Internet de les coses sobre desenvolupament web

Durant els últims anys, la tecnologia ha estat un creixement massiu i està succeint contínuament. Ha contribuït molt per a la millora de la vida humana i ha creat dispositius multifuncionals il·limitats com ara ordinadors super ràpids, mòbils intel·ligents, robots avançats, cotxes de conducció autònoma i molt més. Totes aquestes coses han fet que la nostra vida humana sigui millor, més ràpida i còmoda


Totes les persones que disposen de telèfons mòbils, ordinadors portàtils, portàtils, rentadora, altaveus intel·ligents i aparells electrònics connectats a Internet experimenten Internet IoT (Internet of Things). Moltes àrees que IoT faran canvis, que inclou el Disseny i el desenvolupament web. Ens pot ajudar a desenvolupar el futur de manera eficaç.

Internet of Things és una tecnologia que connecta el món digital transformant les interaccions d’UI entre l’home i la màquina. Ara IoT va entrar a l’àmbit del Desenvolupament Web i fer que els usuaris siguin més interactius amb els llocs web. I crea un lloc intel·ligent & paper important en el món del desenvolupament.

És una immensa potència de connectivitat i una característica de sensibilitat informatitzada que permet ajudar a entendre les característiques del client i crear les estratègies adequades.

L’avantatge de IoT en el desenvolupament web farà que canviï la interfície frontal i les interaccions amb els usuaris, etc. Tots els usuaris utilitzaran aquesta interfície frontal per comunicar-se amb càmeres, sensors i altres dispositius d’Internet..

Els dispositius connectats amb IoT arribaran prop de 75 mil milions a l’any 2025, segons Estatista.

Informe de dispositius connectats IoT

Quines coses hi ha a Internet, tens alguna idea??

I com afectarà el futur del desenvolupament web?

Anem a aprofundir en la manera com canviarà el desenvolupament d’internet de les coses,

IoT és una evolució d’aplicacions domèstiques, mòbils i incrustades connectades a Internet, que també permet integrar una capacitat de càlcul més elevada i utilitzar analítica de dades per extreure informació significativa.

Paper de IoT en desenvolupament web

Internet de les coses connecta els dispositius & humà amb una tendència de la innovació. Ara, IoT s’instal·larà en una indústria de desenvolupament web per tal que l’arquitectura web i la interfície d’usuari siguin més creatives i interactives. IoT crearà una comunicació avançada entre dissenys de llocs web i models operatius.

IoT té una gran intensitat de coses com ara sensors, càmeres, equips de senyalització, etc. Assegurarà resoldre les sol·licituds del client de manera eficaç i crear les indicacions correctes.

Actualment, molts dispositius IoT poden mostrar informació i resultats del lloc web. Inclou ordinadors portàtils, electrodomèstics intel·ligents com forns d’aire condicionat i microones, etc., i monitors industrials com sistemes incrustats. Exerceix un paper vital en el desenvolupament web i està fora de totes aquestes tecnologies.

El desenvolupament web IoT es diferencia dels convencionals

Internet of Things on Web Development és més complicat que el desenvolupament i el disseny web actuals. El desenvolupament web de IOT tracta una gran quantitat de dades, comunicacions excessives, seguretat, intercanvis d’interès continu i canvis de fiabilitat.

A continuació, es mostren alguns dels factors essencials que IoT realitzarà canvis en el desenvolupament web.

Recopilació i tractament d’alts volums de dades

Els sistemes IoT funcionen amb una gran quantitat de dades perquè recopilen dades de sensors i els processen per transferir dades a la xarxa núvol. Si aquest tipus de dades es transmeten a través de llocs web habituals, provoca un retard en els sistemes. Però en els sistemes habilitats per a IoT, aquestes dades es processen i s’envien a través de xarxes núvols, de manera que no cal preocupar-se del retard del sistema. El desenvolupament IoT manté un focus més en la fiabilitat i l’escalabilitat de la xarxa que en el desenvolupament web estàndard.

Què és Escalabilitat?

Assegura la distribució i recollida de dades, però no depèn del volum de dades.

Què és la fiabilitat?
Significa que tots els sistemes produeixen resultats precisos sense cap mena de demora en termes de recollida de dades IoT i lliurament de dades sense cap error.

Aquesta és la raó per la qual els desenvolupadors IoT preferiran els llenguatges de programació i les solucions per crear aplicacions web escalables com C, JavaScript i Java. Un factor crític en el desenvolupament IoT és enviar càrregues de dades mitjançant protocols desitjats per a l’intercanvi de dades, que inclou XMPP per a accés en temps real i AMQP per a l’enviament / recepció de dades.

Experiència d’UI dinàmica

No és una tasca fàcil desenvolupar una interfície d’usuari excel·lent, ja que la tecnologia està evolucionant, i no podem esperar quina funciona perfectament a la plataforma..

Però la integració amb IoT és eficient per crear una interfície d’interès és molt de moda i dóna experiència dinàmica als usuaris. També augmenta el paper d’un desenvolupador web amb les tendències actuals de desenvolupament. Els desenvolupadors podran fer proves de divisió A / B en desenvolupament per escollir-ne l’actualitat.

Integració de xats de xat i interaccions creatives amb els usuaris

La integració dels chatbots als llocs web s’ha incrementat en els darrers anys. Aquests chatbots s’integren amb algorismes d’aprenentatge automàtic per respondre a les consultes proporcionades pels usuaris sense cap intervenció humana. En el futur, esperem resultats més valuosos augmentant l’ús de IoT en el desenvolupament web.

La recerca de veu de dia a dia es fa més potent en el desenvolupament web. I el gegant del motor de cerca Google ha llançat recentment una actualització important d’algorisme per a llocs web anomenats “Florida”. D’acord amb aquest algorisme de cerca de veu, els llocs web integrats seran més alts que els que no són de veu.

Si s’utilitza IoT en desenvolupament web, s’hi pot incorporar la cerca de veu als llocs web de manera més efectiva. Aquest és un dels avantatges de IoT a la indústria del desenvolupament web.

Suport en viu i ciberseguretat

IoT també ofereix una excel·lent seguretat, que ajuda a protegir les dades empresarials i les dades dels usuaris. Els llocs web moderns que inclouen IoT permetran tècniques d’identificació crítiques per comprendre el comportament de les dades i aconseguir la seguretat.

D’acord amb la Enquesta global d’internet, El mercat de seguretat IoT a l’any 2017 és de 7.550 milions de dòlars, s’estendrà el 34% fins al 2026.

IoT se centra sobretot en processos d’automatització, que permeten disminuir o eliminar la intervenció humana. IoT en tecnologia web és conegut per simplificar el procés de desenvolupament de la web i proporciona una seguretat útil.

Suport atent a les plataformes mòbils

Internet of Things proporcionarà dades interessants i que poden controlar els dispositius des de zones remotes. Utilitzant anàlisis interessants, IoT permet comunicar-se amb els dispositius i compartir la informació. Dispositius de pantalla petita com telèfons intel·ligents, bandes de fitness, AC, forns de microones, etc. Totes estan connectades a Internet, comparteixen informació i fan que la vida dels humans sigui més productiva.

Gairebé tots els dispositius integrats IoT poden mostrar els resultats del lloc web. Per tant, parlem d’aquests dispositius i de com afectaran la nostra vida diària.

Rellotges Intel·ligents: És un dispositiu informàtic i que es pot portar. Pot proporcionar resultats de tasques importants com ara mostrar el temps, calcular la distància que heu recorregut, batec cardíac, BP, intensitat de l’exercici, etc. I ho mostra tot en petites pantalles.

Aviat, aquests rellotges també donen suport als navegadors web.

Assistents personals: Assistent personal és una tendència emergent al món digital. Proporciona resultats basats en l’assistent de veu. En un mercat, tenim Amazon Alexa, Apple Siri, Microsoft Cortana i la llar de Google, etc. Aquests dispositius són útils per fer funcionar tots els accessoris com AC, forns de microones, ventilador, bombeta, etc..

Tots els resultats s’han mostrat en petites pantalles.

Impacte del desenvolupament web d’IoT en diverses indústries

El desplegament de IoT pot canviar indústries com el comerç minorista, l’assistència sanitària, el transport, etc. Aquests sectors necessiten aplicacions web modernes com a la indústria mèdica per comprovar els nivells de batecs cardíacs, BP, IRM Scan, el nombre de passos a fer, etc. la ubicació, les dades de trànsit i l’accident pertanyen al sector del transport.

Internet of Things Future Architecture

Una aplicació web moderna permet proporcionar una experiència de compra en línia pertany al sector de la venda al detall. Així, hi ha diferents tipus de categories per a les quals es desenvolupen aplicacions web. Actualment, els desenvolupadors d’aplicacions utilitzen solucions IoT per fer que les aplicacions web compleixin els requisits del client. Consulteu a sota de la imatge per obtenir més detalls.

Recurs d’imatge: UNCTAD Informe sobre tecnologia i innovació 2018

Conclusió

La tecnologia és una cosa que evoluciona contínuament a noves altures, fent que la vida humana sigui més còmoda i millor.

Internet of Things és la tecnologia revolucionada que ha estat desplegada per la majoria de les indústries per convertir el procés tradicional en altres més intel·ligents. IoT portarà canvis crucials que portarien el desenvolupament web al següent nivell. Si necessiteu ajuda per aprendre a crear IoT, consulteu-ho Curs Udemy.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map