13 populars emuladors Android i iOS per a Windows, MAC i en línia

Ja sigui LG, Samsung o Huawei, el 90% dels telèfons mòbils funcionen a Android. Tenint en compte un creixement tan important al mercat de desenvolupament d’aplicacions per a mòbils, hi ha moltes proves de compatibilitat fetes a gran escala, però els desenvolupadors, a causa d’una càrrega de treball ja creixent, no disposen del temps per provar els problemes de compatibilitat de les funcions d’aplicacions mòbils..


A banda de les restriccions horàries, hi ha problemes de disposar de recursos suficients per executar proves en totes les funcions d’aplicacions diversificades. Com a resultat, l’ús d’emuladors ha guanyat una popularitat que soluciona racionalitzar i facilitar el procés de prova per fer-lo més fàcil i menys tediós.

Abans de seguir endavant, primer agafem un ferm control sobre un “emulador”. Aleshores, què és??

Doncs bé, per començar, un emulador, per definició, és una eina que imita el sistema operatiu Android a l’ordinador d’escriptori d’un. Els desenvolupadors dissenyen un emulador per ajudar els usuaris o desenvolupadors que vulguin utilitzar Android sense passar per la molèstia d’instal·lació.

Es tracta d’un programa que s’executa en un sistema informàtic emulant l’arquitectura del dispositiu del client. Per exemple, podeu aprofitar al màxim els jocs com PUBG o Pokemon Go al vostre PC sense tenir-los instal·lats. Genial, no??

Continuant, ara que sabem per a què serveix exactament aquesta eina, vegem com ajuda a provar les aplicacions.

Hem assistit a un important augment del desenvolupament d’aplicacions mòbils. A poc a poc, aquestes aplicacions mòbils, sens dubte, s’han convertit en el punt de mira de la nostra existència i continuarien creixent a mesura que l’ús de telèfons mòbils sigui encara més omnipresent. Tant si es tracta d’una cosa tan domèstica com comprar queviures o activitats lúdiques com jugar a jocs, tot ha quedat a un sol clic.

Parlant d’això, perquè alguna cosa funcioni a la perfecció, ha d’estar a l’altura.

Per tant, totes les aplicacions han de passar per una rigorosa fase de proves per tal de detectar qualsevol anormalitat abans d’haver-la enviada al seu camí als usuaris. Per tant, per a tots els desenvolupadors, aquest és realment una idea que considera com assenyala patrons de comportament inesperats o inusuals durant la fase de prova d’una aplicació mòbil.

Abans d’iniciar-nos en el viatge per parlar de diversos emuladors, expliquem una mica el funcionament i què és el que condueix als usuaris a optar per aquesta eina.

Una emuladora de l’aplicació Android o iOS o un navegador és emulada en un sistema operatiu considerat com un definit, com ara el de Mac i Windows. El que fa és que estableixi condicions virtuals de maquinari de les d’un dispositiu Android o iOS. Després d’això, l’utilitzem per fer proves a més de depurar. Com qualsevol cosa d’aquest món, un emulador també ve amb la seva bona part de limitacions.

No podem negar el costós que és configurar i mantenir un laboratori de dispositius Android real, ja que no és cap pastís per afrontar els costos de manteniment periòdic, a més de freqüents actualitzacions del dispositiu. Per tant, els emuladors en línia d’Android i iOS són una elecció popular entre els usuaris, i així és correcte!

Comencem, persones!

Apetitar

Apetitar és un emulador basat en un navegador i s’adapta bé amb HTML5 i JavaScript.

Tenint en compte que no hi ha o limitades opcions disponibles per als emuladors d’iOS per a PC i Mac, Appetize és la millor solució, ja que el més que us demana és pujar l’aplicació al lloc web i, a partir d’aleshores, ja esteu preparats. Resulta eficientment tant a Android com a iOS.

LambdaTest

Amb una selecció de més de 2000 combinacions de navegadors i entorns de SO diferents, LambdaTest garanteix que els llocs web i totes les aplicacions es desfacin de tots els errors i funcionin sense problemes. Les eines per a desenvolupadors integrades són la porta d’accés a la depuració, també en temps real.

Facilita les proves de diversos navegadors en diversos navegadors mòbils, com Safari, Mozilla i Google Chrome. La funció de túnel de Lambda proporciona un avantatge addicional de provar pàgines allotjades localment i de manera privada.

Genymotion

Aquest és senzill d’utilitzar i configurar a més de ser un emulador ric en funcions. Ofereix una versió gratuïta i de pagament.

Genymotion destaca per les seves capacitats de targetes gràfiques OpenGL. Això el converteix en un dels millors i més ràpids emuladors d’Android. Inclou plugins tant per a Eclipse com per a Android Studio.

A més d’això, està disponible en diversos sistemes operatius Windows, Linux i OS X. També permet l’ús d’una càmera web per a un dispositiu emulat com a càmera. Les ordres ADB també es poden realitzar mitjançant el túnel ADB.

Labs de salsa

El Saucelab Els simuladors Android i iOS són un enfocament econòmic per executar proves en aplicacions mòbils. Els seus emuladors permeten realitzar proves de navegador creuat a una velocitat atractiva a un menor cost dels dispositius reals.

En resum, probablement són els millors que ofereixen una bona combinació d’emuladors, simuladors en combinació amb dispositius reals per aconseguir el millor quan es tracta d’automatització de proves mòbils..

AWS Device Farm

AWS Device Farm ajuda a executar aplicacions web i mòbils mitjançant proves distribuïdes en una àmplia gamma de navegadors d’escriptori, com Chrome, Internet Explorer i Firefox i dispositius mòbils reals. D’aquesta manera es garanteix que l’aplicació funcioni igual, independentment de l’entorn del seu navegador.

Amb les proves automatitzades, els problemes s’identifiquen i s’agrupen de manera que primer es pugui centrar en el més important. S’analitzen i s’arreglen mitjançant un ús intensiu de vídeos, registres d’accions i consoles i registres de controladors web.

Bluestacks

Bluestacks, és pertinent esmentar la vostra opció popular i tradicional per als emuladors d’Android. Per què és així??

Bé, per a començar, Bluestacks és un emulador d’escriptori que combina molt bé amb Windows i Mac. Si bé la dissenyen de manera que pugui executar qualsevol aplicació Android, les seves funcions funcionen millor per millorar les experiències de jocs dels videojocs Android a Windows.

Per tant, si sou algú que aposta per jocs gràfics alts, aquest és per tu, ja que es tracta de jocs Android amb ordinador! L’avantatge més significatiu que comporta és que no hi ha absolutament pèrdua de qualitat gràfica i per no oblidar la seva notable compatibilitat amb la majoria i els principals jocs d’Android.

MEmu

Es tracta d’un emulador d’Android destinat a millorar la vostra experiència de videojocs. És fàcil d’utilitzar ja que no implica canviar ni fer ajustaments a cap d’aquests paràmetres complicats. Tot el que cal és instal·lar i és bo anar amb el joc. Els surfistes de metro, Geometry Dash i Minion erupció són alguns jocs que podeu gaudir de tot cor amb aquest emulador.

a més d’això, MEmu ha aparegut com a excepció des que és compatible amb Lollipop, Android Jelly-bean i també Kitkat. MEmu es recomana per la seva productivitat estel·lar i també és lliure d’utilitzar.

No

És un altre emulador d’Android especialitzat en videojocs i admet diverses versions d’Android. Està dissenyat i dissenyat per BigNox i tracta jocs com PUBG i Clash of Clans. Ofereix funcions avançades, com ara el mapatge del teclat. Aquesta característica us ofereix un avantatge en comparació amb altres jugadors, ja que la resposta d’un teclat és més ràpida.

El mode multijugador permet executar un joc simultàniament en diferents finestres, cosa que permet el canvi entre diversos jocs alhora. És gratuït per descarregar i s’utilitza a Windows 10 i Mac. Parlant d’això, és fàcil descarregar i instal·lar com qualsevol altre programari.

Android Studio

El Estudi d’Android inclou una varietat d’eines que ajuden els desenvolupadors a dissenyar i crear aplicacions i jocs de jocs, només per a Android. De la mateixa manera, fins i tot arriba amb un emulador integrat que ajuda a provar el vostre joc o una aplicació.

Tot i això, la configuració és bastant complexa i pot consumir temps. Pot ser una molèstia per al principiant, però pot ser una elecció ideal per als desenvolupadors. És un programari intel·ligent i admet Kotlin, Java, a més de llenguatges C / C ++.

Redfinger

Redfinger és un dels emuladors més fàcils d’utilitzar i de pes lleuger. No té requisits de maquinari, i el consum de memòria és mínim, de manera que és perfecte per a principiants i usuaris que vulguin mantenir-se a la llum dels recursos informàtics..

Proporciona una experiència Android 100% autòctona. No només això, sinó que també és un emulador multiplataforma i permet accedir a executar totes les aplicacions Android des de Windows o macOS.

BrowserStack

BrowserStack és un refugi únic i innovador per als emuladors mòbils d’Apple iOS i Google Android, i tots dos són similars al 99% dels dispositius reals.

BrowserStack és alt com la plataforma de proves web i mòbil més creïble. Aquest us permet fer proves a diversos dispositius i navegadors d’escriptori per assegurar-vos que el programari va molt més enllà de les expectatives organitzatives i del client. Carregada amb una interfície flexible, fàcil d’utilitzar i versàtil, combinada amb una increïble API, facilita la feina.

Podeu canviar fàcilment entre dispositius mòbils, PC o MAC.

iPadian

Hi ha moltes eines similars a iPadian, que ofereixen una experiència iPad o iPhone a Mac i PC, però no us permetrien anar fins al punt de penjar la vostra aplicació o codi per executar proves. Per tant, si voleu utilitzar un emulador iOS que imiti el maquinari del maquinari iOS a un escriptori de Windows, l’iPadian és el que heu d’anar per.

És pertinent esmentar que, en realitat, no és totalment un emulador, sinó que simula una interfície d’usuari de iOS que utilitza un sistema operatiu de Windows 7 o superior, obrint una nova finestra i fent ús d’aplicacions i maquinari de Windows. Porta una interfície personalitzable, en combinació amb moltes aplicacions interessants.

RunThatApp

RunThatApp et permet exercir les aplicacions mòbils sense problemes en els navegadors, permetent als usuaris provar i promoure les aplicacions. Redueix el cost en una tarifa més gran tenint en compte que utilitza emulació de dispositius. La plataforma que utilitza és tan única que suporta gairebé tots els dispositius i navegadors.

Paraula final …

Esperem que els llistats comissariats resultin beneficiosos per a vosaltres quan vareu triar-ne un.

Tags:

  • macOS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map