Rëndësia e gjetjes së një vend për faqen tuaj në internet

Përmbajtja ime mbështetet nga lexuesit nga njerëz të mrekullueshëm si ju. Që do të thotë se mund të fitoja një komision. Mësoni më shumë këtu!


Niche Përmbajtja e lidhur me Bulls Eye
Përmbajtja e ngjashme

Faqet e Niche janë ndërtuar me një qëllim në mendje. Zakonisht, ky qëllim është të fitosh para.

Duke punuar brenda një grupi fjalësh kyçe, faqet e internetit të ngrohta synojnë një treg të vogël të mjaftueshëm që ato i përkasin një grupi vizitorësh më të përqendruar.

Faqet e reja janë ndërtuar rreth marrjes së vëmendjes për një produkt, shërbim, mendim ose ide që do të bëhet më autoritative sepse ato njihen për një vend “ekspert” ose “shkues” për një material të caktuar. Ndërtimi i një siti të ngrohtë është i lehtë nëse e dini se çfarë po bëni. Për një, të gjitha fillojnë me një fjalë kyçe.

Gjetja e një Niche perfekte

Për një, asnjë vend nuk është i përsosur, dhe varet nga ju se sa i suksesshëm është një ngrohtë. Një mënyrë për të filluar njerëzit është duke bërë një listë të asaj që u pëlqen dhe duke testuar fjalët kyçe që lidhen me ato pëlqime duke bërë kërkime në Google.

Sidoqoftë, bëhet fjalë për më shumë se sa ju pëlqen. Ju gjithashtu duhet të bëni një listë të problemeve me të cilat përballeni ose çfarë lidhje me frikën që keni.

Njerëzit reagojnë në tregjet e ngrohta bazuar në ato që u duhen ose duan të lexojnë, kështu që duke filluar me ide pasionante që ju lëvizin do t’ju ndihmojnë të gjeni ngrohtësinë e duhur.

Pasi të keni një listë, ngushtoni në tregje që me të vërtetë ju dallojnë dhe kryeni disa kërkime të tjera.

Ka site të tregut të ngrohtë të shërbimit dhe produkteve, si dhe bloge. Nëse qëllimi juaj është të jeni numër një në Google, atëherë sigurohuni që fjalët kyçe dhe domeni juaj janë specifike dhe unike të mjaftueshme për të dalë në rezultatet e Google.

Ndërtimi i një siti dinamik të Niches

Gjëja tjetër është ndërtimi i faqes tuaj të ngrohtë në mënyrë që të jetë tërheqëse dhe autoritare të konsiderohet një burim i mirë i përmbajtjes.

Për një, duhet të keni njohuri të mira për ndërtimin e përmbajtjes ose të paktën, të kuptoni se si të transferoni burime nga përmbajtja.

Sidoqoftë, së pari gjërat e para: zgjedhni modelimin e duhur të uebit. WordPress është një mënyrë popullore për të ndërtuar site të ngrohtë dhe është gjithashtu e shkëlqyeshme për një dizajn të përgjegjshëm, duke ju lejuar të përshtatni sitin lehtë për ata që shfletojnë në lëvizje ose në tableta..

Shtë e rëndësishme që faqja juaj të jetë e pastër, e arritshme por edhe interesante.

WordPress ofron shumë tema të ndryshme, por ekzistojnë edhe disa tema falas që janë ndërtuar për site specifike të ngrohtë, pavarësisht nëse jeni në fotografi, biznes, këshilla për takime, lajme për revista ose lloje të tjera sitesh dhe shumë nga këto tema janë të modifikueshme.

Ju mund të shtoni logon tuaj, fotografi, tekst dhe lidhje. Shtë gjithashtu relativisht e lirë të krijoni një sit duke përdorur një shërbim ndërtues faqesh si p.sh. 1&1 ose GoDaddy.

Zhvillimi i përmbajtjes së ngrohtë

Faqet e këqija mund të vuajnë vërtet duke kërkuar shumë të rreme nëse përmbajtja juaj nuk është e natyrshme dhe organike. Të shkruash postime organike dhe të kuptosh përmbajtjen tënde kërkon kohë, dhe është veçanërisht e vështirë nëse nuk dëshiron të shkruash.

Sidoqoftë, pasi të keni zgjedhur një vend të ngrohtë nga lista e pëlqimeve, problemeve dhe frikës, formoni një listë tjetër se cilat probleme, frikë dhe pëlqime vijnë nga tema juaj.

Këto janë pyetje, përgjigje, produkte, shërbime dhe mundësi të tjera fjalen që mund të përdorni për të drejtuar përmbajtjen tuaj dhe ndërtimin e lidhjeve.

Pasi të keni marrë tema për artikujt tuaj të përmbajtjes, mund të kaloni kohë duke shkruar vetë përmbajtjen ose të kërkoni artikuj në një nga shumë faqet unike të gjenerimit të përmbajtjes si Konstantja e përmbajtjes.

Sidoqoftë, ekzistojnë dy rregulla për të jetuar nga:

1. Përmbajtja duhet të sigurojë informacion të dobishëm dhe të dobishëm.
2. Përmbajtja e kërkimit që do t’ju bëjë të vëreni dhe renditeni më lartë në motorët e kërkimit.

Për më tepër, zbuloni se çfarë po kërkojnë njerëzit dhe shkruajnë me ato në mendje fjalët kyçe.

Ju mund të përdorni mjete si Samurai i tregut ose Vegla e Fjalë kyçe e Google AdWords për të kuptuar fjalë kyçe ose shikoni video në hulumtimin e fjalëve nëse nuk jeni të sigurt se si të gjeni fjalët më të mira për tregun tuaj të ngrohtë.

Për më tepër, një mashtrim tjetër për të gjetur fjalë kyçe të lidhura është të shtypni simbolin tilde ose “~” përpara një fjalen standarde dhe Google kërkon fjalë kyçe sinonimë që do të renditen me guxim në rezultatet.

Përveç kësaj, përdorni kllapa “[]” në pjesën e jashtme të fjalës ose frazës suaj standarde për të gjetur sinonime për frazën e saktë. Për shembull, [~ kafshë ~ Fotografia] ”do t’ju ndihmojë të gjeni të gjitha sinonimet në lidhje me këtë frazë dhe t’ju ndihmojnë të ndërtoni përmbajtje më të mirë të ngrohtë.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map