13 millors recursos d’aprenentatge per començar a UX

Quina immensa felicitat sent quan rebem un producte i comencem a utilitzar-lo de seguida, sense necessitat de llegir llargs manuals o de passar per complicats procediments de configuració, no??


Bé, això passa quan el producte ha estat dissenyat tenint en compte UX. UX (per si no ho sabíeu) significa Experiència de l’usuari. Així, doncs, en definitiva, un bon disseny d’UX vol fer feliç l’usuari d’un producte des del principi.

En el cas de pàgines web o aplicacions de programari, un bon disseny d’UX fa que l’usuari se senti còmode i feliç des del moment que instal·li el programari o entra al lloc web i comenci a utilitzar-lo. El disseny UX va més enllà de dibuixar pantalles atractives i atractives. El seu propòsit és facilitar que l’usuari aconsegueixi allò que vol amb el programari que hem dissenyat.

Tot i que el disseny d’UX i el d’UI tenen molt en comú, el disseny d’UI és només una part del disseny d’UX. Una part important, però no tot. A UX, també hi ha altres aspectes, com ara la usabilitat, la marca, la integració, etc. No tenim la intenció d’ensenyar-vos tot sobre el disseny d’UX aquí, només us guiarà a través de les millors opcions per aprendre totes aquestes coses. Per tant, comencem per la primera cosa que heu de buscar.

# Millors cursos en línia per aprendre disseny de UX

Si decidiu anar a qualsevol curs de disseny UX en línia, trobareu tot tipus de coses, des de llargs que triguen mesos de la vostra vida i us ensenyaran tot, des de la història del disseny fins a les darreres eines de disseny, fins a breus que només es mostren. petits trossos de la imatge gran. Si voleu estalviar temps i jugar segur, us recomanem que comenceu a explorar els cursos en línia que revisem aquí, segur que es troben entre els millors.

Disseny de pirates

Si t’agrada aprendre d’una forma relaxada, probablement aquesta sigui la teva millor opció.

El moment en què inicieu la sessió Disseny de pirates, començaràs a rebre a la safata d’entrada una lliçó concisa cada setmana. Les lliçons són dissenyades per grans dissenyadors experimentats. Podeu navegar per la llista per veure si trobeu algú, ja ho sabeu. També podeu navegar per les lliçons si voleu aprendre alguna cosa en concret.

Però, si no sabeu per on començar, hi ha un lot de 50 lliçons per a principiants que us portaran tots els conceptes bàsics, des de “Hello World” per obtenir el vostre primer treball com a dissenyador. I la millor part: és gratuïta.

Coursera: Introducció al disseny d’interfícies d’usuari

Aquí hi ha una cosa a destacar: com he dit abans, l’UI és una part important d’UX. La diferència entre ambdues disciplines és que la interfície d’usuari es centra en l’aparença visual del producte, mentre que UX cobreix totes les interaccions entre el producte i els seus usuaris. Quan parlem de productes de programari (sobretot aplicacions i llocs web), la interfície d’usuari té cura de la majoria de les interaccions, és per això que la interfície d’usuari és una part tan important de la UX i mereix fer un curs per aprendre sobre el disseny de la interfície d’usuari..

Oferida per la Universitat de Minnesota, Curs d’introducció al disseny d’interfícies d’usuari promet que obtindreu una comprensió d’alt nivell del procés de disseny de la interfície d’usuari. A més d’ensenyar-vos a dissenyar interfícies d’usuari, també ensenya sobre usabilitat, teoria del disseny i mètodes estàndard de la indústria per abordar el disseny d’una interfície d’usuari..

Dura quatre setmanes, amb un total de 13 hores de lliçons. Té molt bones crítiques i una puntuació d’estrelles de 4,7 sobre 5. Podeu iniciar la sessió de manera gratuïta i, després de completar-la, podeu fer altres cursos del programa d’especialització, com ara Recerca i disseny d’usuaris, Prototips i disseny, i Avaluació de les interfícies d’usuari.

Udemy: Curs professional Adobe XD

Adobe XD és l’eina més utilitzada i popular per al disseny d’UX. Dins aquest curs, trobareu tot el que heu de saber per dominar-lo com a professional. Us ensenyarà totes les dades del programari i les eines i procediments que en formen part. No és gratuït, però, per uns quants dòlars, us ofereix 2,5 hores de vídeo tutorials a demanda, accés a tota la vida als seus materials i certificat d’estudis.

Amb una puntuació de 4,2 sobre cinc, aquest curs s’adreça a tothom que vulgui començar a dissenyar interfícies d’usuari. Els estudiants han posat a treballar al voltant de dos exemples: una aplicació completa amb sis pàgines i una interfície web de venda de cotxes.

Aprenentatge de LinkedIn: formació i tutorials de croquis

L’esbós també és una eina de disseny de UX molt popular i Lynda (LinkedIn Training) Ofereix un curs complet per dominar totes les seves funcions. Si sou nou a Lynda, podeu fer aquest curs de forma gratuïta, aprofitant el mes gratuït que la companyia us ofereix per començar. Després del mes inicial gratuït, si voleu continuar fent cursos, també tenen alguns plans.

El curs té diverses vies d’aprenentatge, que inclou un total de 31 cursos que cobreixen tot el que necessiteu per aprendre a utilitzar Sketch, ja sigui un principiant, un intermediari o un usuari avançat..

Formació UX

Quan comenceu a treballar com a dissenyador d’UX, quedareu atrapats a allò que es coneix com a cicle de desenvolupament de programari: un procés de treball delicat que s’ha de seguir amb cura per complir els terminis sense necessitat de sobrecàrrega. Hi ha metodologies creades específicament per controlar el cicle de desenvolupament de programari, i Lean n’és una – una provada i àmpliament acceptada.

Aquest curs no es tracta d’eines o tècniques de disseny d’UX. Es tracta d’un programa de dos dies que ensenya tot el que heu de saber per dominar el procés de disseny d’UX a través de Lean, des de com dirigir les entrevistes del grup d’interessats fins a fer idees de pluja i generar idees i, a continuació, iniciar el dibuix de la interfície..

# Millors recursos en línia per aprendre disseny de UX: blocs & vídeos

No a tots ens agrada guiar-nos quan volem aprendre una nova habilitat com el disseny d’UX. Alguns preferim seguir els nostres propis camins a través de gran quantitat d’informacions caòtiques i desestructurades publicades a blogs, vídeos i altres. Si pertanys a aquest grup aventurer, aneu a buscar-lo. Però, abans de començar, deixeu-me que us expliqui alguns llocs on podríeu anar a començar el vostre viatge per tal de fer-lo més agradable i fructífer.

Col·lectiu UX

Col·lectiu UX ofereix històries detallades sobre experiència i usabilitat dels usuaris. En llegir-lo, us mantindreu al dia dels esdeveniments, novetats, tendències i consells d’UX & trucs i eines. Hi ha moltes històries que segur que us faran pensar “he estat allà …”, i també moltes que us ensenyaran lliçons molt valuoses.

Disseny setmanal: tutorials, actius, entrevistes

Punit Chawla corre aquest canal amb molts vídeos sobre UX Design. És una mica centrat en Adobe XD, però també té informació sobre altres eines i interessants entrevistes amb debats sobre tot tipus de temes de disseny. Consulteu la secció “Sucks de disseny”, on trobareu anàlisi i judici de les IU populars, juntament amb els seus defectes i punts forts..

Eines essencials per a dissenyadors d’UX: una guia per a principiants

Aquesta publicació al bloc tracta de donar llum a la infinitat d’eines disponibles per als dissenyadors d’UX. Es parla de tot tipus d’eines, no només d’eines de prototipat, esbós o filferro. Podeu trobar eines per fer recerca i obtenir inspiració, eines per fer entrevistes i molt més.

El lloc amfitrió, CareerFoundry, també ofereix molts cursos sobre UX, interfície d’usuari i desenvolupament web, en cas que necessiteu més opcions que les que us he presentat abans.

Per què qüestions de disseny

Erin Loechner és l’autor de Per què qüestions de disseny. És una reconeguda dissenyadora que li agrada compartir les seves idees a través de publicacions i conferències. En particular, aquesta publicació us ensenyarà una lliçó valuosa –per què té aspectes de disseny–, però també heu de navegar per altres publicacions, com a mínim, a les de la categoria d’art / disseny..

Disseny per a la humanitat és un bloc actiu amb milers de lectors, per la qual cosa, llegint-lo, no només aprendràs de les idees d’Erin, sinó dels molts comentaris que els lectors fan, que Erin sempre respon..

# Millors llibres per aprendre disseny de UX

Llibres? Qui llegeix llibres quan hi ha tant contingut en cursos, vídeos i blocs en línia, oi? Mal.

Molta gent encara utilitza els llibres com a eina d’aprenentatge, perquè és fàcil portar-los amb tu i aprendre al teu ritme, mentre estàs de llarg viatge o sempre que tens temps per llegir. Hi ha molts materials d’aprenentatge excel·lents en llibres escrits per reconeguts experts en disseny d’UX. I us expliquem els que heu de llegir, fins i tot si esteu fent un curs o veieu vídeos de formació.

About Face: The Essentials of Interaction Design

Com el seu nom diu, es tracta d’una Guia essencial de disseny d’interaccions. Aquest és el llibre que va donar forma al paisatge del disseny de la interacció. La seva 4a edició està completament actualitzada i revisada per l’edat mòbil, tenint en compte el canvi a telèfons intel·ligents i tauletes.

Gràcies a aquest llibre, el disseny d’interacció es va escapar dels laboratoris d’investigació i va irrompre en la vida quotidiana de moltes persones. És una guia completa que inclou debats sobre interfícies tàctils, mides de pantalla, aplicacions mòbils i molt més. Els autors són reconeguts professionals en els camps de la informàtica, la programació i el disseny, cosa que els permet proporcionar una visió àmplia del camp de disseny de UX.

Aula Adobe XD en un llibre

Voleu fer un curs sobre Adobe XD, però no teniu espai al vostre horari? No hi ha cap problema. Aquest llibre és un aula Adobe XD que podeu portar amb vosaltres. És un venedor d’Adobe Press, per la qual cosa no ho podeu equivocar.
Disposa d’11 lliçons que guien els lectors a través de tots els passos necessaris per aprendre les tècniques clau d’Adobe XD. Són lliçons basades en projectes per dissenyar i prototipar contingut real per a aplicacions i llocs web reals.

Juntament amb el llibre, s’ofereixen un munt de fitxers d’acompanyament que proporcionen tots els materials necessaris perquè el lector pugui completar els projectes presentats en cada capítol.

La Ridiculously Simple Guide for Sketch App

El nom et diu gairebé tot el que necessites saber sobre aquest llibre. Si simplement voleu aprendre sobre Sketch d’una manera ridículament senzilla, aquest és el llibre per a vostès.

La Ridiculously Simple Guide for Sketch App està escrit per a usuaris que no són codificadors i no dissenyadors, és a dir, per a persones habituals que hagin de donar una idea a possibles inversors, però no tenen el coneixement per materialitzar-la.

Amb aquest llibre, aprendràs a utilitzar Sketch per generar sense esforç maquetes que semblin reals. Després d’això, si obteniu fons, haureu de pensar seriosament sobre com convertireu la vostra idea en una cosa que funcioni.

Presentació Zen

No us recomanaria Presentació llibre Zen a persones que busquen informació pràctica per començar a treballar ràpidament en el disseny d’UX. Però si teniu temps lliure, llegiu-lo. Us ensenyarà valuoses lliçons sobre com presentar les vostres idees. Com que la diferència entre un disseny mitjà d’UX i un impressionant pot no estar dins del disseny en si mateix, pot ser que es presenti en la manera com es presenta.

El seu autor, Garr Reynolds, comparteix la seva experiència en convertir un grup senzill de diapositives en una presentació il·luminadora, provocadora, educativa i inspiradora. Podeu consultar el seu lloc, presentzen.com, per obtenir un coneixement de les seves idees abans de comprar el llibre.

D’on anar des d’aquí

Una vegada que estigueu preparats per començar a treballar en els àmbits del disseny XD, aleshores començarà la part més difícil: haureu d’aconseguir algun treball real per fer-ho, si és possible. La bona notícia és que la demanda és alta per als dissenyadors d’UX a empreses de totes les mides. L’oferta d’aquests professionals és baixa, per la qual cosa no us conformeu amb la primera oferta que obteniu. Aprofiteu els vostres coneixements i dissenyeu un currículum atractiu, mostreu-ho i deixeu que el vent sempre estigui al vostre darrere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map