Sådan nivelleres du dit WordPress-websted gratis med SumoMe

Vidste du, at der er en gratis pakke med værktøjer som du kan tilføje til dit WordPress-websted for at omdanne det til en trafikgenererende marketingmaskine? Ved at installere et eller flere af værktøjerne fra denne samling kan du gøre dit websted ikke kun bedre til at indsamle e-mail-adresser, men også mere effektivt til at generere kundeemner og sociale aktier.


Ikke kun det, men de andre værktøjer i denne pakke giver dig også muligheden for at få en bedre indsigt i, hvordan din besøgende interagerer med dit websted og dens indhold. Gennem disse værktøjer kan du finde ud af, hvor dine besøgende klikker på dit websted, og også hvor langt de ruller ned på dine sider.

Hvis ideen om at optimere og opgradere dit WordPress-websted for at gøre det få flere besøgende og forbedre dens konverteringskurser, derefter SumoMe pakke med værktøjer kunne være lige det, du leder efter.

sumome

Hvis du gerne vil vide mere om dette plugin, og hvilke af dets tilføjelser du bestemt skal bruge på dit websted, så læs videre til vores guide til SumoMe til WordPress.

SumoMe: Højdepunkterne

Mens SumoMe og dets værktøjer kan bruges på ethvert websted, er WordPress-brugere især heldige, som de ganske enkelt kan installer det gratis kerneplugin, aktiver derefter de individuelle apps eller moduler, de vil bruge.

De apps eller værktøjer, der udgør SumoMe-pakken, opdateres konstant og tilføjes til. Imidlertid er der i skrivende stund ni gratis muligheder at vælge imellem, inklusive:

 • List Builder: popup-tilmeldingsformular til e-mail
 • Rullefelt: skub i e-mail-formular
 • Smart Bar: bannerlinje med overskrift med valgfri e-mail-tilmeldingsform
 • Del: knapper til deling af sociale medier
 • Billeddeler: billedspecifikke sociale delingsknapper
 • Fremhævning: Opret delbare tekstangivelser
 • Content Analytics: se, hvor langt læserne ruller ned ad siderne
 • Varmekort: se hvor besøgende klikker i realtid
 • Kontaktformular: indsamle beskeder fra læsere med indbygget spambeskyttelse

Højdepunkterne ved SumoMe er vækstværktøjer til e-mail-nyhedsbrev. Dette inkluderer apperne List Builder og Scroll Box. Disse værktøjer findes andre steder, men ofte i dyre premium-plugins som f.eks OptinMonster. Dette gør SumoMe og dens evne til at tilføje popup-lightbox eller skub i e-mail-opt-in-formularer til dit websted gratis meget tiltrækkende.

SumoMe List Builder

Det e-mail popup formular triggere er meget avancerede, hvilket er fantastisk. Dette betyder, afhængigt af dine valgte indstillinger, at formularerne ikke vises før det perfekte øjeblik. Dette resulterer i, at du hjælper dig med at få det største antal tilmeldinger fra dine læsere uden at irritere dem i processen.

Hvis du vil udvide din e-mail-liste og forvandle dine engangsbesøg til abonnenter, som du kan kontakte når som helst, er List Builder-modulet et effektivt og gratis måde at tilføje popup opt-in formularer til et WordPress-websted.

Selvom det er vigtigt at udvide din e-mail-abonnentliste, skal du sikre dig, at dit websted fungerer som en effektiv målkonvertering maskine er måske endnu vigtigere. Dette gør apperne Content Analytics og Heat Maps også meget attraktive.

SumoMe Tilføj indholdsanalyse

Appen Content Analytics viser dig nøjagtigt hvor langt dine besøgende ruller ned på hver af siderne på dit websted. Selvom du måske kunne synes, at dine besøgende læser hvert eneste ord i dine artikler, er der en god chance for, at et stort antal af dem forlader dine sider, før de kommer til slutningen – uanset hvor godt skrevet de er.

Det er meget vigtigt at vide, hvor de fleste af dine besøgende læser på dine sider. Bevæbnet med disse oplysninger, kan du derefter placere dine opkald til handlinger på de steder, der får flest visninger, mens du stadig giver dine besøgende mulighed for at læse dit indhold, før de får et forslag – hvad enten det er et link til at købe dit produkt, abonnere på dine tjenester eller en anden handling.

SumoMe Tilføj varmekort

Heat Maps-appen giver dig nogle lignende oplysninger, du kan bruge at optimere dit websted. Ved let at kunne se, hvilke links dine besøgende klikker på, og hvilke de ikke er, kan du øge antallet af besøgende, der ender på dine vigtigste sider ved at foretage de nødvendige ændringer.

Når du bruger Heat Mapping-værktøjer, er det altid interessant at finde ud af, hvilke sideelementer dine besøgende klikker på, der ikke er links. Ved at tilføje links til de områder, der klikkes på, kan du nemt omdirigere flere af dine besøgende til de sider, de leder efter.

Kom godt i gang med SumoMe

Det gratis plugin kan installeres direkte fra dit websted. Så når det er blevet aktiveret, skal du registrere dit websted for at kræve din gratis konto – heldigvis tager dette kun et par klik og minutter af din tid.

SumoMe Tilføj plugin

Nu kan du gøre det fra fronten af ​​dit websted Klik på det flydende ikon for at se de apps eller moduler, der er tilgængelige for dig. I Sumo Store er appsne opdelt efter type, inklusive både gratis og premium indstillinger.

SumoMe Store

Du kan derefter vælge hvilke apps der skal aktiveres på din hjemmeside. Derefter kan du få adgang til tilpasningsmulighederne til at konfigurere appen til dit websted.

Premium muligheder

Mens SumoMe inkluderer et imponerende sæt gratis værktøjer, der kan øge mængden af ​​trafik, som dit websted modtager, samt udvide din e-mail-liste, er der også et par premiumopgraderinger tilgængelige.

Selvom dette er ekstraudstyr, er SumoMe Starter-opgraderingen værd at overveje. Dette er fordi det giver dig muligheden for skjuler det flydende ikon for dine besøgende. Dette månedlige gebyr på $ 10 giver dig også adgang til premium e-mail-support, hvis du nogensinde har brug for hjælp til dit websted.

Når plugin har bevist sig og har hjulpet dig med enten at udvide din liste eller generere flere forretninger, kan du derefter overveje at opgradere til premium-indstillingerne.

Konklusion

SumoMe-apps er angiveligt brugt på over 2 millioner websteder, herunder nogle husholdningsnavne, såsom Airbnb og Social Media Examiner.

Dette betyder ikke kun, at det er meget usandsynligt, at dette produkt forsvinder, men også at udviklerne er i stand til at indsamle enorme mængder data om, hvordan apps bruges. Dette fortæller dem, hvilken formdesign og knapkonfigurationer resulterer i de højeste konverteringskurser. Disse oplysninger tillader derefter udviklerne at fortsætte med at finpusse deres apps for at hjælpe dig med at få bedre resultater fra dem.

Hvis du leder efter en måde at tilføje højkonverterende e-mail-opt-in-formularer til dit websted gratis, så er SumoMe-pakken med apps en kraftfuld mulighed, der fortsætter med at blive mere nyttig, efterhånden som tiden går.

Find ud af mere om SumoMe i dag

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map