15 Plataforma per aprendre noves habilitats en tecnologies de la informació

Ja van quedar els dies en què va haver de pagar una suma enorme per aprendre alguna cosa. La plataforma d’aprenentatge en línia té evolucionat.


Per no dir, heu d’estar presents a la classe per aprendre’l. Gràcies al món en línia, les coses han canviat ara bé. Ara, només cal que hi hagi un dispositiu i una connexió a Internet per accedir a fonts massives d’informació i aprendre les teves habilitats desitjades.

I la millor part és que no hi ha cap tipus d’existència. Podeu optar per aprendre una cosa tan petita com “fer manualitats” o tan gran com “desenvolupar programari”. Hi ha alguna cosa per a tothom. De les següents plataformes d’aprenentatge electrònic d’aquesta llista, us parlem.

Abans de fer esment d’aquests, deixa’m dir-ne una mica més avantatges de l’aprenentatge electrònic.

Aprèn al teu ritme

A diferència dels cursos físics tradicionals, l’aprenentatge electrònic en marxa permetrà aprendre al vostre ritme. La qual cosa significa que, un cop matriculat en un curs, el podeu iniciar i completar al vostre propi temps de lleure. No hi ha ningú que us obligui a completar-lo en un període de temps específic.

Rendible en relació amb els centres d’aprenentatge físic

És força evident que els centres d’aprenentatge físic cobren una gran quantitat de diners. I, tot i que això no va malament, no molta gent s’ho pot permetre. És aleshores quan entren en joc els cursos en línia. Costen molt poc, de vegades el cost del menjar, i proporcionen la mateixa quantitat de valor, si no més.

Accés il·limitat al contingut

Una altra cosa fantàstica sobre l’aprenentatge electrònic és que, en matricular-vos a un curs, l’obteniu per mantenir-lo tota la vida. Els vídeos, fitxers i tot el que hi vingui hi podeu aprendre en un moment donat.

S’actualitzen amb freqüència

La majoria dels instructors del curs en línia tenen cura dels seus estudiants, és per això que actualitzen regularment els materials amb informació actualitzada. I la millor part? Obteniu les actualitzacions de forma gratuïta. Sí, heu llegit això.

Arriba amb una comunitat útil

Els cursos en línia solen venir amb una comunitat útil per tal que els estudiants puguin reunir-se i discutir el curs. Tant se val si tens un dubte, un problema o una victòria per compartir, la comunitat és un lloc adequat per a això.

Ara, mirem les plataformes.

Udemy

Amb més de 150.000 cursos i 50 milions d’estudiants, Udemy s’alça com una de les plataformes d’aprenentatge electrònic més populars que hi ha. Tenen una enorme biblioteca de cursos dividida per diferents categories, entre les quals hi ha:

 • Desenvolupament
 • Negocis
 • Finances & Comptabilitat
 • IT & Programari
 • Productivitat d’oficina
 • Desenvolupament personal

Actualitzo constantment els meus coneixements tant si llegiu, escolta, mira, assisteix a esdeveniments, etc.

Udemy és un lloc fantàstic per refrescar i actualitzar els vostres coneixements al vostre mercat. @ Binfield https://t.co/NADg6y7gXv

– Matt Grady (@DadBodNutrition) 14 de març del 2020

Cada categoria té les seves subcategories, de manera que podeu estar segur que hi ha un munt d’opcions per triar. Tot i que la majoria són cursos premium, també n’hi ha 6500 o més GRATU ,TS i, realment, val la pena mirar-los.

Coursera

Fent les coses un pas endavant, Coursera també compta amb cursos d’universitats i empreses de primer nivell que ofereixen certificats i titulacions. Col·laboren amb alguns dels noms més importants, inclosos IBM, Google i la Universitat de Michigan.

Una bona cosa d’aquesta plataforma és que tenen preguntes i projectes pràctics entre els materials del curs perquè pugueu implementar el que heu après. Les seves categories de cursos inclouen:

 • Aprenentatge profund
 • Dades massives
 • Aprenentatge automàtic
 • Ciències de dades
 • Màrqueting digital

Si voleu crear una habilitat per a una futura carrera potencial, pot ser que Coursera sigui la que busqueu. Donen molta credibilitat pel vostre temps d’aprenentatge.

Pluralsight

Pluralsight és una mica únic en la seva forma d’ensenyar. Tenen cursos + dades que us mostren com posar-los en pràctica. La majoria dels cursos van en la línia de desenvolupament de programari i informàtica, però hi ha moltes més coses que podeu aprendre d’ella.

Aquesta plataforma és l’exemple perfecte de “fer-ho realitat”. No us deixaran aclaparat amb una gran quantitat de cursos, sinó que us guiaran a allò que us convé i, a continuació, rastrejar.

Acadèmia del núvol

Tal com el nom indica, Acadèmia del núvol es tracta d’aprendre la computació en núvol i d’identificar com resoldre problemes empresarials. Cobreixen un ampli ventall de temes que versen sobre el seu nucli central, i la millor part és que s’actualitzen cada mes.

També tenen molts cursos com AWS o Microsoft Azure que ofereixen certificacions, per la qual cosa val la pena revisar-los si busqueu exposició. Podeu començar a utilitzar la prova gratuïta de 7 dies.

Katacoda

La codificació no ha de ser avorrida i Katacoda ho demostra molt bé. Han adaptat un enfocament “divertit” per ensenyar totes les coses tècniques com Kubernetes i Machine Learning, que us ajudaran a digerir els materials amb facilitat.

Disposen de més de 250 cursos gratuïts per començar, i tots us permeten implementar el vostre aprenentatge en alguna cosa en directe de manera que no només hi hagi “aprenentatge”, sinó “fent”. Si voleu convertir-vos en desenvolupador, aquest lloc us ha aconseguit tornar.

DataCamp

Ja que el llenguatge de dades té una gran demanda a partir d’ara i probablement es mantindrà allà mateix, DataCamp pot ser un recurs útil. S’especialitzen en ciències de dades, i el seu ensenyament és molt fàcil de consumir, tot gràcies a les seves lliçons de mida mossegada.

L’any passat vaig haver de codificar un algorisme d’aprenentatge automàtic amb només unes setmanes de formació. Aquest matí he començat el curs Machine Learning on R a Datacamp, fins ara tan bo.
Us el recomano

– Vumile Sithebe, APRM (@VumileSithebe) 9 de març del 2020

Entre les lliçons, també teniu exercicis perquè pugueu implementar allò que acabeu d’aprendre. DataCamp compta amb més de 100 cursos sobre diversos temes com Python, SQL i fulls de càlcul. Un cop realitzeu qualsevol curs, obtindreu el vostre propi certificat que us ajudarà en el futur a respostar les vostres habilitats.

Cibèria

Un lloc fantàstic per aprendre ciberseguretat i informàtica, Cibèria t’ajuda a construir carrera en aquesta indústria amb el seu catàleg de cursos elaborats per experts. Construeixen i munten més de 1.000 laboratoris virtuals, practiquen proves i avaluacions en àmbits com la ciberseguretat, informàtica, ciències de dades i molt més. Tingueu en compte que aquests estan completament segurs i basats en navegador.

Amb l’ajut de les seves més de 200 valoracions d’habilitats, també podeu fer un seguiment del vostre desenvolupament professional i analitzar els punts forts i febles. Tot plegat us ajuda a aconseguir una millor carrera en aquest camp.

Udacitat

Dirigit a ensenyar-vos què volen les empreses tecnològiques, Udacity us prepara amb habilitats més desitjades. Les categories de cursos inclouen:

 • Ciències de dades
 • Programació
 • Intel · ligència artificial
 • Negocis
 • La computació en núvol

Cadascun dels seus cursos inclou exercicis i obté ajuda personal de l’equip de suport. El contingut està orientat a desgranar el vostre següent treball dins de la indústria de la tecnologia. Per tant, si aquest ha estat el vostre somni, aquest és un lloc ideal per a això.

Més de 100.000 estudiants s’han graduat a Udacity, i podríeu ser el següent.

Acadèmia de Linux

Acadèmia de Linux disposa de cursos sobre AWS, Azure i Google Cloud, que us ajudaran a excel·lir les eines que s’utilitzen àmpliament. A més, podeu aprendre certes habilitats com ara Seguretat, BigData i DevOps. Cadascun dels cursos compta amb parcs infantils i laboratoris perquè pugueu posar en pràctica les vostres habilitats

Els seus cursos tenen un 95% de satisfacció del client i crec que és perquè els cursos estan pensats per tenir-lo en compte. Podeu començar a utilitzar la prova gratuïta i aprofitar-ne.

Lynda

Un centre de coneixement, Lynda et facilita l’aprenentatge de les habilitats desitjades, tot gràcies al seu enorme catàleg de cursos. Algunes de les categories són:

 • Desenvolupament de software
 • Desenvolupament web
 • Disseny
 • Negocis
 • Fotografia
 • Màrqueting

Amb una única subscripció, podeu accedir a tots els seus cursos sota demanda. Actualment ofereixen un mes gratuït per provar la seva plataforma, així que no us oblideu d’agafar-ho.

Skillshare

Skillshare funciona de forma abonada mensual que inclou tots els seus cursos. Aquesta plataforma és força nova, però probablement sigui la que més ràpidament hi ha. Els temes són diversos i inclouen els següents:

 • Animació
 • Il·lustració
 • Disseny
 • Estil de vida
 • Fotografia
 • Filmació
 • Negocis
 • Escriptura

Tan #Skillshare està a punt de ser la meva nova cosa favorita !! ☺️

– mberAmber René✨ (@_Je_suis_belle_) 13 de març del 2020

La majoria dels cursos (també coneguts com a “classes”) no són tan detallats en un sol moment. Això vol dir que, probablement haureu de prendre diverses classes sobre el tema per aprendre-ho completament. En definitiva, es tracta d’una plataforma molt increïble i, sens dubte, un dels meus preferits.

Acadèmia de Codi

La codificació és molt rendible i, a més, hi ha molts recursos a Internet per aprendre-la, Acadèmia de Codi és un dels millors que hi ha. Té una base d’estudiants de més de 45 milions i només en sortirà gran. Si no esteu segurs del primer pas, podeu fer el seu examen ràpid per orientar-lo cap a les lliçons adequades.

A més d’aprendre, podeu posar a prova les vostres habilitats al seu editor i fins i tot obtenir comentaris d’experts. D’aquesta manera, sempre fareu el que sigui correcte.

A part d’aprendre les habilitats, també tenen lliçons sobre com fer una carrera fora de la codificació. Bastant xulo!

GoSkills

Múltiples premiats, GoSkills és un altre lloc fantàstic per aprendre diverses habilitats sobre diferents temes com Finances, Disseny, Gestió de projectes, entre d’altres. Només necessiteu una única subscripció per accedir a un munt de cursos de mida petita i aquesta plataforma és mòbil, de manera que també podreu aprendre en moviment..

Podeu analitzar els punts forts i febles, fer el seguiment del vostre progrés, obtenir la certificació i, a més, guanyar insígnies al llarg del camí. Assegureu-vos de començar a utilitzar la prova gratuïta.

Edx

Amb més de 2.500 cursos de 140 institucions més importants com la Universitat de Harvard i la Universitat de Boston, Edx pot ajudar a aprendre un munt de diferents habilitats. Tant si és Enginyeria, Ciències de Dades o Llenguatge, aquest lloc té grans lliçons.

Saber que estan vinculats amb les institucions més importants és un beneficiari propi de la confiança.

Futur Aprèn

Futur Aprèn segueixen el seu nom pensant en el futur, és per això que recentment han publicat una sèrie de cursos de prevenció de brots de malaltia. Són fantàstics per estar al dia de les tendències i saben exactament on es troba la demanda, de manera que podeu esperar que pugueu aprendre habilitats que us resultin rendibles en el futur..

Les seves categories de cursos inclouen:

 • IT & Ciències informàtiques
 • Llei
 • Negocis & Direcció
 • Política
 • Medicament & Atenció sanitària
 • Arts creatives & Mitjans de comunicació

Future Learn també té contingut relacionat amb la carrera professional per tal que us pugueu guiar pel camí correcte segons les vostres habilitats.

Conclusió

L’aprenentatge de noves habilitats és la decisió més sàvia que pot prendre qualsevol persona perquè mai se sap quan canvien les tendències. Els llocs anteriors us ajudaran a aprendre i dominar les vostres habilitats desitjades en qualsevol moment i en qualsevol lloc.

Podeu aprendre les habilitats més exigents des del millor instructor, des del vostre ordinador, a casa vostra. La bellesa d’aprendre en línia és que podeu planificar el vostre programa d’aprenentatge, i ho és barat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map