11 recursos fantàstics per a iOS per convertir-vos en un desenvolupador d’aplicacions millor

No creieu que s’ha convertit en un repte cridar l’atenció dels usuaris de mòbil enmig de l’afluència d’aplicacions al mercat?


A partir del quart trimestre del 2019, hi ha 2,57 milions d’aplicacions per a Android i 1,84 milions d’aplicacions per a iOS. El 2018, els ingressos totals de descàrregues d’aplicacions per a mòbils, publicitat i compres integrades a les aplicacions van ser de 365.200 milions de dòlars. El 2023, aquest nombre arriba a 935,2 dòlars, cosa que denota un salt considerable gairebé 2,7X.

Però, donada la superació de la penetració mòbil a Internet la meitat de la població mundial, aquestes estadístiques no són gens sorprenents.

Els consumidors continuen baixant aplicacions mòbils, tot i que la taxa de desinstal·lació global al cap de 30 dies és la 28%.

11-awesome-ios-resource-that-can-make-you-a-better-app-developer-statista

Això demostra que tot i que les aplicacions per a mòbils són populars, no n’hi ha prou amb llançar-ne una. En canvi, l’èxit de l’aplicació depèn de com es desenvolupi, es comercialitzi i s’actualitzi. I en aquest article, ens centrarem en el desenvolupament d’aplicacions iOS.

Les aplicacions iOS porten el pastís

Parlant d’iOS, Apple Store és la segona botiga d’aplicacions mòbils líder al món, que inclourà 5 milions d’aplicacions (incloses iPhone i iPad) a finals del 2020. A més, l’any passat, l’App Store d’Apple va ser el número 1 a els EUA, aconseguint 3X més vendes que Google Play.

11-awesome-ios-resource-that-can-make-you-a-better-app-developer-sensor-tower-tower

Des que el gegant tecnològic va obrir les portes de la seva App Store, el nombre de desenvolupadors d’arreu del món que intentaven treure profit d’aquesta oportunitat lucrativa.

Segons Escala interior, Els desenvolupadors d’iOS amb una experiència de cinc anys guanyen 100 K dòlars de mitjana als Estats Units a partir del 2020. Mentre que, al Regne Unit, poden guanyar 36.000 £. A l’Índia, el salari mitjà d’una persona més recent és de 6.56.000 INR.

Els nombres són la prova del fet que el desenvolupament d’aplicacions pot comportar oportunitats de gran pagament a qualsevol part del món. De manera que, si sou un desenvolupador que busqueu començar a desenvolupar una aplicació per a mòbils d’IOS o a millorar-vos, aquests recursos de desenvolupament d’aplicacions iOS no us decebran.

Desenvolupador d’Apple

Recurs digital

Si voleu aprendre ràpidament les cordes del desenvolupament d’iOS, aleshores Desenvolupador és apte per a vostè. Com el seu nom indica, és un recurs d’estudi digital ofert pel propi Apple. Els continguts d’aprenentatge dels desenvolupadors giren entorn al desenvolupament d’iOS, Xcode, Swift, guies de programació i presentacions.

11-awesome-ios-resource-that-can-make-you-a-better-app-developer-1

Podeu fer clic ràpidament a través d’enllaços i trobar recursos a cada plataforma d’Apple com MacBook, iPhone, iPad, Apple Watch i Apple TV. A més, el recurs obre vies per connectar-se amb altres desenvolupadors d’Apple i intercanviar coneixements.

Desenvolupament d’iOS amb Objective-C

Tutorial en línia

Es tracta d’un aprenentatge remunerat tutorial dissenyat per Treehouse, una plataforma que ofereix formació en tecnologia en línia. El desenvolupament de iOS amb Objective-C és un sistema de pista inicial que permet avançar d’una secció a una altra, afegint més recursos d’aprenentatge a mesura que avanceu.

El tutorial inclou cursos menors sobre bàsics de l’Objective-C, el Objectiu-C orientat a objectes, el desenvolupament d’aplicacions per a iPhone amb Objective-C i altres, cada un de diverses hores. El tutorial també us familiaritza amb l’idioma i la interfície d’usuari dels productes d’Apple.

Lynda

Tutorial en línia

Lynda.com de LinkedIn és una popular plataforma d’aprenentatge en línia. Ofereix una llista exhaustiva de cursos Desenvolupament d’aplicacions iOS. Podeu escollir-ne qualsevol, depenent de la vostra experiència, i aprendre al vostre ritme de conferències de vídeo fàcils d’aprendre.

A part de desenvolupar, depurar i desplegar aplicacions a Objective-C, explora els patrons de disseny, les directrius de codificació i conceptes essencials relacionats amb el desenvolupament d’aplicacions com storyboard, model-view-controller i delegació..

11-awesome-ios-resource-that-can-make-you-a-better-app-developer-2

A més, alguns cursos de Lynda.com ofereixen una llista de comprovació per enviar l’aplicació correctament a l’App Store. El preu per a cada curs de la plataforma varia, de manera que podeu triar i triar els que més us agradin.

Desbordament de pila

Comunitat en línia

No és un lloc tutorial, però és un excel·lent recurs per aprendre el desenvolupament d’aplicacions iOS si només ets un principiant. Desbordament de pila funciona com una Q & Una comunitat centrada en la programació en general, i també us permet connectar-vos amb altres desenvolupadors.

Fins i tot podeu navegar per solucions de codi i fragments per resoldre problemes de programació habituals. Si teniu un problema determinat i no hi podeu trobar la resposta immediatament a cap dels tutorials, aleshores, el desbordament de pila és el vostre lloc específic.

Desenvolupament d’aplicacions per a iOS

Curs Apple Podcast

El curs de vídeo gratuït ha estat dissenyat per l’Escola d’Enginyeria de Stanford i està dirigit per Paul Hegarty. Disponible per visualització en podcasts d’Apple, el curs ofereix un immens valor per als desenvolupadors que volen començar des dels conceptes bàsics per crear aplicacions per a productes d’Apple.

11-awesome-ios-resource-that-can-make-you-a-better-app-developer-3

Apreneu a utilitzar les eines i les API d’iPhone, inclosos el creador d’interfícies i els instruments i el codi X, gestionar la memòria d’aplicacions, dissenyar la interfície d’usuari mitjançant tecnologies multi-touch i crear un disseny orientat a objectes mitjançant un patró de control de visualització de models..

A més, podeu navegar fàcilment a través de vídeos i diapositives de conferències per aprendre al vostre ritme.

Tutorials de codi Xemon Lemon

Curs Apple Podcast

Geeky Lemon és un excel·lent pagament recurs per aprendre a crear iPhone, iPad, iPod a Apple Watch i Apple TV. Els tutorials Xcode us donaran un pas endavant i us ensenyaran la facilitat de copiar / enganxar els codis.

Contenen tot el que cal saber des de la creació de projectes, la codificació necessària, el desenvolupament visual i molt més. Els tutorials són profunds i fàcils de seguir mitjançant les versions més recents de Xcode en aquest moment.

11-awesome-ios-resource-that-can-make-you-a-better-app-developer-4

Podeu explorar la seva gamma completa de cursos aquí.

Blog de Ray Wenderlich

Comunitat en línia

Això bloc és un conjunt de més de 3.000 tutorials en línia d’alta qualitat per ajudar els novells a aprendre el desenvolupament d’iOS ràpidament. Podeu trobar cursos sobre temes més difícils relacionats amb iOS, desenvolupament d’aplicacions i altres tecnologies emergents explicades clarament.

Des de vídeos i podcasts fins a contingut escrit: hi ha alguna cosa per a tots al Ray Wenderlich Blog. També hi ha un fòrum per als estudiants per debatre sobre el desenvolupament de l’iPhone, resoldre els problemes que puguin tenir en el desenvolupament d’aplicacions i connectar-se amb altres estudiants i experts.

iOS 11 & Curs de desenvolupadors ràpids

Curs Udemy

No importa si sou un principiant, un programador o un desenvolupador pro, aquest rigorós servei de 34 hores Curs Udemy al desenvolupament d’aplicacions iOS. Disposa de 250 conferències en línia, i és un conjunt d’eines complet per a tots aquells que vulguin dissenyar aplicacions com iOS 11, ARKit, API de Profunditat i Swift 4.

11-awesome-ios-resource-that-can-make-you-a-better-app-developer-6

El curs tracta els conceptes bàsics d’Xcode9 i Swift 4 i continua llançant llum sobre funcions d’iOS avançades i també t’ensenya a clonar aplicacions interactives populars com Instagram, Tinder, Uber i Snapchat..

Al final de cada conferència, els estudiants tenen un repte per completar. Qualsevol que s’imparteixin estratègies potents per a l’ús d’iOS 11 al curs es poden incorporar ràpidament en projectes reals. No cal instal·lar cap programari de pagament. La codificació s’ensenya a XCode9, que és gratuïta.

Fonaments de l’iOS 11

Curs PluralSight

Sovint anomenat Netflix per a desenvolupadors de programari, PluralSight té més de 5.000 cursos sobre desenvolupament d’aplicacions iOS. Es diu un dels més populars Fonaments de l’iOS 11, que us farà funcionar a Swift 4 i Xcode 9 per crear aplicacions iOS 11 amb interfícies d’usuari adaptatives.

Des del maneig de projectes de iOS i blocs de construcció per a les aplicacions fins a comprendre les opcions de navegació, el curs informa sobre les últimes bones pràctiques en arquitectura d’iOS. Podeu accedir al curs a 299 dòlars.

Tanmateix, si no tens ganes d’invertir a l’alçada, inscriu-te a la prova de deu dies i mira 200 hores de contingut de forma gratuïta..

El manual que falta

Paperback

Si domines la plataforma iOS i coneixes Swift com la part posterior de la mà, Aquest llibre t’ajudarà a preparar la teva aplicació per a l’App Store. Sí, la codificació adequada és un element essencial per desenvolupar una aplicació. Tot i això, no ho és.

11-awesome-ios-resource-that-can-make-you-a-better-app-developer-5

Heu d’entendre el disseny i el disseny, el vostre públic objectiu i els fonaments del llançament d’una aplicació abans de poder enviar-la a l’App Store. Si us interessa publicar una aplicació, aquest llibre us explicarà coses que no creieu que necessitàveu saber.

Patrons de disseny de cacau

Paperback

Publicat camí de tornada el 2009, el llibre continua destacant per tenir molta informació per als desenvolupadors d’iOS, especialment els que treballen en macOS. Tot i això, Cocoa Design Patterns no és un llibre per a aficionats.

Comença amb un capítol sobre el patró Model-View-Controller i recull el ritme d’allà. No esperis que s’ompli amb totes les tècniques. Però, si teniu experiència en la programació d’iOS, aquest llibre us ajudarà a millorar les vostres habilitats de manera que no us imagineu.

Embalatge

Poder desenvolupar una aplicació i publicar-la a la botiga d’Apple és certament gratificant. Per tant, no importa si sou un principiant o un desenvolupador d’aplicacions per a iOS. Si teniu una idea i voleu convertir-la en realitat, actualitzeu les vostres habilitats amb algun d’aquests cursos.

A més, els vostres coneixements tècnics sempre us donaran avantatge competitiu en el mercat. Per tant, no deixeu passar aquesta oportunitat i continueu aprenent. I si no podeu decidir el curs, poseu-vos en contacte amb un expert desenvolupador d’aplicacions iOS per obtenir orientació.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map