Com crear un curs en línia impressionant?

La creació d’un curs en línia per educar a la gent és una de les maneres més ràpides i impactants de treure el vostre coneixement al mercat global.


En aquest món digital etern i ràpid, el coneixement és líder en tot el camí – “Fer contingut el rei”. Per dir-ho d’una altra manera, hauríeu de fer idees d’idees alternatives. Eviteu enfosquir el coneixement que hi ha al darrere.

Al fons, no hi ha res més impecable que ser capaç de convertir-lo en un curs en línia de generació d’impacte, que creï l’impacte, una opció essencial per a qualsevol empresari en vies de desenvolupament..

En aquest article, trobareu una visió detallada de les etapes significatives de la creació de cursos en línia.

Tot i que val la pena esmentar, no hi ha cap norma que s’hi posi de forma cronològica. Però, la guia us ofereix una “visió estratosfèrica” ​​de les fites importants.

El tema perfecte

La primera consideració que hem de tenir en compte és: “No ensenyes a nivell universitari.” I, un altre punt clau a recordar és que esteu ampliant les habilitats, els talents o les experiències reunides als vostres públics.

El tema del curs que escolliu hauria de ser una cosa que us agradi o PASSIONeu. En realitat, els temes del curs podrien ser qualsevol cosa. Per començar: ensenyar tecnologia, cuinar plats, ensenyar a tocar la flauta o ensenyar redacció.

Imagineu-vos, teniu en compte aquest tema increïble sobre el qual voleu debutar com a instructor en línia. Però, vareu passar unes setmanes investigant el tema. I, heu trobat, només sou vosaltres els que hi esteu interessats. En aquest cas, com espereu estadístiques del vostre tauler d’analítica sobre vendes? Una xifra nul·la o zero.

Aleshores, serà el següent pas?

Per descomptat, aquí arriba la necessitat de realitzar una investigació intensiva de mercat.

Preneu l’ajuda de fòrums. Sense demora, podeu remetre fòrums dels vostres nínxols per aprofundir més sobre el valor de mercat.

Utilitzeu “Quora“Per afrontar els temes de tendència calenta que giraran entorn al vostre tema principal. Feu una ullada a la captura de fotografies aquí.

Curs en línia | Recerca de mercatCurs en línia-Quora | Recerca de mercat

Tenint en compte aquesta imatge, trobem que la gent està interessada en aprendre “guitarra acústica o elèctrica”. A destacar, aquesta cadena té demanda al mercat. En resum, si voleu oferir un curs d’ensenyament a la gent, “Com aprendre guitarra elèctrica?”, Podria ser un nínxol rendible per a vosaltres..

A més, podeu consultar les tendències de Google o qualsevol eina de paraules clau establerta com ara SEMRush per conèixer les perspectives del mercat.

La investigació de mercat us ha de proporcionar dues coses

 1. La demanda al mercat.
 2. Perspectiva del competidor.

Per tant, heu de saber: el nombre de competidors és directament proporcional a les estadístiques més altes de la corba de demanda. Tanmateix, no us heu d’adaptar a una idea preconcebuda que el tema no volarà.

Amb la investigació, us heu de centrar en tres punts clau:

 1. Hi ha un soroll entre la gent del tema?
 2. La gent pregunta o discuteix sobre el tema?
 3. Identifiqueu el desfasament en què ofereix el competidor.

Si la resposta és “SÍ” i teniu una idea que és la forma desenvolupada del que ja està disponible, aleshores teniu una idea de curs rendible.

Creeu mòduls d’aprenentatge convincents

Igualment important, donar a conèixer els vostres estudiants sobre què oferireu exactament. Penseu en crear el mòdul d’aprenentatge amb verbs mesurables. Expliqueu els resultats d’aprenentatge amb claredat. A més, ofereix als estudiants poques idees sobre què poden fer després d’aprendre l’habilitat.

Creeu l'estructura del curs perfecte | Udemy-L’estructuraCreeu l’estructura del curs perfecte | Udemy-L’estructura

L’objectiu principal a l’hora de realitzar un camí d’aprenentatge és implicar els estudiants. Per combinar-ho, podríeu convertir-los en una llista de comprovació de les habilitats que necessiten i posar-les per assolir-la. Aquest és el vostre esquema.

Consulteu aquesta brillant guia a creant un excel·lent curs.

El vostre esquema evolucionarà a mesura que feu el curs i afegiu conferències.

Contingut del curs

Aquesta és l’etapa en què traslladeu l’oceà del coneixement des del vostre cap a la materialització. Aquesta és l’etapa més vital. Per començar, reuneix tot el teu material de recerca i combina amb els mòduls d’aprenentatge i mira cap a on s’ajusta la teva recerca.

És a dir, incloure el contingut sobre el que els vostres estudiants demanen.

Estructura del mòdul i pla de curs

Per començar, titula les teves conferències. Utilitzeu coschedule per a una correcta optimització dels títols. Tingueu en compte les paraules clau que voleu orientar, principalment les consultes dels vostres aprenents. Aprofiteu l’ajuda del full de paraules clau i optimitzeu-ne els títols en conseqüència.

Així mateix, comenceu a agrupar temes i formats similars de contingut com ara consells o com fer-ho en conferències separades i induir aquestes conferències en mòduls separats. Lliga tots els mòduls per completar l’estructura del curs.

Mètodes d’entrega de conferències

Ara heu de decidir el format de lliurament.

Trieu contingut de vídeo, contingut d’àudio i format de text?

Voleu fer-lo més interactiu i animat? Voleu, considereu incloure exercici de pràctica, preguntes o altres activitats?

Assegureu-vos que el vostre curs garanteixi una bona experiència dels usuaris amb visuals i altres metodologies pràctiques.

A continuació, es mostren uns quants consells sobre colors.

Impacte del color per a un millor camí d’aprenentatge

Per ajudar-vos a triar colors adequats, aquí teniu tres grans llocs web:

Trieu els tipus de text adequats …

Penseu en evitar fonts de decoració i scripts per a les diapositives. Només fa que la llegibilitat sigui dolenta. En particular, trieu tipus de lletra “serif” o “sense serif”.

Si teniu el pressupost, aneu amb tipus de lletra premium.

Filmar, enregistrar, editar

Heu descrit l’estructura del curs, heu decidit el format, heu escrit el guió o la història del vostre vídeo. Ara que?

Aquí arriba la fase de producció.

Mentrestant, aquesta és la part més divertida de posar a la càmera. Per aclarir, hi ha moltes maneres d’entregar el contingut.

Fins a l’actualitat, la gent integra la seva història personal del que els va portar a fer aquests vídeos. Busquen trobar una connexió entre els seus punts de dolor anteriors a la seva audiència i presenten la solució al curs en línia.

A més, el format pràctic d’entrega de contingut és el vídeo. Es pot tractar d’un vídeo de “cap parlant” quan es troba en la càmera fotogràfica. També podeu tenir vídeos de conversa en pantalla verda. Aquí el fons és verd, o podeu tenir qualsevol cosa al darrere del procés d’edició.

Podria ser un vídeo interactiu, animacions o, simplement, una imatge autònoma. També podeu configurar la presentació de diapositives de power-point amb contingut d’àudio.

Un altre mètode destacat és el “càsting de pantalla”, que és quan esteu gravant la pantalla de l’ordinador; podeu optar per integrar un petit tipus de càmera web a les cantonades superiors..

Per servir a l’edició, un programari funciona bé – Camtasia.  Amb aquest contingut, podeu editar el vostre vídeo, arreglar la qualitat del so, els textos, la configuració emergent i molts altres.

Programari d'edició de cursos: el millor programari

A part d’això, si trieu vídeos amb “cap de conversa”, penseu utilitzar micròfons de bona qualitat, una bona càmera DSLR i pocs accessoris per afegir a la qualitat del so com els trípodes..

Cursos de venda

Hi ha moltes maneres de vendre els vostres cursos, però els dos són famosos.

 1. Utilitzant LMS (sistemes de gestió d’aprenentatge)
 2. Mercat

Sistemes de gestió d’aprenentatge

Aquestes són les plataformes on desplegar els vostres mòduls de cursos en línia. Per no dir, facilita la part de la promoció mitjançant la seva cobertura global. Tanmateix, haureu de ser minuciosament en triar una plataforma adequada que compleixi les vostres necessitats i pressupost.

Creació de cursos en línia | Sistema de gestió d'aprenentatge

A continuació, es mostren algunes de les millors opcions de LMS basades en núvols:

iSpring Aprendre

Indústries:

 • Banca
 • Hospital & Atenció sanitària
 • Recursos humans
 • Serveis i Tecnologies de la Informació
 • Venda al detall

TalentLMS

Indústries:

 • Companyies aèries / Aviació
 • Menjar & Begudes
 • Hospital & Atenció sanitària
 • Serveis i Tecnologies de la Informació
 • Venda al detall

L’Acadèmia LMS

Indústries:

 • Construcció
 • Entreteniment
 • Hospitalitat
 • Venda al detall
 • Telecomunicacions

Nota especial per als usuaris de WordPress – Intenta Aprenent de pròspera, un complement WP tot en un per crear un curs d’aspecte professional.

Mercat

A continuació, hi ha les millors opcions:

 • Udemy – un dels més populars en la indústria de la tecnologia.
 • Skillshare: per ensenyar habilitats creatives
 • Tascable: funcions tot en un per personalitzar, màrqueting, analítica, allotjament i seguretat
 • Podia: venda de cursos, aprenentatge de membres o descàrrega digital
 • Thinkific: més de 36.000 creadors ja utilitzen la plataforma
 • Coursera – temes més importants en nínxols tecnològics, com AI, Cloud Computing, etc.

Confecció del preu perfecte

Sobretot, encara que imparteixis un curs autònom o que el curs formi part integrant del vostre model de negoci, heu de planificar els preus.

 • Ho esteu regalant com a imant de plom gratuït per al vostre producte o servei primari?
 • És l’únic flux d’ingressos?
 • O bé, s’afegeix com a sucursal al flux d’ingressos?

Al mateix temps, dissenyarà el format del curs, les metodologies de màrqueting o el USP sobre les respostes.

Tenint això en compte, podríeu dissenyar diferents embuts de màrqueting per als vostres estudiants o seguidors.

En general, no hi ha cap tipus de regla per als models de preus. Només depèn del vostre USP.

Però, per començar, haureu de valorar la vostra suposició amb els productes que competeixen al mercat. Més endavant, podeu ajustar l’interval depenent de la USP.

El procés de llançament

La metodologia de llançament

 • Publicareu promocions de descompte per a ocells?
 • Publicareu anuncis?
 • Tens una llista prèvia per al màrqueting?
 • Considereu col·laborar amb els influencers?
 • Executareu un programa d’afiliació?
 • Com fareu servir les xarxes socials?

A més, hi ha infinites ales per a estratègies de màrqueting per al llançament. En detall, assegureu-vos que teniu un pla de màrqueting de 12 a 15 mesos per al vostre curs en línia.

Per descomptat, les vendes del producte són directament proporcionals als embuts de màrqueting.

Aquí en teniu: un model de les fites principals en la creació de cursos en línia.

Esperem, aquest model us ofereix una idea detallada de com implementar-vos o què podeu esperar en el procés de creació de cursos en línia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map