9 Solucions populars de rascatge web basades en núvol

Rasseu el que importa al vostre negoci a Internet amb aquestes potents eines.


Què és el rascat web?

Els termes de rascatge web s’utilitzen per a diferents mètodes per recopilar informació i dades essencials d’Internet. També es denomina extracció de dades web, rascatge de pantalla o recol·lecció web.

Hi ha moltes maneres de fer-ho.

 • Manualment: accedeix al lloc web i comprova el que necessites.
 • Automàtica: utilitzeu les eines necessàries per configurar el que necessiteu i permeteu que les eines us funcionin.

Si trieu la forma automàtica, podeu instal·lar el programari necessari o aprofitar la solució basada en núvol.

si esteu interessats en configurar el sistema per si mateixos, consulteu aquests marc de raspallat web superior.

Per què el rascatge web basat en núvol?

Rascall web

Com a desenvolupador, podríeu saber que el rascatge web, el rascatge HTML, el rastreig web i qualsevol altra extracció de dades web poden ser molt complicats. Per obtenir la font de pàgina correcta, per determinar la font amb precisió, per mostrar el javascript i per recopilar dades de forma usable, hi ha molta feina a realitzar..

Heu de saber sobre el programari, dedicar-vos hores a configurar-vos per obtenir les dades desitjades, allotjar-vos, preocupar-vos per obtenir el bloc (bé, si feu servir el proxy de rotació IP), etc. En canvi, podeu utilitzar una solució basada en núvol per descarregar-vos. tots els mals de cap al proveïdor i podeu dedicar-vos a l’extracció de dades de la vostra empresa.

Com ajuda els negocis?

 • Podeu obtenir fonts, imatges, preus i altres detalls relacionats amb el producte des de diversos llocs i fer el vostre magatzem de dades o lloc de comparació de preus.
 • Podeu consultar el funcionament de qualsevol producte en concret, el comportament dels usuaris i el feedback segons els vostres requisits.
 • En aquesta era de la digitalització, les empreses es mostren fortes respecte a la despesa en la gestió de la reputació en línia. Per tant, el desballestament web també és necessari.
 • S’ha convertit en una pràctica habitual per a les persones que llegeixin opinions i articles en línia amb diversos propòsits. Per tant, és crucial afegir la impressió de correu brossa.
 • Rascullant resultats de la cerca orgànica, podeu esbrinar de forma instantània els vostres competidors de SEO per a un terme de cerca específic. Podeu esbrinar les etiquetes de títol i les paraules clau que altres persones planifiquen.

Scrapestack

Raspeu amb el que vulgueu a Internet Scrapestack.

Amb més de 35 milions d’IP, mai no haureu de preocupar-vos de bloquejar la sol·licitud en extreure pàgines web. Quan realitzeu una trucada API-REST, les sol·licituds s’envien a més de 100 ubicacions globals (segons el pla) mitjançant una infraestructura fiable i escalable.

Podeu començar en GRATU forT per ~ 10.000 peticions amb suport limitat. Un cop estigueu satisfets, podeu anar a buscar un pla de pagament. Scrapestack és pràcticament per a empreses i algunes de les funcions es mostren a continuació.

 • Representació de JavaScript
 • Xifrat HTTPS
 • Proxies premium
 • Sol·licituds simultànies
 • Sense CAPTCHA

Amb l’ajuda de la seva bona documentació API, podeu iniciar-la en cinc minuts amb exemples de codi per a PHP, Python, Nodejs, jQuery, Go, Ruby, etc..

Apèndix

Apèndix té molts mòduls anomenats actor per fer processament de dades, convertir pàgina web a API, transformació de dades, llocs de rastreig, executar crom sense cap, etc. És la font d’informació més gran que mai ha creat la humanitat..

Alguns dels actors preparats poden ajudar-lo a començar ràpidament a fer el següent.

 • Convertiu la pàgina HTML a PDF
 • Rastregeu i extreureu dades de la pàgina web
 • Raspar la cerca de Google, els llocs de Google, Amazon, Reserves, hashtag de Twitter, Airbnb, Hacker News, etc
 • Comprobador de contingut de la pàgina web (control de perfecció)
 • Analitzeu la pàgina SEO
 • Comproveu els enllaços trencats

i molt més per crear el producte i els serveis per al vostre negoci.

Raspador web

Raspador web, una eina obligatòria és una plataforma en línia on desplegar rascadors construïts i analitzats mitjançant l’extensió de crom puntual i amb clic gratuïta. Mitjançant l’extensió, feu “mapes de lloc” que determinen com s’han de transmetre i extreure les dades. Podeu escriure les dades ràpidament en CouchDB o descarregar-les com a fitxer CSV.

Característiques

 • Podeu començar immediatament, ja que l’eina és tan senzilla com s’inclou i inclou vídeos excel·lents.
 • Admet llocs web pesats de javascript
 • La seva extensió és open source, de manera que no sereu tancat amb el venedor si l’oficina es tanca
 • Admet proxies externes o rotació IP

Desballestament

Desballestament és un negoci allotjat, basat en núvols, de Scrapinghub, on podeu implementar rascadors construïts mitjançant el framework de scrap. Scrapy elimina la demanda de configuració i control de servidors i proporciona una interfície d’interès amigable per gestionar aranyes i revisar els elements rascats, gràfics i estadístiques.

Característiques

 • Altament personalitzable
 • Una excel·lent interfície d’usuari que us permetrà determinar tot tipus de registres que hauria de necessitar un planificador
 • Exploren pàgines il·limitades
 • Hi ha molts complements útils que poden desenvolupar el rastreig

Mozenda

Mozenda és especialment indicat per a les empreses que cerquen una plataforma de rascratge de pàgines web que serveix de forma autònoma i que no busquin més. Us sorprendrà que, amb més de 7.000 milions de pàgines ratllades, Mozenda té el sentit de servir als clients empresaris de tota la província..

Rascall web

Característiques

 • Plantilla per crear el flux de treball més ràpidament
 • Creeu seqüències de treball per automatitzar el flux
 • Raspeu dades específiques de la regió
 • Bloquejar les sol·licituds de domini no desitjades

Octoparse

Us encantarà Octoparse serveis. Aquest servei proporciona una plataforma basada en núvol perquè els usuaris puguin conduir les seves tasques d’extracció construïdes amb l’aplicació Octoparse Desktop.

Rascall web

Característiques

 • L’eina de punt i clic és transparent per configurar i utilitzar
 • Admet llocs web pesats amb Javascript
 • Es poden executar fins a 10 rascadors a l’ordinador local si no cal molta escalabilitat
 • Inclou rotació IP automàtica en tots els plans

ParseHub

ParseHub t’ajuda a desenvolupar rascadors web per rastrejar llocs web únics i diversos amb l’assistència de JavaScript, AJAX, cookies, sessions i commutadors mitjançant l’aplicació d’escriptori i desplegar-los al servei al núvol. Parsehub proporciona una versió gratuïta on teniu 200 pàgines d’estadístiques en 40 minuts, cinc projectes de comunitat i suport limitat.

Dexi

Dexi té ETL, Digital Data Capture, AI, aplicacions i interminables integracions. Podeu crear robots de captura de dades digitals amb programació visual i extreure / interactuar de / amb dades de qualsevol lloc web. La nostra solució és compatible amb un entorn complet del navegador que permet capturar, transformar, automatitzar i connectar dades de qualsevol lloc web o servei basat en núvol.

Rascall web

Intelligence Suite, al cor del comerç digital de Dexi, és un motor ETL avançat que gestiona i orquestra la vostra solució. La configuració us permet definir i crear els processos i les regles dins de la plataforma que, en funció dels vostres requisits de dades, instruiran als robots “super” sobre com s’enllacen i controlen altres robots extractors per capturar dades de fonts de dades externes orientades. Les regles per a la transformació de les dades extretes (com ara l’eliminació de duplicats) també es poden definir a la configuració de la plataforma principal per tal de crear els fitxers de sortida unificats desitjats. També es tindrà en compte la definició d’on es transmeten les dades cap a on i cap a qui té i els drets d’accés, ja sigui a Azure, Hanah, Google Drive, Amazon S3, Twitter, Google Sheets, eines visuals i gairebé qualsevol entorn existent..

Diferent

Diferent us permet configurar els rastrejadors que poden treballar i indexar llocs web i, després, fer-los servir mitjançant les seves API automàtiques per a l’extracció de dades de contingut web diferent. També podeu crear un extractor personalitzat si l’API d’extracció de dades específica no funciona per als llocs que necessiteu.

Rascall web

El gràfic de coneixement de Diffbot us permet consultar el web per obtenir dades riques.

Conclusió

És bastant remarcable saber que gairebé no hi ha dades que no pugueu obtenir mitjançant l’extracció de dades web mitjançant aquests rascadors web. Vés i crea el teu producte amb les dades extretes.

Tags:

 • API

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map