7 millors marcs AngularJS per al desenvolupament ràpid d’aplicacions

L’HTML és una manera excel·lent de fer pàgines estàtiques, però sense la integració de llenguatges de script, les funcions estàtiques no podrien proporcionar una funció dinàmica a les pàgines web.


L’avançat de javascript com AngularJS, és necessari per crear un client-servidor potent i executar aplicacions web sense problemes. El 2012 Google va introduir AngularJs, és un programari gratuït i de codi obert i es troba incorporat amb HTML com a etiqueta de guió.

Amb el desenvolupament SPA (Aplicació a la pàgina única), Angular Js està adquirint una immensa popularitat i proporciona molta configuració cap al llenguatge de programació més utilitzat del client com Javascript. Amb la incorporació de HTML, els usuaris utilitzaran els atributs angulars més avançats.

Segons l’anàlisi del mercat, Angularjs viu des de fa temps, i s’ha convertit en un actiu per a la indústria web. Gràcies a la gran comunitat, de codi obert i plantilla preparada a un cost inferior.

Mitjançant l’ús dels atributs avançats d’Angularjs, els desenvolupadors realitzaran diferents marcs per crear aplicacions web dinàmiques. Però escollir el marc adequat és una tasca difícil, ja que hi ha diverses estructures disponibles al mercat. Els entusiastes desenvolupadors que estan disposats a treballar en AngularJ poden utilitzar aquests frameworks, i els desenvolupadors fan que el programari sigui notable. Si voleu obtenir un coneixement complet sobre Angularjs, pot ser que el tingueu curs en línia.

Vegem els següents marcs que us ajudaran a convertir-vos en un desenvolupador intel·ligent.

Jònic

Jònic és un marc de campió AngularJs. És un marc de front-end especialment optimitzat i robust per a AngularJs construir aplicacions mòbils basades en la web i mòbils.

El marc avançat especialment optimitzat amb instruccions d’Angular per donar suport al desplegament d’aplicacions CSS3 i HTML, proporcionant així una interferència productiva per als usuaris. El marc desenvolupat proporciona un kit de desenvolupament de programari gratuït (SDK) de codi obert i no només que alguns components de la biblioteca de la interfície d’usuari ajuden a crear aplicacions interactives híbrides per a productes sensibles al tacte.

Em sembla emocionant aprendre jònic? Consulteu-ho curs presencial en línia.

LumX

LumX és un marc frontal completament flexible basat en el disseny de materials de Google.

Les funcions de LumX permet als desenvolupadors construir interfícies d’usuari segons les directrius de Google. LumX confia en Angular JS per donar suport al desenvolupament d’aplicacions web basades en el patró de disseny MVC i també utilitza el jQuery per millorar el rendiment d’aplicacions basades en la web..

Però no és necessari que els usuaris utilitzin els complements jQuery per separat mentre utilitzin components LumX. SAAS s’utilitza per crear el marc de front-end. Per altra banda, Bourbon i Neat proporcionen personalització en aplicacions de disseny per a una funcionalitat millor i fluida.

Interfície d’usuari angular mòbil

Interfície d’usuari angular mòbil és una de les àmplies i s’utilitza per desenvolupar aplicacions basades en mòbils HTML-5. Està optimitzat per a Bootstrap, AngularJS, i proporciona suport integral a grans biblioteques com overthrow.js i fastclick.js. Aquest marc ofereix components essencials com a encavalcaments, barres laterals, àrees desplaçables, commutadors i molt més.

Amb l’UI Angular mòbil, podem dissenyar una interferència d’usuari flexible i que podria transformar les aplicacions basades en web en aplicacions mòbils fàcils d’utilitzar.

Material angular

És una biblioteca de components basada en la interfície d’usuari per a desenvolupadors d’AngularJs i està inspirada en el disseny de materials de Google. Ofereix 30 components i components d’UI. Material angular els components ajuden a crear pàgines web i aplicacions funcionals, atractives i coherents alhora que s’adhereixen a nous principis moderns de disseny de pàgines web com ara la independència del dispositiu, la degradació gràfica i la portabilitat del navegador..

Ajuda a fer un lloc web flexible, més ràpid i excel·lent. Oferint funcions com elements naturals del botó, com ara efectes hovers, suport ARIA, tinta incorporada i temes.

UI Bootstrap

Es desenvolupa a la part superior del marc front-end anomenat UI Bootstrap. Els desenvolupadors podrien utilitzar components de dependència del repositori com Bootstrap CSS, AngularJS, Angular-touch i Angular-animate. Les directives que inclouen el dipòsit tenen marcatge extern.

Els desenvolupadors web mantenen l’etiquetatge com a opció i l’utilitzen com a plantilles. Segons el requisit, els desenvolupadors canvien la marca externa i creen les plantilles personalitzades. Cada directiva té el seu propi mòdul AngularJs i utilitzen codi per a directrius bàsiques. Proporciona diverses directives com alerta, carrusel, botons, desplegable, seleccionador de temps, seleccionador de dates i molt més.

Supersònic

Supersònic és un dels primers marcs d’interès d’interès d’híbrids, consta de Javascript, components web i CSS que podríem utilitzar amb un marc popular i també s’anomena marc agnòstic. Ajuda per simplificar les aplicacions HTML i està integrat amb AngularJS.

Supersonic funciona amb AppGyver i la majoria de les API no funcionaran en un lloc web mòbil o en l’aplicació Vanilla Cordova. Permet als usuaris escriure HTML juntament amb components CSS, o bé utilitzem components web que assenyalen el vostre HTML per accedir a les API natives i una interferència totalment nativa amb més fàcil que mai.

Videogular

Videogular és perfecte per crear una web o aplicacions mòbils basades en vídeo HTML5. Té funcions com ara propietats enllaçables, temes i plugins, sistema de punts de referència.

Conclusió

AngularJS evoluciona cada dia a noves altures. Si sou un desenvolupador parcial d’AngularJS, haureu de seleccionar un marc adequat per als vostres requisits. AngularJs proporciona un marc tant per a aplicacions de telèfon intel·ligent com de web. Trieu el que s’adapti al requisit.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map