11 fantàstiques eines de flux d’usuari per a disseny de UX

Visualitzeu com voleu que els vostres usuaris utilitzin el vostre producte.


# Quin és el flux d’usuaris?

Un flux d’usuari es defineix pels passos que l’usuari fa mentre interaccionen amb el vostre producte; aquest producte pot variar des del vostre lloc web o aplicació fins al servei que proveïu o el producte que vengueu.

Penseu que visiteu un supermercat per comprar ous, quin serà el vostre curs d’acció? Entrareu per la porta d’entrada i, tot seguit, us dirigireu cap a la secció de lactis. Després d’obtenir els ous, anireu al taulell de facturació. Pagareu pel producte i sortireu per la porta de sortida. Aquest va ser el teu flux mentre comprava els articles desitjats.

De la mateixa manera, quan un usuari segueix una ruta específica per aconseguir un conjunt d’objectius determinats o per realitzar una tasca, aquest camí es converteix en el flux d’Usuari.

# Què són les eines de flux d’usuaris?

Fins ara, el flux d’usuaris de què hem parlat és completament teòric. Però, per comprendre la interacció que pot tenir l’usuari amb el producte, cal que tingueu una representació visual de tots els fluxos d’usuaris possibles. És aquí on entren les eines de flux d’usuari. Les eines de flux d’usuari són les eines que us proporcionen una representació visual del flux d’usuaris. Aquestes eines representen el flux d’usuaris d’una manera esquemàtica adequada.

# Per què és essencial l’ús d’eines de flux d’usuari?

Potser estigueu pensant que per què és molt important l’ús d’eines de flux d’usuaris.

Feu-vos una pregunta, per què creeu els vostres productes (lloc web, aplicació)?

Per proporcionar una experiència fantàstica als vostres usuaris, oi? Per això, cal tenir una idea de totes les interaccions possibles que l’usuari pugui tenir amb el producte. Les eines de flux de l’usuari us proporcionaran una idea esquemàtica de totes les interaccions possibles. Després d’haver-vos fet una idea del flux d’usuaris, podeu treballar per millorar l’experiència de l’usuari.

Flux de cable

Flux de cable no només està disponible en línia, sinó que també és una eina de codi obert. T’ajuda a crear prototips del flux d’usuaris. El millor és que no necessiteu habilitats de Photoshop per crear diagrames de flux d’usuaris amb Wireflow. També us ofereix una opció per utilitzar més de 100 gràfics personalitzats integrats.

Wireflow creu en la col·laboració en temps real. Això vol dir que podeu treballar en un disseny al costat dels vostres amics, companys o membres del grup. Per tant, dobla l’esforç; duplicar la fruita!

En filferro, podeu dissenyar les vostres sales de projecte; a les sales virtuals, podeu afegir qualsevol persona que vulgueu i, fins i tot, podeu definir la privadesa de la sala del projecte segons el vostre desig.

En definitiva, és una eina molt fàcil d’utilitzar que us ofereix moltes funcions senzilles però essencials. Els desenvolupadors d’aquesta eina pretenen simplificar el procés de disseny del flux d’usuaris.

Horari

Horari us ajuda a desenvolupar diagrames de flux d’usuaris en les fases molt primerenques del desenvolupament del producte. Tenint en compte com els telèfons mòbils s’han convertit en una part més significativa de les nostres vides, Timblee funciona a la xarxa i també els mòbils adequadament. Timblee pretén eliminar la necessitat d’eines complexes en les primeres etapes de la planificació de l’experiència dels usuaris.

No és totalment gratuït, però ofereix l’oportunitat de provar-ho gratuïtament durant els primers 14 dies de manera que pugueu decidir si valen els diners o no. Sorprenent, no?

Disposa de diverses funcions mitjançant les quals podeu dissenyar mapes de lloc juntament amb diagrames de flux. És excel·lent per als entrants, ja que ofereix una gota i arrossega un llenç, relativament fàcil de manejar. Una de les seves característiques destacades és que podeu compartir els vostres dissenys amb d’altres, i poden veure el vostre treball i donar comentaris, encara que no tinguin cap compte a Timblee.

Microsoft Visio

El nom indica que forma part de la família Microsoft. Microsoft Visio és una aplicació de gràfics vectorials d’àmplia gamma. Així doncs, podeu fer moltes altres coses a Visio juntament amb el disseny de diagrames de flux. Una cosa ha d’haver quedat clar ara, que només està disponible per a usuaris de Microsoft.

Té moltes plantilles entre les quals podeu triar la desitjada. En la seva edició professional, el nombre de plantilles i dissenys és encara més gran. També podeu enllaçar les vostres fonts de dades als vostres diagrames. Un aspecte interessant de Microsoft Visio és que la seva interfície és similar a MS Office. La majoria de nosaltres hem estat utilitzant MS Office des de la nostra infància, per la qual cosa aconseguir un control de Visio no seria una tasca difícil.

Com tots els altres productes de Microsoft, Visio no és gratuït. Podeu controlar una prova gratuïta de 30 dies.

Dibuix.io

Dibuix.io és una aplicació en línia basada en web per dissenyar diagrames de flux. Totes les seves característiques generals són gratuïtes, tot i que si voleu utilitzar algunes integracions de gamma alta, haurà de pagar per aquesta. Us ofereix l’opció de desar els vostres diagrames a Google Drive, Dropbox o al vostre ordinador. És una de les aplicacions de diagramació basades en navegador més utilitzades. Podeu importar diferents formats de fitxers com Lucidchart, Gliffy, etc. a Draw.io.

Ofereix diverses plantilles. Disposa d’una extensa biblioteca de formes des de la qual podeu triar la desitjada. No necessiteu cap registre per començar a Draw.io. A més d’això, podeu descarregar l’aplicació d’escriptori i també podreu treballar fora de línia lliure. És compatible amb gairebé tots els navegadors i també funciona bé en dispositius mòbils.

Sorteig intel·ligent

Smartdraw és una eina de diagrama de flux disponible en línia i també es pot descarregar a Windows. Els desenvolupadors de Smartdraw afirmen que és fins i tot més fàcil que Visio. Així doncs, afirmen que és una alternativa més barata però compatible a Visio. Podeu importar i exportar els vostres diagrames en el mateix format que Visio. També es pot executar a Mac. Ofereix més de 70 plantilles diferents per a diferents tipus de diagrama.

Smartdraw no és totalment gratuït, però en comparació amb els seus homòlegs, és bastant assequible.

Una de les seves característiques destacades que no és fàcil d’utilitzar és que ofereix un format automàtic. Formata el diagrama automàticament per eliminar qualsevol tipus d’errors i defectes. Podeu integrar fàcilment les vostres aplicacions de Google i les eines d’oficina de MS.

OmniGraffle

OmniGraffle està disponible tant a Mac com a iOS. L’aplicació relativament fàcil d’utilitzar. Igual que altres aplicacions de Mac, és una mica car. Té una versió professional a més de la versió estàndard. Ofereix un ampli nombre d’eines bàsiques com ara eines de text, línia, forma i text. Mentre que la llista de funcions que ofereix és força llarga. Un professional estarà més que feliç d’utilitzar aquestes funcions de gamma alta.

La característica principal que la destaca és que ofereix capes de disseny. Amb l’ajuda de capes de disseny, l’usuari pot visualitzar els seus dissenys.

Cacoo

Cacoo és una eina popular. Podeu dissenyar diagrames de flux juntament amb altres tipus de diagrames a Cacoo. Els desenvolupadors de Cacoo creuen en el treball en equip. Cacoo us permet & els seus companys d’equip per treballar i editar un diagrama alhora. També us ofereix l’oportunitat de fer comentaris sobre la feina del vostre company; tot això sobre el vostre llenç.

Cacoo té dues maneres de treballar disponibles. O bé, podeu començar des de zero amb les vostres idees, o podeu triar entre 100 models de plantilles prèviament disponibles.

Ofereix una prova gratuïta de 14 dies i, un cop finalitzada la prova, heu de pagar els seus serveis. El llenç a Cacoo és molt fàcil d’organitzar. També podeu gestionar el vostre equip.

Justinmind

Justinmind és una eina de prototipat. És compatible amb tots dos; web i telèfons mòbils. Ofereix diversos gestos mòbils i interaccions web per facilitar el disseny i la diversió. Hi ha diverses transicions i animacions disponibles, a més de fer el vostre disseny encara més interactiu.

Podeu crear llistes de dades dinàmiques. També admet proves de l’usuari amb l’ajuda de les dades. Podeu visualitzar prèviament els vostres dissenys en aquesta eina. Aquesta previsualització us pot ajudar a eliminar les funcions que no són necessàries. Per tant, estalviar temps i esforços. Podeu enllaçar i exportar el vostre disseny a HTML en un sol enllaç. Finalment, podeu convidar els vostres clients i membres de l’equip a veure els vostres dissenys de manera que s’eviti qualsevol malentès en les etapes posteriors.

Mockplus

Mockplus és una altra eina gratuïta de prototipat. És molt senzill utilitzar eines amb una interfície senzilla. Podeu utilitzar Mockplus a iOS, Android i Web. Disposa de més de 200 components i plantilles ja disponibles. Ofereix al voltant de 3000 icones vectorials. Tot això permet treballar encara més ràpidament.

Però no us penseu que només perquè té icones grans integrades, no podeu personalitzar les icones segons el vostre desig. Podeu crear una biblioteca personalitzada amb les icones i les interaccions que trieu. També ofereix l’enfocament clàssic d’arrossegament i desplegament per a un disseny senzill. Admet la vista prèvia instantània i us permet vincular els vostres dissenys a HTML.

Flowmapp

Flowmapp és una eina en línia per dissenyar diagrames de flux i mapes de llocs visuals. Té un tauler de treball interactiu. Podeu compartir la vostra taula amb els vostres companys d’equip i clients per promoure la col·laboració en temps real. A més d’això, podeu transferir els vostres projectes a altres usuaris després que hagueu acabat amb la vostra part. Podeu planificar els vostres dissenys de forma professional a Flowmapp. A continuació, podeu convertir aquesta planificació en realitat mitjançant eines útils de Flowmapp.

És compatible amb una vista en helicòpter. D’aquesta manera, podeu tenir una visió de dalt a baix dels vostres projectes per obtenir un nou enfocament als vostres dissenys.

Ofereix una prova gratuïta de 14 dies als seus usuaris.

Lucidchart

Això L’eina us ofereix un espai de treball. Combina les característiques de tres processos diferents, és a dir, el diagramació, la visualització de dades i la col·laboració. Promou el treball en xarxa perquè pugueu col·laborar en els vostres projectes en temps real. Permet planificar & pluja d’idees i després disseny.

Lucidchart només s’executa en navegadors compatibles amb HTML5. Aquesta funció suggereix que no necessita actualitzacions de tercers.

Té una versió gratuïta on podeu accedir a totes les funcions bàsiques de Lucidchart. Mentre que la versió de pagament té totes les característiques principals.

Conclusió

Imagineu-vos que aneu a escriure un assaig. Tens un dibuix per a la teva redacció en la teva ment, però no tens cap bolígraf ni paper per anotar-lo. Sense escriure l’assaig, no podeu revisar-lo i corregir els errors. Podeu presentar-lo al professor sense revisar-lo?

El mateix passa amb la situació quan teniu el flux d’usuaris tot mapat a la vostra ment, però no teniu les eines reals per visualitzar i dissenyar el flux. Sense visualitzar el flux d’usuaris, no podreu treballar per millorar l’experiència de l’usuari (UX).

Per tant, enumereu els requisits que heu de dissenyar el flux d’usuaris. Tingueu en compte que cada eina té alguna cosa diferent per oferir. A continuació, escolliu una eina de flux d’usuaris segons les vostres necessitats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map