7 Solució de hosting JSON fiable per a la teva aplicació moderna

Sens dubte JSON s’ha convertit en ineludible a la xarxa. És el format preferit per a una gran varietat de serveis web, inclosos els grans reproductors.


Per citar algunes de les empreses més importants, com ara les dades d’usuari de Google, Twitter i Facebook en format JSON. Fins al 2013, Twitter va donar suport a XML, però va deixar la versió següent a l’ús de JSON.

Quan un Desenvolupador d’Android vol indicar que l’aplicació necessita permís d’usuari, el format està escrit en JSON, XML, YAML i molt més. Però JSON els posa en comú tot el format format per comunicar-se amb diferents programes d’Internet.

Per què?

Per això, anem a fer una breu revisió del concepte de JSON.

Què és JSON?

La notificació d’objectes JavaScript (JSON) és un format basat en text de representació de dades basat en la llista ordenada i els parells de valors de claus. Podeu fer-la servir per emmagatzemar dades de manera lògica i organitzada perquè pugueu accedir-hi sense dolor. També s’utilitza per a l’intercanvi de dades entre servidors web i clients.

A banda de l’intercanvi de dades, podeu utilitzar-lo per a la migració de bases de dades, per exemple, de JSON a SQL. Fins i tot podeu exportar dades mitjançant JSON des d’aplicacions web registrades.

Tot i que JSON té l’origen de JavaScript, és independent del llenguatge, cosa que significa que diferents llenguatges de programació poden analitzar dades.

Quin és el secret de la seva popularitat?

JSON ofereix una experiència d’usuari única i superior. Facilita la sintaxi més senzilla quan hi ha un mètode senzill per representar dades. Moltes persones també van trobar que els literals de l’objecte de JavaScript són el format perfecte per transmetre dades orientades a objectes a tota la xarxa.

Quan escriviu els vostres codis frontals en Javascript, el format JSON simplifica la càrrega de dades als arbres i facilita el bon funcionament amb ells. Formata holísticament les dades per estalviar ample de banda i augmentar els temps de resposta mentre es comunica amb un servidor.

Des de la fàcil transferència de dades fins a ser llegible i lleuger en codificació, tot és perfecte amb JSON. A causa de la seva popularitat primordial, moltes bases de dades han ampliat el suport natiu per a JSON. Per exemple, MySQL i PostgreSQL s’envien amb suport de dades JSON natiu per a emmagatzematge i consultes.

Per què emmagatzemar JSON en allotjament fiable?

Els processos empresarials impliquen molts tràmits. A mesura que avança el temps, és possible que la vostra empresa estigui nedant en un oceà de paperassa, que es fa difícil per emmagatzemar i gestionar aquestes dades.

Ja sabeu la vulnerabilitat d’internet amb els ciber-lladres que esperen la possibilitat de robar-vos les dades i causar-vos problemes. Amb l’ajuda d’una plataforma d’allotjament segura, podeu desar les dades de programari maliciós, DDoS i altres amenaces. També podeu configurar nivells d’autenticació avançats i supervisió de sessions per protegir la privadesa de dades.

Ara, anem a parlar d’alguns dels millors serveis d’allotjament JSON per emmagatzemar les vostres dades de forma segura.

Vultr

Amb Emmagatzematge d’objectes Vultr, teniu la flexibilitat d’integrar-vos amb eines i aplicacions de tercers habilitats per a S3. L’arquitectura escalable a la carta d’emmagatzematge d’objectes proporciona una major fiabilitat de dades i una menor complexitat de gestió.

Quan clones les vostres dades de forma automàtica, podeu mantenir-vos segur de la durabilitat i la disponibilitat de les dades. Amplieu o reduïu les necessitats d’emmagatzematge de dades afegint objectes o eliminant-los. Ofereix altes prestacions, oferint la tecnologia de caché NVMe.

També podeu emmagatzemar entitats de suports estàtics per a les vostres aplicacions, incloses imatges, vídeo i àudio. Simplifica l’emmagatzematge permetent augmentar o disminuir l’ús segons les vostres necessitats.

Aprofiteu una àmplia gamma de solucions personalitzades que inclouen punts d’origen CDN, emmagatzemar dades d’aplicacions basades en núvol, estalviar historial de registres, configurar recuperació de desastres, arxivar conjunts de dades més grans i molt més.

Vultr ofereix una instal·lació d’aplicacions d’un clic, SSD local i CPU Intel per obtenir un alt rendiment. Disposa de 17 centres de dades a tot el món i combinacions de sistemes operatius il·limitats, incloent CentOS, Ubuntu, Windows, Debian i FreeBSD. També ofereix potents complements com instantànies, protecció DDoS, tallafoc i xarxa flexible.

Preu: comença a partir de 5 dòlars / mes, 250 GB d’emmagatzematge, 1000 GB d’enviament de dades al mes

A2 Hosting

A2 Hosting és famós per les seves solucions d’allotjament ràpid i fiable adaptades a les vostres necessitats. Fa que el format predeterminat de JSON amb la seva instal·lació PHP i ofereix una experiència més ràpida 20X mitjançant l’allotjament als servidors turbo.

Utilitza programari de desenvolupament de primer nivell com PHP, MySQL, Python, PERL, PostgreSQL, Apache, Node.js i MariaDB. A més, us ofereix accés gratuït a la certificació SSH i SSL. A2 Hosting impedeix que les vostres dades siguin amenaces en línia, incloent la protecció HackScan de forma gratuïta juntament amb la protecció DDoS.

A2 garanteix un 99,9% de temps de treball a través dels seus servidors d’alt rendiment per poder accedir a les dades en qualsevol moment. Proporcionen altres alternatives per al programari d’allotjament, com ara Ubuntu Server, Nginx, Apache Tomcat, IonCube i Perl 5.10.

Amazon S3

El servei d’emmagatzematge simple d’Amazon Amazon S3 ofereix disponibilitat de dades de gran grau, escalabilitat, rendiment i seguretat. No importa el gran o petit que sigui el vostre negoci; té una solució per a tothom per emmagatzemar dades.

Pot protegir les vostres dades per a diversos casos d’ús, com ara aplicacions per a mòbils, llocs web, aplicacions empresarials, analítica de dades grans, dispositius IoT i molt més. Les seves funcions de gestió fàcils d’utilitzar us ajuden a emmagatzemar i organitzar dades i després configurar-les amb controls d’accés efectius.

Amazon S3 ofereix un alt nivell de durabilitat de les dades creant i emmagatzemant les còpies de tots els objectes habilitats per a S3. Per tant, les vostres dades són accessibles en qualsevol moment i estan protegits d’amenaces i errors. Ofereix classes d’emmagatzematge assequibles que suporten diversos nivells d’accés a dades.

Amazon S3 compleix plenament les normes HIPAA / HITECH, PCI-DSS, Directiva de protecció de dades de la UE, FedRAMP i FISMA. A més, ofereix funcions d’auditoria, replicació de dades, gestiona els controls d’accés, integracions de S3 mitjançant Amazon Macie, registres d’activitats i molt més.

Mitjançant S3 Select, podeu recuperar subconjunts de dades d’objectes i augmentar el rendiment de la consulta. La seva consulta al lloc us permet realitzar analítiques de dades grans, la consulta S3-permet dades amb expressions SQL mitjançant Amazon Athena i analitzar dades mitjançant Amazon Redshift Spectrum.

També és possible que vulgueu consultar els consells sobre seguretat S3.

GitHub

Amb la confiança de més de 50 milions de desenvolupadors, GitHub és el vostre perfecte soci d’allotjament, on gestionar els vostres fitxers i accedir-hi és senzill. No només proporciona allotjament flexible i controls d’accés a dades granulars, sinó que la recolza amb una estreta seguretat i fiabilitat a través del seu GitHub Enterprise Cloud.

GitHub allotja tants dipòsits de codi obert, privats i públics en un sol lloc. Cadascun d’ells està equipat amb eines avançades que us poden ajudar a allotjar, documentar, alliberar codis i molt més. Simplifica el teu treball mentre gestiona fitxers grans amb l’ajuda de Git LFS.

Utilitzeu GitHub Enterprise Server per implementar-lo al centre de dades. També podeu desplegar-lo a Cloud privat mitjançant Amazon Web Services, Google Cloud o Azure. Personalitzeu cada procés amb la API intuïtiva juntament amb les aplicacions GitHub.

Permet la integració perfecta de les eines que feu servir per facilitar un flux de treball eficient. Desplaceu les vostres dades al núvol a través del seu CI / CD integrat. Podeu utilitzar paquets GitHub i transferir dades il·limitades dins de les accions de GitHub.

Utilitza CodeQL, que és un motor de primer nivell per analitzar codis semàntics, per detectar vulnerabilitats de seguretat.

Emmagatzematge al núvol de Google

Google Cloud és una solució única per a totes les necessitats d’emmagatzematge d’objectes que les empreses i els desenvolupadors confien a tot el món. Proporciona un enfocament escalable, unificat i durador per emmagatzemar i protegir les vostres dades.

Utilitzant la gestió de l’objecte de vida d’objectes (OLM), podeu configurar les dades i transitar-les automàticament a classes d’emmagatzematge econòmiques basades en els vostres criteris..

GCP us ​​proporciona la flexibilitat per allotjar les vostres dades JSON i les aplicacions a la ubicació que vulgueu i a la forma com vulgueu emmagatzemar segons les vostres necessitats de rendiment. Ofereix diferents classes d’emmagatzematge que us permeten determinar els preus i la disponibilitat.

Hi ha quatre classes d’emmagatzematge:

 • Estàndard està optimitzat per a un rendiment i un accés d’alta freqüència.
 • Pròxim accés per a dades amb freqüència amb alta durabilitat i velocitat
 • Línia freda per accedir a dades unes quantes vegades a l’any amb alta durabilitat i velocitat
 • Arxiu per accedir a les dades una vegada cada any amb la disponibilitat

Admet una gran quantitat de casos d’ús, inclòs un dipòsit de dades integrat per a informàtica, aprenentatge automàtic i analítica, emmagatzemar i lliurar contingut multimèdia, arxius i còpies de seguretat. Podeu utilitzar la versió d’objectes per crear i emmagatzemar còpies d’objecte en cas que se sobreescrivissin o se suprimeixin.

A més, podeu definir polítiques de retenció, contenir un objecte per mitigar la supressió, xifrar i gestionar dades mitjançant el servei de gestió de claus de núvol i desactivar les ACL d’objectes per controlar l’accés. També podeu configurar la retenció de dades mitjançant Bucket Lock, enviar notificacions, registres d’auditoria i controlar l’accés amb Cloud Identity & Gestió d’accés (IAM).

JSONbin

Amb JSONbin al vostre costat, no cal configurar la base de dades ni configurar servidors temporals per tal de provar aplicacions front-end. Utilitzeu-la per emmagatzemar totes les vostres dades i provar les vostres aplicacions de forma gratuïta.

Crea i emmagatzema còpies d’objecte cada vegada que introduïu un registre nou. Fins i tot podeu obtenir les darreres actualitzacions o el registre original quan ho necessiteu. Quan us registreu a JSONbin, us proporcionarà una clau secreta que podeu utilitzar per crear els vostres registres privats.

En passar la clau secreta vàlida, podeu actualitzar o veure els vostres registres per mantenir la privadesa i la seguretat. Ofereix una funció de Col·lecció on podeu emmagatzemar i organitzar dades en un ordre determinat. Fins i tot podeu utilitzar la seva consulta personalitzada per accedir a diversos registres definint filtres.

Mitjançant Webhooks, podeu crear, suprimir o actualitzar dades en qualsevol moment. Proporciona un tauler de control totalment personalitzat on podeu crear papereres privades o públiques. Podeu obtenir l’ajuda de la seva referència d’API per obtenir informació sobre com podeu gestionar els registres i crear papereres.

Podeu validar els vostres registres mitjançant Schema Docs, que podeu adjuntar amb Collections. Obteniu informació en temps real sobre les activitats de l’API a través de correus electrònics. Podeu afegir membres nous i gestionar-los eficaçment mitjançant la funció de gestió d’equips.

n: punt

Podeu configurar els punts finals dels JSON i editar dades en pocs segons n: punt. Per començar, podeu utilitzar el backend lleuger de n: point per crear dades, definir l’estructura de dades mitjançant l’esquema JSON i, a continuació, bloquejar-lo per evitar la supressió o la sobreposició.

Ara podeu proporcionar accés al vostre equip on puguin actualitzar registres, sense dificultar les dades originals. L’edició de dades és sense esforç, ja que pot capturar errors ràpidament i permet la sintaxi d’objectes JavaScript, que és flexible.

Per accedir a determinades dades, afegiu índexs de matriu o claus de propietat a l’URL de l’API. L’accés a l’API és possible des de qualsevol lloc que utilitzi les seves funcions CORS.

Conclusió

Les empreses modernes impliquen una gran quantitat de tràmits cada dia, que es fa difícil de gestionar amb el temps. A més, les vostres dades estan exposades a amenaces en línia i danys físics que us poden costar més del que preveieu. Però no us interesseu, aneu sense papers i deixeu que els serveis d’allotjament de tercers, com s’ha esmentat anteriorment, emmagatzemen les vostres dades i gestionin servidors associats per evitar-vos dels mals de cap més.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map