Sådan starter du en blog

Hvis du vil have nogen form for online tilstedeværelse, skal du starte en blog. Men hvordan starter du virkelig en blog? At have din egen blog giver dig mulighed for at udtrykke dine synspunkter og meninger foran et betaget publikum, promovere og sælge produkter som ejer og tilknyttet og vigtigst af alt placere dig selv som en ekspert i din valgte niche eller emne.


hvordan man starter en blogBlogs giver også en fleksibel platform, hvorfra du kan tjene penge på reklamer, der er relateret til din interesse, opbygge en liste over loyale tilhængere, der kan sprede din besked viralt, vise aktuelle videoer, der kan blive øjeblikkelige hits, og tillade så meget peer-interaktion, at dit navn eller et brand kan fremmes fra uklarhed til berømmelse hurtigere end på nogen anden måde i dag.

At finde en niche

Det første trin til at starte en blog er at basere sit indhold omkring en trend eller stedsegrøn niche eller et emne, der har en masse interesse fra folk, der søger online. Tendende nicher har tendens til at være fokuseret på aktiviteterne hos en berømthed eller frigivelsen af ​​et meget efterlængt fysisk produkt.

Disse emner dominerer generelt internettet i en kort periode og kan generere en stigning i målrettet trafik til blogs oprettet specifikt for at drage fordel af deres øjeblikkelige appel. Trendende emner kan let findes på følgende steder;

Stedsegrønne nicher adskiller sig fra trendinteresser, idet de er langvarige af natur og har næsten ubegrænsede vinkler, der kan udnyttes til oprettelse af indhold. Det foretrækkes at oprette blogs omkring stedsegrønne emner, fordi deres levetid betyder, at folk altid vil lede efter information om dem.

En blog, der er bygget op omkring en stedsegrøn niche, har kapacitet til at indeholde tusinder af indholdssider, opbygge en enorm følge af ligesindede fans og få en enorm mængde ‘autoritet’ eller bias i placeringer fra søgemaskinerne.

De mest populære stedsegrønne nicher er dem, der vedrører nogen af ​​de utal af emner inden for sundheds-, velstand- og livsstilsmarkeder..

Ideer til stedsegrønne nicheblogs er ofte hentet fra websteder, der kan findes på følgende link; http://www.nichehacks.com/101-resources-discover-hot-niche-ideas/

Uanset hvilken niche, du vælger som fokus for din blog, er det vigtigt at bekræfte, at der er tilstrækkelig interesse i dette emne fra folk, der søger efter det online. Der er mange ‘værktøjer’, der kan afsløre disse oplysninger, hvoraf det ene er nøgleordsplanlæggeren, der er tilgængelig via din gratis Google AdWords-konto.

Når du logger ind på din konto, skal du vælge Nøgleordsplanlæggeren fra rullemenuen ‘Værktøjer og analyse’.

Vælg den første mulighed for derefter at søge efter nye nøgleord. Du kan derefter indtaste dit nichesøgeord, vælge din placering og derefter ‘Hent ideer’. Vælg fanen ‘Søgeordsidéer’ for at afsløre antallet af nøjagtige månedlige søgninger efter dit søgeord og andre relaterede nicheudtryk.

Selvom der ikke er nogen hård og hurtig regel med hensyn til søgenumreniveauet, er alt over 5.000 søgninger en indikation af en meget værdig niche at indtaste.

Registrering af et domænenavn

Nu hvor du har etableret din niche, er det næste trin at registrere et domænenavn, der identificerer din niche og på et øjeblik fanger indholdet af din blog. Der er mange kilder, hvorfra du kan købe et domænenavn, hvor to af de mest respekterede websteder er Namecheap.com og GoDaddy.com.

Efter vores erfaring er Namecheap.com mindre påtrængende med sine reklamer, og en søgning online efter “namecheap.com-kupon” giver en række koder, der kan bruges til at få en rabat, når du køber din TLD, et domænenavn på øverste niveau, slutter i .com, .net eller .org.

Selvom det ikke er nødvendigt at registrere et domæne, der eksplicit matcher dit emne, skal det som minimum male et billede af emnet på din blog.

Find en webhost

Hvis du endnu ikke har fået hosting, vil dette være dit næste og næsten sidste skridt i at få din blog online. Som med domæneudbydere, er der en række hostingplatforme, der kan ‘huse’ dit domæne og vedligeholde de filer, der udgør din blog.

En populær hostingløsning er HostGator, og igen kan du finde rabatkuponer online i din første måned. HostGator.com tilbyder dig et udvalg af pakker. Når du starter, vil den delte ‘Baby Plan’ give dig alt hvad du har brug for.

Når du har oprettet din konto, skal du derefter ‘forbinde’ dit domænenavn og din hostingkonto, som giver din blog mulighed for at blive vist online.

Log blot på din Namecheap.com-konto og naviger til dit ‘Administrer domæner’ -filter. Marker afkrydsningsfeltet ud for dit domænenavn, vælg indstillingen ‘Overfør DNS til webhost’, indtast de to navneservere, som HostGator e-mailede til dig ved tilmelding, og gem ændringerne. Du er nu klar til at installere din første blog.

Som et spørgsmål om interesse er der websteder, der giver dig mulighed for at oprette gratis blogs. Nogle af de bedre kendte websteder, der ofte benævnes Web 2.0-websteder, inkluderer;

Selvom der ikke kræves nogen teknisk evne til at oprette disse blogs, anbefaler vi dem kun som feeder-websteder til din hovedblog. Det er ikke klogt at stole på disse blogs som dit hovedwebsted, fordi du ikke har fuld frihed til at indsende noget indhold, du vil have på dem.

Når du bruger din blog som et middel til at opbygge din virksomhed, er det bedst at bruge en platform, der ikke har de begrænsninger, der gælder for dem, der er nævnt ovenfor.

Valg af en blogplatform

Den mest populære og anbefalede software, som du kan oprette din blog på, er på WordPress.org-platformen. WordPress er et fleksibelt og tilpasseligt script, som du kan tilføje tusinder af widgets og plugins for at foretage ændringer i din blog og endda bruge den som et komplet indholdsstyringssystem.

Du kan installere din WordPress-blog ved at logge ind på din hosting-konto og lokalisere softwaresektionen i dit hosting-kontrolpanel. Vælg ikonet ‘QuickInstall’, derefter ‘WordPress’ og fanen ‘Fortsæt’. Vælg dit domænenavn i rullemenuen http: //, og sørg for at lade det tilstødende felt være tomt.

Udfyld de resterende felter, og klik på knappen ‘Installer nu’. Klik på linket “her”, der følger; du har nu en nyligt installeret blog! Videoinstruktioner til processen findes på HostGator.com support side.

Når du er færdig med din bloginstallation, kan du besøge hjemmesiden til din nye blog ved at indtaste dens domænenavn i din browser. Det websted, der nu vises, er din blog om WordPress-standardtemaet.

Et tema er simpelthen en installation, som du kan ændre i din blogs administrationsområde for at ændre bloggens udseende. Der er utallige antal gratis og betalte temaer tilgængelige; at vælge en er generelt kun et spørgsmål om personligt valg.

Nu hvor du ved, hvordan man starter en blog, begynder det sjove med at lære at få den til at se ud og fungere specifikt efter din smag. Der er mange kurser online, der vil lede dig gennem processen. Det kan i første omgang synes at være overvældende, men hvis du tager din træning et skridt ad gangen, kan du godt blive en af ​​de næste blogspecialister, der startede med deres første blog på samme måde som du er nu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map