Хостинг24 Преглед, функции, цени, оферти и други

hosting24


Всички сме виждали това преди: Уеб хостинг доставчици с техния хиперболичен език и обещания:

 • Гарантиран 99,9% продължаване!
 • Най-бързо зарежда страницата!
 • Никога не се безпокойте отново за архивиране на данни!

Това ни довежда до Hosting24, основана в Литва през 2008 г. и с допълнителни офиси в Азия, Африка и Южна Америка. Работи усилено, за да издели собственото си парче от силно сегментираната хостинг индустрия.

Към януари 2017 г. той твърди, че има 29 милиона потребители с 20 000 нови регистрации на потребители и 15 000 нови уеб страници, създадени всеки ден. В допълнение, 2018 г. донесе a силно рекламиран ъпгрейд с нов дизайн на сайта, обновена зона за членове, подобрения на производителността и подобрено обслужване на клиентите.

Hosting24 е част от Hostinger Group, която включва софтуера за изграждане на уебсайтове Zyro, софтуера BoxBilling с отворен код за електронна търговия и поне двама други доставчици на уеб хостинг, 000webhost и VPS.me. Вашите пари и данни са твърде важни, за да се доверите само на никого. И така, как хостинг24 оценява по отношение на обещанията спрямо доставката? Какви функции могат просто да ви струват време? Нашият задълбочен преглед по-долу излага всички основни факти и уместна информация.

Как работи хостинг24?

Hosting24

Hosting24 предлага пълен набор от базирани на Linux услуги: споделен уеб хостинг, хостинг на виртуални частни сървъри (VPS), хостинг на дистрибутори и регистрация на домейни. Hosting24 е акредитиран регистратор на домейн ICANN.

Има и WordPress, cPanel и хостинг по имейл. Съществува адекватна база знания, разпределена в три широки области: уебсайтове, домейни и общи теми, като например таксуване, управление на профили и сертификати за слой на сигурни сокети (SSL).

Началната му страница описва 24/7 поддръжка на клиенти на живо, но без да влизате в акаунт, единственото средство за контакт на уебсайта – различен от пощенски адреси за охлюви до офисите на компанията – са две общи форми: една за подаване на сигнал за злоупотреба и една за общи запитвания. На страницата за контакти има линк за чат на живо, но той ви насочва към общата форма на запитване.

Има три споделени хостинг плана: единичен, премиен и бизнес.

Планът за един уебсайт поддържа един уебсайт, един имейл акаунт и ограничени количества за съхранение и честотна лента.

Премиум и бизнес планове идват с безплатен домейн и неограничен поддържани уебсайтове, имейл акаунти, място за съхранение и честотна лента.

Допълнителните функции в бизнес плана включват ежедневно архивиране, „луксозна“ поддръжка на живо и безплатен SSL сертификат.

Има четири VPS хостинг плана с различни количества RAM (1-4 гига), съхранение (20-80 гига) и честотна лента (1000-4000 гига). Процесорите имат скорост от 2,4 GHz до 9,6 GHz. Всички планове идват със специален адрес за интернет протокол (IP), пълен корен достъп, поддръжка на IPv6 и твърди дискове (SSD).

Има два хостинг планове за дистрибутори: стартов и бизнес. И двата плана включват безплатен лиценз за използване на cPanel и WHM, специализирана защита от отказ на услугата (DDOS) на CloudFlare и доставка на облачен SMTP заедно с безплатно име на домейн и SSL сертификати.

Най-големите разлики между двата плана са ограниченията за съхранение (50 гига спрямо неограничен), ограниченията на честотната лента (500 гига спрямо неограничен) и броя на акаунти в cPanel (50 срещу 150).

Удобства в хостинга24

Най-уникален е хостинг24 Zyro, собственият софтуер за изграждане на уебсайт на Hostinger Group, който се предоставя за използване от клиентите. Има богат избор от професионално изглеждащи безплатни шаблони, които също могат лесно да се променят с помощта на инструменти за влачене и пускане.

Включени са и инструменти за оптимизация на търсачките (SEO). Друга полезна функция е възможността за създаване на многоезични уебсайтове, които ви позволяват да достигнете до глобална аудитория. Искате вашата уеб страница да е оптимизирана за таблети и смартфони? Zyro прави това автоматично. Не е необходимо кодиране за интегриране на количките за пазаруване в електронна търговия.

Друг продукт на Hostinger Group, който може да обмислите поради лесната интеграция, е отвореният код Софтуер BoxBillingce. Безплатната версия поддържа един служител, две валути, три промо кода и пет продукта.

Платената версия – която е само 5 долара на месец – поддържа неограничен брой служители, валути, промо кодове и продукти. Плюс това, той е съвместим с PayPal, AlertPay и WebMoney заедно с много други онлайн платежни системи.

И накрая, ако ви харесва това, което Hosting24 може да предложи, може да помислите за партньорство с неговата партньорска програма. Безплатно е да се присъедините и ще спечелите 100% комисионна за всяка споделена продажба на хостинг и 50% за всяка VPS хостинг продажба в резултат на препратка.

Също така няма ограничение за комисионите, които можете да направите. Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате, да споделите партньорската връзка, може би дори да добавите банери към собствения си уебсайт с голям трафик и да изчакате комисионите да се включат.

Ценообразуване

Разликите между плановете за споделен хостинг и дистрибутор са подробно описани по-горе. Цените по-долу отразяват текущите месечни цени на страниците с продукти на Hosting24. Те могат да се променят, така че не забравяйте да проверите двойно ценообразуването, ако отидете на сайта им. Плюс това, има възможности за допълнителни отстъпки в края на този преглед.

Споделен хостинг

 • Единичен уеб хостинг: $ 2.15 (46% отстъпка от стандартните $ 3.99)
 • Премиум хостинг: $ 3.49 (61% отстъпка от стандартните 8.84 $)
 • Бизнес уеб хостинг: $ 7.95 (34% отстъпка от стандартните $ 11.99)

VPS хостинг

 • План 1: $ 8.52 (21% отстъпка от стандартните $ 10.78) 1 gig RAM, 2.4 GHz CPU, 20 gigs storage, 1000 gigs bandwidth
 • План 2: $ 17.03 (21% отстъпка от стандартните $ 21.56) 2 гига RAM, 4.8 GHz процесори, съхранение на 40 гига, честотна лента на 2000 гига
 • План 3: $ 25,55 (21% отстъпка от стандартните $ 32,34) 3 гига RAM, 7,2 GHz процесори, съхранение на 60 гига, честотна лента на 3000 гига
 • План 4: $ 34,06 (21% отстъпка от стандартните $ 43,12) 4 гига RAM, 9,6 GHz процесори, 80 gigs съхранение, 4000 gigs честотна лента

Хостинг на реселлери

 • cPanel Starter: $ 25.99 (28% отстъпка от стандартните $ 35.99)
 • cPanel Business: $ 41.99 (25% отстъпка от стандартните $ 55.99)

Какво мислят хората за хостинг24?

Както обикновено се случва, когато readingreviews, резултатите обикновено са смесена торба.

За потребители, които са имали положителен опит с Hosting24, те са свързани с ниски цени, сравнително бърза поддръжка на клиенти и постоянна продължителност на работата. Билетите за поддръжка понякога имат бавни реакции, но повечето хора намират опцията за чат на живо за постоянно полезна. Освен това зоната на членовете се разглежда като положителна и полезна функция.

От друга страна, някои клиенти са имали проблеми с процентите на продължителност, липсата на адекватно разрешаване на проблеми чрез обслужване на клиенти и отговора на Hosting24 на DDOS атаки. Освен това, въпреки честото архивиране на данни, някои клиенти съобщават, че по-старите данни се изтриват след архивиране, което прави невъзможно връщането към по-ранни версии, ако е необходимо.

Трябва да признаем: Онлайн прегледите могат да бъдат проблематични.

В крайна сметка обикновено ще трябва или да обичате, или да мразите нещо, за да сте готови да отделите време, за да напишете рецензия. За всеки продукт или услуга има голямо мълчаливо мнозинство в средата, които са доволни от това, което получават.

Ключовото нещо тук е да отбележите тези крайни отговори в двата края на рейтинговата скала, за да държите очите си отворени както за потенциално добри, така и за проблемни въпроси, които могат да възникнат..

Искате да прочетете повече за Hosting24? Ето го задълбочен такъв от април 2018 г. които оценяват хостинг24 8.4 по скала 1-10.

Какво мислим

Резултатите са разнообразни при сравняване на сравнителни планове за хостинг24 с безспорен лидер в хостинг индустрията GoDaddy:

 • Споделен хостинг: Хостинг24 е $ 2,15 до 7,95 $ срещу GoDaddy $ 2,99 до $ 19,99.
 • VPS хостинг: Хостинг24 е $ 8,52 до $ 34,06 срещу GoDaddy $ 17,99 до $ 39,99.
 • Хостинг за дистрибутори: Хостинг24 $ 25.99 до $ 41.99 срещу GoDaddy $ 8.99 до $ 14.99.

Доказателствата са ясни: Ако търсите добра цена за базиран на Linux VPS хостинг, Hosting24 е най-добрият ви залог.

След това отново, докато цените са важни, в крайна сметка това, което плащате, е ефективността, нали? И в това се крие по-голям проблем с обещаното от Hosting24 спрямо действителната статистика за актуализация и зареждане на страници. Подобно на повечето доставчици на уеб хостинг, Hosting24 твърди 99,9% време за работа и бързи скорости на зареждане на страницата. В действителност това не е съвсем така.

Accordingdom, през дванадесетте месеца от май 2017 г. до април 2018 г. месечните проценти за хостинг на Hosting24 варираха от 100% надолу до неприемливи 95.58%. Скоростите на зареждане на страницата също са били постоянно бавни – 1,043 до 2,223 милисекунди – през този период от време.

За сравнение, през същата тази година процентът на продължителност на GoDaddy варира само от 100% до 99,91%, а скоростта на зареждане на страниците е между 363 и 420 милисекунди.

Не казваме, че не трябва да използвате хостинг24. В някои области има значителни спестявания спрямо конкурентите си. И, сигурно, може би има компромис между по-ниски цени и производителност. Но ако можете да живеете с това за вашата конкретна ситуация, защо не? Плюс това, свързаният с Hosting24 софтуер за изграждане на сайтове и електронна търговия може да бъде точно това, което търсите. Уверете се, че сте образовани, къде са сделките (и не са), преди да поемете времето, парите и ресурсите си..

уеб хостинг

Купони & сделки

Ако се интересувате от използването на Hosting24, има допълнителни специални оферти и купони, които можете да използвате.

Дружеството периодично предлага значителни отстъпки от Facebook. (В допълнение, акаунтът на Hosting24 понякога – но не винаги – връзки към тези оферти.) Една флаш продажба от 2017 г. предостави 50% отстъпка за целия живот на премиум хостинг услуги. Други купони за отстъпки са достъпни от RetailMeNot и Groupon. повече за уеб хостинг услуги и доставчици? Вижте тези препоръчителни уеб хостинг което ще ви предостави нужната информация.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map