7 rols de treball remuneradors en informàtica

Millora les teves habilitats per obtenir un salari més alt …


Avui dia, la percepció dels llocs de treball en TI ha canviat en comparació amb el passat. Busquen una carrera extraordinària que corrents habituals. A tot el món, molts joves estudiants titulats i estudiants cerquen llocs de treball que no només els satisfan, sinó que busquen funcions de retribució elevades i coherents..

Especialment als països emergents, el mercat de treball experimentarà un creixement digne en el camp del sector informàtic on l’automoció assumeix la part del lleó. Hi ha una gran quantitat de carrera ben pagada opcions disponibles i aquí tractarem la llista de tecnologies orientades al creixement.

“Aquestes indicacions salarials es mencionen amb la referència de LinkedIn  ”

Certificació Tableau

Tableau és una de les eines d’intel·ligència empresarial més valorades que et permet prendre decisions ràpides, i que brilla com a eina de visualització de dades, redueix la durada del temps per representar els gràfics de barres, gràfics de taules, etc..

La taula es realitza per realitzar i ofereix anàlisis visuals molt ràpidament. A Tableau, hi ha tres variants de productes. Hi ha Tableau Desktop, Tableau Server, Tableau Digital. Si voleu començar la vostra carrera en Business Intelligence, aleshores escolliu Certificació Tableau és més avantatjós per a la seva carrera professional.

 • Salari mitjà mitjà: 10.000 dòlars+

Habilitats necessàries: Habilitats necessàries en llenguatges de consulta estructurada, habilitats analítiques, coneixements necessaris en programari del sistema, necessitat d’experiència en arquitectura de dades i microstratègia, habilitats orals i escrites eficaces.

Et sembla interessant aprendre Tableau? Consulteu-ho Curs Udemy.

Data Scientist

El científic de dades és un professional que realitza anàlisis en diversos fluxos com ara estadístiques, programació i matemàtiques. Tot això fa que Data Scientist gestioni de forma eficaç totes les activitats relacionades amb les dades. Les empreses recluten dades del científic per analitzar les tendències, la taxa de creixement i la informació empresarial mitjançant l’anàlisi de les dades.

El treball de científic de dades té una gran demanda a tot el món. Segons l’informe Linkedin del 2018, van declarar que la feina de científic de dades assistirà a una taxa de creixement del 45% anual. Un científic de dades hauria de posseir fortes habilitats en Python llenguatge de programació.

 • Salari mitjà mitjà: 130.000 dòlars+

Competències necessàries: Python, Aprenentatge automàtic, Mineria de dades, Ciències de dades, Anàlisi de dades.

Devops

Els Devops es van fer coneguts com a moviment, mètode i conjunt d’eines. En algunes àrees, altres contesten que aquest propi DevOps no funciona amb els seus objectius. L’elecció de DevOps com a trajectòria no és igualment més rendible, sinó que també és una de les més gratificants personalment entre tantes branques professionals del sector informàtic..

A partir del 2018, el registre d’efecte, el paper de l’enginyer DevOps se situa en la tercera posició pel que fa al nombre d’obertes de treball, salari i oportunitats. El 2019, DevOps es converteix en el curs més demandat al mercat, perquè aquestes funcions són importants per a les empreses cap al següent nivell. Les empreses que tenen enginyers DevOps a les seves organitzacions obtenen grans resultats en comparació amb altres empreses.

Per tenir èxit en aquest camp, un individu ha d’estar ben organitzat i estar ben preparat.

 • Salari mitjà mitjà: 80.000 dòlars+

Competències necessàries: script, seguretat, col·laboració, coneixement d’infraestructures i presa de decisions.

Eines RPA

Avui en dia, l’automatització entra a tot arreu, per parlar millor de pel·lícules de ciència-ficció en què els robots es fan càrrec del món i ens agrada el drama. Però el ritme actual l’automatització penetra a tots els camps. En el camp de fabricació, els robots han estat totalment ocupats i eradicats les necessitats humanes. Amb el cop massiu de la RPA, es produeixen la majoria de les categories de treball.

És possible que veiem més oportunitats d’eines de RPA. Actualment, RPA té una demanda massiva al mercat i és un moment perfecte per triar la teva carrera en la tecnologia més emergent, és a dir, RPA. Hi ha diversos rols disponibles a RPA com Arquitecte, Desenvolupador, consultor de processos i RPA-VP. Ara RPA Consultor té una demanda considerable. A banda de RPA Consultor, els desenvolupadors de RPA també tenen més ofertes laborals.

 • Salari mitjà mitjà: 130.000 dòlars+

Competències necessàries: Dot Net, bo en qualsevol d’eines d’automatització com Automatització en qualsevol lloc, robòtica Pega, prisma blau.

Python

Python és un dels llenguatges de programació amb més ràpid creixement i amb més demanda el 2019. Ha superat significativament els altres llenguatges de programació en termes de desenvolupador actiu de base comunitària. Python és un dels idiomes més navegats per a joves graduats que busquen llocs de treball d’entrada.

Certificació Python és una de les habilitats desitjades en tot el món de la programació. El llenguatge Python és senzill i fàcil d’aprendre, amb la seva fàcil sintaxi i funció de finalització minimitza el temps de desenvolupament, i també té moltes biblioteques que admeten la visualització, l’anàlisi de dades i la manipulació..

 • Salari mitjà mitjà: 110.000 dòlars+

Competències necessàries: marcs web, Python Core, Desenvolupament i ús d’API RESTful, aplicació Python Building i bones habilitats de disseny.

AWS

El 2019, la informàtica en núvol és una de les tecnologies més emergents a tot el món. En els últims anys, la majoria de les empreses han disminuït els seus negocis al núvol. A la plataforma informàtica en núvol, Amazon Web Services és àmpliament popular, i que ofereix Amazon.

La cartera AWS inclou més de 100 serveis en núvol, pocs són administració d’infraestructures, desenvolupament d’aplicacions, base de dades i seguretat. El 2013 AWS va llançar la certificació AWS. Té una demanda massiva al mercat global, a tot el món acceptat com AWS Certification és una certificació estàndard global que converteix les teves habilitats en informàtica en núvol al següent nivell.

Full de ruta de certificació AWS

Si voleu començar la vostra carrera al núvol AWS, la certificació AWS serà un avantatge afegit per a vosaltres i també us ajudarà en el seguiment de les tasques laborals.

 • Enginyer DevOps
 • Enginyer de programari al núvol
 • AWS Solutions Architect
 • AWS SysOps Administrator
 • Enginyer de Suport Operatiu
 • Integrador del sistema: núvol
 • Senior Solutions Architect
 • Senior AWS Cloud Architects

Competències necessàries: computació en núvol, EC2, S3, RDS, VPC, xarxa, emmagatzematge, etc.

 • Salari mitjà mitjà: 90.000 dòlars+

Intel · ligència artificial

El món sencer parla d’intel·ligència artificial per la seva innovació. A tot el món, la majoria de les empreses inverteixen en IA per resoldre els problemes complexos i, per tant, aconsegueixen els resultats desitjats. L’àmbit de la Intel·ligència Artificial augmentarà un 60% el 2019.

Si bé s’analitzen les capacitats d’AI existents i l’enquesta d’establiment d’AI es donen resultats excel·lents sobre l’adopció de l’IA. S’ha utilitzat en diferents sectors com l’educació, les finances, el transport i la medicina, etc..

Hi ha una idea errònia sobre la intel·ligència artificial que va a treure les feines que realitzen els humans, però quan mirem una perspectiva àmplia, les coses semblen ser totalment diferents. La IA és éssers eliminant les feines no creatives i complicades per crear rols laborals on es necessita intel·ligència i creativitat humana. No obstant això, els joves que aspiren a construir la seva carrera de científics robòtics, investigadors, enginyers d’aprenentatge de màquines, desenvolupadors d’intel·ligència de negocis. Aleshores, l’AI us serà més útil.

 • Salari mitjà mitjà: 134.000 dòlars+

Habilitats necessàries: domini en llenguatges de programació populars com Java, Python, Lisp, Julia, etc. Física, Matemàtiques i Robòtica.

Conclusió

Les empreses s’estan avançant prou ràpid per adoptar tecnologies noves, innovadores i que puguin portar la seva empresa al següent nivell. Per implementar i executar totes aquestes funcions en les seves organitzacions, necessiten professionals que tinguin el conjunt d’habilitats per realitzar totes aquestes tasques. Les funcions de treball esmentades són les més adequades per a aquells que desitgin excel·lir la seva carrera professional en tecnologies orientades al futur.

Com s’aprenen les noves tecnologies?

Gràcies a la plataforma d’aprenentatge en línia com Udemy, i Pluralsight, on es poden trobar milers de cursos.

Tags:

 • AI

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map