5 millor solució d’escriptori virtual per a empreses o empreses

Amb l’evolució dels espais de treball, ja podem accedir al nostre món digital des de qualsevol dispositiu, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.


La virtualització de l’escriptori ha estat considerada com una solució per permetre la seguretat de gestió central dels ordinadors de sobretaula dels usuaris i amb menys despeses de gestió de TI..

Mitjançant escriptoris virtuals que tinguin un sistema operatiu Windows, podeu accedir-hi des d’un escriptori de l’iPad i del dispositiu Android o d’un ordinador portàtil. Teniu accés al vostre entorn d’escriptori personalitzat o a un espai de treball. Això vol dir que puc treballar a casa, a l’oficina, des d’un hotel o en qualsevol altre lloc. I des de cada dispositiu, tindré accés a les meves dades i aplicacions.

Ara, aquest enfocament separa les dades i les aplicacions del vostre sistema operatiu del maquinari local, i les utilitza per separat en un servidor remot.

Crear un entorn de virtualització d’escriptori internament ha estat costós i complicat. Els usuaris sovint no tenen l’experiència de productivitat d’un escriptori provocat localment, i poden trigar setmanes i de vegades mesos en funcionar amb èxit..

Per tant, per què no utilitzar plataformes d’allotjament?

V2 núvol

Per a les petites i mitjanes empreses la configuració d’una infraestructura d’escriptori basada en núvol pot ser costosa i difícil de gestionar de forma segura. V2 Cloud us pot ajudar.

El núvol V2 és un escriptori com a servei de serveis. Permet accedir de forma segura a dades, aplicacions empresarials, documents i altres recursos des de qualsevol lloc de qualsevol dispositiu.

Compta amb un sistema operatiu de finestres multiusuaris amb Microsoft Office. Els vostres empleats i consultors poden accedir a totes les vostres aplicacions empresarials des de qualsevol ordinador, telèfon o tauleta des de qualsevol lloc.

Amb V2 Cloud, no haureu d’escriure cap codi per tenir una versió en núvol del vostre programari. Podeu aprofitar fàcilment el model basat en subscripcions en lloc de llicències Perpètues.

V2 Cloud proporciona una experiència eficaç i econòmica de seguretat d’escriptori d’alta qualitat amb supervisió en directe i assistència tècnica 24 hores. Al vostre escriptori virtual de núvol V2, podeu afegir fins a 250 membres i poden compartir fitxers i aplicacions entre si mentre teniu la sessió.

Allotja de forma segura els ordinadors del núvol, de manera que sempre són òptims i accessibles. Cada dia es fa una còpia de seguretat automàtica i teniu tot el control d’administrador. Com a administrador, podeu instal·lar qualsevol programari que necessiteu i afegir tants usuaris com vulgueu. Una vegada que els usuaris s’afegeixin a l’espai de treball, poden accedir al seu escriptori i a totes les aplicacions empresarials des de dispositius personals amb només un navegador web, no cal cap complement. Així doncs, les dades mai no surten de l’espai de treball, i tot es manté allotjat de forma segura al núvol.

El Microsoft Active Directory és compatible amb el núvol V2. És compatible amb l’autenticació multi-factor mitjançant el connector AD. No heu de replicar-les a V2 Cloud per utilitzar el vostre directori i les vostres credencials existents.

Podeu triar en quina ubicació segura del centre de dades voleu que estigui ubicada la vostra àrea de treball, les dades no abandonaran mai la ubicació. No voleu precipitar les dades a V2 Cloud, comprar llicència V2 Cloud i disposar de les vostres dades en altres proveïdors de Cloud com Microsoft Azure Amazon AWS o la plataforma Google Cloud per als venedors de programari..

Amazon WorkSpaces

Espais de treball d’Amazon és una solució DaaS (Desktop com a servei). Els ordinadors de sobretaula es gestionen de forma segura que faciliten als usuaris accedir a documents i recursos d’aplicacions des de qualsevol lloc de qualsevol dispositiu suportat.

Podeu proporcionar ordinadors de sobre de Windows o Linux en pocs minuts per complir la promesa de “portar el vostre dispositiu”. Permet als empleats remots, mòbils i contractuals i racionalitza els processos de prova i desenvolupament. Com que les dades es transmeten als vostres dispositius en un format xifrat i no s’emmagatzemen localment, els espais de treball d’Amazon ajuden a millorar la vostra seguretat. Permet reduir costos i complexitat eliminant la necessitat de construir la infraestructura local per a desplegaments VDI antics.

Amazon WAM (Workplace Application Manager) fa que el desplegament i la gestió de les vostres aplicacions al lloc de treball d’Amazon siguin flexibles, ràpides i segures. S’ocupa de totes les actualitzacions, els pegats i l’eliminació de les aplicacions del sistema virtual. Podeu subministrar ràpidament aplicacions d’escriptori al vostre sistema virtualitzat com a contenidors. Així s’assembla a la interfície del Gestor d’aplicacions d’Amazon Workplace:

amazon workspaces - escriptori virtual

Amb l’ajuda d’Amazones Workspaces, no heu de comprar més ordinadors de sobretaula i ordinadors portàtils. Podeu tenir accés a ordinadors d’escriptori al núvol sota demanda per satisfer les necessitats del vostre usuari. Per tant, el cost es redueix en un bon marge.

Amazon Workspace té cura de totes les tasques administratives, com ara el subministrament, el manteniment i el reciclatge dels ordinadors de sobretaula. Podeu accedir a Amazon Workspace des de qualsevol ordinador Windows o Mac, iPads, tauletes Android i navegadors web de Chrome i Firefox.

Kamatera

Kamatera ofereix escriptori Windows 10 i 8

Podeu triar un mode personalitzat que us ofereix opcions per allotjar el vostre servidor en qualsevol dels 13 centres de dades. Kamatera és compatible amb Linux, Windows i sistemes operatius personalitzats.

Probablement són els núvols més ràpids del planeta a causa de les ofertes següents:

 • Processador Intel Platinum 8270 més ràpid
 • Públic de 40 Gbit & Velocitat de xarxa privada
 • Emmagatzematge SSD (Solid State Drive) per a bloqueigs d’E / S
 • Recursos dedicats garantits per a cada servidor
 • Consola de gestió del núvol fàcil d’utilitzar per a desplegar-se en segons

Microsoft Azure

Escriptori virtual de Windows per Microsoft Azure és una solució perfecta en núvol per a la virtualització de l’escriptori. Podeu accedir-hi des de qualsevol dels vostres dispositius. Ofereix suport per a clients natives per a Windows, Android, Mac i també HTML5 per tal de poder accedir a ordinadors de sobretaula i aplicacions remotes per a gairebé qualsevol navegador modern..

escriptori virtual d’azur Windows

Us ofereix una infraestructura d’escriptori remota que conté els rols que haureu hagut de gestionar. Totes les vostres màquines virtuals del servei d’escriptori virtual de Windows es comuniquen mitjançant una connexió de sortida segura i podreu gaudir d’una capacitat il·limitada. Basat en la càrrega de treball, també us ofereix més opcions i com podeu distribuir els usuaris entre aquests VMS.

Té suport per a aplicacions modernes com aplicacions OneNote i Office 365. Podeu desplegar un escriptori complet, aplicacions remotes o totes dues i també augmentar o reduir segons que sigui necessari, i només pagueu segons l’ús.

Podeu assignar diversos usuaris a una única màquina virtual utilitzant un sistema operatiu client, no un sistema operatiu de servidor. L’escriptori virtual de Windows es separa de manera única de l’usuari per màquina virtual i proporciona la única experiència multisessió de Windows 10.

També proporciona una opció per carregar usuaris d’equilibri a les piscines d’amfitrions de màquines virtuals. Així que per obtenir el millor rendiment, podeu configurar el mode d’alè. Assigna de manera uniforme els vostres usuaris a tota la piscina d’amfitrió per a la vostra càrrega de treball. També té plantilles de gestor de recursos Azure preconstruïdes disponibles per crear i actualitzar les enquestes d’amfitrió de forma coherent.

Ara la combinació de la infraestructura de màquines virtuals allotja el núvol de Microsoft i la connexió a l’emmagatzematge il·limitat OneDrive és ràpida i sense fons..

Els ordinadors de sobretaula de Windows 7 ofereixen l’avantatge únic de permetre-les executar al núvol fins a tres anys sense haver de pagar les actualitzacions de seguretat ampliades totes passades el 14 de gener del 2020 i, a més de la data d’assistència, també podeu migrar el vostre RDS existent..

OVHcloud

OVH és una empresa francesa que proporciona ordinadors de sobretaula virtuals i altres serveis web. Amb un escriptori, obtindreu una màquina a la qual podeu accedir des de qualsevol navegador web o estació de treball. Podeu accedir al vostre escriptori, aplicacions, contingut des de qualsevol dispositiu.

A continuació es mostren les característiques principals:

 • Encara que es perdi el vostre ordinador portàtil, les vostres dades i aplicacions estan protegides a OVH Cloud
 • Accediu a l’escriptori des de casa, oficina o qualsevol hotel; l’experiència continua essent idèntica
 • Estalvieu costos assignant escriptoris virtuals a nous empleats i suprimiu-los sempre que calgui

Aquí teniu els detalls de configuració i costos de l’OVH Virtual Cloud Desktop, segons els vostres requisits:

preus ovhcloud

Conclusió

Espero que la informació anterior us ajudi a triar el proveïdor d’allotjament virtual d’escriptori en funció de les vostres necessitats. És una decisió intel·ligent aprofitar les plataformes anteriors quan tu o el teu empleat en marxa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map