Selvhost (gratis) vs hostet (betalt) e-handelssoftware

Hvis du leder efter den rigtige type software til at drive din e-handelsvirksomhed, opdager du snart, at udvalget af muligheder er stort.


>> Klik her for at downloade PDF-filen <<

e-handelssoftwareDu spekulerer måske på, om du skal vælge en af ​​de mange gratis softwarepakker eller betale en leverandør for et bestemt produkt. Svaret afhænger i nogen grad af den type applikation, du har brug for. Her er nogle overvejelser om open source self-hosted (gratis) vs hosted (betalt) e-handelssoftware

Forskellen mellem selvhost & Hostet e-handelssoftware

E-handelssoftware, der er udviklet af et løst organiseret samfund kaldes ”open source”. Det er også kendt som FOSS (gratis og open source software). Kildekoden er tilgængelig for alle. Det kan ses af alle, der ved, hvordan man læser kode. Kodningen kan ændres og downloades af dem, der har viden til at gøre det. Det centrale element i denne software er, at den er gratis. Gratis at køre, gratis at se koden, gratis at kopiere og omfordele og gratis at ændre og frigive ændringer. Det skal bemærkes, at “gratis” ikke betyder “billige” eller lavkvalitetsprodukter.

Betalt software er ikke nødvendigvis det modsatte af open source. Kommercielle pakker oprettes og distribueres af en leverandørorganisation, der sælger retten til at bruge pakken. Sælgeren leverer træning, support, installation og andre opgaver, typisk for en pris for klienten.

Der er nogle åbenlyse fordele ved at bruge open source eller self-hostet e-handelssoftware. Det er gratis at prøve, købe og opdatere. Du behøver ikke at købe kodningen, men du bliver muligvis nødt til at bruge ressourcer for at få den operationel til dine organisations behov. Muligheden for at tilpasse og kontrollere den nøjagtige anvendelse af basispakken til dine egne behov er nyttig. Den samfundsbaserede organisation betyder, at løsningen normalt er passende for den gruppe, der bruger softwaren. Der er også en filosofi om, at visse ting skal være frie for brugerne i stedet for tæt kontrolleret af nogle få med et overskudsmotiv.

Styrkerne hos leverandøren leveres eller vært for e-handelssoftware inkluderer muligheden for at eje et “turn-key” -produkt med omfattende professionel support til rådighed. Sælger leveret software har en tendens til at blive bedre dokumenteret, så ændringer, der skal foretages for at personalisere applikationen, er mindre vanskelige. Sælgersoftware kommer normalt med en forventning om, at den handlende vil løse fejl eller problemer. De fleste af dem er blevet udarbejdet inden frigivelse af softwaren.

Betydningen af ​​at vurdere dine egne behov, inden du træffer en beslutning, kan ikke ignoreres. Tjek styrkerne for hver type e-handelssoftware. Se på funktionerne, omkostningerne og attributterne for hver type. Før du køber software, vil du blive bedt om at se på, hvad der er tilgængeligt med de samme funktioner eller lignende funktioner, i gratis softwarepakker.

Når du undersøger open source (gratis) vs hostet (betalt) e-handelssoftware, er det vigtigt at tage tid på at redegøre for gruppens behov og organisationsstruktur. En enkelt indehaver har muligvis ikke tid til at foretage en finjustering, der skal gøres. Det er også rigtigt, at de oprindelige omkostninger ved leverandørsoftware kan være betydeligt højere.

Self-Hosted E-handel software

Disse indkøbskurvplatforme er uafhængige programmer, der er gratis at bruge, men de skal installeres og hostes ved hjælp af din egen webhostingudbyders server, f.eks. ved hjælp af Bluehost, HostGator eller GoDaddy.

 • Magento.com (Community Edition) betragtes af mange som den bedste. Magento er en kraftfuld e-handelsløsning og leveres med en masse funktioner. Ulempen er, at det at lære, hvordan det fungerer, kommer med en ret stejl indlæringskurve.

WordPress indkøbsvogne

 • Der er virkelig kun værd at nævne WooCommerce hvis du beslutter at gå ned ad WordPress-stien. Der er et par andre omkring samt plugins, du kan installere, men WooCommerce er langt den bedste WordPress e-handelsplatform.

Hostet e-handelssoftware

Disse indkøbsvogne er en fuldt hostet service, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om vedligeholdelse af software eller servere. Dog kommer det til en pris, da alle disse indstillinger kræver et månedligt abonnement. Nedenfor er de mest populære udbydere i den hostede softwareplads:

 • Det mest populære valg her er Shopify.com. Deres softwareplatform har mere end 70.000 onlinebutikker, herunder General Electric, Foo Fighters og Amnesty International.
 • Magento.com
 • BigCommerce.com
 • Volusion.com

TL; DR

At vælge den rigtige platform til at gå med er den vigtigste beslutning, du vil tage for den fremtidige succes med din online butik. Lang historie kort, der er tre faktorer, som du skal overveje, inden du vælger. Disse er; budget – du kan få ro i sindet med en fuldt hostet løsning, programmeringsevner – hvis du ved, hvordan du koder, kan du selv udføre mange af tilpasningerne og bruge en self-hosted eller WordPress-løsning, og hvad er skal-have funktioner til din butik (SKU / lagerstyring, SEO, e-mail-marketing, sikkerhed, support osv.), som en hostet løsning kan levere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map