Start din egen skønhedsblog for under $ 100 – Sindssyge enkle og lette trin

Skønhedsniche er både sjov og spændende. Branchen i sig selv er meget dynamisk, så trends udvikler sig konstant, og emnerne ændrer sig altid.


Hvis du er begejstret for kosmetik, generel sundhed, hudpleje, frisurer, skønhedsprodukter og mode, kan du skære et sted for dig selv online med en skønhedsblog.

hvordan man starter en skønhedsblog til under $ 100

Hvorfor starte en skønhedsblog?

Du behøver ikke have en skrivegrad eller en professionel skriftlig baggrund for start din helt egen skønhedsblog.

Faktisk er mange af de mest populære blogs online oprettet af folk, der bare skriver om det, der er mest begejstrede for dem, og konstant opdaterer deres læsere med informative og vittige indlæg.

Der er mange fordele ved at have din egen blog. Først og fremmest kan du tjene en anstændig indkomst gennem annoncer og tilslutninger med skønheds- og modefirmaer.

Du kan også oprette forbindelse med detailhandlere af skønhedsprodukter, så du kan tjene ekstra indkomst.

Der er også mange skønhedsbloggere, der sendes produkter til test og anmeldelser, nogle gange også før produkterne rammer butikkerne.

Dette giver dig mulighed for at blive udsat for de nyeste trends inden for skønhedsindustrien, en stor fordel, hvis du vil blive en autoritet i denne niche.

Før du kommer i gang

Det er vigtigt at brainstorme lige ved starten. Når inspirationene rammer dig, skal du sætte dig ned og beslutte, hvilket aspekt af skønhedsindustrien du vil blogge om. Lav derefter en liste over de indlæg, du måske ønsker at skrive.

Det vigtigste spørgsmål, du kan stille, er: “Hvis jeg var min egen bloglæser, hvad ville jeg være interesseret i at læse?”

Tænk også på de forskellige “underkategorier”, som du kan rotere igennem. For eksempel: Produktanmeldelser, dagens produkt, Makeover-tip og tilfældige ting.

Herefter skal du kigge rundt på andre blogs og se de ting, du kan lide og ikke kan lide med hensyn til indhold, temaer, skrivestil og samlet udseende.

Kopier naturligvis ikke nogen, men at kigge rundt vil hjælpe dig med at få dine kreative juice flyder og få nogle ideer til, hvordan din blog kan være anderledes.

Tænk også på, hvordan du tilføjer medier til dine indlæg, såsom videoer eller fotos. Det ville hjælpe, hvis du har et high-definition-kamera, der fanger klare fotos, samt fotoredigeringssoftware til farvekorrektion og beskæring.

Overvej også din målfrekvens. Vil du have eller være i stand til at skrive hver dag, en gang om ugen eller hver 3. dag? Vær opmærksom på, at uanset hvilken frekvens du beslutter dig for, er det vigtigt, at du poster regelmæssigt.

Du mister let dine læsere, hvis dit indlæg er inkonsekvent. Det ville faktisk være lettere, hvis du kan skrive indlæg på forhånd og bare “planlægge” dem til fremtidige datoer.

Hvordan tjener du penge nu? Der er et par måder at tjene penge på din blog. Den mest populære måde er via Google Adsense – du kan tjene indtægter, når seerne klikker på annoncerne på din blog.

The Nitty-Gritty Stuff – Nemme trin til at oprette din egen skønhedsblog

For at opsummere er der 4 enkle trin til, hvordan man starter en skønhedsblog:

 1. Vælg en webhostingudbyder
 2. Få et domænenavn
 3. Installer WordPress
 4. Forskønne din skønhedsblog

Men inden vi kommer ned på disse trin, lad os først tale om hosting – om vi skal vælge gratis eller betalt hosting.

Hvad i all verden er gratis hosting?

Hvis dette er din første blogging-satsning, ville du gøre det godt med at starte med en gratis bloghostingudbyder. Gratis hosting betyder, at du kan starte din blog uden at betale noget via en hosting-udbyder. De bedste eksempler er blogger.com og wordpress.com.

Hvorfor vælge gratis hosting?

Den bedste fordel ved at bruge gratis bloghosting er selvfølgelig, du behøver ikke at bruge noget for at komme i gang. Alt hvad du skal gøre er at tilmelde dig en konto, og du er klar til at gå.

Du behøver ikke at bekymre dig om at bruge dit kreditkort til månedlige eller årlige gebyrer.

Gratis bloghosting er også en fremragende mulighed, hvis du ikke har nogen eller lidt erfaring med webdesign. De fleste gratis bloghostudbydere som WordPress.com har færdige blogskabeloner.

Alt hvad du skal gøre er at vælge dit foretrukne tema og derefter skrive dit første indlæg væk. Du har også tilladelse til at tilpasse din blog op til et bestemt punkt.

Ulemperne

Den største ulempe ved gratis bloghosting er, at du ikke ejer domænet. Din URL vil altid være som “beauty.wordpress.com” i stedet for blot “beauty.com”.

Selvom det at være et underdomæne kan være godt nok for dem, der lige er begyndt, vil du synes det er mere udfordrende at opskalere din blog, hvis du vil blive anerkendt som en autoritet i skønhedsnichen eller når du vil etablere din egen navn eller brand.

En anden ulempe ved at bruge gratis bloghostingstjenester er at have begrænsede muligheder med hensyn til tilpasning. Med gratis bloghosting kan du ændre temaer, layout, farver og skrifttyper, men du kan ikke forvente en masse funktionalitet på dit websted.

Du bliver også nødt til at kæmpe med en masse annoncer på din blog.

Valg af betalt hosting

Hvis du startede din blog ved hjælp af gratis hosting, og du har fået et anstændigt følgende, kan du skalere op ved at flytte din blog til en betalt hosting.

Her er fordelene:

 • Dit eget domæne – En af de bedste fordele, når du vælger premium blog hosting er at eje navnet eller domænet på din blog. Hvorfor er dette vigtigt? At eje domænet gør det lettere for folk at huske din webstedsadresse. Du kan også etablere din blog til personlig branding og at tjene penge på det ville være lettere.
 • Din egen e-mail – alle betalte hostingudbydere giver dig mulighed for en eller flere tilpassede e-mail-adresser. For eksempel, hvis dit blogdomæne er “beauty.com”, kan du have en e-mail-adresse, f.eks [Email protected] eller [Email protected].På denne måde behøver du ikke bruge din personlige Gmail- eller Yahoo-adresse, når du svarer til dine følgere. Du kan også indstille autosvar til kommunikations- og marketingformål.
 • Brugervenlig webstedsbygger—I mellemtiden bruges premium hosting hovedsageligt af erfarne webstedsudviklere, en nybegynder med nul viden om kodning kan bruge den. Takket være webstedsbyggere inkluderet i hostingpakker kan du oprette din skønhedsblog bare ved at klikke og trække elementer. Det bedste ved dette er, at du fuldt ud kan tilpasse dit websted med mere funktionalitet, temaer, layout og farveskemaer, så de passer til dine præferencer og branding.
 • Ingen reklamer—For at du betalte for hosting-pakken, vil din blog være helt fri for annoncer bortset fra dem, som du selv satte.
 • Plugins og widgets—Betalt bloghosting giver dig mulighed for at forbedre dit websteds anvendelighed og funktionalitet via plugins, apps og widgets. Du kan også tilføje feeds og billedgallerier fra dine sociale mediekonti.
 • Tjen penge på din blog – Mange gratis hostingudbydere angiver i deres vilkår og betingelser, at du ikke kan tjene penge på din blog, hvilket betyder, at du ikke kan tilbyde din plads til annoncer. Google Adsense godkender heller ikke gratis hostede blogs til at tjene penge.

I øjeblikket skal du være i stand til at bestemme, hvilken hostingindstilling du skal vælge. Ved premium hosting er der meget at vælge imellem, og det anbefales stærkt, at du tjekker anmeldelserne af den hostingudbyder, du vælger, så du ved, om det vil opfylde dit budget og dine behov.

Vær opmærksom på, at når du køber en hostingpakke, kommer det normalt med domænenavnsregistrering. Du behøver ikke at købe et domænenavn, så du ikke behøver at bruge mere.

Nu hvor du har en idé om hosting, lad os tale om at vælge dit blognavn og få et domænenavn.

Valg af et fantastisk domænenavn

Ja, dette kan være et udfordrende skridt. Det store antal muligheder alene kan være en kilde til forvirring. Så her er et par tip til at hjælpe dig:

 • Kombiner dine yndlingsord, der falder sammen med skønhedsindustrien. Spørg dig selv: hvad er det, der begejstrer dig for skønhedsnichen? Hvad er din personlighed, og hvordan forbindes det til din interesse for blogging? Hvad er dine yndlingsord? Hvad er dine hobbyer? Hvilke emner vil du dække i din blog? Hvilke ord bedst beskriver din blog?
 • Brainstorm og noter de ord, der er knyttet til dit brand eller tema. Skrap ned alt, hvad der kommer til at tænke på. Du kan derefter bruge en tesaurus og skrive nogle mere relaterede ord. Du har nu en bank med ord, som du kan vælge imellem.
 • Sorter indstillingerne, shortlisten, og find ud af, hvad der går godt sammen. Du kan bede andre mennesker om at læse, hvad du har valgt på listen, og vælg dem derfra, der let kan udtales..
 • Gå til GoDaddy eller Namecheap, og kontroller, om de, du har valgt, er tilgængelige. Korte, 2-stavelige domænenavne er altid bedre. Brug ikke dem, der har bindestreger (example-beauty.com) da disse er svære at huske.

Ekstra tip

Hold det altid kort, sødt og enkelt. Dit blognavn skal være nøjagtigt det samme som din URL, så der ikke er nogen forvirring. Spil på ord og brug fittige. Blognavnet skal være let at huske, stave og udtale.

Installation af WordPress

Når du har registreret dig en hostingplan og et domænenavn, skal du bruge den brugervenligste blogplatform, der er – WordPress.

WP er verdens mest populære Content Management System, der hjælper bloggere med at administrere deres indhold let, såsom at tilføje nye indlæg, ændre dem, opdatere og slette indhold og tilpasse det for at gøre det smukkere.

Du behøver ikke at bruge ekstra med WordPress, da det ofte er inkluderet i selv de mest basale webhostepakker. Installation er en jiff, men vi vil vise dig, hvordan du gør det trin for trin.

Til dette formål bruger vi BlueHost som eksempel (hvis du har brug for hjælp til at tilmelde dig Bluehost, så tjek denne trin for trin guide)

Trin 1: Log ind på din nye BlueHost-konto, og klik derefter på “Hosting”. Se efter webstedet Builders-panelet, og nedenfor finder du WordPress.

Trin 2: Klik på “Install”. Du vil blive bragt til en anden side. Vælg domænet, og klik derefter på “Kontroller domæne”.

Trin 3: Marker afkrydsningsfeltet “Jeg har læst vilkår og betingelser” og tryk derefter på “Installer nu”.

Trin 4: En boks der siger ”Vi installerer WordPress til dig” vises. Vent i 2 til 5 minutter, til processen er afsluttet. Når det er gjort, skal du klikke på “Vis processer” og derefter på “Vis legitimationsoplysninger”.

Trin 5: Du skal indtaste dine loginoplysninger på den næste side. Klik på “Admin URL”, og skriv derefter dit brugernavn og adgangskode.

Din WordPress-installation er afsluttet, og nu har du officielt bygget din skønhedsblog for under $ 100.

At gøre din skønhedsblog smuk

Så du kører nu en skønhedsblog. Det skal selvfølgelig sige, at din skabelon skal være smuk – en smuk afspejling af din niche. Afhængig af din smag og stil kan du gå efter et minimalistisk tema eller gå efter en rigtig farverig skabelon.

Den vigtige ting er at holde dit layout organiseret og rent. Dine læsere skal let kunne finde de oplysninger, de leder efter. Hvis du agter at lægge en masse fotos, skal du bruge billeder i høj kvalitet.

Der er masser af gratis WordPress-temaer bortset fra hvad du ser på dit WP-dashboard. Hvis du ikke kan købe premium WordPress-temaer endnu, gå til www.wordpress.org/themes og se efter skønhedsrelaterede WordPress-temaer.

En anden mulighed, der anbefales, da du ikke behøver at bruge for meget tid på at tilpasse designet og udseendet og følelsen er at gå med en premium skønhed WordPress tema fra themeforest.net (koster omkring $ 50).

Det er en leg at installere et tema. Klik bare på “Udseende”, klik derefter på “Temaer”, vælg “Tilføj nyt”, vælg dit tema og klik derefter på “Upload tema”. Både gratis og premium temaer kommer med detaljeret instruktion om, hvordan man kommer i gang.

Afsluttende tanker

At drive en skønhedsblog er både en givende og udfordrende virksomhed. De vigtigste ting, du skal huske, er engagement, konsistens og lidenskab. Forvent ikke, at det bliver et hit natten over.

Det tager tid at opbygge et stort læserskare. Vær tålmodig, og lad din smukke lidenskab skinne igennem i din blog, og belønningen vil være stor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map