна къде е уебсайтът и след това съдържанието на сайта се зарежда в браузъра.

Уеб хост

Уеб хостингът тогава е само процесът на присвояване на уебсайта към конкретен сървър и има много различни опции за уеб хостинг (в който ще влезем). Само не забравяйте, че колкото по-популярен уебсайт става и колкото повече трафик привлича, толкова по-обширни ще бъдат ресурсите, за да може да функционира ефективно.

За по-малките уебсайтове винаги има възможност за споделен хостинг, като на един и същ сървър се разполагат множество различни уебсайтове. Това ограничава наличното пространство и ресурси за съхранение, но това е ниска цена и отлична опция за блогъри или любители. Следващата стъпка е хостингът на виртуален частен сървър (VPS), който все още съхранява множество уебсайтове през един и същ сървър, но е проектиран със софтуер за виртуализация, който позволява на всеки уебсайт автономията да работи така, сякаш всеки е на специализирани сървъри.

За бизнес или сайтове за електронна търговия има специален хостинг с отделен сървър за всеки сайт. Това има очевидни предимства, що се отнася до сигурността, съхранението, честотната лента и редица други фактори. Най-новият напредък в уеб хостинга, разбира се, е облачният хостинг с уебмастъри, които имат достъп до голяма, децентрализирана банка от сървъри, които са свързани, за да могат да се подкрепят взаимно и да поемат един от друг, ако има скок в търсенето.

С други думи, с облачен хостинг, повече ресурси се предлагат при поискване. Облачният хостинг има очевидното предимство да предлага 100 процента ъптайм.

Що се отнася до честотната лента, полезна аналогия е да се мисли за това като кранче за кран. Когато потребител идва на вашия уебсайт, заявка отива до сървъра и сървърът отговаря, като доставя съдържанието на вашия сайт. Колкото повече хора идват на уебсайта, толкова повече данни идват през сървъра (или колкото повече вода тече през крана), докато системата работи на пълния си капацитет.

След тази точка системата се претоварва и сайтът започва да се забавя или може дори да спре да работи напълно и да замръзне. Капацитет, казано по-просто, е количеството данни, които могат да бъдат доставени чрез тази система – или диаметърът на тръбата, която доставя вода през този кран.

Система за управление на бази данни

Повечето системи за управление на съдържанието използват MySQL база данни настройка за управление. MySQL използва структуриран език за заявки (SQL), за да получи достъп, управлява или добавя към съдържанието на база данни, независимо дали това са изображения, анимация или текст. MySQL е инструмент с отворен код, което го прави идеален избор за разработчиците на софтуер и ядрото на много от по-често срещаните операционни системи. Ако имате блог, всички промени, които правите във вашето съдържание, ще бъдат записани в базата данни на MySQL – тогава, когато посетител дойде на вашия сайт, достъпът до базата данни и това съдържание им се представя.

SSL сертификат

Друго важно нещо, което трябва да вземете предвид, е това на вашия сайт SSL сертификат. SSL сертификатът е малък файл с данни, който е свързан цифрово с файловете, които се съхраняват на сървъра, където живее вашият сайт. SSL сертификатът идентифицира цифрово вашата компания чрез криптографски ключ и е от съществено значение за сигурността в мрежата, като прави по-малка вероятността даден посетител да получи достъп до всичко чувствително на сайта без подходящите клирънс.

Ако отидете на сайт и видите икона на катинар в адресната лента на уеб браузъра, това означава, че сайтът е защитен с подходящите SSL идентификационни данни. Това означава, че връзката между уеб сървъра и браузъра е защитена и всяка чувствителна информация, която се прехвърля, ще бъде защитена.

С други думи, SSL сертификатите са абсолютно задължително условие за всеки сайт за електронна търговия и са необходимо условие за спазване на стандартите за сигурност, определени от компаниите за кредитни карти и всеки голям сайт за електронна търговия. В допълнение, Северна асоциация за кредитни карти е определил строги правила за сигурност на кредитната карта както за онлайн магазини, така и за магазини за тухли и разтвори, а SSL сертификатите са ключова част от тези правила.

Защо не хостингер?

Hostinger

Разбираемо, с експоненциалния растеж на интернет уеб хостингът се превърна в изключително конкурентна сцена. Доставчиците на хостинг услуги трябва да предложат най-добрия баланс между услуга и цена, или ще се окажат в задната част. Това е където Hostinger е основана през 2004 г. с изключителен бюджет и оттогава е на роли. Те дойдоха с уникалната идея да позволят на потребителите да създават уебсайт безплатно, с широка ширина, за да могат потребителите да реализират своите визии онлайн, без реклами и без ограничения за MySQL, cPanel и PHP.

Днес Hostinger е хостинг услуга от световна класа, с над 29 милиона потребители в почти 180 страни и 15 000 нови потребители всеки ден.

Базирайки се в Литва, Hostinger стартира като „Хостинг медии“, пускайки безплатната си хостинг услуга „000webhost.com“ три години по-късно. През 2008 г. техният cPanel хостинг бранд Hosting24.com излезе на живо, а две години по-късно компанията пречупи своите основни етапи от 1 милион потребители. Оттогава местна марка за хостинг Niagahoster.co.id стартира в Индонезия, а бразилският местен хостинг бранд weblink.com.br излезе онлайн. Днес Hostinger е включен в Кипър и разполага с център за данни в Сингапур, което ги прави наистина многонационална компания.

Какво носи хостингерът на масата?

Лого на хостингер

Какво търсите, когато става въпрос за уеб хостинг? Хостингер предлага няколко нива на услуги и ценови точки.


Случай 1

Единичен уеб хостинг

(препоръчително за малки проекти и прости уебсайтове)

 • 1 уебсайт

 • 10 GB дисково пространство
 • 100 GB честотна лента
 • 1 MySQL база данни

 • 1 имейл акаунт за FTP user1

 • Лесни инструменти за изграждане на уебсайт

 • Изчерпателен контролен панел

 • Лесна за употреба архитектура на сайта
 • Само 2,15 долара на месец
Премиум уеб хостинг

(цялостен план за отглеждане на сайтове)

 • Неограничен брой сайтове

 • Неограничено количество дисково пространство

 • Неограничен размер на честотната лента

 • Неограничен достъп до бази данни MySQL

 • Неограничени потребители на FTP

 • Неограничени имейл акаунти

 • Лесни инструменти за изграждане на уебсайт
 • Мощен, изчерпателен контролен панел
 • Лесен за достъп и архитектура на сайта
 • 2X WordPress оптимизирана скорост
 • Безплатно име на домейн на годишен план
 • Само $ 3,49 на месец


Резервирайте сега

Бизнес уеб хостинг

(подходящо за приложения от корпоративен клас)

 • Неограничен брой сайтове

 • Неограничено количество дисково пространство

 • Неограничен размер на честотната лента

 • Неограничен достъп до бази данни MySQL

 • Неограничени имейл акаунти

 • Лесни инструменти за изграждане на уебсайт
 • Мощен, изчерпателен контролен панел
 • Лесен за достъп и архитектура на сайта
 • 4X WordPress оптимизирана скорост
 • Безплатно име на домейн (с годишен план)
 • Ежедневни архиви и подобрена поддръжка на живо
 • 2X мощност за обработка и памет
 • Подобрена SEO класация и сигурни данни на клиентите с безплатен SSL сертификат
 • Неограничени потребители на FTP
 • Само 7,95 долара на месец

Всички тези планове идват с много екстри, като 99-процентова гаранция за продължаване, 30-дневно обещание за връщане на пари, неограничен паркинг на домейна и много други.

Това, на което можете да разчитате с Hostinger, е, просто казано, най-качественият хостинг и най-ниските цени. Това не е ли най-важното в почти всяко бизнес уравнение? Именно този баланс между цена и качество направи Hostinger един от лидерите в уеб хостинг индустрията. С облачна технология, неограничени функции и архивиране те се позиционират като един от лидерите в хостинг бизнеса.

Ако имате уебсайт или блог на WordPress, скоростта на блога винаги ще бъде един от факторите, които са ключови за успеха на вашия сайт, а там наистина свети и хостингерът. Техните сървъри са оптимизирани за WordPress, което им позволява да предлагат някои от най-бързите скорости на уебсайта на WordPress в отрасъла на изненадващо ниски разходи.

За уеб дизайнерите има безплатни инструменти за създаване на уебсайтове, които се предлагат с всички хостинг планове за уеб хостинг. Не е нужно да знаете как да кодирате и не се нуждаете от технически познания – просто прегледайте стотиците налични шаблони, всички проектирани от професионални изпълнители. Оттам просто използвайте простия интерфейс за плъзгане и пускане и след дълго ще съставите привлекателен за SEO уебсайт, който ще завижда на всеки.

Това е цялостно цялостно решение “до ключ”, което може да ви отведе от груба идея до завършен уебсайт, който е готов да започне да вижда трафик.

Ако вашият бизнес се разраства, уеб хостинг услугите на Hostinger могат да растат заедно с вас. Това е едно от най-забележителните предимства да ходите с Hostinger като хостинг услуга – те правят надграждането ви възможно най-лесно и ви позволяват да увеличите мащабите с малко караница. С други думи, можете да започнете от един от бюджетните планове на Хостингер, след което да изритате всичко на ниво или две, когато времето е подходящо. Хората от Хостингер са ангажирани с идеята да се настроите с вида на сайта и ресурсите, от които се нуждаете, вместо да ви обсъждат планове, които всъщност не искате или нямате нужда от.

Hostinger

Може би най-доброто от всичко е, че инструментите на Hostinger правят много лесно и бързо да си настроите акаунта и да стартирате – толкова бързо, че това е практически моментално. Въпросът е само да създадете акаунта си, следвайки поредица от подсказки, които ще ви преведат в процеса на настройка и преди да го знаете, ще влезете в системата и веднага ще получите достъп до новия си хостинг акаунт..

Комбинацията от ниски цени, лекота на използване, надеждна поддръжка, 99 процента гаранция за продължаване и всичко останало, което споменахме е това, което направи Hostinger такъв успех за милиони потребители. Сравнете какво предлага Hostinger с пакети от GoDaddy, Bluehost, Hostgator, Siteground или някой от другите големи доставчици на уеб хостинг услуги и сме сигурни, че ще стигнете до същото заключение.

Хостингер знае, че имате ежедневно да се справяте повече, отколкото да се притеснявате за вашия сайт и уеб хостинг – затова се ангажират да правят уеб хостинг възможно най-лесно и безболезнено за своите клиенти.

Всичко от семеен уебсайт, фирмен сайт, блог или многостранен сайт за електронна търговия – Хостингър ви покри с всичко, което е възможно.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map