El que fa que els Chatbots siguin més humans

Els chatbots han guanyat popularitat al món en línia recentment i, de fet, són una creació que val la pena provar. Cada cop són més els negocis que s’enfronten al repte de crear relacions i enllaços saludables amb els clients en línia.


Ja no és suficient fer visible la vostra empresa al web i confiar en uns quants anuncis perquè facin el vostre treball.

Avui en dia, els visitants i els clients són cada cop més actius, demanen més respostes i requereixen més recerca abans de realitzar una compra. Independentment de l’àmbit empresarial, és probable que els propietaris d’empreses en línia tinguin el repte de garantir que la seva empresa pugui comunicar-se amb clients o clients potencials 27/7.

I aquí és on entrenen els xats per salvar el dia!

Que són ells?

Amb el món digital cada dia més important de les nostres vides, les expectatives són que el 2020 es gestionin el 85% de les interaccions. La popularitat dels chatbots ja ha estat testimoniada, amb algunes empreses de diferents sectors que implementen la tecnologia..

Per simplificar la naturalesa dels chatbots, en termes bàsics són programes informàtics creats per simular una conversa amb usuaris humans al web. El propòsit principal d’implementar un chatbot és automatitzar l’assistència al client i proporcionar respostes a les consultes durant tot el dia, sense necessitat de contractar empleats per dur a terme la tasca..

El paper dels chatbots no acaba aquí, ja que també són capaços de recopilar informació, assistir en tasques com ara organitzar reunions i reduir costos a les empreses.

Agents de xat

Exemples de com pot ajudar aquesta eina d’intel·ligència artificial són infinites. Les botigues al detall poden utilitzar un xat per a promocions, restaurants per fer comandes en línia, comercialitzadors per obtenir respostes de campanyes o fins i tot per recopilar dades sobre els nivells de satisfacció dels clients..

Fins i tot poden ser utilitzats per una empresa com escrits per recopilar dades sobre requisits d’edició o creació de contingut. Es pot programar un bot de xat per utilitzar qualsevol informació que desitgi i, per tant, pot servir com a substitut d’un humà, fins a cert punt.

Per descomptat, les seves capacitats tenen limitacions, i un chatbot encara no és capaç de substituir el contacte humà que forma part inevitable del procés de creació de relacions amb els clients..

Fer un Chatbot més humà

Per molt que sigui un chatbot, tant per als consumidors com per a les empreses, el fet és que tenen un suport artificial i no es poden comparar amb la intel·ligència i la comunicació humanes, que comporten emocions i altres capacitats, desconegudes per les màquines o la tecnologia..

Aspectes de la comunicació humana com l’humor o la simpatia no només són crucials en el contacte regular, sinó que poden ser fabricants o distribuïdors de negocis a l’hora de convertir el client en client o ajudar a un client fidel amb la seva propera compra..

Hi ha alguns consells que us ajudaran a fer que un xat sembli més humà i, per tant, augmentarà la possibilitat de relacionar-vos millor amb els vostres clients o usuaris, establint un grau més alt de confiança i, en definitiva, construint una relació robusta i saludable..

Construint respostes emocionals

La tecnologia encara avui és resistent a esbrinar com mostrar les emocions mitjançant la intel·ligència artificial. Tot i això, l’emoció és un dels fonaments crítics del contacte humà i proporcionar-lo als clients sens dubte augmentarà la possibilitat de relacionar-se millor i ajudarà els usuaris a entendre el vostre negoci i a treure el màxim partit dels vostres productes o serveis..

La bona notícia és que es poden programar els chatbots per detectar diferents emocions xifrades al missatge d’un usuari i reaccionar amb la icona emoji necessària, mostrant-la relacionada amb els sentiments i els impulsos de l’usuari..

Imagineu-vos que seria fantàstic si un usuari envia un missatge compartint el trist tristesa que el seu producte preferit del vostre negoci està fora d’estoc i el vostre chatbot respon amb un trist emoji i una paraula com “Ho sento, m’hauria encantat per fer somriure avui! ”.

Una resposta com aquesta genera un sentiment de connexió humana i és probable que els visitants del vostre negoci tornin.

Fer que el vostre bot sigui més fresc

Perquè un xat sembli menys programat i més humà, és fonamental que el seu conjunt d’informació sigui variat i que tinguin accés a més opcions per utilitzar-les com a respostes..

Fins i tot detalls com ara les respostes “d’acord” es poden adaptar per semblar més humans incloent algunes opcions que pot utilitzar un xat de xat en aquests escenaris..

Per exemple, fer les coses una mica divertides amb opcions com “està bé”, “ho tens”, “roger that” o “aye aye captain” crearà més un toc humà a la conversa..

Per descomptat, és fonamental pensar en el to del vostre negoci i sincronitzar l’idioma del xat amb ell.

Ús de la veu

Bé, probablement aquesta és una de les primeres coses que guanya o perd l’usuari. Aquest detall és més important en els casos en què els chatbots utilitzen àudio per a missatges, però poden aplicar-se a la paraula escrita i es pot sentir el to de la veu. Imagineu-vos la diferència d’experiència de l’usuari entre comunicar-vos amb un xat de veu amb una veu robòtica sobre una veu humana.

Si voleu semblar que el vostre xat de conversa s’assembla més a un amic que no pas a una màquina codificada per proporcionar resultats, és una bona idea utilitzar una veu real i humana per obtenir una resposta.

Creació de personalitats

Una altra part essencial del contacte humà és la diversitat de personalitats que portem cada un. Segons la naturalesa del vostre negoci, seria útil establir un personatge particular que es codifica dins del vostre xat de la manera com respon, fa bromes, respon o proporciona una altra informació.

Adjunteu certs estats d’ànim a les respostes del chatbot a partir de la informació de l’usuari detectada per assegurar-vos que el vostre xat de xat és més adequat i divertit per parlar.

Tot i que encara no es pot imitar la naturalesa humana per la intel·ligència artificial, aquests pocs indicadors faran que el vostre chatbot soni i se senti més humà, augmentant la confiança i la fiabilitat dels usuaris i potencialment maximitzant vendes i beneficis per a la vostra empresa..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map