4 Softuerët më të mirë të bisedave të drejtpërdrejta për faqet e internetit për vitin 2020 (Filloni sot)

Përmbajtja ime mbështetet nga lexuesit nga njerëz të mrekullueshëm si ju. Që do të thotë se mund të fitoja një komision. Mësoni më shumë këtu!


Softueri më i mirë për biseda live për faqet e internetit

Për mua, programi live chat për një faqe në internet thjesht mund të jetë mënyra për të ofruar me të vërtetë atë shërbim të mahnitshëm për klientët tuaj në faqen tuaj të internetit.

Vetëm imagjinoni,

Ata janë në faqen tuaj dhe kanë një pyetje, çështje, shqetësim, çështje navigimi ose pyetje blerjeje.

Ose gjuaj:

Jam i sigurt se ka edhe një arsye tjetër.

pavarësisht,

Ju nuk mund të debatoni me një kanal të komunikimit të menjëhershëm.

Le të shkojmë përpara dhe të shikojmë 4 opsione të mrekullueshme të softuerit të bisedës live

që:

Mund të shkoni në faqen tuaj të internetit sot.

Typefarë lloji të faqeve të internetit mund të përfitojnë me të vërtetë nga biseda live?

 • eCommerce
 • Biznes i vogël
 • Produkte që ofrojnë
 • Biznes fotografie

Disa statistika kryesore për të parë përfitimet për ju:

Vetëm për të shtuar:

Këto 4 u zgjodhën bazuar në masa të caktuara siç janë:

 • Sa klientë kanë
 • Prania e tyre në mediat sociale
 • Shqyrtime për secilin
 • Testimi u bë me secilën kompani

Chat Chat Inc – Një nga Softverët më të Mirë të Bisedës LIVE për Wesites

Çmimeve

Live Chat Inc. ofron katër nivele shërbimesh abonimesh në pika të ndryshme çmimesh.

Ato janë si më poshtë:

motorino

Abonimi Starter është 16 dollarë në muaj (nëse faturohet çdo vit) ose 19 dollarë në muaj nëse faturohet çdo muaj.

Biseda live sugjeron këtë version për bizneset shtëpiake dhe më të vogla.

Mimi i ekipit

Niveli i pajtimit të Ekipit është 33 dollarë në muaj (i faturuar çdo vit) ose 39 dollarë nëse faturohet nga muaji në muaj.

Biseda live sugjeron këtë për bizneset që kanë nevojë për mbështetje me kohë të plotë.

biznes

Niveli i biznesit është shënuar si më i popullarizuari nga Live Chat.

Abonimi i Biznesit është 50 dollarë në muaj nëse faturohet çdo vit dhe 59 dollarë në muaj nëse faturohet nga muaji në muaj.

Ky nivel është i mirë për bizneset që me të vërtetë duan Live Action të funksionojë si një departament i shërbimit ndaj klientit.

Ndërmarrje

Niveli më i lartë i shërbimit është quajtur Enterprise nga Live Chat.

Niveli i ndërmarrjes është 149 dollarë në muaj dhe është në dispozicion vetëm me faturë çdo vit.

Ky nivel është menduar për firma të mëdha Fortune 500.

Prove falas

Biseda Live ofron një gjykim falas për anëtarët e rinj.

Gjyqi falas është 30 ditë në nivelin e Ekipit.

Nuk ka kartë krediti të nevojshme për provën falas.

Kjo është një nga opsionet më të mira të gjykimit falas në këtë listë të ofruesve të programeve live chat.

Karakteristikat kryesore

Ashtu si me të gjithë softuerët e bisedave të drejtpërdrejta, Chat Chat i ofron klientëve dhe videove të faqes në internet qasje të menjëhershme në informacionin që ata dëshirojnë – duke siguruar një avantazh të madh mbi thirrjet telefonike ose postat elektronike.

Biseda e drejtpërdrejtë krenohet me shumë përfitime dhe karakteristika, përfshirë mjetet e bisedës, personalizimin, raportet / analitikën, rishikimet e bisedave, ndjekjen e vizitorëve, menaxhimin e ekipit dhe të dhënat e përcjelljes së vizitorëve.

Le të shqyrtojmë edhe më shumë detaje mbi disa tipare që janë mjaft të mrekullueshme.

 • Mesazhi kulm pik – Edhe nëse së shpejti do të jetë, ose klienti nuk do të dërgojë në bisedë, prapë mund të shihni se çfarë po shkruajnë. Pamje e lezetshme për të parë në mendjet e tyre dhe përgatituni për ato që mund të thonë, ose ndoshta nxitoni dhe shtypni diçka që do t’ju fryjë mendjen para se ata madje të godisnin të hynin. Unë shoh një rritje të madhe të konvertimit personalisht.
 • Përgjigjet e konservuara – Mos shkruaj të njëjtën përgjigje për 60 persona në ditë. Kurseni me lehtësi një shabllon dhe përgjigje të paravendosur.
 • Auto-përshëndetje – Lëri një bisedë të thjeshtë të shfaqet madje vetëm të thotë “Përshëndetje, si mund t’ju ndihmoj sot”.
 • Forma e biletave – edhe nëse nuk jeni offline nga biseda, klientët mund të dërgojnë ende biseda për ju që kthehen në një biletë. Kjo lehtë ju lejon të ndiqni dhe të ndihmoni klientët tuaj.

Kundërvajtje kryesore

Në rishikimet në internet, disa përdorues të Live Chat raportuan çështje që integrojnë platformën me CRM e tyre.

Gjithashtu, disa përdorues shprehin çështje me personalizimin e kufizuar në dispozicion për përgjigje të automatizuar.

Sa e thjeshtë është të filloni

Fillimi me Live Chat Inc. është menduar të jetë i thjeshtë.

30 ditë provë falas është në dispozicion në nivelet e tyre të pajtimit të dyta në krye dhe Live Chat Inc. nuk kërkon madje as një kartë krediti për të filluar provën.

Për modën e programit të bisedave të drejtpërdrejta, madje mund të përdorni funksionin e bisedës në uebfaqen e Live Chat Inc. për të filluar provën 30-ditore falas për biznesin tuaj.

Bisedë e pastër – Një Softuer i mrekullueshëm i bisedës live

Icingmimi i pastër i bisedave

Prmimet e pastër të bisedës janë më të thjeshtat e grupit. Ekzistojnë vetëm dy versione: Falas dhe PRO.

Versioni falas është në dispozicion me një larmi të madhe karakteristikash pa kosto.

Abonimi PRO është 79 dollarë në muaj nëse paguhet çdo vit dhe 99 dollarë në muaj nëse paguhet çdo muaj në muaj.

Karakteristikat kryesore

Gjëja që veçon Chat Pure nga konkurenca është disponueshmëria e një versioni me shërbim të plotë dhe falas.

Versioni falas përfshin 3 agjentë dhe bisedë live të pakufizuar, pa asnjë kosto.

Përdoruesit mund të përdorin versionin falas në një faqe në internet.

Nëse vendosni të shkoni në PRO, përdoruesit marrin gjithçka që përfshihet në versionin falas plus përdorues të pakufizuar, analitikë në kohë reale, përcjelljen e vizitorëve, faqet e internetit të pakufizuara dhe celularin /Funksionet SMS.

Kundërvajtje kryesore

Shqyrtimet në internet kanë raportuar disa vështrime me njoftimet në sistemin e Pure Chat.

Gjithashtu, në kohën e këtij neni – agjentët nuk ishin në gjendje të ngarkonin bashkëlidhje (foto, dokumente, fotografi, etj) brenda bisedës.

Sa e thjeshtë është të filloni

Supershtë jashtëzakonisht e lehtë për të filluar me Pure Chat.

Meqenëse versioni falas është mjaft gjithëpërfshirës, ​​kompanitë mund të provojnë Chat Pure pa pasur nevojë të bëjnë një angazhim financiar.

E vetmja gjë që duhet është një email.

Agjent Live – E shkëlqyeshme për faqen tuaj të internetit

Çmimeve

Ekzistojnë tre nivele pajtimesh për programin e bisedave të drejtpërdrejta të Agjentit Live.

Niveli i biletave, i cili është 9 dollarë për agjent, në muaj.

Niveli i biletave + bisedë, me çmim 29 dollarë për agjent, në muaj.

Niveli gjithëpërfshirës 39 $ për agjent, në muaj.

Agjenti Live ofron gjithashtu mundësinë për të blerë një licencë të shkarkueshme për softuerin e bisedës live – për një tarifë një herë.

Mimi për këtë fillon me 11.950 dollarë.

Për më tepër, Live Agent ofron një provë falas, dy-javore për të provuar programin.

Një kartë krediti nuk kërkohet për të filluar provën falas.

Karakteristikat kryesore

Në këtë listë, Live Agent është shitësi i vetëm që ofron mundësinë për të blerë një licencë të shkarkueshme për softuerin e bisedave të drejtpërdrejta.

Kjo me të vërtetë mund të apelojë për operacionet e ndërmarrjeve që duan qasje të plotë dhe kontroll të softuerit të tyre – dhe të kuptojnë përfitimet afatgjata të kostos së blerjes së plotë.

Karakteristikat kryesore të përfshira në Live Agent janë menaxhimi i biletave, rregullat e personalizueshme për përpunimin / trajtimin e biletave, përcjelljen e kohës, etiketat e pyetjeve të klientit, veprimet masive (për të shërbyer bileta të shumta menjëherë), filtra SPAM, mesazhe të konservuara / automatike, raporte të performancës dhe sociale integrimi i mediave.

Bonus, Live Agent është ofruesi i vetëm në këtë listë që nxjerr në pah aftësinë për të dërguar të animuar Gifs në chat live.

Prettyshtë shumë argëtuese!

Kundërvajtje kryesore

Disa komente në internet raportuan se procesi i konviktit dhe instalimit ishte më i ndërlikuar sesa do të donin.

Duhet të theksohet edhe pse shumë recensentë thanë që mbështetja ishte shumë e shpejtë për t’iu përgjigjur pyetjeve dhe çështjeve të tyre për të ecur përpara përparimit të instalimit.

Gjithashtu, modeli i çmimit për agjent e bën Live-Action më të kushtueshëm se disa nga opsionet e tjera

Sa e thjeshtë është të filloni

Agjenti Live ofron mundësinë për të marrë një demonstrim falas të produktit përpara se të kryeni një provë falas ose një abonim të paguar.

Ju mund të regjistroheni për këtë përmes, ju mendoi atë, tipar chat live Live Agent në faqen e internetit të tyre.

Agjenti Live nuk kërkon informacion për kartat e kreditit për të filluar gjykimin falas dy-javor.

Vetëm informacionet themelore të kontaktit – si emri dhe posta elektronike – kërkohet të provoni softuerin e bisedave të drejtpërdrejta të Agjentit Live.

Olark – Një Softuer i shkëlqyeshëm dhe miqësor për biseda të drejtpërdrejta

Mimet për Olark

Për dallim nga shumë shërbime të pajtimeve, biseda e drejtpërdrejtë e Olarkut ka pozicionuar faturimin e saj pak më ndryshe.

Në vend se të ketë pikë çmimesh të ndryshme për karakteristika të ndryshme – Olark ka organizuar pikat e tij të çmimeve bazuar në linjat e afateve të faturimit dhe llogaritet sipas agjentit, në muaj.

Faturuar çdo muaj, Olark është 17 dollarë për agjent, në muaj.

Faturuar çdo vit, Olark është 15 dollarë për agjent, në muaj.

Faturuar çdo dy vjet, Olark është 12 dollarë për agjent në muaj.

Pra, kursimet e çmimeve mund të ketë nëse doni të paguani prapa çdo vit ose dy vjet. Përdoruesit e rinj mund të regjistroheni për një provë falas dy-javore.

Olark gjithashtu ofron një version falas të softverit të tij live chat. Ajo lejon bizneset të kenë një agjent (një hyrje në një punonjës) dhe deri në 20 biseda në muaj.

Karakteristikat kryesore për Olark

Olark ofron një shumëllojshmëri karakteristikash, duke përfshirë personalizimin e thjeshtë, bisedën në kohë reale, raportimin në kohë reale, mesazhet e automatizuar, transkriptet e kërkueshme, mjetet e menaxhimit të ekipit dhe bisedat e pakufizuara.

Le të hedhim një vështrim në disa nga këto karakteristika

 • Transkriptet e kërkueshme – Kthehuni lehtësisht përsëri dhe për të gjetur një kolonë që keni pasur me dikë për të marrë detajet. Ose mbase madje arrijnë t’u binden atyre. Karakteristikë e shkëlqyeshme.
 • Kënaquni me personalizimin – Krijoni me lehtësi pamjen dhe ndjenjën e kutisë së bisedës që dëshironi. Unë mendoj se është mirë kur mund ta adaptoni dhe ta bëni atë të duket dhe të ndjehet si faqja dhe kultura juaj.

Kundërvajtje kryesore

Organizimi i faturimit është pak i çuditshëm dhe duket se penalizon bizneset më të vogla që nuk mund të përballojnë pagimin e parave.

Gjithashtu, Olark kërkon një kartë krediti për të filluar gjykimin falas.

Sipas disa rishikimeve në internet, stërvitja e Olark (duke implementuar procesin e softuerit) nuk ofron shumë drejtim ose mbështetje.

Kompania siguron vetëm një kod HTML të ngulitur për të instaluar softuerin.

Nëse nuk jeni i mprehtë në internet, ky hap mund të jetë i ndërlikuar ose të kërkoni ndihmë shtesë.

Olark ka një ekip mbështetës me të cilin mund të kontaktoni për të marrë ndihmë të mëtutjeshme në instalimin e softuerit të bisedës live.

Sa e thjeshtë është të filloni me Olark

Për të filluar ju mund të regjistroheni në Olark me opsionin e provës falas dhe të vazhdoni që andej.

Olark siguron kodin HTML që kopjoni dhe ngjitni në faqen tuaj të internetit për të instaluar programin.

Olark kërkon një kartë krediti për të filluar provën falas – por nuk do të paguajë kartën nëse shërbimi i pajtimit anulohet përpara se të përfundojë gjyqi.

Duket, bazuar në FAQ në faqen e internetit Olark, sikur politika e rimbursimit të kompanisë është mjaft e butë, nëse një përdorues harron të anulojë në kohë dhe nuk dëshiron të vazhdojë shërbimin e paguar.

Përfundimi mbi 4 programet më të mira të bisedave të drejtpërdrejta për faqet e internetit

Biseda live në faqen tuaj të internetit me siguri do t’ju ndihmojë të gjithë rreth.

Një investim shumë i vogël me kthime të mëdha.

Vetëm për të rimarrë në përdorimin e 4 Softuerëve më të mirë Bisedë Live Për Uebsajtet:

 • Bisedë live INC
 • Bisedë e pastër
 • Agjent i gjallë
 • Olark

im zgjedhja kryesore pse nga këto 4 do të jetë Bisedë live INC e ndjekur nga Olark.

Unë thjesht ndihem live Chat INC jep ndërfaqen e nevojshme për një mjedis miqësor

Dhe gjithashtu

Të gjitha mjetet që dëshironi të shihni kur bëhet fjalë për këtë softuer.

Më heq një rresht ose koment më poshtë nëse keni ndonjë pyetje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map