Top 8 bedste websteder for bloghosting: Fra gratis til premium

bedste bloghostingsider


Den første blog er krediteres Justin Hall, en studerende ved Swarthmore College i 1994, selvom udtrykket “blog” (en kombination af “web” og “log”) ikke blev opfundet før tre år senere.

Siden da er blogging vokset eksponentielt, da der er forbi 440 millioner blogs overalt i verden ifølge nylige skøn.

Tidlige blogs som Hall’s var forherligede personlige hjemmesider, og tidlige blogplatforme var primært tilgængelige for mennesker, der ønskede at offentliggøre personligt indhold. Mens disse individuelle, vidtstrakte blogs stadig findes, er nichespecifikke blogs med fokus på emner som mode, rejser, mad, skønhed og forældre stadig mere populære.

Tidlige bloggere havde også begrænsede muligheder for at tjene penge på indhold, men nu er der potentialet til at generere betydelige indtægter gennem annoncer, tilknyttede programmer, direkte salg og abonnementsgebyrer.

I betragtning af den potentielle rækkevidde med hensyn til publikum såvel som muligheden for at tjene indtægter er det nøglen til at tage det rigtige valg til hosting af din blog. Tjek de bedste tilgængelige bloghostingsider nedenfor for at beslutte, hvilken der fungerer bedst for dig.

Hvordan vi vælger vores vurderinger

Hvordan vi vælger vores vurderinger

Når du evaluerer et websted for bloghosting, er det vigtigt at foretage en helhedsvurdering i stedet for blot at fokusere på pris. Når alt kommer til alt, mens du ønsker værdi for pengene, vil du kun betale for produkter og tjenester, der imødekommer dine behov.

Selvfølgelig inkluderer vi prisoplysninger nedenfor, men vi ser også på to mere centrale områder såsom pakken med brugerfunktioner – inklusive monetiseringsmuligheder, hvor det er relevant – og kundeservice på disse bedste bloghostingsider.

Funktioner: Hvilke forskellige muligheder og funktionalitet er tilgængelige? Hvad er brugervenligheden?

Kundeservice: Hvordan bliver dine spørgsmål besvaret og dine problemer løst?

Prissætning: Er der en gratis mulighed eller betales kun? Hvad er forskellene i planer?

Top 8 bedste websteder for bloghosting

Miniaturebillederne nedenfor giver en oversigt over de bedste tilgængelige muligheder, der spænder fra promovering af personligt indhold på nettet til primært e-handelsløsninger.

WordPress.com

wordpress.com

Et mangeårigt og populært bloggingssite, WordPress.com blev lanceret i 2005. Både en blogplatform og hosting-site er der en robust gratis version, der er muliggjort gennem valgfri betalte opgraderinger og anti-spam software såvel som reklame.

Ifølge WordPress.coms estimater ser over 400 millioner mennesker hver måned mere end 15 milliarder sider, og i dag bruges det af 25% af alle websteder på internettet.

WordPress.com kan bruges til at opbygge ikke kun blogs, men websteder af alle slags. En lang række gratis og betalte skabeloner er tilgængelige, og træk-og-slip-grænsefladen og WYSIWYG-editoren er intuitiv og let at bruge. Der er døgnåbnet kundesupport via e-mail, og betalte planer tilbyder live chats med “Happiness Engineers.” Din blog kan tjene penge via Google Adsense, tilknyttede links og / eller sælge dine egne produkter direkte.

Uanset om du er en enkeltpersons operation eller en stor organisation, tilbyder WordPress.com et serviceniveau, der fungerer for dig.

Omkostninger: Gratis (WordPress.com-underdomæne og begrænset lagerplads) og betalte planer fra $ 4 til $ 25 pr. Måned (brugerdefineret domænenavn, ekstra lagerplads og kapacitet til at uploade lyd og video). Den øverste niveau forretningsplan giver dig mulighed for at installere tredjeparts plug-ins og temaer.


Kontroller webstedet

Bedømmelse: 10/10

tumblr

tumblr.com

Tumblr blev grundlagt i 2007 af David Karp og ejes i øjeblikket af Oath Inc., et datterselskab af Verizon.

Dets specialitet er mikroblogging via kortere tekstindlæg og multimedieindhold. Fra 2018 var Tumblr vært for over 400 millioner blogs med mere end 550 millioner besøgende hver måned.

Tumblr-brugere er jævnt fordelt mellem mænd og kvinder, og det er mest populært i aldersgruppen 18-29 år.

Der er syv typer standardindlæg: tekst, foto, citat, link, chat, lyd og video.

I modsætning til de fleste andre blogsider, der er designet til optimal ydelse på desktops, gør Tumblr-appen mikroblogging til et øjeblik på din smartphone.

Andre funktioner inkluderer nem deling, smag og omplacering af indhold fra andre Tumblr-brugere. Kundeservice er via e-mail 24/7, og brugere kan få adgang til en betydelig videndatabase.

Mens nogle store virksomheder bruger Tumblr, er det mere velegnet til enkeltpersoner og mindre organisationer.

Omkostninger: Gratis med betalte indstillinger for brugerdefinerede domænenavne og premium-temaer.


Kontroller webstedet

Bedømmelse: 8/10

Blogger

blogger.com

En af de originale bloghostingsplatforme, Blogger blev lanceret i 1998 og har været ejet af Google siden 2003. I 2013 hævdede Google 540 millioner aktive brugere. Dette kan dog være en smule vildledende, da det samles i Googles pakke med produkter som Gmail og Google Docs, og det er svært at vide nøjagtigt, hvordan en “bruger” er defineret.

Dette er som hver kopi af Windows 10-operativsystemet inklusive Microsofts Edge-browser, der tæller som en installation, uanset om en bruger nogensinde lancerer det eller ej.

Bloggers enkelhed er en velsignelse og en forbandelse. På den ene side betyder dets begrænsede sæt funktioner og tilpasningsmuligheder, at der ikke er mange klokker og fløjter at navigere i. Derudover er det integreret med andre Google-produkter såsom AdSense for at generere indtægter.

På den anden side gør denne funktionalitet på lavt niveau den mindre tiltalende for mere erfarne bloggere. Derudover har Google en historie med at afslutte selv populære projekter med lidt advarsel, så du bliver nødt til at tage backup af dit indhold regelmæssigt. Kundeservice henvises primært til brugerfora og onlineformularer.

Du starter muligvis en blog på Blogger, men hvis den begynder at vokse, vil du flytte til en mere robust platform som WordPress.com.Cost med betalte brugerdefinerede domænenavne tilgængelige via Google Domains.


Kontroller webstedet

Bedømmelse: 7/10

Spøgelse

ghost.com

Ghost blev en open source-udgivelsesplatform og blev frigivet offentligt i 2013, efter at en vellykket Kickstarter-kampagne opfyldte sit oprindelige mål på næsten $ 35.000 på mindre end en dag og i sidste ende samlet over $ 250.000.

Idrætsudøvelse af en nedstrippet, minimalistisk tilgang til blogging, fra 2018 har Ghost over 1,3 millioner installationer. Den centrale publiceringsapplikation er gratis, mens det non-profit Ghost Foundation opretholder sig via betalte hostingmuligheder.

I modsætning til WordPress.com, der bruges til alle typer websteder, er Ghost skræddersyet til bloggere og forfattere.

En cool funktion er redigering på delt skærm: rediger dit indlæg til venstre og se den levende version af det til højre. Hvis du desuden ønsker at bruge en anden hostingplatform, kan du downloade Ghost-applikationen til din computer gratis.

Alle planer inkluderer ubegrænset lagerplads. De fleste kundesupport er gennem ofte stillede spørgsmål. Ghost (Pro) -kunder har også e-mail-support.

Hvis du er seriøs med at skrive, er Ghost en levedygtig mulighed for at bruge mere tid på at producere indhold og mindre på at administrere dit websted.

Omkostninger: $ 19 pr. Måned (1 blog og 50.000 månedlige sidevisninger) op til $ 199 pr. Måned (50 websteder og 2 millioner månedlige sidevisninger)


Kontroller webstedet

Bedømmelse: 7/10

Medium

medium.com

Medium blev lanceret i 2012 og designet af Evan Williams, en medstifter af både Blogger og Twitter.

Dens vægt er næsten udelukkende på indholdsdeling i modsætning til et e-handelsfokus som websteder som Wix og Squarespace. I 2017 havde Medium 60 millioner månedlige læsere af dets indhold.

Ligesom Ghost er Medium fokuseret på indholdsproduktion. Der er begrænsede muligheder for at tilpasse dine indlæg og websider. Alle kan skrive og offentliggøre indhold, der også kan samles i online magasiner. Forfattere kan beslutte, at individuelle sider / stillinger skal være tilgængelige for enhver eller kun betalte abonnenter.

Indtægter genereres af hvor mange “klapper” (svarende til “synes om”) en artikel modtager fra betalte abonnenter i procent af deres månedlige abonnementsgebyrer. Indstillinger for kundeservice inkluderer online hjælpbilletter, e-mail support og ofte stillede spørgsmål.

Hvis du vil bruge mere tid på at skrive og mindre tid på at administrere et websted, kan Medium være et godt valg for dig, især i betragtning af dens evne til let at tjene penge.

Omkostninger: Gratis (ubegrænset udgivelse, men du kan kun læse 3 abonnementsbaserede artikler om måneden) eller $ 5 pr. Måned (ubegrænset udgivelse og adgang til alt indhold)


Kontroller webstedet

Bedømmelse: 7/10

Wix

wix.com

Baseret i Tel Aviv, Israel, er Wix en skybaseret webstedsbygger, der blev lanceret i 2006. Den anvender en freemium-model: den grundlæggende applikation er gratis med et lavt månedligt hostinggebyr, og mange betalte opgraderinger og muligheder er tilgængelige.

I 2017 var der 110 millioner Wix-brugere, og i gennemsnit er der 45.000 nye tilmeldinger hver dag.

Mere en webstedsbygger end en blogging-platform i sig selv, kan brugere tilføje en blog via Wix Blog-appen. Det er nemt at designe dit websted med et træk-og-slip-system, der ikke kræver nogen kodningsfærdigheder. Der er desuden mange betalte apps at vælge imellem.

Gratis apps er imidlertid begrænsede, og den grundlæggende månedlige plan har Wix-branding på dit websted. Den øverste VIP-plan inkluderer telefon- og e-mail-support, mens den grundlæggende plan er afhængig af ofte stillede spørgsmål.

Ejere af små virksomheder vil kunne lide e-handelsindstillingerne, men hvis det ikke er dig, kan en anden service muligvis være et bedre valg.

Omkostninger: $ 5 pr. Måned (1 gig båndbredde og 500 megs lagerplads) op til $ 25 pr. Måned (ubegrænset båndbredde, 20 gigs opbevaring og gratis brugerdefineret domæne)


Kontroller webstedet

Bedømmelse: 6/10

Squarespace

squarespace.com

Squarespace blev grundlagt i 2003 af Anthony Casalana, mens han var studerende ved University of Maryland, og er software som en service (SAAS) designet til at være en one-stop shop til dit websides opbygning og udgivelsesbehov.

Det tilbyder en blogplatform, hostingtjeneste, e-handelsplatform, domæneregistrering og mere.

Squarespace er et privatejet firma, så antallet af brugere er svært at vide med sikkerhed. De fleste estimater antyder dog, at det har færre end Wix 110 millioner brugere.

Squarespace tilbyder veldesignede skabeloner til at skabe skarpe udseende websteder via træk-og-slip-værktøjer, der ikke kræver nogen kodningsfærdigheder. Selv den grundlæggende webstedsplan tilbyder ubegrænset båndbredde og sider, mens e-handelsplanerne for online butikker giver dig mulighed for at sælge ubegrænsede produkter uden transaktionsgebyrer.

Alle planer leveres med 24/7 kundeservice via e-mail og online chat. Derudover er der dybdegående guider og videotutorials tilgængelige. Ligesom Wix kan Squarespace bruges til blogging, men er mere velegnet til e-handel.

Hvis du starter en blog på Squarespace, når du først har opnået betydelig vækst, vil du sandsynligvis flytte til en platform som WordPress.com med flere funktioner.

Omkostninger: Grundlæggende webstedsplan er $ 12 pr. Måned (gratis domænenavn leveres med et årligt køb), og den avancerede forretningsplan er $ 40 pr. Måned (fleksible rabatter på produkter i butikken, kundekonti og en gavekortindstilling).


Kontroller webstedet

Bedømmelse: 6/10

Weebly

weebly.com

Weebly blev lanceret i 2007 af tre Pennsylvania State University-studerende, der udviklede det til at opbygge websider til at være vært for deres online porteføljer efter behov af skolen.

Ligesom Squarespace tilbyder det to kategorier af planer: en generel webstedsbygger og online butikker. I 2008 havde Weebly en million brugere, og i øjeblikket har den over 40 millioner. I 2018 annoncerede online-finansieringsservicetjenesten Square, at det overtog Weebly.

Som flere af siderne på denne liste bruger Weebly træk-og-slip-værktøjer og widgets til at opbygge dit websted.

Ligesom Squarespace og Wix er Weebly mere en webstedsbygger, der kan omfatte en blog i modsætning til at have et primært fokus på indholdsdeling som Ghost eller Medium. Den gratis plan for enkeltpersoner lader dig prøve alle dens funktioner, før du opgraderer til en betalt.

Indstillinger for kundeservice inkluderer e-mail, online chat og ofte stillede spørgsmål.

Hvis du er mere interesseret i e-handel end blogging, kan Wix være det rigtige valg for dig, især på grund af dets overtagelse af online betalingsprocessor Square.

Omkostninger: Gratis (begrænset lagerplads, Weebly underdomæne og Weebly reklame) op til $ 38 pr. Måned (ubegrænset lagerplads, gratis domænenavn og ingen transaktionsgebyrer)


Kontroller webstedet

Bedømmelse: 6/10

Hvad vil du lave?

Når det drejer sig om at vælge mellem de bedste websteder for bloghosting, er det vigtigste spørgsmål at besvare: Hvad vil du gøre?

Hvis du vil bruge mere tid på at skrive og mindre tid på at administrere et websted, kan Ghost eller Medium være det bedste valg. Hvis du er mere interesseret i e-handel, kan du kigge langt efter Wix, Squarespace eller Weebly.

Eller, hvis du vil have et websted, der kan gøre det hele, kan du gå med WordPress.com. At vide, hvor du vil lægge din indsats, giver dig mulighed for at tage den bedst mulige beslutning.

Ønsker du at lære mere om, hvad du skal kigge efter, når du vælger blandt de bedste websteder for bloghosting? Se denne artikel om webkrav .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map