Leder du efter en kraftfuld gratis WordPress-webstedsbygger? Prøv lag

Når det kommer til værktøjer, der tillader ikke-udviklere at tilpasse udseendet på deres websted, bliver WordPress-brugere forkælet for valg. Der er utallige plugins og temaer tilgængelige, der giver dig mulighed for at ændre næsten alle aspekter af dit websted. Layers er den nyeste WordPress-webstedsbygger på blokken og den er 100% gratis!


WordPress-lag - Gratis webstedsbyggerværktøj

Fra blot at ændre farver, skrifttyper, logoer og rammer, lige igennem til at oprette brugerdefinerede skabeloner til dine indlæg og sider, og endda gennemgå hele layoutet og designet af dit websted, er der et værktøj derude, der kan hjælpe dig.

Dog med så mange forskellige websteds- og sidebyggerværktøjer, der er tilgængelige for WordPress, kan det være svært at vide, hvilken man skal vælge. En populær mulighed, der gør et godt stykke arbejde for at gøre det muligt for ikke-kodere at virkelig gøre deres WordPress-websted til deres eget, er Lag, det gratis builder-tema fra Obox-temaer.

Så hvis du søger eller en måde at foretage ændringer – uanset om de er små eller store – til dit WordPress-websted, uden at røre ved en kodelinje, så viser denne guide til Layers-webstedsbyggeren dig lige hvad der er muligt.

Hvordan lag kan hjælpe dig med at opbygge det websted, du altid har ønsket

Lag er tilgængeligt som en open source WordPress-tema, der kan downloades gratis. Hvis du er i tvivl om, hvor nyttigt et gratis webstedsbyggerværktøj kan være, kan du tjekke nogle af disse demosider, der er bygget med lag at sætte dine forbehold i ro.

Lagers demonstrationssite

Intuitivt interface til webstedstilpasning

En af de største attraktioner i lagene er, at det er blevet bygget WordPress-måde. Resultatet af dette er, at dens funktioner og kontroller integreres problemfrit med resten af ​​dit websted. Dette får det til at føles som en del af WordPress snarere end et tredjeparts tilføjelse.

Når du udfører din tilpasning og det kreative arbejde, foregår al handlingen gennem den indbyggede WordPress-tematilpasningsgrænseflade. Bortset fra i modsætning til et almindeligt WordPress-tema, hvor du muligvis kan ændre skrifttyper, baggrundsfarver og et par andre elementer på dit websted, giver Layers dig virkelig mulighed for at gå til byen på hele designet til dit websted.

Lagtilpasning

Mens du arbejder, du får en live preview af dit websted. Dette er fantastisk, da det gør hele processen med at tilpasse design og layout meget hurtigere og mere intuitiv.

Tilpassede widgets og indholdsblokke

Lag holder sig til en temmelig konventionel struktur til dens layout: rækker, der kan befolkes med widgets og indholdsblokke.

Lag Widgets

Ud over at være i stand til at indsætte en widget, der er aktiv på dit websted, i dine brugerdefinerede layout, inkluderer lag også et godt udvalg af sine egne widgets og indholdsblokke.

Dette inkluderer: kontaktoplysninger og kort, en skyder og lister over indlæg. Der er også en brugerdefineret indholdswidget, der giver dig mulighed for at indsætte tekst, billeder, kolonner, knapper og mere lige ind i dine layout.

Lag Kontaktmodul

Hvert modul eller widget har derefter sit eget sæt af indstillinger og tilpasningsindstillinger. Disse kontroller gør det nemt at få hver indholdsblok til se nøjagtigt ud, som du vil. Mere avancerede brugere kan også klikke på den passende knap for at få vist den underliggende CSS. Denne CSS kan derefter redigeres direkte for endnu større kontrol.

Lag Tilpasset CSS

Tilpas alt

Gennem tematilpasningsgrænsefladen kan du nemt tilpasse næsten alle aspekter af dit websted. Dette inkluderer indstillinger for hele websitet, såsom logo og stedstitel, navigationsmenuerne, hvor siderne skal vises, og hvilke skrifttyper, der skal bruges. Lag inkluderer også Google Font-integration, der giver adgang til hundreder af skrifttyper.

Lag Sidebjælker

Det er lige så let at ændre oversigtslayoutet og beslutte, om det skal klæbes eller ikke, som at klikke på en knap. Sidefodsområdet kan også let tilpasses til at inkludere så mange widget-områder, som du har brug for.

Fantastisk til nye WordPress-brugere

Når du har aktiveret lagstemaet på dit websted, får du præsenteret en hurtig gennemgang af de vigtigste funktioner af bygherren, der viser, hvordan du kan komme i gang så hurtigt som muligt. Dette hjælper med at gøre lag til et godt valg for dem, der er nye til tilpasning af websteder eller WordPress generelt.

Lag Kom godt i gang

De korte og punktvise videoer og instruktioner hjælper dig med hurtigt at blive bekendt med de vigtigste aspekter af lag.

Forhøjede skabeloner i høj kvalitet

Mens du er fri til at starte helt fra bunden og opbygge dit websted og sidedesign helt fra bunden, inkluderer Layers et udvalg af forhøjede skabeloner af høj kvalitet. Disse skabeloner er gode at gå, men de er også perfekt til tilpasning og bruge det som fundament for dit webstedsdesign.

Lagskabeloner

I øjeblikket er der syv skabeloner at vælge imellem. Dette inkluderer en kontaktside, en destinationsside, en porteføljeside og et par forskellige hjemmesidedesign. Hver enkelt er klar til at tilpasse og tilføje dit eget indhold til.

Stylsæt, udvidelser og temaer til børn

Lagskabeloner

Ud over alle de funktioner, der følger med lag ud af boksen, er der et antal premium-tilføjelser tilgængelige. Disse kommer for det meste i form af stil skits, børn temaer, og udvidelser.

Børnetemaer er forudbyggede skabeloner eller temaer, der gør det nemt at hurtigt anvende et nyt design på dit lagdrevne websted. Du kan derefter tilpasse underordnet tema ved hjælp af lagens funktionalitet.

Layers Child Theme

Style sæt på den anden side er en samling af styling og layoutindstillinger, komplet med demoindhold. Disse stilkits kan downloades og derefter bruges på dit websted.

Lagbrugere kan oprette deres egen stil-skits eller skins og derefter distribuere dem til brug på andre websteder, der kører Lag. Dette betyder ikke kun, at du kan bruge stilkits oprettet af andre designere, men du kan også bruge denne funktion til let at genbruge dine egne kreationer på andre websteder, du arbejder på.

Udvidelserne til lag giver dig mulighed for at indsætte mere indhold i dine layout. Nogle eksempler på typen udvidelser der er tilgængelige inkluderer: prissætningstabeller, diagrammer og grafer, e-handelsindhold, skydere med mere.

Selvom disse tilføjelser er premium-opgraderinger, er Layers stadig perfekt funktionelle uden dem. Hvis du dog ønsker at spare tid eller tilføje en ny funktion til dit websted, har du muligheden for at gøre det på dine egne vilkår.

Mobile-First Responsive Design

Det websted, du bygger med lag, vil være fuldstændig mobilvenligt. Uanset hvilken enhed dine besøgende får adgang til dit websted på, skulle de ikke have problemer med at se dit indhold. Lag var oprettet mobil først, før de udvides til at dække større tablet-, laptop- og desktopskærme.

Lag mobil responsiv

Med Google vurderer nu websteder efter, hvor mobilvenlige de er, når det beslutter, hvor de skal rangeres på deres resultatsider på søgemaskinerne, har det aldrig været mere vigtigt at sikre, at dit websted reagerer fuldt ud.

WordPress-lag: Endelige tanker

Det er rigtigt, at lag muligvis ikke har så mange funktioner eller indstillinger som de mest avancerede premium side builder værktøjer til WordPress. Imidlertid, det er bedre end meget af konkurrencen – endda de betalte indstillinger – og gør det meget nemt for enhver at enten tilpasse de inkluderede skabeloner eller oprette deres eget websteddesign fra bunden.

Den brugervenlige interface, kombineret med den imponerende mængde kontrol, du får over mange af de visuelle aspekter af dit websted, arbejder sammen om at skabe Lager et stærkt anbefalet WordPress webstedsbyggerværktøj, hvilket bare tilfældigvis også er gratis.

Prøv lag nu

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map