Què heu de buscar quan escolliu un amfitrió web per al vostre lloc WordPress

Quan escollir un amfitrió web per a un lloc web de WordPress Val la pena investigar quines funcions addicionals de WordPress s’ofereixen per als usuaris de WordPress. Saber-ho pot fer-vos la vida molt més fàcil a l’hora de prendre la decisió correcta sobre qui acollirà el vostre lloc web.


En molts aspectes, el El tipus adequat d’allotjament web és clau per a un lloc d’èxit. Si es fa bé, es pot ajudar amb SEO i condueix a augmentar vendes i conversions.

què buscar en hosting de wordpress

Tot i això, més que un servei d’allotjament web hauria de proporcionar un bon servei d’atenció al client, augmentar la velocitat del lloc, gestionar les actualitzacions i seguretat, així com molts més.

Hi ha molts diferents paquets d’allotjament de WordPress molt rics és crucial que en seleccioneu un que més beneficiï al vostre lloc. I què heu de buscar realment??

En aquesta publicació del bloc, abordarem algunes de les funcions que poden beneficiar realment als usuaris de WordPress, a més de recomanar alguns hostes web WP que puguin proporcionar aquest nivell de servei..

Instal·lació d’un sol clic de WordPress

Una característica important a l’hora de triar un amfitrió web per al vostre lloc web de WordPress és un “Un clic a Instal·lar”. Això significa literalment que WordPress es pot instal·lar en un sol clic, estalviant molt temps i esforç.

Característiques d'allotjament WordPress WordPress WP Engine

Motor WP és un servei d’allotjament molt popular per als usuaris de WordPress, ja que està dedicat específicament a hosting de WordPress.

Entre moltes altres coses, WP Engine ofereix un servei d’instal·lació d’un clic i, si ja teniu instal·lat un lloc de WordPress en un altre lloc, el transferiran als seus servidors de forma gratuïta..

Per tant, es tracta d’un servei d’allotjament fantàstic per triar si voleu un proveïdor d’allotjament ràpid i eficient.

Atenció a l’usuari de WordPress

Amb el creixement del programari, molts amfitrions web ara ofereixen especificacions de WordPress atenció al client. Assegureu-vos de comprovar els detalls de l’assistència per veure si mencionen específicament WordPress. Això pot ajudar a establir que tenen experiència en donar-li suport. Això és important per a la tranquil·litat perquè sàpigues que si es plantegen problemes, es poden resoldre ràpidament.

Funcions de WordPress Pagament

Pagament és un servei que ofereix allotjament dedicat a WordPress i que disposa d’aquest programari en profunditat. Amb Pagely, accedireu al personal d’assistència a les 24 hores del dia, si alguna cosa va malament.

Servidors optimitzats per a WordPress

Una altra característica clau a buscar és servidors web que estan optimitzats específicament per a WordPress. Això significa que el vostre lloc es carrega de manera ràpida i eficaç sense errors o retards. Un dels motius principals per als índexs de rebot elevats és un lloc lent. L’elecció d’un allotjament que tingui servidors configurats per a WordPress realment pot suposar una gran diferència en els temps de càrrega del vostre lloc.

En conseqüència, els vostres visitants es mantenen involucrats en el contingut i romanen al vostre lloc, possiblement comprant un producte o servei.

Característiques de WordPress SiteGround

SiteGround ofereix allotjament de càrrega ràpida en servidors optimitzats per a WordPress. Amb tres ubicacions separades del centre de dades a Amèrica, Europa i Àsia, aquest servei d’allotjament és una elecció fantàstica si el vostre lloc atrau visitants de tot el món.

Actualitzacions gestionades i còpies de seguretat automàtiques

Un servei d’allotjament de WordPress molt ric gestionar les actualitzacions, instal·leu automàticament la versió més recent de WordPress per a vosaltres i també us oferirem l’opció d’actualitzar complements i temes si voleu. Això farà que el vostre lloc web sigui eficaç, protegit per la seguretat i actualitzat amb les funcions i funcions més recents.

Si heu triat un servei d’allotjament que actualitzi WordPress en nom vostre, us estalvia temps i us proporcionarà tranquil·litat que el vostre lloc web estigui en bones mans.

Funcions de WordPress Pagament

Pagament torna a disposar de bones disposicions per a actualitzacions i còpies de seguretat gestionades. Implementen actualitzacions bàsiques de WordPress i complements. També paga una còpia de seguretat diàriament del vostre lloc web per tal de restaurar el vostre lloc si es necessita amb una interrupció mínima de l’experiència dels vostres visitants.

Servidors de posada en escena

A servidor de posada en escena és una àrea fora de línia on podeu dur a terme treballs de desenvolupament al vostre lloc web sense que estigui disponible per als vostres visitants. Un cop estigueu satisfets amb els canvis, podeu enviar-los al vostre lloc web sense arriscar-vos que el vostre lloc en directe es trenqui per un error de codificació o per una successió de canvis ràpids que confonguin els vostres visitants..

Funcions de WordPress GoDaddy

GoDaddy és un conegut host web que recentment ha començat a fer disposicions reals per atendre els usuaris de WordPress. Mitjançant els seus plans, s’accedeix a un entorn de posada en escena on es pot treballar al seu lloc de forma aïllada sense pertorbar l’experiència de l’usuari. Aquest és un recurs excel·lent, ja que podeu jugar al vostre lloc i crear el disseny i la disposició abans de compartir-lo amb el vostre públic.

Preu

Els paquets d’allotjament web difereixen preu i heu de trobar un proveïdor que pugui gestionar les vostres necessitats mentre no coincideixi amb el vostre pressupost. Els serveis d’allotjament específics de WordPress solen ser més cars que els plans estàndard, però tenen les funcions addicionals i el rendiment millorat que pugui necessitar.

Recordeu-vos que podeu canviar proveïdors d’allotjament, de manera que si voleu començar amb un pla barat, sempre podeu actualitzar més tard un cop hàgiu crescut el vostre lloc i el vostre públic i els diners hi arribaran..

Els descomptes dels amfitrions i altres proveïdors de serveis de WordPress també val la pena investigar ja que poden estalviar una mica de diners. Sempre és un avantatge quan primer inicieu un lloc web. De vegades els temes o complements s’ofereixen amb descompte o, de vegades, el proveïdor d’allotjament ofereix els seus serveis a un preu més barat, segons l’oferta.

Pensaments finals

Cadascun dels diferents host web esmentats anteriorment pot ser una bona opció per allotjar el vostre lloc web de WordPress. Feu una llista del que realment necessiteu del proveïdor de hosting i, a continuació, comproveu quina és la millor coincidència. Tanmateix, no hi dediqueu gaire temps. L’elecció d’un allotjament és només l’inici, encara teniu tot un lloc web per construir.

Quines funcions busqueu en un amfitrió web? Quines funcions específiques de WordPress us permetrien canviar d’amfitrió web? Compartiu els vostres pensaments a continuació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map