9 Serveis d’allotjament de correu electrònic fiables per a petites i grans empreses

Els correus electrònics continuen sent el motor clau per a l’adquisició i retenció de clients per a petites i mitjanes empreses. Tot i que les xarxes socials estan en auge amb els seus comentaris, comentaris, tuits i accions, encara no marca la importància dels correus electrònics.


Segons estadístiques, El 81% de les petites i mitjanes empreses encara depenen dels correus electrònics com a principal canal per adquirir clients. Els resultats demostren que l’enviament de correus electrònics continua essent la millor manera de tenir un impacte directe i d’impacte.

Com que les empreses necessiten enviar i rebre milers de correus electrònics cada dia, gestionar-los no és una tasca tan fàcil. A més, els vostres correus electrònics d’empresa contenen el nom de domini de la vostra empresa, que al seu torn ajuda a establir la vostra credibilitat. Per tant, té sentit que les empreses descarregueu allotjament de correu electrònic a experts.

Així, quan un client rep el vostre correu electrònic amb el nom de l’empresa que hi figura, pot cercar la vostra empresa per obtenir més detalls sobre els vostres productes o serveis que puguin cridar l’atenció..

Per què hauríeu d’anar per allotjament de correu electrònic per a empreses en lloc de regalets com ara Gmail?

Les empreses que utilitzin serveis gratuïts poden semblar poc professionals. Per tant, pot comportar que gent jutgi la legitimitat de la vostra empresa. Hi ha qui té una idea errònia de que no teniu cap serio en el vostre negoci, mentre que d’altres poden pensar que la vostra empresa no serà a llarg termini. Hi ha una bona probabilitat que la vostra empresa es converteixi en vulnerable als cibercriminals.

I això és l’últim que podeu desitjar per al vostre negoci!

Així, en lloc d’anar a cercar correus electrònics gratuïts per a la vostra empresa com Gmail, Outlook, Yahoo i molt més, és una bona idea pagar i triar un servei d’allotjament fiable. Invertir uns quants dòlars en allotjament de correu electrònic empresarial pot estalviar a la vostra empresa d’aquestes percepcions negatives i us ajudarà a establir el vostre negoci com a legítim i de confiança. És una situació guanyadora per al vostre negoci i per als vostres clients protegint els seus interessos.

Anem a conèixer alguns dels avantatges de l’ús del correu electrònic empresarial.

Construeix la confiança

Si voleu que els vostres clients es prenguin el vostre negoci seriosament, la identitat anònima no funcionarà. Obtenir un compte de correu electrònic de forma gratuïta no és molt interessant en aquests dies i, si sou una empresa que vol establir confiança, heu de destacar entre la multitud.

Amb un correu electrònic d’empresa, els vostres clients poden reconèixer la vostra empresa com a fiable, que és el primer pas per dirigir un negoci amb èxit. Tot i que teniu un equip reduït, podeu donar una mirada diversificada a la vostra organització amb diferents identificadors de correu electrònic per a facturació, vendes, treballs i assistència.

Emet una impressió professional

Algú ho ha dit bé –

La primera impressió és la darrera impressió.

De fet, és cert quan es tracta de negocis. La majoria de les vegades, interactueu amb el vostre client mitjançant correus electrònics. En el moment en què el vostre client o client obri el correu electrònic, heu de realitzar aquesta connexió per tirar endavant el vostre negoci.

El fet de tenir un correu electrònic d’empresa crea una imatge professional de la vostra marca als ulls dels vostres clients objectius que us poden ajudar a obtenir un avantatge competitiu de la resta.

Protegeix dades comercials sensibles

Els serveis d’allotjament de correu electrònic gratuïts s’enfronten a atacs de programari maliciós freqüents i són propensos a fer spam i a anuncis orientats. Manquen les mesures de seguretat essencials necessàries per protegir els interessos dels usuaris. A més, no disposeu del control complet dels vostres correus.

Si dirigiu una empresa, haureu de protegir la vostra empresa i també els interessos dels vostres clients juntament amb les seves dades. Per tant, no heu d’arriscar el vostre negoci mitjançant serveis de correu electrònic gratuïts que puguin fer la vostra empresa vulnerable.

Desa els vostres correus electrònics d’anar a filtres d’spam

El programari maliciós i els spammers poden orientar fàcilment correus electrònics gratuïts. Si utilitzeu esforços de màrqueting per correu electrònic per impulsar les vostres vendes, l’ús de correus electrònics gratuïts afectarà els vostres ingressos. Es deu al fet que els vostres correus electrònics enviats es poden mostrar com a correu brossa. Així, si els vostres clients no comproven les seves carpetes de correu brossa, tots els vostres esforços serien en va.

Però si es pren allotjament de correu electrònic d’experts, s’estalvia que els correus electrònics no rebin o entrin a les carpetes de correu brossa. Així, podeu gaudir de la interacció amb els vostres clients a través de correus electrònics i continuar aprofitant els avantatges.

Còpia de seguretat i privadesa

Els correus electrònics gratuïts acostumen a presentar grans riscos de caiguda, tancament sense previ avís o, fins i tot, piratades. Si això succeeix sense cap còpia de seguretat, pot costar al vostre negoci quant a informació essencial de l’empresa que no es pot recuperar. Perdiu informació confidencial i correus electrònics importants dels vostres clients i clients potencials.

Branding

El correu electrònic professional crea una identitat de marca forta de la vostra empresa mitjançant la publicitat del nom de la vostra empresa. Fa que la vostra marca sigui fiable als ulls dels clients només amb mirar el nom.

Ara que teniu una idea justa de la importància de les adreces de correu electrònic per al vostre negoci, a continuació, es mostren alguns dels serveis fiables d’allotjament de correu electrònic a la vostra disposició..

Suite G

Creeu una adreça de correu electrònic professional per a la vostra empresa mitjançant Suite G, que és el Gmail que ja adoreu. Ofereix controls d’administració i un munt de funcions interessants sense cap anunci molest. L’allotjament de correu electrònic està dotat d’eines dissenyades per augmentar la productivitat del vostre negoci, permetent-vos treballar més ràpidament i de manera més intel·ligent!

G Suit no només ha aconseguit la comunicació de correu electrònic sense esforç, sinó també innovadora, on podeu col·laborar en temps real en els vostres fitxers i accedir al calendari per programar reunions. Basada en la infraestructura altament segura de Google, G Suite protegeix totes les dades, els usuaris i els dispositius de l’empresa. També fa una còpia de seguretat de les dades al núvol i obté un control complet del correu electrònic.

Les funcions que ofereix són Gmail, Calendar, corrents, xat, Meet, Docs, fulls, formularis, diapositives, llocs, scripts d’aplicacions, unitat, cerca al núvol, Keep, Admin, volta, Endpoint, formació de G Suite i complements..

A2 Hosting

A2 Hosting disposa d’eines i funcions de correu electrònic útils per ajudar-vos amb el vostre màrqueting per correu electrònic. Podeu utilitzar IMAP o POP3 per enviar o rebre correus electrònics. I si voleu utilitzar el correu web, RoundCube i Horde estan preinstal·lats a la vostra disposició. A més, inclou Mailman per ajudar-vos a contactar des d’una llista de correu electrònic desactivada.

El servei d’allotjament de correu electrònic us ofereix un major compromís de temps de treball per obtenir un rendiment fiable. Cada compte d’allotjament de correu electrònic està carregat amb un munt de recursos de correu electrònic de forma gratuïta. Podeu trobar i gestionar aquests recursos des del seu tauler de control anomenat cPanel.

Aquests recursos gratuïts inclouen els següents.

 • Comptes d’allotjament per correu electrònic per gestionar els vostres comptes i contrasenyes i configurar la configuració POP3 o IMAP.
 • Correu web a través de Roundcube i Horde
 • BoxTrapper per verificar l’emissor
 • SpamAssassin per filtrar spams
 • Barracuda per millorar la filtració de correu brossa, comprovant cada correu electrònic entrant
 • Autenticació i reenviament de correu electrònic
 • Entrada MX per enviar correus electrònics
 • Respostos automàtics, llista de correu, xifratge i molt més

Correu Zoho

Voleu gaudir d’un allotjament xifrat, segur i addicional gratuït?

Zoho els pot cobrir juntament amb la privadesa garantida. Amb aquest allotjament de correu electrònic, podeu obtenir una protecció àgil i millorada contra el malware i el correu brossa. Proporciona identificadors de correu electrònic professionals per donar a la vostra marca una visibilitat i autenticitat més elevades.

Els centres de dades de Zoho Mail disposen de vigilància i seguretat de gran nivell per proporcionar-vos un temps de treball fiable. El xifrat end-to-end i en repòs es fa per protegir els vostres correus electrònics juntament amb el xifrat de missatges mitjançant S / MIME.

Mitjançant el potent i senzill quadre de control de Zoho, podeu executar tots els paràmetres, personalització i configuració. Podeu afegir usuaris fàcilment, configurar les polítiques, gestionar noms de grups i molts altres. Conserveu els vostres correus durant un període determinat per tal de contrarestar qualsevol atac legal. També ofereix e-Discovery per ajudar-vos a descobrir els vostres correus electrònics ràpidament.

Administrar la comunicació empresarial és perfecte, ja que l’aplicació Zoho Mail es pot descarregar als dispositius Android o iOS. Curiosament, també podeu afegir sabors de xarxes socials directament a la vostra bústia mitjançant equips de fluxos i etiquetes, comentar, compartir fitxers i gestionar tasques fàcilment.

Rackspace

Si esteu buscant un allotjament de correu electrònic assequible per a la vostra empresa, Rackspace és una de les millors opcions que tens. Les petites empreses poden donar un aspecte professional als seus correus electrònics sense invertir gaire. Mitjançant un filtratge premium, la vostra safata d’entrada no estaria exempt de correu brossa i d’activitats malicioses. A més, també t’ofereix privadesa i seguretat completes a les dades sensibles de l’empresa.

Rackspace també us proporciona una migració fluida dels correus electrònics anteriors als nous correus professionals amb els seus experts molt dedicats. Només heu de tenir en compte on havíeu registrat el vostre nom de domini i deixar la resta a experts de Rackspace.

Rackspace ofereix un preu assequible de només 2,99 dòlars per usuari cada mes, Rackspace us ofereix tot el que necessitareu per a la gestió perfecta dels vostres correus de negoci, inclosos:

 • Bústia de 25 GB
 • Outlook, correu web i accés per a mòbils
 • Llista de grups il·limitada, àlies i reenviament
 • Arxivat per correu electrònic

Microsoft 365

Creeu correus electrònics de classe empresarial escollint Microsoft 365 com a amfitrió de correu electrònic i seguiu sempre en sincronització. Accediu als vostres correus electrònics, als calendaris compartits i als contactes des de qualsevol lloc que utilitzeu el vostre dispositiu, ja sigui l’ordinador o el telèfon mòbil.

En cas que perdreu el telèfon amb tots els vostres correus electrònics d’empresa, no pogueu entrar en pànic! Encara no teniu l’opció d’esborrar els missatges de correu electrònic de forma remota per tal de mantenir la informació de la vostra empresa segura. Microsoft 365 us dóna la llibertat de personalitzar tots els vostres missatges de correu electrònic mitjançant la creació de formats personalitzats, utilitzant el vostre nom de domini i imatges, etc.

Podeu enviar fitxers de fins a 150 MB mitjançant aquest allotjament de correu electrònic. També proporciona 100 GB d’emmagatzematge per emmagatzemar els vostres correus electrònics amb imatges i formats personalitzats. Amb un centre d’administració senzill, podeu gestionar millor els vostres correus electrònics, inclosos la creació de nous comptes, la supressió, la creació de scripts personalitzats, etc..

Microsoft 365 us ofereix la millor protecció anti-spam i protecció antivirus per protegir els vostres correus electrònics contra possibles cibercrimines. A més, també rebeu funcions d’arxiu i eDiscovery.

GoDaddy

Escriviu una impressió eterna a les ments dels vostres clients mitjançant correus electrònics d’aspecte professional GoDaddy que compleix el vostre negoci. Inclou funcions fàcils d’utilitzar com ara contactes, calendaris, un portal de correu web i tasques. Els correus electrònics funcionen molt bé en una àmplia gamma de dispositius, inclosos ordinadors i telèfons mòbils i es sincronitzen automàticament per mantenir els vostres correus electrònics actualitzats.

GoDaddy inclou un filtre de correu brossa estàndard per proporcionar-vos una safata d’entrada neta i pot bloquejar cada dia més de 300 milions de correus electrònics potencialment perjudicials amb els seus filtres antivirus i el xifrat de 256 bits. Combina monitors automatitzats d’amenaça, sofisticades analítiques de dades i un equip especial d’experts en seguretat per oferir el màxim nivell de seguretat.

Podeu personalitzar la vostra adreça de correu electrònic fàcilment perquè sigui atractiu i únic per distingir-vos a la multitud, però manteniu aspectes professionals amb plans sense anuncis. Per obtenir una visió del contingut dels fitxers adjunts de correu electrònic abans d’enviar-los, utilitzeu un portal de correu web per gestionar el vostre espai en línia amb widgets personalitzats, inclosos esports, clima, notícies, etc..

Amazon Workmail

Amazon Workmail ofereix un servei de correu electrònic empresarial segur i fàcil de gestionar, a més del suport per a les aplicacions de clients de correu electrònic mòbils i d’escriptori existents. Accediu als vostres correus electrònics, calendaris i contactes sense dolor mitjançant les aplicacions client que trieu, incloses Outlook i altres aplicacions de correu electrònic Android o iOS natives que admetin el protocol IMAP. També podeu accedir a ells mitjançant el vostre navegador web preferit.

Integra els teus correus electrònics perfectament amb el teu directori corporatiu actual. També us ofereix l’opció de xifrar les dades juntament amb la ubicació d’emmagatzematge. A més, podeu configurar la interoperabilitat del Microsoft Exchange Server i gestionar els vostres usuaris, recursos i grups mitjançant SDK.

Amazon Workmail proporciona seguretat a nivell d’empresa a les vostres dades mitjançant el servei de gestió de claus AWS. Us permet obtenir un control complet dels vostres correus i dades i us permet gestionar la manera que vulgueu. Ofereix 50 GB d’emmagatzematge per als vostres correus i dades.

Fastmail

Fastmail et permet crear correus electrònics per a la teva empresa que puguin coincidir amb el teu lloc web oferint facilitat de personalització. Podeu gestionar els vostres correus de manera intel·ligent mitjançant una safata d’entrada cada vegada que envieu i obriu correus electrònics. Podeu compartir carpetes de correu electrònic, contactes i calendaris amb el vostre equip per obtenir un fluix d’informació i programar les reunions ràpidament.

Ofereix Topicbox on els vostres equips poden compartir recursos i informació i us permet arribar a tot l’equip en un mateix lloc. També podeu crear l’arxiu de l’empresa mitjançant aquesta funció i administrar-la. Mitjançant Fastmail, podeu gestionar els nivells d’accés de correu electrònic i utilitzar configuracions avançades per mantenir les vostres dades segures.

Prova el seu assaig gratuït de 30 dies i tria un pla adequat segons les teves necessitats.

Namecheap

Namecheap és un servei d’allotjament de correu electrònic ràpid, fiable i segur dissenyat específicament per satisfer les vostres necessitats empresarials. La gestió dels vostres correus electrònics, el calendari, els contactes i el màrqueting de correu electrònic en general és senzilla mitjançant aquest servei.

Fins i tot, podeu obtenir un assaig gratuït de Namecheap durant dos mesos per experimentar l’eficàcia d’aquesta plataforma i, a continuació, escollir un pla per continuar aprofitant els seus beneficis en tota la vostra empresa. És compatible ràpidament amb els vostres dispositius, inclosos Android, Windows o iOS. Ofereix correus electrònics basats en el domini, bústia de sortida unificada, protecció anti-spam, signatures HTML, accés POP3 o IMAP i accés de correu electrònic segur amb tots els plans..

Gaudeix d’una col·laboració perfecta i segura amb el vostre correu electrònic empresarial compartint correus electrònics, contactes, documents, cites, fulls de càlcul i llistes de tasques. Podeu esperar un alt rendiment del servei d’allotjament que no us haureu de preocupar si els vostres correus electrònics van anar a la destinació o no, Namecheap s’ocupa!

L’autenticació de dos factors ofereix una seguretat addicional als vostres correus electrònics mentre es mantenen les vostres credencials segures. Proporciona seguretat de primer nivell a través de Universal 2nd Factor (U2F) i Contrasenya One-Time basada en el temps (TOTP).

Conclusió

El correu electrònic està evolucionant amb funcions noves i innovadores que us ajuden a comunicar-vos perfectament amb els vostres clients i clients potencials. Els correus electrònics d’empresa ofereixen no només un toc professional a la vostra empresa, sinó que també amplien la presència de la teva marca. Amb els serveis d’allotjament per correu electrònic anterior, podeu gestionar fàcilment els vostres correus electrònics, protegir les vostres dades i crear confiança amb els vostres clients.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map