Com obtenir el màster i la llicenciatura en tecnologia en línia?

Tradicionalment, els títols universitaris de classe mundial només eren accessibles per a estudiants amb butxaques profundes i la possibilitat de traslladar-se a prop del campus universitari i viure-hi sempre que es trigués a obtenir el títol. Si voleu treballar per pagar els vostres estudis, cal tenir en compte les taules d’espera en un restaurant de la zona.


Mai més.

Gràcies a les modernes plataformes d’aprenentatge electrònic, les millors universitats d’arreu del món ofereixen títols en línia que costen una fracció del preu dels seus homòlegs al campus i són igualment prestigiosos. Els mateixos professors acreditats ensenyen en línia i al campus, de manera que cap empresari potencial no es farà una rialla sarcàstica en llegir un títol obtingut en línia en un CV.

Avantatges dels graus en línia

Algú podria argumentar que les classes tradicionals i fora de línia són millors per promoure el treball en equip entre els estudiants i que la interacció cara a cara entre professorat i exalumnes és un component important de l’educació superior. Els que sostenen això podrien tenir algun punt si es plantegen en compte només estudis d’art o altres àmbits en què la presència física podria marcar la diferència.

Però en informàtica o tecnologia de la informació, la comunicació presencial no és necessària. Per contra, algunes assignatures, com la computació en núvol, el desenvolupament de programari o mètodes formals en informàtica, podrien beneficiar-se de l’entrega en una plataforma interactiva d’aprenentatge. Els estudiants que trien programes informàtics en línia poden utilitzar la tecnologia per connectar-se amb professors i altres estudiants de diverses maneres, aconseguint experiències d’aprenentatge més profundes.

Parlem, doncs, dels avantatges dels graus en línia:

 • Més barat (molt)
 • Horaris flexibles
 • Abast mundial

Necessitar més?

Penseu en escollir lliurement un títol entre qualsevol de les millors institucions del món. O, si ja teniu el títol de batxillerat, penseu en seleccionar el màster que us disminuirà la carrera. I el vostre sou.

No hi ha passeig pel parc

Però no us exciteu encara.

No penseu que estudiar en línia significa relaxar-vos mentre el coneixement us entra màgicament. Estudiar en línia requereix molt d’esforç, sobretot per trobar l’equilibri adequat entre treballs, estudis, familiars i projectes personals.

La flexibilitat de l’horari és un avantatge important, però heu d’estar molt disciplinat per comprometre un cert nombre d’hores a la setmana amb els vostres estudis en línia. Els graus en línia tenen la mateixa durada que els fora de línia. Podeu escurçar aquest temps si feu cursos simultanis, però això significa menys temps per treballar, descansar o estar amb la vostra família.

I dormiu; No oblideu que finalment haureu de dormir.

Tot i que els títols en línia són molt més barats que els estudis del campus, encara costen molts diners considerables, per la qual cosa, abans de decidir optar a una titulació en línia, hauríeu de tenir en compte el temps i els diners que haureu de gastar. Algunes plataformes d’aprenentatge ofereixen ajudes econòmiques, però només per a estudiants qualificats.

Els estudis universitaris de Llicenciatura en línia solen requerir un compromís de quatre anys per als estudiants matriculats a temps complet. La majoria de màsters universitaris es poden completar en un any com a programa accelerat, tot i que alguns poden trigar dos o tres anys a completar-se.

Tots els màsters en informàtica permeten augmentar el sou, però els associats als majors augments són majors STEM (ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques)..

Plataformes d’estudi en línia

Plataformes com Coursera, FutureLearn o edX concentren l’oferta de moltes universitats de renom de diferents parts del món. Els diferents cursos que s’ofereixen a través d’aquestes plataformes obren la porta a la professió informàtica o ajuden a proporcionar avenços per a aquells que ja treballen en l’àmbit informàtic..

Les titulacions en línia que ofereixen les millors universitats solen costar fins a la meitat del cost d’un títol acadèmic equivalent al campus. La diferència de cost, combinada amb la capacitat de treballar mentre estudieu, converteixen aquests graus en opcions viables per generar un ràpid rendiment de la inversió..

Coursera

Coursera ofereix un títol de batxillerat en línia en informàtica i una àmplia gamma de màsters en línia que cobreixen els camps de demanda més actuals. El seu objectiu és treballar amb les millors universitats per dissenyar programes d’aprenentatge assequibles que facin les titulacions més accessibles per a tothom.

A tall d’exemple, una titulació al campus que té un cost de 52.000 dòlars, només té un cost de 22.000 dòlars quan es cursa en línia. El mateix diploma s’emet per als dos graus.

Si busqueu un títol de llicenciat en tecnologia mundial, Coursera suggereix el títol de Bachelor in Science in Computer Science de la Universitat de Londres. Cobreix els temes més actuals en tecnologia, com ara l’aprenentatge automàtic, la IA, la ciència de dades, la informàtica física, el IoT, la realitat virtual, etc..

Un cop tingueu la llicenciatura, podeu anar a obtenir un màster en ciències de dades, enginyeria o tecnologia de la informació, escollint entre els següents.

 • Universitat d’Estat d’Arizona,
 • Universitat dels Andes
 • Universitat d’Illinois a Urbana-Champaign
 • La Universitat de Colorado Boulder
 • Enginyeria Penn
 • La Universitat de Londres

Les titulacions en línia que ofereix Coursera busquen ajudar els estudiants a invertir en la seva educació, augmentant el seu potencial de guanys un cop es graduïn. La plataforma també ofereix ajudes econòmiques per a estudiants qualificats. Per reduir el risc que suposa matricular-se en un programa a llarg termini, els certificats de màster, les especialitzacions i els cursos que formen part dels graus us permeten començar aprenentatge de forma immediata, amb la llibertat de progressar en el vostre programa..

Si més endavant s’admet al programa complet, els cursos que heu completat us serviran per a la vostra formació.

FutureLearn

Per obtenir el títol en línia FutureLearn, primer heu de triar-ne un entre una gamma completa d’assignatures i nivells, que van des dels certificats de postgrau fins als màsters universitaris complets. Aleshores, comenceu a aprendre de manera flexible en línia, a través de programes i a obtenir crèdits cap al vostre títol, sigui on sigui.

Per ajudar-vos a les classes, només necessiteu un telèfon intel·ligent, una tauleta o un ordinador i accedir a Internet. Per aprovar les avaluacions, heu de realitzar tasques en línia o fer exàmens presencials, que us permeten obtenir comentaris i demostrar la vostra comprensió..

Un cop hàgiu completat tots els programes i supereu totes les avaluacions, obtindreu un títol i obtindreu una qualificació reconeguda internacionalment. L’experiència d’aprenentatge en Future Learn consisteix en veure vídeos, llegir articles, fer proves i realitzar tasques en línia. Podeu unir-vos a debats en línia i col·laborar amb companys en grups d’estudi virtuals, obtenir comentaris d’educadors experts i obtenir un accés complet a la biblioteca de la universitat, als recursos en línia i al suport.

Les universitats que ofereixen actualment titulacions en línia sobre FutureLearn inclouen les següents.

 • Universitat Anglia Ruskin
 • Universitat de Coventry
 • Universitat Deakin
 • Universitat Murdoch
 • La Universitat Oberta
 • Universitat de Glasgow
 • La Universitat de Newcastle, Austràlia.

En l’àrea d’informàtica i informàtica, FutureLearn ofereix més de 70 cursos, que tracten temes com la mineria de dades, la robòtica, la intel·ligència artificial, la ciberseguretat, el fintech, entre molts d’altres. Els preus d’un màster se situen al voltant dels 20.000 dòlars.

FutureLearn ofereix cursos de degustació gratuïts, que formen part dels programes de grau, de manera que podreu conèixer com és estudiar en línia per obtenir un títol sense gastar diners..

edX

Aquesta plataforma Ofereix programes de batxillerat assequibles i flexibles anomenats MicroBachelors, que costen una mitjana de 166 dòlars per crèdit. Moltes empreses ajuden a cobrir els costos d’educació per als empleats elegibles, de manera que fins i tot pot arribar a costar, o a cap cost. Els programes MicroBachelors permeten estudiar en línia i al teu ritme, els continguts més rellevants per a la teva carrera professional.

Per a cada crèdit que guanyeu, obté un certificat amb el qual podeu mostrar el vostre assoliment.

Els màsters a edX costen entre 10.000 i 25.000 dòlars. Els mateixos graus, presos al campus, costen entre 40.000 i 60.000 dòlars. Estudiant un títol en línia a edX, trobareu el mateix rigor que si estudieu al campus i podreu aprendre mitjançant sessions de vídeo en directe, comunicació entre pares i treballs de projecte..

A continuació, es mostra la llista d’universitats que s’associen a edX per a màsters docents.

 • Georgia Tech,
 • La Universitat de Texas a Austin,
 • Universitat d’Indiana
 • Universitat Purdue
 • Universitat d’Estat d’Arizona
 • Universitat de Boston.

Els màsters cobreixen temes molt centrats, com ara analítica empresarial, sistemes d’informació geogràfica, informàtica sanitària, estadístiques, ciències de dades i finances.

Universitat per a tothom

Shai Reshef, president de la Universitat del Poble, va dir que qualsevol persona amb un títol de secundària podria estudiar 100% en línia i obtenir un títol acreditat pels Estats Units sense matrícules. “UoPeople canvia l’educació superior passant de ser un privilegi per a uns quants a convertir-se en un dret bàsic, assequible i accessible per a tothom”, va expressar el president Reshef en una conferència TED.

Iniciatives com aquesta, juntament amb les opcions assequibles que estan creant les plataformes d’aprenentatge en línia, canvien dramàticament el panorama de l’educació superior. Avui dia, les empreses poden trobar els professionals qualificats que necessiten en qualsevol lloc, en lloc d’intentar atrapar els graduats recents tan aviat com caminen per les portes de la universitat, tenint els seus títols a les mans.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map