8 plataforma d’allotjament MySQL més ben gestionada per a la vostra aplicació

MySQL és el motor de bases de dades de codi obert més utilitzat en Linux i plataformes basades en núvols. Gairebé tots els proveïdors de serveis d’allotjament web ofereixen una instància bàsica de MySQL inclosa en els seus plans d’allotjament web sense cap cost addicional.


La combinació d’allotjament de bases de dades web + és una opció preferida per a llocs web nous o de baix trànsit, ja que la combinació allibera l’administrador del sistema de totes les molèsties de la gestió de diversos serveis.

Però, quan la gestió de les dades es fa crítica en aplicacions o llocs web de gran volum, podria tenir sentit desacoblar tots dos serveis i mantenir un allotjament dedicat només per a la base de dades. DBaaS (base de dades com a servei) també és una opció preferida si configureu la capa de dades d’una aplicació abans de saber com accedireu a aquestes dades.

Un altre avantatge de tenir la vostra instal·lació MySQL allotjada per separat és que podeu gestionar còpies de seguretat, replicació, supervisió i altres funcions importants independentment de la resta de serveis allotjats. A més, una plataforma MySQL gestionada permet accedir-hi amb les eines externes que escolliu, a més de les eines bàsiques que el proveïdor ofereix per defecte..

Per què MySQL?

Hi ha altres bases de dades al núvol que podeu utilitzar, com ara PostgreSQL, MariaDB, Oracle Database i Microsoft SQL Server. Entre ells, MySQL destaca per la seva rapidesa, estabilitat i facilitat d’ús, a més de la gran comoditat de ser lliure i de codi obert.

Un altre avantatge important de MySQL és que està dissenyat per a la web des de la base, a diferència d’altres bases de dades que van néixer per a LANs i entorns client-servidor i que van ser adaptats posteriorment per a Internet. L’enorme comunitat de desenvolupadors que hi ha darrere de MySQL és la garantia d’incorporar ràpidament qualsevol novetat que els usuaris sol·licitin. I ja que aquests desenvolupadors també són usuaris de MySQL, s’asseguren que la implementació d’aquestes noves funcions estigui optimitzada per al rendiment i el rendiment..

Això explica com MySQL es va convertir en un líder en funcions empresarials com la replicació, el clúster i les bases de dades a la memòria, entre d’altres.

Què cal buscar en una plataforma d’allotjament MySQL gestionada?

Els preus dels serveis d’allotjament MySQL van des de res fins a centenars de dòlars al mes, segons el servei i el volum que necessiteu (també hi ha tarifes horàries). Però hi ha molts altres aspectes diferents del preu que cal tenir en compte a l’hora de triar un proveïdor de serveis MySQL.

Les altres eines de gestió que obteniu amb les vostres bases de dades són un altre factor decisiu important. Els proveïdors d’allotjament DB solen oferir un front-end de gestió que sol ser fàcil i fàcil d’utilitzar. Però és igual d’important que pugueu connectar-vos a la base de dades mitjançant trucades d’API o eines remotes que us donin la llibertat d’accedir i gestionar les vostres dades a voluntat..

La seguretat és sempre un problema important a l’hora de triar un allotjament de bases de dades. La vostra base de dades s’ha de protegir de moltes maneres, inclosos l’accés i el xifrat de dades. Com que les vostres dades resideixen al núvol, ha de xifrar-se no només quan estigui en repòs, sinó també quan es desplaci entre la base de dades i la vostra aplicació..

Finalment, haureu de preferir un servei que tingui cura de tantes tasques com sigui possible en matèria de gestió rutinària, com ara la còpia de seguretat, el seguiment, l’optimització del rendiment i l’actualització del programari..

Vegem les millors opcions disponibles en termes de plataformes d’allotjament MySQL gestionades.

Oceà Digital

A partir de 15 dòlars mensuals, les bases de dades gestionades per Digital Ocean us ofereixen una alta escalabilitat, còpies de seguretat diàries i un error de seguretat automàtic. Amb pocs clics, podeu llançar un clúster MySQL i, a continuació, utilitzar l’accés a l’API o la interfície d’usuari simplificada de Digital Ocean per treballar-hi. No us haureu de preocupar de les tasques de gestió rutinàries, perquè seran totes cuidades.

Un aspecte interessant del servei gestionat és que les còpies de seguretat diàries proporcionen la possibilitat de restaurar les dades en qualsevol punt dels set dies anteriors.

Digital Ocean aïlla les vostres bases de dades a la xarxa privada del vostre compte, permetent-vos gestionar la comunicació a la vostra infraestructura. Encara podeu accedir a les vostres dades a través d’internet públic, en la llista directa de les fonts d’entrada necessàries. No us haureu de preocupar d’accés no autoritzat perquè les vostres dades seran xifrades, tant en trànsit com en repòs..

Google Cloud SQL

Servei de Google no només ofereix bases de dades MySQL, sinó que també us proporciona l’elecció de PostgreSQL i SQL Server i us assegureu que podreu connectar-vos a les vostres dades des de qualsevol aplicació i des de qualsevol part del món, sense preocupar-vos de còpies de seguretat, replicació o fallades. Google promet que obtindràs dades de confiança, alta disponibilitat i flexibilitat, pràcticament sense moure ni un dit.

L’accés a les dades està garantit i segur per a diferents plataformes en núvol, com ara App Engine, Compute Engine, Kubernetes i BigQuery. Les dades es xifren de forma transitòria i en repòs i obté privadesa mitjançant un núvol privat virtual i un accés a la xarxa restringit per un tallafoc. En cas de dubte, podeu consultar els estàndards de seguretat coberts per Google Cloud SQL: HIPAA, SSAE 16, ISO 27001 i PCI DSS v3.0.

Amb Google Cloud SQL, no heu de planificar prèviament la vostra capacitat d’emmagatzematge. Podeu començar gratuïtament amb una base de dades senzilla de proves amb un conjunt de dades reduït i després saltar a un entorn de producció, utilitzant una base de dades d’alta disponibilitat, en molt poc temps.

No us preocupeu pel creixement del volum, ja que l’emmagatzematge s’escalarà automàticament.

Kamatera

MySQL és una de les moltes aplicacions i serveis gestionats que ofereix Kamatera Cloud. Els plans de preus de MySQL comencen a partir de 4 dòlars al mes per a un servei que inclou 1 CPU virtual amb 1 GB de memòria RAM, 20 GB d’emmagatzematge SSD i 5 TB de trànsit a Internet. Una prova gratuïta de 30 dies us permet fer una degustació del servei i deixar-la si no esteu satisfets.

Els centres de dades de Kamatera es troben a Amèrica, Europa, Àsia i l’Orient Mitjà, oferint una solució global de negocis en cas que necessiteu un accés ràpid des de qualsevol part del món.

Kamatera us ofereix una selecció de MySQL 8.0 o 5.7, ambdues que s’executen en un Ubuntu Server 18.04. Un temps de funcionament garantit del 99,95% sense que un únic punt d’avaria us concedeixi un funcionament continu. Podeu crear un servidor en almenys 60 segons i, a continuació, escalar amunt i avall sense límits.

Hi haurà un servei de suport humà de primera generació 24 hores per satisfer qualsevol de les vostres necessitats.

ScaleGrid

ScaleGrid proporciona l’únic DBaaS que us permet tenir un control complet d’administració de superusuaris sobre les vostres implementacions de MySQL. Mitjançant una consola de gestió fàcil d’utilitzar, podeu implementar, subministrar, supervisar i escalar els vostres clústers MySQL al núvol. Els plans de preus “Porteu el vostre propi núvol” comencen a partir de 8 dòlars al mes i us permeten triar entre AWS, AWS High Performance i Azure.

A més de MySQL, podeu optar per MongoDB, Redis o PostgreSQL.

El pla bàsic ofereix un conjunt interessant de bons, com ara suport d’instàncies reservades, memòria RAM personalitzable, disc & instàncies, còpies de seguretat automatitzades, suport 24/7, servidors dedicats, vigilància i alertes personalitzades, anàlisi de consultes lentes, entre d’altres. Si us agrada personalitzar els vostres serveis i veure què passa sota la caputxa, ScaleGrid ofereix accés complet a l’arrel SSH a les màquines subjacents, permetent-vos explorar lliurement i fins i tot instal·lar agents de programari personalitzat..

No us bloquegeu amb ScaleGrid, ja que podreu migrar les vostres dades en qualsevol moment mitjançant les eines de gestió de bases de dades completament accessibles..

Núvols

Núvols Va dissenyar el seu servei d’allotjament de bases de dades MySQL ThunderStack amb un alt rendiment en ment i l’orientà cap als desenvolupadors oferint una àmplia gamma d’eines preinstal·lades com Git i Composer. Cloudways ofereix un administrador MySQL integrat que simplifica el treball diari de DBA i una funció de desplegament automàtic de Git que permet la coordinació del treball dins dels equips distribuïts: el codi s’actualitza en servidors en directe tan bon punt s’insereix en dipòsits remots..

També es pensa en un desenvolupador la funció de connexions remotes de Cloudways, que permet connexions segures remotes i segures a les bases de dades allotjades en els seus servidors gestionats. Podeu començar a utilitzar gratuïtament el servei d’allotjament de Cloudways MySQL, fins i tot ofereixen migrar de forma gratuïta el vostre primer lloc web a Cloudways, i després optar per una quota mensual o un pla de preus de pagament..

S’apliquen diferents preus per a diferents infraestructures de núvol. Per exemple, si feu servir DigitalOcean com a plataforma subjacent, el preu mensual (incloses les còpies de seguretat automatitzades, assistència 24 hores i molts altres avantatges) és de 10 dòlars per a un pla bàsic. Però si feu servir Google Cloud, el preu inicial augmenta fins als 33,30 dòlars.

Amazon Aurora

Aurora és una base de dades relacional creada per al núvol, compatible amb MySQL i PostgreSQL. Segons Amazon, Aurora combina el rendiment i la disponibilitat de bases de dades tradicionals amb la comoditat d’una base de dades de codi obert.

Amazon afirma que Aurora és fins a cinc vegades més ràpida que les bases de dades estàndard MySQL i tres vegades més ràpides que les bases de dades PostgreSQL estàndard. El servei està completament gestionat per Amazon Relational Database Service (RDS), que automatitza tasques administratives exigents com ara el subministrament de maquinari, la configuració de la base de dades, l’aplicació de pedaços i la còpia de seguretat..

El sistema de recuperació d’Aurora automàticament escala fins a 64 TB per instància de la base de dades. Proporciona alta disponibilitat amb fins a 15 rèpliques de lectura de baixa latència, recuperació en un moment determinat, generació de còpies de seguretat contínues a Amazon S3 i replicació en tres zones de disponibilitat..

Aurora ofereix diversos nivells de seguretat per a la base de dades. Inclouen l’aïllament de la xarxa mitjançant Amazon VPC, el xifratge inactiu mitjançant claus que podeu crear i controlar mitjançant el servei de gestió de claus AWS (KMS) i el xifrat de dades en trànsit amb SSL. En una instància xifrada d’Amaz Aurora, les dades d’emmagatzematge subjacent es xifren, com també ho són les còpies de seguretat, instantànies i rèpliques automatitzades del mateix clúster..

Clústers SQL

Clústers SQL ofereix allotjament MySQL en un núvol de Kubernetes. La plataforma està disponible per a bases de dades MySQL a qualsevol escala, des de bases de dades de desenvolupadors experimentals fins a magatzems de dades de producció empresarial.

Els plans de preus comencen a partir de 4,99 dòlars al mes per a un servei que inclou un node únic, 2 nuclis de CPU, 2 GB de memòria RAM, 60 GB d’emmagatzematge SSD i 60 GB per a còpia de seguretat de dades. Tot i ser un servei de baix cost, SQL Clusters ofereix una solució MySQL que tolera les errades amb còpies de seguretat distribuïdes perfectament i restauracions puntuals.

Aiven

Aiven ofereix allotjament en núvol gestionat per MySQL amb una selecció d’infraestructures que inclouen Google Cloud, AWS, Microsoft Azure, DigitalOcean i UpCloud, a totes les regions. Per garantir la seguretat de les dades, les instàncies MySQL d’Aiven s’executen en màquines virtuals dedicades i les dades es xifren tant en repòs com en trànsit. Les rèpliques de només lectura i les rèpliques de lectura remota ofereixen una gran velocitat i alliberen el node mestre de les tasques de lectura exigents.

El servei de bifurcació de bases de dades és una característica exclusiva que ofereix Aiven per fer-vos accions addicionals a la vostra base de dades sense afectar l’entorn de producció. Els plans de preus mensuals comencen a partir de 99 dòlars per a un pla d’inici, que inclou 1 VM, 2 CPU, 4 GB de RAM i 80 GB d’emmagatzematge..

Manteniu-vos lluny dels accessoris de venda del venedor

L’última cosa que heu d’estar segur quan escolliu un proveïdor de bases de dades en núvol és que us permetrà portar les bases de dades a qualsevol altre lloc en qualsevol moment i sense problemes. El proveïdor de serveis en núvol que escolliu avui no pot ser adequat demà, o potser trobeu una altra opció que ofereixi un servei millor o més barat. Per tant, heu de saber amb antelació que podreu migrar les vostres dades fàcilment.

Tags:

  • Base de dades

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map