10 cursos en línia per aprendre DevOps

Actualment DevOps és una paraula de moda en el món dels enginyers informàtics.


Des de les noves empreses fins a les corporacions multinacionals, tothom s’inclina cap a; aquest és l’aire DevOps. I hi ha un bon motiu. La metodologia DevOps acosta l’equip de desenvolupament (Dev) i operacions (Ops) dins d’una organització, que ajuda a un lliurament més ràpid i eficaç del producte.

Què és DevOps?

DevOps no és una eina ni una tecnologia. En canvi, és una ideologia on dues parts essencials d’un negoci: l’equip de desenvolupament de programari i l’equip d’operacions informàtiques treballen estretament i comparteixen els avenços. DevOps garanteix que hi ha una comunicació adequada entre tots dos equips, cosa que permet que l’organització pugui lliurar el producte final en un temps mínim i amb problemes mínims..

Com ajuda DevOps a les organitzacions?

 • El temps de lliurament reduït és un dels avantatges significatius de la implementació de DevOps en una organització. En última instància, una organització vol lliurar el programari en el mínim temps possible. I ja que DevOps fa ús dels principis àgils, l’entrega ràpida del programari està garantida.
 • Es destaca el treball col·laboratiu dins dels equips. Això ajuda a identificar els problemes des del cicle de desenvolupament de programari. Els equips poden treballar en l’optimització del programari.
 • La complexitat dels problemes es redueix també mitjançant la metodologia DevOps. La idea és proporcionar millores incrementals en el producte i això assegura que un problema mai no sigui massa complex.
 • El cross-skilling també és una opció viable amb DevOps. Els empleats que treballen en aquest model, generalment, estan contents perquè poden millorar-se i adquirir noves habilitats.

Els avantatges de DevOps són múltiples. Com a gestor, com a desenvolupador o com a persona d’operacions, podria pensar en tornar a habilitar-se i aprendre DevOps, atès l’actual escenari.

Les habilitats de DevOps són a la carta i els recursos en línia següents us ajudaran a aprendre-la de manera eficaç.

Introducció a DevOps: Transformació i millora de les operacions

Això és un curs basat en vídeo d’Edureka, on podeu aprendre eines DevOps i com utilitzar-les.

També cobreixen els fluxos de treball de DevOps segons sigui necessari. A més, si voleu continuar una carrera d’enginyer DevOps, aquest curs cobreix quins passos haureu de fer.

Sensible per a principiants absoluts: Pràctics – DevOps

Això és un curs orientat a eines d’Udemy. Cobreix detalladament aspectes de Ansible, que és una eina vital per a DevOps.

Podeu cursar aquest curs per comprendre com funciona la integració de punta a final en el camp de DevOps. Els exercicis pràctics del curs us ajudaran a obtenir coneixements pràctics de l’eina.

Com començar amb Google Kubernetes Engine

Per a aquells que estiguin interessats en aprendre GKE (Google Kubernetes Engine), no hi ha un curs millor que aquest que ofereix Coursera.

Només trigaria una setmana a completar aquest curs i un cop fet; entendreu Dockers i com podeu utilitzar-los per gestionar el màxim trànsit.

Control de versions amb Git

Un enginyer DevOps ha d’entendre les especificitats del flux de treball DevOps bàsic. Presa aquest curs ajudaria a una persona a comprendre bé tots els conceptes sobre DevOps i el sistema de control de versions Git.

Com que es diu que Git és un component bàsic entre les terminologies DevOps, us ajudaria a llarg termini.

DevOps per a desenvolupadors: com començar

Això és un curs introductori proporcionat per Edureka que ajudaria els desenvolupadors que treballen en qualsevol domini a comprendre les característiques específiques de DevOps.

També coneixereu per què les empreses tecnològiques es dirigeixen cap a DevOps. A més, podríeu aprofundir en les canalitzacions CI / CD amb aquest programa.

Conèixer DevOps: automatització d’infraestructures amb Terraform

Si el vostre domini és automatització, això serà Curs DevOps és un deure. Vostè tindria una comprensió completa de l’ús de terraform que, al seu torn, us ajudaria a guanyar avantatge.

El millor d’aquest curs és que hi ha exemples de codi escrit als quals podeu fer referència al mateix temps que apliqueu el mateix a l’organització.

Aprendre DevOps: el curs complet de Kubernetes

Aquesta és una altra per descomptat per aprendre Kubernetes, però aquest és d’Udemy. L’explicació de cada tema és detallada i podeu definir el ritme del curs segons la vostra conveniència.

El curs també inclou algunes tasques que podeu assumir un cop tinguis clar els conceptes.

Programa professional Microsoft a DevOps

Tot el programa es divideix en 8 cursos que podeu fer un a un. A mesura que es continua amb cada capítol, es coneixerien a fons les habilitats de DevOps. Les conferències a aquest curs són fàcils de seguir, ja que es divideixen en seccions.

Un cop finalitzeu el curs, podeu obtenir la certificació al final, la qual cosa millorarà les vostres oportunitats en el camp de DevOps.

Curs gratuït de la Fundació DevOps

Aquest curs t’ensenya els fonaments i els principis de la metodologia DevOps d’una manera eficient. Resulta els exemples reals que les organitzacions han estat seguint des dels últims deu anys.

Si acaba de començar a aprendre DevOps i està buscant un curs que us portés a terme, és un bon començament.

Arquitectura amb especialització en plataforma Google Cloud

Per a aquells que vulguin implementar la funcionalitat de Google Cloud en els seus sistemes, aquest curs és un deure. Si ja sou un enginyer informàtic amb una experiència de DevOps, aquest curs us ajudarà a comprendre com es pot integrar la funcionalitat de Google Cloud amb la funció existent del vostre sistema.

Aquest curs, impartit per Coursera, és ideal per als arquitectes de solucions en núvol i els enginyers DevOps.

Conclusió

L’aprenentatge de DevOps no és un mer objectiu. DevOps és una metodologia que cal practicar cada dia a la feina per millorar-la. Per tant, un cop heu après DevOps utilitzant els recursos anteriors, és el moment de començar-hi.

La idea és millorar tu mateix i la continuïtat del teu negoci i oferir el millor programari cada vegada.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map