14 millors cursos en línia per millorar l’anglès per a persones informàtiques

L’anglès és l’idioma de comunicació en TI – sens dubte.


Si vostè és un parlant nadiu, és probable que l’anglès sigui prou bo per utilitzar-lo com a mitjà de comunicació, tot i que puc pensar en desenes de víctimes del sistema educatiu dels Estats Units per a les quals l’anglès és (gairebé) un idioma estranger. De totes maneres, si no sou un parlant nadiu i us pregunteu si val la pena l’esforç de millorar el vostre anglès, no us ho penseu dues vegades, però feu-ho perquè millorar les habilitats és una de les millors maneres d’accelerar la vostra carrera informàtica..

Hi ha moltes maneres de millorar el vostre anglès. Els cursos en línia són una de les millors opcions perquè ofereixen un enfocament sistemàtic de l’aprenentatge i els podeu portar sempre que us convingui. Tanmateix, si esteu fent un curs d’autoestudi, necessiteu molta disciplina.

Principiants a Avançats

Tot i que no sigueu un principiant absolut en anglès, no us resultarà malament fer una ullada a un curs d’anglès que comença des de zero. Primer heu d’omplir els buits en el coneixement bàsic de l’anglès, com ara la gramàtica bàsica i el vocabulari bàsic, i després passar a coses més avançades.

Obteniu 120 lliçons d’anglès gratuïtes, principiants a avançats és un curs d’anglès general. Té una durada de 18 setmanes (nivell A1- A2) i cobreix els fonaments de la gramàtica i el vocabulari anglès. El que més m’agrada d’aquest curs és que té molts exercicis i inclou moltes frases que necessitareu diàriament.

Gramàtica anglesa Pro

Gramàtica anglesa Pro és una alternativa si busqueu un curs d’anglès general per a principiants. Abasta més que el primer curs, però també és més difícil de dur. El curs cobreix gramàtica i vocabulari i també destaca l’anglès parlat (és a dir, la pronunciació americana). Si el vostre propòsit és obtenir un certificat general d’anglès, com IELTS, TOEFL, TOEIC, FCE o CAE, aquest curs és una elecció especialment bona.

Lliçons de gramàtica anglesa

Els vídeos són una manera divertida d’aprendre un idioma estranger i, si preferiu mirar un curs d’anglès que no llegir un llibre (tot i que molts dels altres cursos d’aquesta llista també inclouen vídeos), dirigiu-vos a YouTube i comproveu 555 lliçons de gramàtica anglesa – Curs complet.

Comença des de zero i cobreix tota la gramàtica i el vocabulari bàsics.

Empresa i Emprenedoria

Si esteu d’informàtica, això no vol dir que no necessiteu res més que l’anglès per als programadors / administradors. Moltes posicions en informàtica requereixen una combinació d’habilitats tècniques i empresarials. Aquí és on es realitza un curs, com ara Anglès per a empreses i emprenedoria, és útil.

Per finalitzar amb èxit aquest curs, heu de conèixer la gramàtica i el vocabulari bàsics de l’anglès, per tant, si no us veieu en aquestes àrees, ompliu els buits que hi ha. Aquest curs no només és útil perquè aprendràs a expressar-te en un entorn empresarial de parla anglesa, sinó que aprendràs molt sobre negocis i emprenedoria de per si.

El curs no és massiu, sinó que es necessiten unes 25 hores.

Escriure correus electrònics professionals

Amb prou feines hi ha una feina d’oficina que no requereix escriure correus electrònics, i les TI no són una excepció. Escriure correus electrònics té els seus consells i trucs i, si voleu aprendre’ls, consulteu la secció Escriure correus electrònics professionals en anglès per descomptat. Es tracta d’un curs relativament curt (aproximadament 13 hores aproximadament), però després de completar-lo, us convertireu en un guru d’escriptura de correu electrònic.

Aquest no és un curs per a principiants, així que si no teniu coneixements bàsics en anglès, arregleu-ho primer. El curs us ajudarà a millorar el vostre anglès escrit i us ensenyarà què escriure en diferents situacions empresarials.

Anglès de negocis

Si busqueu un curs complet i complet sobre anglès empresarial que us mantingui ocupat durant molt de temps, Anglès de negocis és obligatòria. Amb les seves més de 500 lliçons sobre temes, com ara reunions, telefonia, presentacions, entrevistes de feina, negociacions i socialització, aprendràs molt i milloraràs el teu anglès parlat i escrit..

També hi ha una secció de vocabulari d’anglès empresarial independent que podeu utilitzar com a referència fins i tot sense prendre la resta del curs.

Comunicació empresarial

Anglès per a la comunicació empresarial és un curs de 15 unitats sobre la versió britànica de l’anglès empresarial. És un curs relativament curt, però inclou els elements bàsics de la comunicació en diverses situacions empresarials, com ara socialitzar-se, telefonar, presentar-se, participar en reunions o negociar. De la mateixa manera que els altres cursos especialitzats, aquest curs no és per a principiants.

Per determinar si el nivell és massa alt, podeu descarregar primer l’exemple gratuït.

Escriu a Encendre

Una de les habilitats més útils que necessitareu en un entorn informàtic empresarial és la capacitat d’escriure còpies de vendes i altres textos de vendes / llocs web. Escriviu a Igniteu: domineu la còpia Art of Sales & Redacció t’ensenya tot el que has de saber per atreure (i retenir) lectors a les pàgines de vendes, és a dir, com escriure titulars d’assassí, com escriure una història convincent, fins i tot com formatejar els teus textos.

Un altre cop, aquest curs és per a estudiants d’anglès intermedis. A més, es recomana alguna experiència prèvia de màrqueting.

Parla professionalment

Si bé per a alguns estudiants d’anglès parlats d’anglès és fàcil, però per a d’altres és un malson. Si pertanys al segon grup, aleshores Parla anglès professionalment el curs us és especialment útil. Aprendràs a parlar en persona, en línia i per telèfon. El curs us ajudarà a millorar la vostra pronunciació i fluïdesa, així com a aprendre alguna comunicació no verbal, com ara el llenguatge corporal i l’ús de les inevitables influències culturals.

[correu electrònic protegit]

Un dels casos més habituals quan necessiteu millorar el vostre anglès és fer una entrevista de treball.

Malauradament, fins i tot les posicions que no requereixen fluïdesa en anglès poden tenir una entrevista de feina en anglès. En aquest cas, per molt que siguin les vostres habilitats tècniques, si no podeu demostrar un ús decent de l’anglès durant l’entrevista, potser haureu d’adreçar-vos a la feina..

Tot i que les vostres habilitats d’entrevistes, inclosa la competència en anglès, són admirables, no ens farà mal mirar aquest tema [email protected]: Habilitats avançades d’entrevistes laborals per descomptat. Aquest curs t’ensenya no només com utilitzar l’anglès, sinó també què dir en primer lloc. Si aquest tema és molt complicat per a vosaltres, no us preocupeu, aquesta és la versió avançada.

També hi ha una versió bàsica de l’anglès per a les entrevistes de feina, així que consulteu la primera part del seu lloc.

Anglès per a informàtica

Probablement, un dels cursos que més us ajudarà és un curs especialitzat centrat en la terminologia informàtica. L’elecció aquí no és enorme, però n’hi ha d’altres destacats, per exemple, Anglès per a la tecnologia de la informació. És un curs autònom, de manera que el podeu prendre sempre que pugueu. Cobreix grans àrees d’informàtica, com ara enginyeria de programari, suport tècnic, vendes tècniques i la majoria d’altres carreres informàtiques.

Necessiteu coneixements en anglès per aprofitar al màxim els continguts del curs.

Llibre de cursos de formació professional

Anglès per a la tecnologia de la informació 1 (Vocational Course Book) és un altre recurs per comprovar si està interessat en informàtica en anglès. Requereix coneixements d’anglès i vocabulari bàsics i alguna idea d’informàtica. Aprendràs terminologia d’àmbits, com reparació de maquinari i programari d’ordinadors, bases de dades, xarxes de seguretat, seguretat, etc..

Aquest curs ve amb molts exercicis.

Anglès d’Oxford

Si, per algun motiu, preferiu estudiar la versió britànica de l’anglès IT, potser voldreu comprovar-ne Oxford English per a la tecnologia de la informació llibre. No és la mida d’una bíblia informàtica, però tot i així, ofereix molt en moltes àrees d’informàtica. Aquest curs requereix un nivell d’anglès intermedi a avançat.

Els textos són més llargs i aprofundits i provenen de diverses fonts (llibres de text, diaris, revistes informàtiques populars, grups de premsa d’Internet, pàgines web, manuals i anuncis). El llibre complet de la terminologia informàtica és un altre element agradable al llibre. Aquest curs ve amb un CD d’àudio amb entrevistes autèntiques amb professionals de les TI, de manera que podreu practicar les vostres habilitats d’escolta.

TAMPADA

Anglès per a ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques és un curs de cinc setmanes de la Universitat de Pennsilvània i se centra en la terminologia general STEM. Tractaràs de la terminologia d’àmbits, com ara el canvi climàtic, els nous sistemes d’energia, la nanotecnologia, etc. En aquest curs no hi ha molta informàtica, però tot i així pot ser útil. El curs és lliure de cursar tret que necessiteu un certificat.

Feliç aprenentatge!

Els cursos d’aquesta llista us ajudaran a millorar el vostre anglès. Pot ser que no parlin tan parlant com un parlant nadiu, però si aguditzes les teves habilitats en anglès i les teves habilitats tecnològiques, la teva carrera informàtica obtindrà un impuls notori. Tot i que considereu la vostra llengua anglesa decent, encara podeu fer una ullada a aquests cursos, per curiositat o per refrescar el vostre anglès, no hi ha cap mal en fer-ho!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map