Esteu publicant enllaços afiliats al vostre bloc?

Quan vau col·locar el vostre primer enllaç d’afiliació al vostre bloc, us heu preguntat mai si heu de dir als vostres lectors la naturalesa de l’enllaç? Molts bloggers es pregunten si és el que és correcte. Altres creuen que la divulgació de la seva forma d’afiliació podria afectar els seus ingressos.


Hem de deixar que cada blogger decidís què fer en funció del seu propi budell? Resulta que no és tan fàcil. Continua llegint per obtenir informació sobre si heu de divulgar enllaços d’afiliació i com.

enllaços d’afiliació al bloc

Necessiteu divulgar enllaços d’afiliació?

Si viviu als Estats Units, la resposta a aquesta pregunta és, sens dubte, SÍ. La FTC ha establert directrius que regulen la manera de divulgar les aprovacions. Bàsicament, cada vegada que rebeu un producte gratuït per revisar, incloure un enllaç afiliat dins del vostre contingut, escriure una publicació patrocinada o rebre qualsevol altre tipus de compensació, heu d’incloure una revelació..

Les directrius de divulgació de la FTC s’apliquen tant a plataformes de blogs com a xarxes socials. Si el vostre bloc o els vostres comptes de xarxes socials reben queixes sobre vostès que no segueixen aquestes directrius de divulgació, podríeu tenir problemes amb la FTC i portar-los al jutjat..

Què passa si no visqueu als EUA?

La FTC és una organització amb seu als Estats Units, de manera que si no viviu als Estats Units, sou fora de la seva jurisdicció. Tot i això, això no vol dir que no tingueu res de què preocupar-vos. Comenceu per comprovar les directrius de la vostra àrea sobre les revelacions d’aval. No tens directrius sobre aquest problema? Un cop més, això no vol dir que aquestes directrius no us afectaran.

Suposem, per exemple, que els enllaços d’afiliats estan acceptant una empresa amb seu als Estats Units, però que teniu la base fora dels Estats Units. Si rebeu prou queixes, l’FTC podria anar després de l’empresa que estàs donant d’acord perquè fan publicitat al vostre lloc i els anuncis no segueixen les directrius de la FTC.

No ens plantegem ni un moment les directrius. Pot ser una bona idea la publicació d’enllaços d’afiliació. Per què?

Ajuda a crear confiança amb el vostre públic.

Si us interessa crear confiança, val la pena incloure una divulgació, sobretot si gran part de la vostra audiència és dels Estats Units on la divulgació d’enllaços afiliats i patrocinis és cada cop més ètica i ètica. Si ho feu correctament, el vostre públic pot optar per donar-vos suport mitjançant aquests enllaços afiliats, cosa que permetria augmentar els vostres ingressos.

Com es divulguen els enllaços?

Ara que teniu una millor idea si voleu o inclogueu divulgacions al vostre bloc i comptes de xarxes socials, mireu com es poden divulgar les promocions i patrocinis..

Tot i que les directrius de la FTC no ofereixen un enfocament únic per a tots els objectius, aquestes descriuen diverses coses que hauríeu de fer i que no hauríeu de fer.

El principal és que les revelacions siguin clares i clares.

En fer una divulgació “clara i clara”, aconsella la FTC .com Document de divulgació que els blocaires “col·loquin la divulgació el més a prop possible de la reclamació” i “tinguin en compte els diferents dispositius i plataformes que els consumidors poden utilitzar per visualitzar la publicitat i qualsevol informació corresponent”. Quan hi hagi un enllaç cap a una revelació, us heu de recomanar que marqueu l’hiperenllaç i que ho feu evident. No heu de fer desplaçar els lectors per trobar la divulgació ni haureu de permetre que facin alguna compra abans de veure-la.

Analitzem alguns exemples.

NO: Inclou un enllaç d’afiliació en una publicació del bloc i inclou una declaració de responsabilitat al final que indica que aquesta pot contenir enllaços d’afiliació.

Això no compliria les directrius de FTC, sobretot si hi ha hiperenllaços entre l’enllaç d’afiliació i la divulgació, cosa que podria distreure fàcilment un lector abans que ell ho faci a la divulgació. Tampoc s’estableix quins enllaços són enllaços d’afiliació i no heu situat la revelació a prop de la reclamació de desencadenament (l’enllaç d’afiliació).

Sí: Inclou una declaració a la publicació del bloc directament després d’un enllaç d’afiliació, com ara “Divulgació: es tracta d’un enllaç afiliat, cosa que significa que si visiteu Exemple.com a través d’aquest enllaç i compreu aquest producte, obtindré una comissió. No us preocupeu: el vostre preu encara és el mateix. “

Per descomptat, hi ha moltes maneres de dir la vostra divulgació. La qüestió és que aquesta informació es posa immediatament al costat de l’enllaç perquè els lectors no ho puguin perdre.

No: A la publicació del vostre bloc, dirigiu els lectors a consultar la vostra pàgina de divulgació i després enllaçar-la amb aquesta.

Generalment, això no serà suficient. Heu de divulgar l’enllaç directament a la publicació del vostre bloc i deixar clar quins enllaços estan patrocinats.

Sí: Directament després d’un enllaç d’afiliació, esmenta, “Nota: es tracta d’un enllaç d’afiliació, que significa que rebo una compensació si adquireix un producte mitjançant aquest enllaç. Visiteu la pàgina de divulgació per obtenir més informació. “

En aquest cas, teniu la vostra informació a prop de la reclamació de desencadenament i heu tingut clar quina és la naturalesa de l’enllaç. L’enllaç a la pàgina de divulgació del vostre bloc no és opcional, però podeu fer-ho si voleu elaborar-ho sense ser massa pronunciat a la publicació..

No: Inclou una divulgació general a la barra lateral, amb l’esperança de cobrir qualsevol instància d’enllaços afiliats al lloc, no importa quina pàgina o publicació del bloc estigui en compte..

Malauradament, aquest exemple segueix sent un no per als FTC. No volen que les vostres publicacions es separin pel terme de trigger mitjançant gràfics o informacions no relacionades. Si els visitants del vostre lloc llegeixen el vostre bloc en un dispositiu mòbil, la barra lateral sovint es separa del contingut i és poc probable que es vegi.

SÍ: Divulgueu l’enllaç d’afiliació i, a continuació, indiqueu els lectors a la revelació completa. Exemple: “Aquest és un enllaç d’afiliació, que significa que rebem una compensació pels articles comprats mitjançant aquest enllaç. Per obtenir més informació, consulteu la sol·licitud de responsabilitat de la barra lateral “.

Tal com afirma la FTC, “Quan cal desplaçar-se, utilitzeu indicis de text o visuals per animar els consumidors a desplaçar-se per veure la divulgació”, així que aquesta és una manera acceptable de conduir els lectors a la vostra divulgació..

Consell de bonificació: Si compartiu enllaços d’afiliació a Twitter o Facebook, podeu assegurar-vos que els lectors entenguin la naturalesa de l’enllaç inclòs una declaració com ara “Anunci”, “Enllaç d’afiliació”, “Patrocini” o divulgació similar abans d’introduir el producte..

Per obtenir més exemples de divulgació i informació sobre com compartir informació d’informació amb els lectors de blogs, assegureu-vos de llegir-la Document de divulgació de FTC .com.

Com et sents de divulgar enllaços d’afiliació? Ho fas? Creieu que els bloggers haurien d’haver-ho? Ho fem saber a l’apartat de comentaris.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map