11 millor allotjament compartit global per a principiants

Esteu confosos en triar el servei d’allotjament compartit adequat?


Aquí teniu la solució!

En aquest món digitalitzat, tots els altres negocis posseeixen un lloc web. Tant si vens un producte com un servei, un lloc web és obligatori per augmentar l’abast i la credibilitat del vostre client. Així, si encara no heu afegit un lloc web a la vostra estratègia comercial, és el moment per fer-ho.

Després de crear el lloc web desitjat, haureu d’allotjar-lo. Tindreu moltes opcions per decidir on allotjar el vostre lloc web. Podeu optar per allotjament compartit, un dels tipus més populars per als que van crear el seu primer lloc web.

Abans d’avançar, primer entenem què és l’allotjament compartit:

El vostre paquet d’allotjament defineix que diversos llocs web utilitzaran un sol servidor. Majoritàriament, no sabreu aquests llocs web compartits. Tanmateix, se us informarà sobre la quantitat total de recursos del servidor que podeu utilitzar.

És una opció fàcil i rendible per als usuaris que allotgen llocs web per primera vegada. La majoria de les empreses ofereixen la mateixa quantitat d’emmagatzematge i espai, per la qual cosa cal ser prudent escolliu una empresa de confiança.

Vegem alguns dels allotjaments compartits populars.

A2 Hosting

Llançat el 2001, A2 ha proporcionat algunes de les velocitats del servidor més ràpides. Utilitza el millor maquinari, programari i optimitzacions per proporcionar servidors de fins a 20 vegades més ràpid amb opcions exclusives de turbo server. Això porta al vostre client a mantenir-se a la pàgina més temps i per tant augmenta el percentatge de conversions.

Si busqueu allotjament fiable, l’allotjament A2 recolza el vostre compte amb un 99,9% de compromís de temps. A més, proporciona plans completament escalables perquè pugueu canviar i quan el vostre lloc web creixi. Així, si supereu el vostre pla existent, A2 us ajuda a convertir-vos en un pla d’allotjament compartit de recursos més alt.

Amb l’allotjament A2, podeu gaudir de funcions úniques com l’ample de banda i l’emmagatzematge il·limitats, SSL gratuït i devolució de diners en qualsevol moment. També ofereix la seva exclusiva eina SiteBuilder A2 per crear llocs personalitzats amb arrossegament & edició de caiguda, temes atractius i publicació ràpida. Si ja teniu un lloc web allotjat en algun altre lloc, A2 Hosting proporciona un servei gratuït de migració de llocs per traslladar-lo als seus servidors, realitzat per un equip de migradors experts de llocs..

A2 Hosting us permet triar la ubicació més convenient per al vostre lloc entre una llista de centres de dades ubicats a tot el món, de manera que les vostres dades puguin acostar-vos més a prop dels vostres visitants i viatjar ràpidament. A més de les característiques de velocitat que ofereix A2, l’opció de triar la geolocalització afegeix l’important benefici de la latència reduïda.

Amb un servei d’atenció al client 24 hores, sempre tindreu una mà d’ajuda al vostre costat. És una opció econòmica per al principiant.

SiteGround

L’allotjament compartit és el pla més barat de tot SiteGround ofertes. Si esteu preparats per comprometre’s amb un proveïdor, també podreu gaudir dels seus preus especials. A més, el hosting compartit SiteGround utilitza la tecnologia Linux Containers que ajuda a crear servidors dedicats per obtenir una distribució i eficiència iguals i millors dels recursos compartits.

També és conegut per oferir seguretat de primer nivell. Per a aplicacions i servidors, gestiona la seguretat completa del vostre lloc. Podeu mantenir les vostres dades segures amb criptografia SSL i còpies de seguretat diàries gratuïtes per assegurar-vos que tingueu tota la informació necessària.

Els plans inclouen la gestió de WordPress des de la instal·lació, la creació del lloc d’inici de WP al programari i els complements actualitzats. A més, podeu gestionar tant el vostre lloc com el vostre domini al mateix lloc.

Tots els plans de SiteGround ofereixen molts avantatges interessants sense cap cost addicional, com ara un CDN, correu electrònic amb comptes il·limitats, trànsit no modificat i bases de dades il·limitades. Per posar un accent en el rendiment, la companyia va desenvolupar la seva solució en caché, anomenada SuperCacher. Aquesta tecnologia s’accelera velocitat del lloc web diverses vegades i està disponible per a tots els clients de SiteGround, oferint tres opcions de memòria cau que podeu triar.

Per crear el vostre lloc des de zero a SiteGround, teniu l’opció d’utilitzar WordPress o Weebly. Als plans superiors s’hi afegeixen algunes especialitats, com ara una eina d’escenificació, integració Git, llocs il·limitats i molt més.

Tota la plataforma d’allotjament SiteGround està construïda a Google Cloud, mitjançant la seva xarxa ultra-ràpida i les unitats SSD. Si afegiu altres funcions especials a l’equació, com NGINX Direct Delivery, CDN i diverses solucions de programari a nivell de servidor, els resultats senzills són llocs super ràpids..

DreamHost

DreamHost és aquí per començar el vostre viatge en línia al peu dret. Podeu obtenir un gran lloc web fàcilment amb solucions d’allotjament compartides. Gaudiu de funcions com la creació de dominis, certificat SSL, protecció de privadesa i adreça de correu electrònic professional de forma gratuïta i tingueu èxit en plataformes en línia.

Utilitzeu espai de disc il·limitat per al vostre lloc, de manera que encara que no tingueu trànsit alt, no us haureu de preocupar d’emmagatzemar. DreamHost proporciona panells avançats però fàcils d’utilitzar. Podeu crear ràpidament Criptem SSL, nous comptes de correu electrònic, afegir usuaris, dominis reenviats i instal·lar WordPress. Si sou fan de WordPress, haureu de considerar seriosament DreamHost perquè proporciona eines per crear i personalitzar el vostre lloc de WordPress ràpidament, eficaçment i sense cap codificació. Compta amb més de 200 plantilles de llocs d’inici que cobreixen tota la indústria.

Els servidors DreamHost estan dissenyats tenint en compte un rendiment òptim de WordPress, des de la configuració del servidor fins a la base de dades, de manera que una altra vegada és una opció a tenir en compte per als llocs web basats en WordPress. Altres funcions avançades i molt apreciades inclouen un repositori de subversió, shell integral Unix, accés a fitxers de registre bruts, accés Crontab, accés complet CGI, entre d’altres.

DreamHost proporciona tota la seguretat de la informació personal dels vostres usuaris sense emmascar cap càrrec addicional. Amb un excel·lent registre de satisfacció del client, podeu confiar en DreamHost per al vostre allotjament compartit.

Bluehost

Des de crear i allotjar el vostre lloc web, fins a serveis de màrqueting, eines i crèdits d’anuncis de pagament, podeu trobar tot sota un sostre per augmentar l’abast global del vostre lloc web. Podeu crear un lloc en viu segons els vostres requisits comercials en uns minuts a preus assequibles.

Tot i que no teniu cap disseny o experiència de desenvolupament de llocs web, l’allotjament compartit és fàcil d’utilitzar. A més, teniu funcions com una pàgina web amb un clic que s’instal·la com WordPress amb personalització i tauler de control.

BlueHost utilitza tecnologia que utilitza els recursos necessaris per identificar llocs web i els reassigna temporalment a sistemes aïllats. D’aquesta manera, augmenta el rendiment del lloc web i disminueix el risc de seguretat del servidor compartit. També us permet passar a una opció potent quan el vostre negoci comenci a créixer.

Bluehost complementa la seva cartera de productes d’allotjament amb un conjunt de serveis únics i de valor afegit, com ara assistència de màrqueting, disseny web, serveis de SEO i serveis de pagament per clic, que podreu contractar per centrar-vos en la gestió del vostre negoci. Al mateix temps, tenen cura de tots els detalls que són poc delicats.

Namecheap

Fundada l’any 2000, Namecheap ha sabut desenvolupar una sòlida base de clients satisfeta. Per tant, garanteix una devolució de diners en un termini de 30 dies. Si busqueu un nom de domini bo i fort, aquest és el vostre lloc. Però, no proporciona els llocs web amb la velocitat de càrrega més ràpida. És una velocitat mitjana de pàgina de 687ms durant els darrers 24 mesos, el que és un resultat decent segons els estàndards de la indústria.

Obtindreu totes les funcions necessàries com amplada de banda no modificada, temps de funcionament 100%, espai en disc segons les vostres necessitats, instal·lació SSL automàtica gratuïta, dominis estacionats il·limitats, creador de llocs web i molt més. A més, fins i tot en el moment del manteniment previst o no planificat, el vostre lloc web sempre estarà en línia.

Per proporcionar una veritable estabilitat, Namecheap manté les seves càrregues de servidor distribuïdes de manera uniforme, de manera que cap augment del nombre de visitants d’un lloc web afectarà els seus veïns virtuals. A més, gràcies a un robust esquema de replicació de dades, el servei d’allotjament compartit proporciona una capa addicional de protecció contra imprevistos.

Hostinger

Si acabeu de crear el vostre lloc web i no voleu gastar-hi gaire, haureu de navegar Els d’Hostinger plans: estan dissenyats segons els requisits del lloc a diferents nivells. Aquesta és la vostra manera d’obtenir un allotjament senzill, fàcil d’utilitzar i econòmic per al vostre lloc web.

El pla més barat de Hostinger costa només 0,99 dòlars al mes (la lletra petita indica que és el preu inicial; puja a 2,15 dòlars quan renoveu), però és una mica limitat: només un lloc web, un compte de correu electrònic, 100 GB d’ample de banda màxim i 1x potència de processament i memòria. Si us podeu permetre una escala a un dels plans premium, obteniu registre de domini gratuït, llocs web il·limitats, comptes de correu electrònic il·limitats, amplada de banda il·limitada i potència i memòria de processament 2x o 4x (segons el pla). L’opció superior afegeix còpies de seguretat diàries i un certificat SSL.

Els llocs web allotjats a Hostinger funcionen amb tecnologia basada en núvols amb velocitat de WordPress optimitzada 3x. Per mantenir aquests llocs segurs, Hostinger utilitza BitNinja per protegir tots els seus usuaris i s’assegura que els seus servidors siguin el més segurs possible mitjançant l’execució de programari de seguretat personalitzat i mantenint la seva infraestructura actualitzada contínuament..

HostGator

HostGator allotja totes les millors aplicacions de gestió de contingut del web, com WordPress, Wiki, Joomla, Magento i molt més. Aquí, obtindreu funcions com el tauler de control flexible i fàcil d’utilitzar, subdominis il·limitats, comptes FTP i comptes de correu electrònic, garantia de funcionament forta i estable del 99,9%, amplada de banda no modificada, certificació SSL gratuïta i garantia de devolució de 45 dies..

Si intenteu moure el vostre lloc existent, haureu recuperat HostGator. Podeu moure fàcilment qualsevol fitxer, bases de dades, scripts i fins i tot un nom de domini. Tot i que teniu diversos llocs instal·lats, us han cobert.

HostGator proporciona un munt de tutorials per navegar fins i tot un principiant a DNS i centres de dades. A més, teniu una solució de suport premium 24/7, de manera que cap de les vostres consultes no es resol.

Més de 8 milions de dominis allotjats, des de llocs personals fins a empreses de Fortune 500, resideixen a HostGator, gaudint de la seva garantia de temps de vida del 99,9%..

FastComet

Amb una xarxa d’11 centres de dades ubicats a tot el món – 4 als Estats Units, 3 a Europa, 3 a Àsia i 1 a Austràlia – FastComet proporciona una mitjana de temps de vida garantida del 99,97%. Tot i que els seus preus podrien ser una mica més alts que altres opcions d’allotjament compartit, el que obteniu a canvi paga la pena pagar: servidors només SSD, Encriptem el certificat SSL, còpies de seguretat gratuïtes diàries i exploració de programari maliciós. & informes, entre altres funcions.

La companyia proporciona 45 dies complets per recuperar els vostres diners perquè pugueu provar el seu servei i provar el lloc abans d’instal·lar-los. Podeu obtenir les versions actualitzades de forma gratuïta i emmagatzemar les còpies de seguretat fora de llocs durant 30 dies.

A més, fins i tot en el seu pla bàsic, podeu obtenir una xarxa de lliurament de contingut de Cloudflare gratuïta (CDN). Això ajuda a carregar el lloc immediatament per a qualsevol i en qualsevol lloc allotjant les vostres dades a servidors de tot el món. A més, tots els plans inclouen la tecnologia RocketBooster: 3 vegades més recursos per compte i 3 vegades menys usuaris en un servidor amb un entorn d’allotjament php7 d’alt rendiment format per LiteSpeed ​​LSAPI, APC & Memòria cau del vernís OPCache, estàtic i dinàmic.

BigRock

BigRock proporciona una solució d’allotjament web de baix cost ideal per a petites empreses i llocs personals. És un dels pocs noms que ofereixen allotjament compartit tant per a Linux com per a Windows. BigRock ha llançat per primera vegada a l’Índia i ara formant part d’un grup internacional, ha aconseguit construir una clientela robusta.

Creuen en oferir solucions d’allotjament que es personalitzin segons les vostres necessitats empresarials. Estan totalment equipats amb un tauler de control cPanel per instal·lar aplicacions de codi obert com WordPress, Joomla, etc., en només uns clics.

De bàsic a avançat, tots els plans ofereixen funcions com l’espai il·limitat en tot, excepte el pla d’inici (10 GB), el correu electrònic il·limitat en tots, excepte el pla d’inici (200 adreces), l’ample de banda il·limitat i el panell de control cPanel (Linux) o Plesk (Windows). panell de control.

La infraestructura d’allotjament utilitza processadors Xeon quad-core dual, 24 GB de RAM i una arquitectura altament redundant. L’opció Linux ofereix bases de dades MySQL il·limitades, mentre que l’opció Windows ofereix bases de dades il·limitades MySQL, MS SQL o Access, juntament amb ASP i ASP.NET v3.5.

InMotion Hosting

En moviment és un gran nom a la indústria, pel que costen la seva identitat de marca. Per tant, si sou algú que vol una marca premium que treballa en el vostre projecte, aneu a InMotion. Amb un temps de funcionament mitjà del 99,95%, es troben a la llista amb millors resultats. Per a la gestió de continguts, llocs web estàtics i aplicacions personalitzades basades en dades, ofereixen solucions d’allotjament compartides fantàstiques.

Creuen en la satisfacció del client al 100% i, per tant, proporcionen instal·lacions premium com a unitats SSD gratuïtes, domini gratuït, restauració fàcil i còpies de seguretat de dades, codis en diferents idiomes populars, instal·ladors d’aplicacions fàcils, correu electrònic IMAP segur, accés SSH, velocitat màxima de càrrega i Google. integració d’aplicacions.

InMotion utilitza diverses ubicacions del centre de dades, de manera que teniu l’opció de localitzar el vostre lloc en una ubicació de la costa oest o una de la costa est. La companyia també utilitza proveïdors d’amplada de banda premium i tecnologia d’enrutament avançada per assegurar que la seva xarxa sigui més ràpida que les competicions.

A banda dels serveis anteriors, ofereixen amplada de banda il·limitada, espai al disc i comptes de correu electrònic per a tots els plans. A més, si després d’adquirir que el servei o pla no és adequat per al vostre lloc web, tenen garantia de devolució de 90 dies.

Krystal

L’allotjament compartit de Krystal Està completament gran amb funcions com ara el 99,99% de garantia de temps, dominis addon il·limitats, servei de registre de dominis, espai i disc de banda il·limitats, còpies de seguretat gratuïtes i certificats SSL gratuïts de 256 bits. Krystal ofereix servidors dedicats des d’una instal·lació segura que garanteix la seguretat completa de les vostres dades.

Krystal ofereix servidors dedicats des d’una instal·lació segura que garanteix la seguretat completa de les vostres dades. El seu centre de dades basat a Londres utilitza una xarxa multi-transportadora de 100 Gbps d’alta capacitat amb les millors tecnologies d’encaminament per proporcionar la màxima velocitat a l’hora de servir contingut.

Amb les seves solucions d’allotjament d’alta confiança i d’alta qualitat, s’han convertit en el major proveïdor independent de serveis d’allotjament de pàgines web dels EUA. A més, proporciona una memòria cau LiteSpeed ​​optimitzada per WordPress, cosa que fa que el vostre lloc funcioni sis vegades més ràpid que l’habitual i augmenta el rendiment addicional amb l’emmagatzematge SSD..

Creuen en una transparència completa i, per tant, ofereixen una pàgina web de estadístiques en directe sobre el rendiment del servidor. Aquí, podeu gestionar fàcilment el vostre allotjament, restauració i còpia de seguretat de dades i accés a estadístiques de lloc web amb el tauler de control cPanel.

Conclusió

Assegureu-vos que abans de subscriure’s a qualsevol pla, llegiu atentament el contracte d’allotjament ja que l’allotjament de servidor compartit inclou restriccions estrictes. És possible que us prohibeixin utilitzar determinades aplicacions o complements al vostre lloc web.

Si el vostre lloc web atrau trànsit de baix volum i no requereix una memòria enorme, és recomanable anar amb allotjament compartit. Però, si el vostre lloc web atrau una gran quantitat de trànsit, un entorn d’allotjament compartit no és un bon ajust. No obstant això, sempre podeu canviar el pla quan el vostre lloc tingui èxit en ampliar els recursos. Si utilitzeu WordPress, podeu provar allotjament premium.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map