6 millors plataformes d’allotjament per a contenidors per als contenidors

Allotgeu les vostres aplicacions Docker a la millor plataforma del núvol.


Docker és una eina popular de contenció de DevOps. Executa l’aplicació dins d’un contenidor, utilitza recursos mínims, es pot desplegar més ràpidament i es pot escalar ràpidament.

Quan es treballa en un entorn de producció en viu, pot ser que hi hagi 100 envasos d’emmagatzematge en diversos clústers. Administrar tots els contenidors pot ser dolorós. Kubernetes i Docker Swarm són poques solucions per gestionar grans cúmuls de docker, però aquestes solucions aporten molta complexitat i coneixements d’habilitat..

Per què perdre el seu temps i recursos especialitzats en la gestió dels contenidors del docker quan hi hagi múltiples plataformes d’allotjament docker que en puguin tenir cura. Si descarregueu els mals de cap d’allotjament a l’expert, us centreu en el vostre negoci principal.

A continuació, es mostra una llista de les plataformes d’allotjament docker més populars que heu de considerar per a la gestió dels vostres contenidors.

Sloppy.io

Sloppy és ràpid, senzill i segur.

Amb Sloppy, podeu llançar diversos contenidors docker en segons.

Sloppy és una de les millors opcions per allotjar contenidors de docker i iniciar-los en segons. El projecte està definit en un fitxer JSON.

Podeu utilitzar el botó CLI proporcionades per ells amb ordres establertes per desplegar, mantenir i supervisar els contenidors de la base. També ve amb el Basat en WEB opció per crear projectes, mantenir i controlar els contenidors de l’emmagatzematge amb facilitat.

Amb Sloppy, teniu moltes opcions per utilitzar imatges de docker d’imatges públiques del nucli docker. També podeu utilitzar imatges de docker de qualsevol altra públic o registre privat. Mentre creeu aplicacions a través de la base basada en la web, començarà a recomanar-vos automàticament les opcions de la imatge docker un cop comenceu a escriure el nom de la imatge.

Hi ha contenidors que hi ha infraestructures altament disponible de maquinari, per la qual cosa no us preocupeu pel problema de cap contenidor. Faciliten el manteniment del vostre contenidor Docker molt fàcil amb les seves funcions de desplegament de rodatge, revés i volums persistents. Podeu actualitzar els contenidors amb temps d’aturada zero ja que comencen nous contenidors i aturen els contenidors més antics després que els nous contenidors estiguin en funcionament.

En cas que hi hagi algun error en alguna de les vostres actualitzacions, només podreu tornar a la versió estable anterior amb només tres clics. Les dades s’emmagatzemen en blocs, que es distribueixen a diversos dispositius físics. Per tant, no us haureu de preocupar de perdre les dades.

Tu pots monitor totes les mètriques (ús de la CPU, trànsit de xarxa, ús de memòria, etc.) amb un interval de 5 minuts. Si alguna de les vostres aplicacions falla, es reiniciarà automàticament després d’uns quants controls consecutius si continua desactivada.

També ve amb una configuració prèvia Instància del GitLab CE que crea contenidors automàticament un cop que feu una actualització de codi.

Jelastic

Jelastic és una plataforma multi-núvol que pot acollir diverses eines / frameworks / aplicacions com Docker, Kubernetes, Java, Ruby, Python, JavaScript, Go, etc. Combina Plataforma com a servei (PaaS) i Contenidor com a servei (CaaS) models.

La plataforma de Jelastic utilitza una tecnologia de virtualització basada en contenidors Virtuozzo. Mitjançant Virtuozzo, pot executar múltiples màquines i contenidors virtuals en un sol servidor.

Disponibilitat multi-núvol és la característica més important de la plataforma Jelastic. Podeu allotjar els contenidors del docker en diverses opcions de núvol (PaaS, Caas)

Proporciona solucions dockeritzades preconfigurades amb un sol clic. Podeu optar per configurar un motor d’atracament autònom o podeu executar un cluster d’eixams de docker. S’ofereix amb un consum assequible basat en preus que us permet pagar només segons l’ús a través d’un pagar-com-anar model de preus.

La interfície d’usuari és tan senzilla que la configuració, la prova, els entorns de producció en pocs clics en pocs segons.

Jelastic Docker Hosting

Jelastic pot escalar automàticament de manera vertical o horitzontal, segons les vostres necessitats.

Aquests són alguns elements més destacats:

 • Interfície d’usuari amigable amb accés ssh
 • Proporciona diferents interfícies d’usuari tant per a desenvolupadors com per a administradors
 • Admet micro-serveis i aplicacions heretades
 • Desplegament zero d’aturada amb distribució automatitzada de trànsit

Kamatera

Kamatera és una altra plataforma que proporciona servidors núvols per allotjar, gestionar i supervisar aplicacions.

El preu és molt atractiu. Podeu començar des de fins a 4 dòlars al mes.

Destaquen

 • Cap punt de fracàs únic. 99,95% de temps de vida garantit
 • Ofereix suport tècnic 24 × 7
 • Implanta la infraestructura del núvol en menys de 60 segons
 • Escalar ràpidament cap amunt i cap avall
 • Preu assequible
 • Sense manteniment de maquinari
 • Sense quota de configuració, sense compromís, cancel·leu qualsevol moment

Amazon ECS

Servei de contenidors elàstics d’Amazon (Amazon ECS) és un servei de contenidors altament escalable amb suport per a docker. S’utilitza per contener les vostres aplicacions en AWS. Proporciona compatibilitat amb Windows i admet la gestió de contenidors de Windows.

Utilitza AWS Fargate servei per a desplegar i gestionar contenidors de docker. AWS Fargate s’ocupa de la provisió de servidors, la gestió de clústers i l’orquestració; No us haureu de preocupar per això; només cal centrar-se en la gestió de recursos.

Actualitzar els contenidors a versions noves és molt fàcil a Amazon ECS. Tot el que heu de fer és pujar la definició de la tasca de l’aplicació d’una nova versió a ECS; iniciarà nous contenidors amb una nova imatge i detindrà els contenidors més antics. Els contenidors es registren i es donen de baixa automàticament.

Mapa de núvols AWS ajuda a Amazon ECS a descobrir i connectar contenidors entre ells. Ajuda a augmentar la disponibilitat d’aplicacions. Admet tots dos monolític i arquitectura del microservici, de manera que pot contener aplicacions en qualsevol de les arquitectures.

Només pagueu pels recursos que utilitzeu.

A continuació, es mostren algunes característiques addicionals:

 • Proporciona seguretat mitjançant Amazon IAM i Amazon VPC
 • Executa les instàncies puntuals d’Amazon EC2 per optimitzar els costos
 • Pot contener fàcilment models d’aprenentatge de màquines per fer formació i inferència
 • Integració fàcil amb els serveis AWS

Utilitza diversos altres serveis AWS com AWS CloudWatch per a la supervisió, AWS ELB per a l’equilibri de càrregues, etc..

Microsoft Azure

Microsoft Azure és el segon proveïdor de serveis en núvol després de AWS. Azure també proporciona serveis per allotjar contenidors Docker a la seva plataforma.

Podeu orquestrar els contenidors a través 29 regions al núvol públic. Podeu moure fàcilment la vostra ASP.NET aplicacions als contenidors de l’atzur.

Microsoft Azure ofereix Servei Azur Kubernetes (AKS) per implementar i gestionar fàcilment les aplicacions containeritzades. Directori actiu d’Azure s’utilitza per a la gestió avançada d’identitat i accés. Utilitzant Servei d’aplicacions Azure, també podeu implementar un contenidor de Windows personalitzat a Azure. Azure Marketplace té tones d’aplicacions preparades per a allotjament a Azure.

Docker Azure Marketplace

Monitor Azure vetlla proactivament sobre el rendiment dels envasos i la seva disponibilitat.

Algunes de les funcions més populars que ofereix:

 • Interacciona directament amb Docker, que elimina la complexitat i les API addicionals no necessàries
 • Proporciona seguretat de nivell empresarial per executar aplicacions Linux o Windows modernes i tradicionals en un contenidor de docker
 • Ofereix una distribució personalitzada de Linux per obtenir una millor experiència en docker
 • Funció d’auto-neteja i curació per a envasos no utilitzats i no saludables
 • Executa el guió de diagnòstic de docker per informar el personal d’assistència del docker si hi ha algun problema a l’informe d’errors
 • Admet aplicacions i micro-serveis tradicionals

HostPresto

HostPresto és una de les primeres empreses del Regne Unit a proporcionar una plataforma i serveis d’allotjament per a contenidors.

A Hostpresto’s núvol súper ràpid, podeu crear i llançar contenidors docker de manera molt ràpida i senzilla. En comptes de llançar i controlar els contenidors de docker, podeu centrar-vos en altres coses importants com ara la planificació de la capacitat, les assignacions de recursos.

En funció de les exigències dels vostres usuaris, podeu llançar contenidors docker i escalar-los amb facilitat. També ajuda a accelerar el vostre desenvolupament, ja que us permetrà empenyre les actualitzacions de codi sovint en els contenidors del docker. Sempre que un nou membre s’uneixi a l’equip, només hauria de fer volar un contenidor de docker per a desenvolupament i estarà a punt en uns segons perquè comenci amb el treball de desenvolupament..

Un dedicat Equip de suport al Regne Unit estarà disponible per ajudar-te amb les teves consultes. Si ets a la regió del Regne Unit, allotjar els teus contenidors Docker a HostPresto és una de les millors opcions.

HostPresto proporciona a Garantia de devolució de 30 dies si no està satisfet amb el servei i suport rebut. També, dóna ample de banda il·limitat a l’aplicació enviada sense cap càrrec addicional d’ús.

Conclusió

És una decisió intel·ligent allotjar els contenidors docker en qualsevol de les plataformes d’allotjament docker anteriors i oblidar-se del llançament, el desplegament i la gestió dels contenidors.

Tags:

 • Atracador

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map