19 marcs i biblioteques a conèixer com a desenvolupador de pila completa

Com a un dels temes més desagradables per als desenvolupadors, les converses no han cessat mai. El nucli de cada discussió és: quines són les habilitats que necessito per adquirir per desenvolupar una aplicació completa?


El concepte de ser un desenvolupador de pila completa és senzill. A la millor resposta a Quora ho explica molt bé. Els desenvolupadors de pila completa són una mena de professionals complets que dominen diverses habilitats i utilitzen aquestes habilitats per completar un producte de manera independent.

Hi ha diversos fluxos de piles que potser voldreu saber més sobre mòbils, web o una pila d’aplicacions natives.

Si sou un principiant, aquí teniu el que vull que sàpigueu que heu de tenir comprensió bàsica de la programació idioma per començar amb qualsevol marc.

Tanmateix, en aquest article parlarem de diversos marcs o biblioteques que podeu utilitzar per crear una aplicació web i mòbil totalment funcional amb finalitats comercials..

Comencem desenvolupament front-end.

Les petites biblioteques js podrien ser la vostra millor opció si tot el que necessites és reutilitzar alguns components web. Això estalvia temps de codificació i ajuda al manteniment del codi a mesura que creix el front end. Per descomptat, com a desenvolupador d’aplicacions complet, la gestió del temps i l’escalabilitat del codi és una cosa que no es pot permetre ignorar.

Per tant, quines són les biblioteques de plantilla lleugera que us poden ajudar a personalitzar la vostra interfície d’interès d’interès?

Bigoti

Voleu anar a buscar aquest marc increïble quan tingueu projectes complexos. La majoria dels projectes requereixen càrregues de manipulació HTML i JavaScript al costat del client.

Per exemple, sou una agència de creixement ràpid i voleu afegir dinàmicament la vostra nova gamma de serveis o cartera. Voleu intentar modificar DOM, classes i atributs de forma segura per tal que altres components no es desplacin.

El millor és fer la biblioteca DOM super fina que podeu deixar dins de qualsevol projecte o pàgina.

És aquí Bigoti Entra en joc la biblioteca JS.

Com que el bigoti anima diversos idiomes, no necessitem un sistema de plantilla independent del servidor.

Una manera habitual de fer l’anterior amb aquesta biblioteca és especificar els elements HTML d’una cadena i, a continuació, establir la propietat innerHTML o trucar al mètode jQuery Html ()..

A continuació, es mostra un exemple d’aquesta tècnica:

var dinàmic_html = "HighlightedAuthor document.getElementByID ("contenidor") .innerHTML = dinàmic_html

Hi ha pocs tutorials disponibles que us ajuden quan voleu aprofundir sobre la utilitat. Aquí en teniu un exemple per les teves inspiracions.

EJS

EJS pot ser el millor moment que hàgiu de produir HTML amb molta Javascript, o si tracteu contingut dinàmicament o oferiu alguna cosa que tingui a veure amb les actualitzacions en temps real..

Doneu un cop d’ull a com us facilita les coses quan tracteu contingut dinàmic.

var html ="

"+data.title+"

"
html + ="ul" per (var i = 0; i

 • "
  Versió Ejs

  <% = títol%>

  Voleu saber-ne més? Aquí teniu aquest gran tema article que us pot ajudar a començar amb el procés de configuració.

  HandleBars

  Implementar HandleBars.js si teniu les dades de més ràpid creixement, ja sigui del servidor mitjançant una API REST, o de dades del client.

  Ara això demana una tremenda manipulació de DOM per tal que els canvis s’implementin. Per gestionar fàcilment el contingut HTML, no necessiteu el vostre codi JavaScript per contenir els grans retalls HTML.

  Una bona idea és mantenir el vostre JavaScript i HTML prou desacoblats i utilitzar la plantilla del costat del client perquè normalment s’executa més ràpidament que la plantilla del costat del servidor.

  Svelte

  Com més llarg sigui el codi, més esforços es necessiten per entendre-ho, i més és la possibilitat de tenir errors. Si voleu escriure menys codis de codis, cal anar.

  Qualsevol cosa que ajudi a afegir més funcionalitat amb menys codi sembla ser un bon material de venda per a desenvolupadors amb més experiència.

  Svelte és una eina i un marc per a recopilar components al pas de creació. Això us permet carregar cada component en una sola pàgina per presentar la vostra aplicació. Això significa que no hi ha cap DOM virtual, cap fotograma a la part superior dels marcs i la càrrega addicional en temps d’execució.

  Aquí teniu un exemple bàsic que us permet veure el component d’ampliació:

  / * aquí alguns objectius css * /
  .bonic {color: vermell; }
  <
  p classe = bonica> Sembla molt maca {nom}!

  /*…. i a una variable a la qual podem accedir en la marca *
  let name ="Chris";

  També podreu veure una mica de màgia amb aquesta variable JavaScript anomenada nom.

  A continuació, mirem representació del servidor.

  Com tots ja sabem – “massa javascript i les vostres aplicacions es carreguen”. La situació és encara més rigorosa quan l’app rep un trànsit alt alhora.

  Ara, no és res més irritant esperar i veure que les aplicacions triguen a carregar-se a menys que tingueu molt més temps i valor per gastar el vostre ample de banda de dades per alguna cosa que sigui un mal disseny. La representació del servidor inclou les solucions per a desenvolupadors per a situacions similars. Amb aquest concepte, ara la vostra aplicació JavaScript funciona al servidor i no al navegador.

  Tècnicament, se suposa que implementeu les biblioteques en les plantilles de codificació backend.

  Així, la pàgina es genera al costat del servidor, però totes les interaccions amb la pàgina un cop carregades, es gestionen al costat del client..

  A continuació.js

  Si treballes a React fa temps, A continuació.js és una cosa que voleu consultar per facilitar-vos les coses. Tot i ser una plataforma del client, les aplicacions React mostren un parell de problemes relacionats amb la reproducció de tot el contingut del client. Un dels factors destacats que enllacen amb la qualitat de l’aplicació és que teniu problemes de contingut de SEO.

  Tot i que els motors de cerca són cada cop més competents per executar i indexar aplicacions de JavaScript, és molt més beneficiós si els poguéssim enviar al contingut en lloc de deixar-los entendre..

  Amb Next.js implementat, podeu presentar els components React al costat del servidor abans d’enviar el HTML al client. A més, el component d’enllaç, que s’utilitza per enllaçar diverses pàgines, admet un punt de comanda prèvia, que implícitament predetermina recursos de pàgina..

  Podries referir-se a aquest increïble article per obtenir coneixement detallat sobre com fer que les coses funcionin amb next.js.

  Nuxt.js

  Si sou un desenvolupador de Vue.js, ara hauríeu d’haver-lo descobert  Nuxt.js.

  Podeu fer Nuxt.js com a capa apilada sobre codificacions Vue. Facilita el desenvolupament d’aplicacions Vue universals o d’una sola pàgina. Aquest és el punt de venda únic de Nuxt.js: el procés de creació d’aplicacions universals és més fàcil. Aquest codi JavaScript es pot executar tant al client com al servidor. Una aplicació universal consisteix en tenir una aplicació d’una pàgina única (SPA)..

  Amb SPA, haureu de fer molta configuració tant del costat del servidor com del client, que és el coll d’ampolla que Nuxt.js vol solucionar per a les aplicacions Vue. És tan senzill com sembla, permeti que el marc faci la seva tasca de compartir codi entre el client i el servidor i et centres en la lògica de l’aplicació.

  Mapa Esquema de Nuxtjs: PC: sitepoint.com/

  Consulteu més informació sobre el procediment d’implementació a Lloc del lloc.

  Parlem Marcs i biblioteques CSS.

  L’ús de frameworks CSS consisteix en estructurar la disposició de manera senzilla i neta.

  IU semàntica

  IU semàntica és únic de dues maneres. —Té un esquema estructurat i utilitza cinc categories descriptives per definir components d’UI reutilitzables..

  Si podeu manipular el format del component d’alguna manera desitjable, obtindreu l’efecte realment ràpid i no haureu de fer la codificació per crear el component en si..

  Un altre punt més d’aquest marc és que no només és superior a l’hora d’anomenar les seves classes, sinó també de denominar, definir i descriure els seus components. En segon lloc, obté diversos components preparats que no estan presents en els marcs contemporanis. Per exemple, obteniu  Feed i Comentar als components de la interfície d’usuari o Barra lateral i Forma dels Mòduls de la IU.

  Bulma

  Bulma és un framework CSS modern construït a Flexbox.

  Cinturó d’arrencada

  Aquí està el documentació per a bootstrap.

  Es centren en ser un creador de llocs responsive per a mòbils. Quan enganxeu el CDN o descarregueu el fitxer de la biblioteca localment per obtenir el mateix en els vostres fitxers HTML, podreu accedir a l’enorme inventari de classes i atributs preescrits. Tot el que heu de fer és personalitzar-les segons les vostres necessitats.

  A continuació, anem a explorar desenvolupament de fons.

  Per als principiants, el terme indica un indicador a les activitats que no s’ocupen de les escenes posteriors que es produeixen quan realitzen qualsevol acció en un lloc web. Es pot iniciar la sessió al vostre compte o comprar un llibre electrònic a una botiga en línia.

  Un exemple típic de programació de fons és quan esteu llegint un article al bloc. Els tipus de lletra, colors, dissenys, etc. desenvolupen el frontend d’aquesta pàgina. I el contingut de l’article està extret d’un servidor i obtingut d’una base de dades. Aquesta és la part de suport de l’aplicació.

  Vegeu l’acte dit anteriorment:

  El procés de backend

  Django

  Django és un marc Python Web d’alt nivell, que potencia el procés de desenvolupament net i el disseny pragmàtic.

  A continuació, es detallen els requisits bàsics perquè pugueu començar.

  • Python (última versió)
  • easy_install i Pip
  • Git
  • virtualenv
  • Django
  • Base de dades (SQLite, MySQL, PostgreSQL, MongoDB, etc.)
  • Sud (per a les versions de Django abans de l’1.7)
  • Un editor de text (Sublime, vim, Komodo, gedit)

  Tant easy_install com pip són administradors de paquets Python. Aquests són molt més senzills d’instal·lar i actualitzar paquets i dependències de paquets Python.

  Obteniu les eines de configuració mitjançant el programa Índex de paquets Python. Aneu a buscar l’ou empaquetat (.egg) i, després, instal·leu-lo directament des del fitxer.

  Aleshores, per al control de versions, potser voldreu aprofitar Git.

  Laravel

  Laravel és un marc basat en PHP, expressiu i elegant. Amb la gestió del servidor Laravel ja no és un mal de cap. La bona notícia és que s’han unit amb DigitalOcean, Linode, Vultr, Amazon per ajudar-vos en això. Tot el que heu de fer és fer una forja de Laravel. Podeu llegir la guia d’instal·lació de aquí.

  Característiques com CLI anomenada Artisan, suport per a diversos sistemes de bases de dades i migracions afegeixen la perfecta perfecció del marc i el fan encantador entre els desenvolupadors de backend. A més, el sistema d’embalatge és increïble amb diversos programes de suport o biblioteques que ajuden l’aplicació web a automatitzar el procés.

  Amb això, podríeu accelerar el desenvolupament és proporcionar funcionalitats ràpides. Laravel ve amb un motor de plantilla integrat anomenat Blade Template Engine.

  Totes aquestes funcions són excepcionals al marc de Laravel i adequades per a tot tipus de desenvolupament d’aplicacions.

  SDK d’Android

  Tècnicament, no és un marc, sinó un sistema operatiu complet. Disposa de Storage Access Framework (SAF), que fa que els usuaris puguin navegar i obrir documents, fitxers i altres imatges a tots els proveïdors d’emmagatzematge de documents preferits..

  A la secció s’inclouen els següents SDK.

  API de Android

  Aquesta part constitueix el nucli del SDK. L’API és el conjunt de biblioteques que proporcionen als desenvolupadors l’accés a la pila d’Android, i aquestes són les mateixes amb les que podríeu crear aplicacions d’android natives.

  Eines de desenvolupament

  Per transformar el codi font d’Android en aplicacions Android funcionant, el SDK utilitza un parell d’eines de desenvolupament. Aquests us permeten compilar i depurar les nostres aplicacions Android.

  L’emulador d’Android

  L’emulador presenta moltes pells alternatives, amb les quals es pot veure com es veuen i es comporten les aplicacions en un dispositiu real.

  Assistència en línia

  Per últim, però no per això menys important, podeu aprofitar els grups de Google que són fòrums actius, on podeu actualitzar-vos amb una aportació regular de l’equip de desenvolupament d’Android a Google..

  Si necessiteu aprendre el desenvolupament d’Android a fons, feu-ho un cop d’ull Curs Udemy.

  Fènix

  Marc Phoenix parelles amb una altra eina de desenvolupament web, Elixir, per oferir la millor experiència de suport. La parella de potència ajuda a crear solucions amb alta disponibilitat, concurrència i baixa latència.

  El fet que Elixir estigui basat en Erlang VM (BEAM), això fa que Elixir i Phoenix tinguin molta durada. A més, la sintaxi esdevé neta i llegible.

  A més, una de les parts més emocionants de Phoenix és que permet una comunicació suau en temps real amb i entre milions de clients connectats. Hi ha sales de xat i API per a missatges i moltes més coses.

  Primavera

  Si comproveu el diagrama següent Edureka, mostra que Spring té una arquitectura en capes formada per diferents mòduls que tenen la seva funcionalitat.

  Estructura marc de primavera

  La millor opció per crear aplicacions java. Hi ha aquest enorme avantatge de l’estructura en capes per organitzar eficaçment els objectes de nivell mitjà. Això fa que la configuració sigui coherent a tota l’aplicació.

  Per començar, heu de crear un Boot Boot que proporciona una forma ràpida i opinada de crear una aplicació basada en primavera preparada per a la producció. Per a l’execució, només heu de crear una classe de faves, on mostreu la sortida final, genereu un fitxer XML, classe principal i carregueu pocs fitxers de jar.

  A més, és possible que tinguis en compte l’opció start.spring.io per formar un projecte bàsic.

  Carrils

  El primer que és possible que vulgueu conèixer Rubí sobre carrils és que és un bon idioma i és el mateix marc que fan servir Twitter, Basecamp, Airbnb, Github i tantes empreses..

  Els conceptes bàsics inclouen informació sobre les variables, declaracions de flux de control, bucle, matriu mitjançant estructures de dades i altres funcions de classe i objecte.

  Quan teniu la intenció de compondre una aplicació Rails, i haureu de deixar de banda la configuració i altres comandes de neteja, heu de realitzar tres tasques principals:

  • Descriviu el model de l’aplicació: pot ser una botiga de música, una universitat, un servei de cites, una llibreta d’adreces o un inventari de maquinari..
  • Decidiu què pot passar amb aquest domini: això significa fer dinàmica l’aplicació, que pot afegir adreces a una llibreta d’adreces, comprar comptes de música a botigues de música.
  • Decidiu la disponibilitat pública de la visualització: això significa personalitzar les visualitzacions de les pàgines de l’aplicació per a l’usuari.

  Tornado

  L’estructura de Python es divideix en tres seccions.

  • Els marcs de pila completa, que proporcionen un munt de funcions fora de la caixa del servidor i del client.
  • Microframeworks, que ofereixen principalment suport del servidor i, de vegades, suport del client. Això permet crear una aplicació web amb un sol fitxer Python.
  • Marcs asíncrons, que gestionen les sol·licituds de manera asíncrona.

  Tornado cau en la darrera categoria de marcs de pitons.

  Una de les poques, però no menys importants, inclou moltes classes genèriques. Podeu utilitzar-ho per crear l’aplicació com Router o SocketHandler per a WebSockets. La documentació és força clara i podeu aprofitar per crear la vostra propera aplicació mòbil completa.

  Grails

  Grails és un marc web inspirat en Groovy i Java.

  Els desenvolupadors poden implementar aquest marc a qualsevol servidor web Java existent com Tomcat o Jetty. Una cosa important sobre els grànuls és que adopta un enfocament fora de la convenció i no mitjançant la idea de configuració. Això permet que l’aplicació es vagi automàticament basant-se en esquemes de denominació en lloc d’utilitzar fitxers de configuració com fitxers XML.

  Aquí és ràpid guia si voleu provar les vostres mans per crear la vostra propera aplicació mòbil completa.

  I, finalment, cal un base de dades.

  MongoDB

  Una tecnologia molt requerida que necessiteu aprendre si voleu convertir-vos en MEAN (MongoDB, Express, AngularJS i Node.js), desenvolupador de pila completa. En ser una base de dades de codi obert i de plataforma multiplata, emmagatzema dades al parell de valor clau. És com fer servir tipus de dades binàries com en JSON. Per obtenir-vos una imatge clara, un document a MongoDB és similar a un objecte de OOPS.

  És la millor opció per si administreu taules de grans dimensions amb milions de dades. Amb MongoDB, es produeix una aplicació sencera amb una sola biblioteca, com ara JavaScript.

  MySQL / MariaDB

  Quan creeu una llista de reproducció, esteu creant una base de dades. Quan feu una foto i la pengeu a Facebook: la galeria és la vostra base de dades al servidor de Facebook. Quan navegueu per un lloc web de comerç electrònic per adquirir sabates, roba, etc., utilitzeu la base de dades del carretó de la compra.

  Logotip de MySQL

  MySQL és una base de dades que permet gestionar dades relacionals. En el nostre exemple de comerç electrònic, productes, categories i etiquetes utilitzen taules i es relacionen amb la base de dades del carretó de la compra i moltes altres. Aquesta és la utilitat en temps real de les bases de dades.

  Conclusió

  Espero que la llista de recursos anterior us ofereix una idea sobre un marc, biblioteques i eines diverses que haureu de conèixer com a desenvolupador. La millor manera d’aprendre’ls fent referència als respectius documents oficials o si us agraden els tutorials basats en vídeo, proveu Udemy.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
  • Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map