Rishikimi i Ndërtuesit të Uebfaqeve LemonStand eCommerce

Përmbajtja ime mbështetet nga lexuesit nga njerëz të mrekullueshëm si ju. Që do të thotë se mund të fitoja një komision. Mësoni më shumë këtu!


Lemonstand nuk është më në dispozicion dhe është mbyllur.

Ju lutemi shikoni 5 Ndërtuesit e internetit më të mirë të e-commerce

Udhëtimi për të zgjedhur platformën e duhur të tregtisë elektronike nuk është gjithmonë më i lehtë.

Ton për të zgjedhur

dhe

Ju duhet të siguroheni që t’i përshtatet nevojave tuaja.

mirë,

Doja të të tregoja një platformë që me të vërtetë nuk mund të dije.

Dhe unë mendoj se ia vlen të kontrolloni.

Le të shkojmë përpara dhe thjesht të zhyten në platformën Lemon Stand eCommerce dhe të shohim se për çfarë bëhet fjalë.

Mimet për LemonStand

Emonmimet e Ndërtuesit të Internetit LemonStand eCommerce

Për shumicën e pronarëve të bizneseve të vogla, gjithçka fillon me çmimet.

Kjo ka kuptim pasi duhet të jetë e arsyeshme dhe të mos mbulohet në tarifa të fshehura ose tarifa të befasishme që shfaqen sapo të futeni në program.

Shtë mirë të dini se LemonStand ofron çmime të thjeshta, të drejtpërdrejta, të dizajnuara për t’u përshtatur me shumicën e buxheteve.

 • Fillestari: 19 dollarë në muaj
 • Rritja: 69 dollarë në muaj
 • Profesionale: 199 dollarë në muaj

Farë është e bukur është që LemonStand ofron një provë 14-ditore falas, kështu që ju duhet të kontrolloni se çfarë ata duhet të ofrojnë përpara se të bëni ndonjë pagesë.

Nëse ju pëlqen ajo që shihni, atëherë mund të zgjidhni planin që është i duhuri për ju.

Struktura e planeve të çmimeve e bën të lehtë të shkoni me Starter dhe pastaj të punoni në rrugën tuaj ndërsa biznesi juaj rritet në madhësi.

Lehtësinë e përdorimit

Theelësi për çdo platformë në internet është se sa e lehtë është për ju të përdorni.

Doesshtë shumë pak mirë të kesh një platformë kaq komplekse sa të duhet ndihmë e vazhdueshme për të shtuar ose azhurnuar artikullin më të vogël.

LemonStand ishte dizajnuar me ju në mendje, duke përshtatur shërbimet e tij për t’i bërë ato të lehtë për t’u përdorur, ndërsa ende ka një numër të konsiderueshëm opsionesh në dispozicion.

Gjithçka fillon me pultin në internet i cili është krijuar për personin e përditshëm dhe jo për një dizajnues ose zhvillues të avancuar të uebit, pasi disa pultë nga platforma të tjera duket se.

Ndërsa LemonStand ka fituar disa ndryshime mbi lejimin e softuerit lokal, sistemi cloud që është duke u përdorur aktualisht përshtatet mjaft mirë me pritjet e shumicës së njerëzve.

Thjeshtësia e vendosjes së temës

Thjeshtësia e LemonStand fillon me temën që ju zgjidhni dhe vendosjen e pjesës së përparme ashtu siç e shihni të arsyeshme.

Kjo do të thotë që ju mund të filloni të thjeshtë dhe t’i mbani gjërat të thjeshta, ndërsa lejoni të përdoren opsione më të përparuara.

E njëjta gjë është e vërtetë për sfondin e faqes, do të thotë që edhe nëse sapo po filloni, nuk duhet të zgjasë shumë për të kuptuar se çfarë dëshironi dhe ku dëshironi të shkoni me programin.

API brenda LemonStand është krijuar për të qenë miqësor, kështu që ju mund të vendosni kursin tuaj në përcaktimin e llojit të uebfaqes që dëshironi..

Mund ta provoni LemonStand këtu

Opsionet e përpunimit të pagesave

Duhet të theksohet se sistemi i pagesave është mjaft i drejtpërdrejtë në natyrë.

Nuk ka tarifa të fshehura ose pagesa të befasishme kur vendosni llogarinë tuaj, kështu që përpunimi nuk duhet të jetë problem nëse thjesht lexoni mbi kërkesat themelore.

Sa për caktimin e pagesave për ju ………

ky është një nga avantazhet e mëdha kur shkoni me LemonStand.

Ekziston një mbështetje e konsiderueshme për portat e pagesave e cila tani përfshin mbi 100 vende dhe ofron veçori të përparuara si dhe për t’i bërë gjërat sa më të lehta të jetë e mundur.

Një nga pikat kryesore që sjell LemonStand është opsionet e përpunimit të pagesave që ju lejojnë të arrini përtej asaj që shumë platforma të tjera të tregtisë elektronike mund të realizojnë.

Kjo gjithashtu forcohet nga përqendrimi i konsiderueshëm në siguri që e bën LemonStand një nga më të mirët për sa i përket mbrojtjes së informacionit privat.

Opsionet e Ndihmës së Konsumatorëve

Nëse keni nevojë për qasje në mbështetjen e klientit, dy format më të zakonshme janë email dhe chat live.

Të dy ofrojnë avantazhe për sa i përket shpejtësisë dhe besueshmërisë për aq sa mbështetja e klientit të LemonStand është në dispozicion 24/7 duke përdorur njërën nga këto metoda.

Lajmi i mirë është që të dyja emailet dhe biseda live kanë tendencë të jenë mjaft të shpejta.

Përveç mbështetjes direkte të gjetur me email dhe chat live, ekzistojnë mundësi të tjera që mund të përdorni për të mbledhur informacione duke filluar nga burimet e gjetura në faqen kryesore të internetit.

Shumë shpesh, ju mund të gjeni përgjigje për pyetjet themelore në lidhje me LemonStand drejtë në faqen e internetit vetë përmes artikujve, videos, shembuj kodesh, dhe më shumë. Burime të tjera informacioni përfshijnë, por nuk kufizohen vetëm në vijim;

 • Blog: Këtu, do të gjeni mjaft përmbajtje në lidhje me azhurnimet, këshillat dhe informacionet themelore
 • eBooks: Kur keni nevojë për informacion të thelluar për tema specifike
 • Udhërrëfyesi: Një faqe publike Trello që gjurmon azhurnimet
 • Media Sociale: Facebook, Twitter, Instagram, dhe Dribbble mund të përdoren për pyetje dhe lexim në lidhje me azhurnimet dhe informacionet e reja
 • Webinar: Një vend i shkëlqyeshëm për të mësuar teknika të reja, për të marrë këshilla dhe për të mësuar rreth sistemeve themelore

Dobësi është se ka një mbështetje të kufizuar telefonike të krijuar për klientët “premium”.

Kjo do të thotë nëse keni një paketë më të vogël karakteristikash, atëherë do të duhet të mbështeteni në email ose chat live nëse dëshironi ndonjë shërbim.

Ekziston një rrugëdalje nëse telefononi nga ora 9 e mëngjesit deri në ora 5 pasdite me kohën e Paqësorit dhe angazhoheni me stafin e shitjeve.

Ky opsion mund të funksionojë më mirë nëse keni një pyetje në lidhje me faturimin ose shërbimet që jeni duke shijuar aktualisht.

Do gjë më e avancuar se sa kjo ndoshta do të shtyhet në email ose funksion chat live.

Karakteristikat kryesore

LemonStand përfshin shumë nga karakteristikat e njohura për ato që mund t’i gjeni në faqet e tjera të tregtisë elektronike, veçanërisht platformat e dizajnuara për bizneset e vogla ose sipërmarrësit që sapo janë duke filluar..

Ajo që e ndan LemonStand nga konkursi është përfshirja e programeve më të avancuara që ndihmojnë ta bëjnë faqen tuaj miqësore ndaj klientit dhe të lehtë për t’u përdorur.

Hap API:

E thënë thjesht, ju mund të integroni shumicën e aplikacioneve në dyqanin tuaj online dhe madje t’i rregulloni ato për t’iu përshtatur nevojave tuaja.

Kjo do të thotë që ju mund të përfshini shumicën e aplikacioneve që mund të përfitojnë nga biznesi juaj në internet dhe t’i përdorni ato siç e shihni të përshtatshme.

Duke vepruar kështu, mund t’ju duhet ndihmë pasi përfshirja e disa aplikacioneve mund të kërkojë njohuri të përparuara, por LemonStand ju lejon të punoni me një specialist në këtë fushë.

Pa tarifa të transaksioneve:

LemonStand nuk merr tarifa për transaksione nga dyqanet, gjë që ju ndihmon të kurseni para në planin afatgjatë.

Ndërsa tarifat e transaksionit mund të jenë të vogla, ato mund të ndërtohen me kalimin e kohës gjë që mund të vendosë një buxhet në buxhetin tuaj.

Ndërsa procesori juaj i kartës së kreditit kërkon akoma tarifa, biznesi juaj akoma mund të kursejë para me mungesën e tarifave të transaksioneve në dyqane, veçanërisht nëse përpunoni një numër të konsiderueshëm të porosive.

Karakteristika të tjera të ngurta për LemonStand përfshijnë, por nuk kufizohen vetëm në vijim;

 • Testimi A / B
 • Statusi i porosisë me porosi
 • Etiketat për kokë
 • Faqet e uljes
 • Ndjekja e shitjeve
 • Imazhe të pakufizuara të produkteve dhe më shumë

Ndërsa API është ndoshta tipari kryesor, ai është kombinimi i veçorive tradicionale dhe unike që me të vërtetë e veçon LemonStand veç konkurencës.

Lajmi i mirë është se shumica e tipareve janë të lehta për tu mësuar dhe futur në sistem.

Për shembull, nëse doni të arrini tek një zhvillues uebi që mund ta bëjë faqen tuaj të qëndrojë larg nga pjesa tjetër, LemonStand ofron një shërbim të tillë.

Aplikacione si Shopify mund të bëjnë vërtet që faqja juaj të shkojë dhe t’ju ndihmojë të shndërroni një biznes të vogël në një relativisht shpejt.

Karakteristikat e shkëlqyera që gjenden në LemonStand i bëjnë të gjitha të mundshme, duke ju lejuar të përdorni atë që ju nevojitet për të bërë biznesin tuaj në internet të rritet.

Disa Pro Top

Ka disa aspekte pozitive të shkëlqyera të LemonStand, veçanërisht për ata që sapo fillojnë një biznes të vogël në internet.

Excellent UI: Me sa duket aspekti më i rëndësishëm i kësaj platforme është cilësia e lartë e UI-së. Kjo lejon zgjerimin e shërbimeve duke mos zvogëluar cilësinë e përgjithshme të vetë programit.

Përshtatje: Sigurisht, aftësia për të ndryshuar platformën që i përshtatet nevojave tuaja është ajo që është shumë tërheqëse për shumë pronarë të afarizmave në internet.

Për më tepër, ka disa aspekte të shkëlqyera për LemonStand që e bëjnë atë një nga më të mirët që mund të gjeni në treg sot.

 • Mbështetje e shkëlqyer e klientit
 • Përzgjedhje e shkëlqyer e modeleve të temave
 • Numri i konsiderueshëm i karakteristikave
 • Pako të shkëlqyera

Vendosini ato së bashku dhe keni disa avantazhe të shkëlqyera që e vendosin LemonStand mbi shumicën e sistemeve të tjera të ndërtimit të faqeve të e-commerce.

Disa kundër

Përkundër të gjitha pozitivëve, ekzistojnë disa shqetësime për LemonStand të cilat duhet të jeni të vetëdijshëm.

E thënë të vërtetën, çdo platformë e kësaj natyre do të ketë disa deficite që duhet të merrni parasysh përpara se të bëni ndonjë blerje.

Integrimet e kufizuara:

Me fjalë të tjera, LemonStand nuk bashkëvepron me çdo program të palëve të treta që mund të përdoren në platforma të tjera, të ngjashme.

Nëse jeni mësuar me një program që vjen nga një burim tjetër, duhet ta kontrolloni së pari me LemonStand për të parë nëse mbështetet. Ju mund të zbuloni se nuk është kështu.

Trajnimi i zhvilluesit:

Edhe pse LemonStand është projektuar të jetë i lehtë për t’u përdorur, prapëseprapë kërkon që të keni një përvojë ose trainim si zhvillues.

Duke pasur një përvojë të tillë, ju do të jeni në gjendje të merrni vendime më të informuara në lidhje me ato aplikacione për të përdorur dhe llojin e personalizimit që duhet të realizohen.

Përndryshe, duhet të merrni në konsideratë punësimin e një zhvilluesi për të ndihmuar në pikat më të imëta të programit.

Për më tepër, shërbimi i shkëlqyeshëm i klientit për të cilin LemonStand shënohet për mungesë kur bëhet fjalë për shërbimin mbi-telefonik.

Kjo nuk është e pazakontë në atë që shumë kompani po braktisin mbështetjen e telefonit për shkak të kostos dhe komoditetit të përdorimit të internetit, por është e vërtetë që shumë njerëz ende duan të flasin me një teknologji të trajnuar në telefon.

Fillimi me LemonStand

Le të shkojmë përpara dhe të kontrollojmë këtë video nga LemonStand për fillimin dhe për të rregulluar gjithçka.

Shkon pak më shumë se 17 minuta

Përfundimi në LemonStand

Pjesa më e lezetshme në përgjithësi është fakti që ju mund të bëni një provë falas

Të cilën gjithmonë sugjeroj ta bëj.

Ju jep paqe mendore duke ditur që keni bërë detyrat e shtëpisë tuaj.

Nuk e konsideroj Qëndrim limoni në top-in tim 5 për momentin.

Nëse keni ndonjë pyetje mbi të.

Me njofto

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map