Com crear una aplicació mòbil sense codificació?

Diversos factors entren en joc a l’hora de pensar en la creació d’una aplicació mòbil per al vostre negoci.


I, principalment, aquests factors es redueixen en costos i enfocament. No és barat contractar un desenvolupador per crear-ne una aplicació, encara que contracteu algú amb experiència menys que professional.

I com més complex sigui una aplicació per a mòbils que necessiteu, més car serà la que tindreu a llarg termini. Com a tal, buscar maneres de construir la vostra pròpia aplicació per a mòbils al vostre moment pot ser una bona alternativa. Per sort, la tecnologia del programari està evolucionant a un ritme tan ràpid que crear l’aplicació per a mòbils sense coneixements previs de codificació s’ha convertit en una possibilitat.

Us podeu preguntar, però, “No limita aquesta capacitat la meva creació d’una aplicació mòbil dinàmica i plena de funcions?”. Crec que hi ha moltes respostes a aquesta pregunta, per tant, provem-ne de desglossar-les.

L’evolució dels constructors d’aplicacions mòbils

Fa uns anys, la creació d’aplicacions mòbils amb constructors no era precisament la ruta més fiable a realitzar. La raó és que no podríeu crear res més que una aplicació estàtica; sense característiques dinàmiques.

Aquests dies ja no és així. Això es deu a la generació més recent constructors d’aplicacions mòbils permetre extensions, widgets dinàmics i funcions racionalitzades en temps real. I, en la seva majoria, com a propietari d’una petita empresa, no necessiteu molt més que això.

Exemple de constructor d'aplicacions per a mòbils: BuildFire

Aquest exemple anterior mostra com podeu incorporar tot un canal de YouTube a l’aplicació per a mòbils. I, en lloc d’haver d’afegir nous vídeos manualment, l’aplicació actualitzarà dinàmicament la llista de vídeos en temps real.

Per tant, també podeu aplicar la mateixa metodologia a altres àrees de la vostra aplicació.

Per exemple:

 • Contingut. Escriviu les entrades de contingut noves a la vostra aplicació a mesura que passin. Ja sigui del vostre bloc, del vostre sistema de contingut o d’una botiga de comerç electrònic.
 • Notificacions push. La majoria de constructors d’aplicacions moderns són ara capaços de proporcionar funcions de notificació push a la vostra aplicació mòbil auto-construïda.
 • Portals d’usuaris. Voleu crear un lloc on els vostres usuaris puguin passar l’estona junts? Alguna cosa similar a Instagram o Facebook? Amb els nous constructors d’aplicacions mòbils, això és una possibilitat.
 • Comerç electrònic. Crec que molta gent que busca construir una aplicació per a mòbils busca específicament funcions relacionades amb el comerç electrònic. Bé, bones notícies! Aquest article tractarà els creadors d’aplicacions que us permetran crear tota una franquícia de comerç electrònic sense escriure mai una sola línia de codi.

I, per descomptat, hi ha molts altres avantatges i funcions que podeu incorporar. Per tant, per obtenir més informació, tornarem a recopilar els millors constructors d’aplicacions mòbils existents al mercat. Us sorprendrà el que són capaços d’aquests constructors i quants milions de persones construeixen aplicacions mòbils d’aquesta manera.

Mirem de prop.

BuildFire

BuildFire

És just ser escèptic sobre el potencial de certs constructors d’aplicacions mòbils. Un equip de desenvolupadors generalment construeix les aplicacions més dinàmiques i interactives. De manera que, naturalment, cal posar en dubte el potencial d’un servei de creació d’aplicacions mòbils. Afortunadament, BuildFire no només és extremadament capaç, sinó també plenament transparent sobre les seves característiques i les eines disponibles.

plugins d’artificial

La característica principal de BuildFire és el seu sistema de complements. Cada aplicació mòbil que creeu amb aquesta plataforma començarà mitjançant una selecció de plugins i ginys. Els connectors cobreixen totes les àrees principals de la funcionalitat i les eines per a aplicacions mòbils específiques. Per exemple, si voleu crear una aplicació de comerç electrònic, podeu triar entre Shopify, Square, PayPal i altres integracions.

tipus d’aplicacions compatibles amb l’art buildfire

La interfície de creació d’aplicacions és extremadament flexible. Podeu començar dissenyant la pàgina d’inici i, a continuació, aneu fins a pàgines i contingut addicionals. A la línia de baix, podreu afegir funcions en temps real, com ara contingut de bloc, perfils d’usuaris, notificacions push i molt més. A més, els clients de BuildFire poden triar una de més d’una dotzena de plantilles per accelerar dràsticament el procés de creació d’aplicacions.

Totes les funcions s’expliquen mitjançant un tutorial de vídeo o una publicació escrita al bloc. A més, BuildFire acull sovint Webinars en directe per ajudar els seus clients a obtenir més informació sobre els tipus d’aplicacions que podeu crear. És una marca molt favorable al client.

Finalment, hi ha la qüestió de fixar preus. El pla bàsic comença a partir de 89 dòlars al mes i és suficient per a les necessitats bàsiques del negoci. El pla Professional puja fins a 149 dòlars al mes i ofereix funcions addicionals com ara compres integrades a les aplicacions i notificacions push. Finalment, teniu el pla Enterprise a 499 dòlars mensuals, que inclou totes les funcions de BuildFire.

Totes les aplicacions que creeu amb BuildFire són totalment compatibles amb dispositius iOS i Android.

AppyPie

Appy Pie

AppyPie ha ajudat a més de 3 milions de creadors a construir una aplicació mòbil totalment funcional sense res més que blocs de construcció visuals. A més del suport per a Android i iOS, AppyPie també ofereix PWA complet (Aplicacions web progressives) funcionalitat. Per tant, la vostra aplicació per a mòbils es podrà veure en un navegador web com un lloc web habitual. Això resol gairebé dos problemes al mateix temps.

cms mòbils appypie

El funcionament d’AppyPie és molt senzill. Comenceu amb la vostra idea d’aplicació prèviament determinada i, després, centreu-vos en les “funcions” que ofereix AppyPie. Les dites funcions actuen com a elements bàsics de qualsevol aplicació que vulgueu crear. A tall d’exemple, aquí es mostren algunes de les categories en les quals es divideixen les funcions:

 • Socials
 • Multimèdia
 • Comerç electrònic
 • Contacte
 • Informació

Si hi aneu Característiques socials, podreu afegir llistats de directoris, targetes de membres, creadors de formularis, carpetes d’usuaris i molt més. Cada funció es pot personalitzar per a diferents pàgines de la vostra aplicació mòbil.

Funcions principals d’appypie

Per solucionar-ho, AppyPie ofereix assistència gratuïta per publicar les aplicacions Google Play o el botiga d’Apple. És molt convenient i ofereix un quadre de comandament centralitzat per gestionar totes les necessitats de l’aplicació.

Intentable

Intentable

Si alguna vegada heu intentat aprendre a programar, probablement heu sentit a parlar de la plataforma Rascar abans. La plataforma utilitza una interfície “basada en blocs” per crear aplicacions i aprendre a programar al llarg del camí. Intentable sembla que s’ha inspirat molt en l’enfocament de Scratch. Com que la seva interfície principal per crear aplicacions mòbils és notablement similar.

exemple thunkable

Això us permet accedir no només a la creació d’aplicacions mòbils ràpidament, sinó que també us ajuda a aprendre nous trucs al llarg del camí. Les aplicacions bàsiques no són tan difícils de construir com es podria pensar. Dit això, Thunkable continua sent un constructor d’aplicacions mòbils visuals i ofereix una interfície de disseny suau.

creador d'aplicacions visuals thunkable

La imatge de dalt mostra la interfície amb la qual treballaràs la major part del temps. La selecció Blocks us mostrarà com interacciona la vostra aplicació amb objectes, similar a l’estil Scratch. Molt útil si teniu previst aprendre tu mateix la programació d’aplicacions mòbils.

Per últim, però no per això menys important, el preu també és molt atractiu. Qualsevol usuari pot utilitzar Thunkable per crear aplicacions mòbils de forma gratuïta. El pla premium (21 dòlars mensuals) us proporcionarà més espai d’emmagatzematge, així com opcions de marca personalitzada.

AppInstitute

AppInstitute

AppInstitute ha passat des d’una posada en marxa esperançadora fins a una marca completa que dóna servei a més de 150.000 clients a tot el món. Els seus intuïtius serveis de creació d’aplicacions mòbils estan dissenyats específicament per a propietaris de petites empreses. Si sou un empresari ocupat, no sabeu gaire el codi i necessiteu una aplicació per a mòbils: AppInstitute té moltes funcions atractives per ajudar-vos a sortir.

Una de les raons per a l’èxit d’AppInstitute és la facilitat de crear una aplicació mòbil per a les vostres necessitats empresarials. Tot el procés es condensa en quatre passos curts i us ofereix moltes oportunitats de personalització.

 • Trieu una plantilla. – Podeu arrencar una aplicació totalment funcional a partir d’una plantilla preconstruïda. AppInstitute cobreix àrees com esdeveniments, esports, restaurants, empreses de serveis i molt més.
 • Afegiu elements de marca. – Un cop tingueu una plantilla, podeu acabar-ho tot afegint elements de marca. Per exemple, un logotip personalitzat, enllaços de xarxes socials, fotos i molt més.
 • Personalització de contingut. – Editeu tot, des de l’ordre de la pàgina al text. Tots els canvis es poden afegir des d’una interfície del creador d’aplicacions personalitzada.
 • Publica-ho a l’instant. – Les aplicacions estan preparades sempre que les necessiteu. Com a tal, també podeu publicar les vostres aplicacions a les botigues mòbils més populars amb un sol clic.

Finalment, però no menys important, AppInstitute no cobra fins que decidiu publicar la vostra aplicació de nova creació. El preu inicial comença aproximadament a 40 dòlars mensuals per al pla menys costós.

Andromo

Andromo

Si voleu crear aplicacions mòbils i guanyar diners al mateix temps, no busqueu més Andromo. Aquesta plataforma de creació d’aplicacions per a mòbils només per a Android és una de les millors del món. La seva interfície de creació d’aplicacions sense problemes proporciona un procés senzill per a la creació d’aplicacions personals o empresarials.

Una de les raons per les quals Andromo té tant d’èxit és per la seva integració nativa amb elements de disseny orientats socialment. És una cosa crear una aplicació que proporcioni recursos, però una altra quan la vostra comunitat pot interactuar amb aquests recursos en temps real.

Funcions d’Andromo

Tant si esteu construint una biblioteca de música com un directori de viatges, Andromo s’esforça a proporcionar-vos les eines necessàries per fer-ho. Tot sense necessitat d’escriure una sola línia de codi. A més a més, cada aplicació mòbil que creeu amb Andromo es genera al codi Native Android. I es pot publicar a la botiga Google Play sense molèsties.

Per últim, Andromo és conegut per la seva prestació monetària. Tothom ho sap la popularitat que té el mercat mòbil en aquests dies. I, com a tal, hi ha molta oportunitat de guanyar diners mentre publiqueu noves aplicacions. Andromo t’ajuda en aquest departament a través de la seva pròpia xarxa publicitària i la de AdMob.

Construir aplicacions mòbils sense codi

Podeu crear aplicacions mòbils funcionals sense saber codificar? Absolutament.

Les aplicacions enumerades en aquesta publicació exemplifiquen perfectament aquest sentiment. I, la gran notícia és que aquesta tecnologia continuarà evolucionant. Espereu que cada vegada siguin més els constructors d’aplicacions per a mòbils que admetin integracions de tercers, el que us farà més útil crear aplicacions dinàmiques.

En conclusió, sabeu quines funcions busqueu a la vostra aplicació mòbil. Això us ajudarà a reduir les plataformes que millor puguin atendre les vostres necessitats. I, igualment, enteneu les vostres opcions de pressupost per al futur previsible. Tot i que algunes plataformes poden ser costoses, heu de recordar que el desenvolupament d’aplicacions mòbils personalitzades pot costar fins a 50.000 dòlars o més.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map