11 Millor marc i eines de prova de la unitat de JavaScript

Una petita introducció a les proves de la unitat JS i el seu marc i eines


L’escenari de codificació de desenvolupament web ha canviat exponencialment durant els darrers anys. El món passa de llenguatges de programació convencionals com Java, .NET i PHP. Han començat a adaptar-se al framework JavaScript per la seva facilitat d’ús en frontend, així com per les capacitats de prototipat i de backend..

Amb aquesta transició arriba també la necessitat d’eines de prova excel·lents. En aquest article us portaré algunes de les millors eines de prova de les unitats javascript que s’utilitzen a la indústria.

Importància de la prova de les unitats

Abans d’entendre les eines disponibles i els seus beneficis, entenem per què és important la realització de proves d’unitats.

La prova unitària és el procés de provar el codi implementat a nivell de mòdul. La prova d’unitat us permet assegurar-vos que els vostres mòduls desenvolupats compleixen els requisits especificats pel document empresarial. Aquestes proves s’escriuen per a tots els mòduls a mesura que es creen. Després de cada nou desenvolupament del mòdul, tota la suite de casos de prova s’executa per assegurar-se que cap mòdul desenvolupat no afecti cap mòdul existent.

El desenvolupament de Javascript podria estar molt desorganitzat si no es segueixen les convencions adequades. Això fa necessari aprofitar el desenvolupament adequat & eines de prova de les unitats Les proves d’unitat Javascript per a frontend s’executen principalment en navegadors reals o sense cap

Aquestes proves se centren a provar la usabilitat i la resposta de l’aplicació. Els marcs de prova de la unitat de fons es centren en la prova de la lògica de negoci i els punts finals del servei del codi de backend basat en NodeJS.

MochaJS

MochaJS és el marc de proves més popular que admet les proves de backend i frontend. MochaJS és una base flexible per desenvolupar proves com necessiteu. Executa les proves de manera asíncrona en el motor de Chrome v8 o qualsevol altre navegador.

Marc de proves de MochaJS

Els principals beneficis de Mocha inclouen:

 • Funciona per a frontend i backend
 • Compatible amb el depurador de NodeJS
 • Proporciona una base neta per desenvolupar proves segons la conveniència del desenvolupador
 •  Admet qualsevol navegador inclosa la biblioteca de crom sense cap
 • Admet la burla d’objectes per realitzar proves de backend flexible

Gessamí

Gessamí és un simulador de comportament de l’usuari que permet realitzar casos de prova similars al comportament de l’usuari al vostre lloc web. El gessamí és útil per a un frontend de prova per a la visibilitat, la claredat de clic i la capacitat de resposta de la interfície d’usuari a diferents resolucions. Jasmine permet automatitzar el comportament dels usuaris amb retards de duana i temps d’espera per simular el comportament real dels usuaris.

Marc Jasmine

Els principals beneficis de l’ús de gessamí són:

 • Cost inferior a causa de les dependències externes gairebé nul·les
 • Inclou gairebé totes les eines necessàries
 • Admet les proves de Frontend i de Backend
 • La codificació és força similar a l’escriptura en llenguatge natural
 • Documentació extensa per utilitzar-la amb diversos marcs

Fes una ullada a aquest brillant prova d’unitat amb curs en línia de Jasmine.

AVA

AVA és un marc minimalista de proves de pes lleuger que beneficia la naturalesa asíncrona de Javascript. L’AVA pot realitzar proves simultàniament.

Marc AVA

Et permet un control gairebé complet sobre el que fas. Es centra principalment en l’execució de proves de codi basat en NodeJS. Alguns dels avantatges inclouen:

 • La petjada lleugera la fa més ràpida
 • Executa les proves de manera asíncrona i simultània
 • Més ràpid que la majoria d’altres marcs de prova
 • La sintaxi més senzilla per a proves de Javascript
 • Rastreig de pila més net per detectar possibles errors que es detectin

JEST

JEST és un dels marcs més populars que manté regularment Facebook. És un marc preferit per a les aplicacions basades en React, ja que requereix una configuració zero.

Marc JEST

Tot i això, no es limita a utilitzar amb React. Algunes de les funcions JEST són:

 • Marc únic adequat per a projectes basats en NodeJS, VueJS, React, Angular i altres
 • Més fàcil baixar del terra
 • Ben documentació i sintaxi estàndard de codificació
 • Amb instantànies en viu, permet gestionar proves amb objectes més grans

Karma

Karma és un entorn de proves productives que admet tots els marc populars de descripcions de proves. Proporciona a la vostra aplicació el suport per executar proves en diferents entorns. Compta amb un ampli suport per executar proves en diferents dispositius i aplicacions.

El principal factor per triar Karma rau en el seu suport per integrar-se amb motors CI / CD i les següents característiques.

 • Es pot utilitzar per executar proves en navegadors, entorns sense cap com PhantomJS, així com en dispositius
 • Admet proves escrites en la majoria dels marcs populars
 • Permet executar proves de forma remota en altres dispositius amb només arribar fitxers
 • Admet la depuració de casos de prova mitjançant Chrome i Webstorm

Cinta

Cinta és molt similar a AVA en la seva arquitectura. No admet globals i, per tant, cal incloure la cinta a cada fitxer de prova. Aquesta decisió de restringir la distribució global de variables també té els seus beneficis. Algunes de les funcions destaquen:

 • Netegeu la petjada lleugera
 • Proporciona només codi de metall nu i proporciona al desenvolupador llibertat completa per escriure casos de prova
 • Admet els estàndards ES6, Typescript i script de cafè
 • Admet l’execució de proves a la majoria de navegadors moderns

Cypress.io

Xiprer és un emocionant marc de proves que pràcticament s’executa al navegador. Proporciona una interfície d’interès interactiva al navegador en forma de pàgina web. Es pot instal·lar fàcilment en Mac, Windows i en Linux. Es tracta d’un corredor de proves independent que no necessita integrar-se amb el vostre codi de prop.

Marc de prova de xiprers

Titellaire

Titellaire és un excel·lent marc d’execució de proves creat per un equip de Google. Proporciona una API de crom sense capçalera per a aplicacions NodeJS.

Puppeteer s’utilitza principalment per a aplicacions específiques del navegador com ara la prova de rastreig, la prova d’estructura de la pàgina, realitzar captures de pantalla i fins i tot capturar contingut pre-representat per a aplicacions d’una sola pàgina. Els avantatges addicionals de l’ús de titellaires són:

 • Possibilitat d’establir resolucions i mides personalitzades per al navegador
 • Suport per provar extensions cromades
 • Suport automatitzat per a l’enviament de formularis, proves d’interfície d’interès i entrades de teclat
 • Suporta funcionalitats ES6 com espera i async

ChaiJS

ChaiJS framework se centra en les proves basades en el comportament. Es pot utilitzar en paral·lel amb qualsevol altre marc. Ha estat durant força temps i ha evolucionat amb l’evolució dels estàndards de Javascript.

ChaiJS funciona amb Node, navegador, ferrocarril i té una comunitat i documentació excel·lents.

Qunit

Qunit – un potent marc de proves dedicat a l’ús amb un frontend. És la primera opció per desenvolupadors de les biblioteques JQuery, JQuery Mobile i JQuery UI.

Es pot escriure com un fitxer JS independent i executar-lo a qualsevol pàgina web. El mètode estàndard de prova amb Qunit és incloure el fitxer a la pàgina web i executar proves mitjançant el complement Qunit. Els avantatges de QUnit inclouen:

 • Es pot utilitzar per crear scripts de prova reutilitzables
 • Proporciona una interfície web preparada per a implementar-la per a visualitzar visualment les sortides de casos de prova
 • Un conjunt de plugins construïts al damunt permet desenvolupar més ràpidament els casos de les proves

Sinó

Sinon.js complementa el marc de proves d’unitat per falsificar / burlar-se de les coses reals. Perquè durant la prova: no tindreu totes les dades! És compatible amb els temps d’execució de Chrome, IE 11, Firefox, Edge, Safari i Node.js.

Una bona alternativa a Sinon seria testdouble.js

Conclusió

Les proves d’unitat són bàsiques per assegurar-se que els canvis de codi no trenquen l’aplicació i funcionen segons els requisits empresarials. Tinc l’esperança que t’ajuda amb això. Si ets principiant, potser t’agradarà això curs en línia que t’ensenya a fer proves d’unitats JS amb ChaiJS, Sinon i Mocha.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map