Presentació de Geekflare Nexus: us encantarà

Estic emocionat de les notícies per compartir-vos amb tots vosaltres.


Va estar ocupat uns mesos en revisar centenars de productes i eines per trobar els millors recursos per sobrecarregar el vostre negoci en línia i lloc web. No va ser fàcil per cert, però suposo que ho vaig fer (descarat).

Aleshores, del que estic parlant?

Nexus Geekflare

Geekflare Nexus té l’objectiu d’ajudar un blogger, startup, dissenyador, desenvolupador, autònom, empresa mitjana a trobar el millor producte, eines, serveis, SaaS a augmentar els ingressos per vendes, assegurar un lloc, fer la web carrega de pàgina més ràpidament, generar oportunitats i més.

Hi he revisat més de 1.500 productes i no tothom en va fer una llista. En el moment d’escriure, hi ha ~ 1000 recursos, i penso actualitzar-me regularment.

Per facilitar la navegació, he agrupat recursos en una “Col·leccions”. Hi ha ~ 100 col·leccions de moment, i sí, ho seguiré afegint.

Com ho he entrat?

Hi ha principalment tres tipus d’articles a Geekflare.

 1. Tutorial
 2. Resolució de problemes
 3. Llista

Les publicacions de blocs de tutorial i de resolució de problemes són de fulla perenne, i ho escric segons cal. Tanmateix, una publicació al bloc basada en una llista és diferent.

En una llista, escrius sobre molts productes que parlen més o menys del mateix.

Posem un exemple si haig d’escriure sobre “10 complements de seguretat de WordPress”. Inclouré tots els populars i seré un prometedor, però la naturalesa de cada complement és habitual per protegir un lloc. I, la majoria d’ells oferirien les mateixes característiques.

Per tant, si he d’escriure sobre això, us explicaré i faré la durada de l’article ~ 1000-1500 paraules. Però si miro el full de calor, als usuaris no els interessa llegir tots els detalls, tots volen conèixer el nom del producte, enllaçar-los i presentar informació breu sobre aquest.

Sé el que estàs suggerint: no s’allarguen ni fer-ho curt segons calgui. Desitjo!

Però suposa que, hi haurà un altre article a Internet sobre el mateix tema en més de 1000 o 2000 paraules, i que probablement serà més alt al motor de cerca. Hi ha una tendència a escriure articles llargs perquè els experts de SEO ho aconsellin. No sé com és exacta.

Després de revisar unes quantes analítiques basades en llista, em vaig adonar que no lliurava el valor. Inclou moltes coses que els usuaris no els interessa llegir, sinó que ho he de fer per allargar-ho. Això no em va satisfer.

Sóc jo qui pensi d’aquesta manera?

Vaig començar a pensar en una solució i vaig trobar molts llocs basats en llista. Estan bé, i m’he inspirat en ells i he pensat en fer alguna cosa nova amb valor afegit. Vaig decidir-ho mantenir-lo senzill per als usuaris.

 • Una pàgina on disposeu dels millors productes i eines per resoldre un problema o aconseguir una cosa concreta i podeu fer-ho visiteu un lloc respectiu amb un sol clic.
 • Un usuari no ha de passar per un article llarg en lloc de conèixer el nom del producte i tenir una mica d’introducció, i si se sent còmode amb ell, feu clic a “Visita el lloc”.

Com podeu veure més amunt de les col·leccions “Acceptant Cryptocurrency”. Podeu veure-les totes i anar directament al lloc si voleu. De manera predeterminada, només es mostraran ~ 30 paraules i podeu ampliar-les si llegireu en detalls.

L’ampliació no us portarà a la pàgina nova.

Ara, ja coneixeu una mica d’història sobre Geekflare Nexus. Mirem la implementació.

Elecció del nom

Quan vaig trobar la solució, vaig mantenir el nom de “Geekflare Collections”: senzill però massa familiar. Vaig tenir unes quantes sessions de pluja d’idees amb els meus amics i vaig trobar pocs noms.

 • Llançament
 • Pila
 • Pista
 • Llista
 • Còctel

Em va agradar Launch, però no tenia relació amb el que faig. No estava convençut al 100%.

Va fer algunes investigacions i va pensar en aconseguir que algun professional ho suggerís. Em vaig contractar ell a Fiverr, i va suggerir uns quants noms.

M’ha agradat Nexus �� i aquí vas!

Elecció de les tecnologies

Hi ha moltes opcions al mercat. Inicialment, ho faria en JS, però em vaig adonar que em costaria més. Com que no sé com interaccionarà un mercat, he pensat mantenir-lo senzill amb una inversió baixa i podeu suposar una solució rendible: el seu WordPress!

WordPress és un potent CMS que no només és útil per als blogs, sinó també d’aplicacions complexes. Vaig obtenir el meu desenvolupador habitual, i va trigar 3-4 setmanes per completar-lo.

 • Google Cloud Platform: que allotja VM
 • Prosperen els seus clients – per a les formes d’inclusió
 • Cloudflare: per a CDN & Seguretat
 • ESSB – Per permetre que la gent comparteixi les col·leccions
 • Algòlia: per a la cerca

Llançament de la caça de productes

El 9 d’agost, Geekflare Nexus es llançarà a la caça de productes. Espero veure-vos allà!

Conclusió

Vaig tenir una idea i ho vaig fer possible amb l’ajuda d’amics i persones amb talent. Ara és el vostre moment de compartir allò que en penses. En última instància, sou les persones qui decidiran si us serveix.

Gràcies per llegir i això no seria possible sense el suport de la meva dona i el meu fill. He tingut molta família & hores de joc.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map