Web-hosting Pad-arvostelu

Web-hosting-pad-arvostelu


Käy WebHostingPad.com -sivustolla

Web-hosting Pad-arvostelu

Web-hosting-alusta on tunnustettu yhdeksi alan halvimmista web-hosting-yrityksistä, ja se keskittyy yksittäisiin verkkosivustojen harrastajiin sekä pienten ja keskisuurten yritysten omistajiin. Ne tukevat yli 200 skriptiä, mukaan lukien blogging-ohjelmistot, ostoskärryt, keskustelupalstat, kyselyt ja enemmän.

Web hosting Padissa on myös ilmainen verkkotunnus, rajoittamaton lisäsivusto, tiedonsiirto ja levytila, 30 päivän rahat takaisin -takuu kaikilla paketeilla ja 24/7 asiakastuki reaaliaikaisen chatin kautta.

Verkkosivuston ominaisuudet

Webhotelliyritykselle, joka aloitti toimintansa myöhemmin kuin monet sen huomattavasti suuremmat kilpailijat, WebHostingPad sitoutui nopeasti markkinoihin aitona hosting-yrityksenä. Chicagossa Illinoisissa sijaitseva yritys aloitti toimintansa vuonna 2005, ja nyt vuonna 2015 se ylläpitää yli 200 000 verkkotunnusta maailmanlaajuisesti.

Halpahallinta

Rajoittamaton kaistanleveys

Rajoittamaton levytila

99% Uptime-takuu

30 päivän rahat takaisin -takuu

WHP tunnustetaan yhdeksi alan edullisimmista hosting-ratkaisuista, ja se keskittyy sekä yksittäisiin verkkosivustojen harrastajiin että pienten ja keskisuurten yritysten omistajiin..
WebHostingPad-asiakkaat tukevat yli 200 skriptiä ja käyttävät kaikkia suosittuja tekniikoita, kuten WordPress, Drupal, Joomla, Magento, osCommerce ja useita muita..

Ne tarjoavat suunnitelmia, jotka sisältävät ilmaisia ​​lisäominaisuuksia luottojen muodossa Adwordsille, Facebookille, Yahoo ja Bingille, sekä WordPress-blogin työkaluja ja ilmaisia ​​keltaisia ​​sivuja sisältäviä yritystietoja. Jos pidät tätä yhdenvertaisena muiden hosting-ratkaisujen kanssa, mielipiteesi voidaan testata, kun löydät useita palkintoja, jotka he ovat saaneet WebHost Magazine -lehden, Best Hosting Top 10: n, Buy-Hosting-ja Web Hosting Geeks -yritysten joukosta. Tällaisen tuen kanssa on ymmärrettävää, että WebHostingPad väittää olevansa vaivaton ja edullinen hosting-alusta verkossa..

Isäntäominaisuudet

Jos olet tutkinut web-hosting-palveluita jonkin aikaa, niin sinulle ei ole salaisuutta, että kaikki yritykset eivät ole yhtäläisiä, eikä kaikkia tarjouksia ole pakattu tavalla, joka vastaa liiketoimintamme tarpeita. Tämä tarkoittaa, että päätökset on tehtävä ja että meidän on oltava valikoivia välttääksemme hienoja kauppoja, jotka lupaavat tarjota kaiken mitä haluamme, mutta ei sitä, mitä todella tarvitsemme.

Aivan liian usein pienempiä, joskus käytännöllisempiä web-hosting-yrityksiä hallitsevat suurempi kilpailu markkinoilla. Erityisesti monilla uusien verkkosivustojen omistajilla on taipumus seurata joukkoa näkyvämpien palveluntarjoajien kanssa, tietämättä heidän vaihtoehdoistaan ​​valita kompaktimpi isännöintiratkaisu, joka tarjoaa mahdollisesti kannattavampia suunnitelmia edulliseen hintaan. Yksi sellaisista alustoista on WebHostingPad, yritys, joka on sitoutunut budjettiystävällisen tuotemerkin urheiluun miinus kalliiden kellojen ja pillien fanfaari.

Verkkosivuston ominaisuudet

Tarjolla on 2 jaettua hosting-suunnitelmaa, jotka molemmat toimitetaan ilmaiseksi. Yrityksellä on erityinen hinta 1,99 dollaria heidän perussäästöohjelmastaan, mutta saatat huomata, että tämä lukitsee sinut 3 vuoden sopimukseen. Power Plan Plus -majoitusvaihtoehto on tarjolla 3,99 dollarilla vähintään 4 vuoden ajaksi. Molemmat suunnitelmat nousevat lyhyemmillä ehdoilla, mutta alle 4 dollarilla vuodessa perustarjouksesta ei ole valitettavasti tilaa.

Tässä on mitä on tarjolla;

Voimasuunnitelma – rajoittamaton tila, verkkotunnukset, sähköpostitilit ja MySQL-tietokannat. Siellä on mittaamaton kaistanleveys, pääsy sivustotilastoihin, pilvi-linux, roskapostisuojaus, tietoturvatarkistus, muokattavat virhesivut, yksivaiheinen Softaculous-ohjelmiston asennusohjelma ja cPanel sivuston täydelliseen hallintaan.

Power Plan Plus – kuten yllä, mukaan lukien edistyneet tilastotiedot, tietoturvatarkistus ja roskapostisuodatin sekä yrityshakemistotiedot, SSL-suojaus ja SSH edistyneisiin Web-tiedostojen muutoksiin. Molemmilla suunnitelmilla on pääsy ilmaiseen verkkosivustojen rakentajaan, jolla on yli 100 mallia yksilöllisten mallien, lomakkeiden, vieraskirjojen, verkkokaupan verkkokaupan ja muun mukauttamiseksi. Voit myös ostaa mukautetun sivuston, mutta sinun on otettava heihin yhteyttä tarjouksen saamiseksi tarpeidesi perusteella.

Jos etsit paljon edistyneempiä ominaisuuksia, jotka ovat katkaistuja muissa näkyvämmissä isännöintipalveluntarjoajissa, et todennäköisesti löydä niitä täältä. WebHostingPadin tarjoama yhteinen palvelu on enemmän “no frills” -muotoa, vaikka sen kompensoi sen helppous käytettävyydellä ja vaikutuksella lonkkutaskuun..

WebHostingPad on kuitenkin tehnyt yhteistyötä VPSDepotin kanssa esitelläkseen lisämuokkauksia ja skaalautuvuutta käyttäjille VPS-isäntäalustan kautta. He tarjoavat 3 VPS-suunnitelmat, alkaen 19,95 dollaria kuukaudessa aloittelijan tasolla, 34,95 dollaria kuukaudessa ammattitasolla ja 49,95 dollaria kuukaudessa premium-asiakkaille, joilla on suuria tai verkkokauppaa käyttäviä yrityssivustoja.

Näin he näyttävät;

Aloittelija – 20 Gt levytilaa, 100 Gt kaistanleveyttä, 1 Gt muistia ja omistettu IP-osoite, ilmainen asennus sekä kuukausittain, neljännesvuosittain ja puolivuosittain maksettavat vaihtoehdot.

ammattilainen – Kuten yllä, 80 Gt tilaa, rajaton kaistanleveys kuukaudessa, 2 Gt muistia ja omistettu IP-osoite.

palkkio – Kuten yllä, 160 Gt tilaa, 4 Gt muistia ja 3 erillistä IP-osoitetta.

Sinulla tulee olemaan 30 päivän rahat takaisin -takuu määrittääksesi, oletko tyytyväinen WebhostingPads-jaettuihin palveluihin, jolloin sinulle maksetaan hyvitys, jos peruutat kyseisen ajanjakson aikana. VPS-hyvitykset saattavat pysähtyä viiteen päivään, mutta tarkista ensin heidän tuellaan. Älä edes yritä hyvitystä, jos päätät sen jälkeen siirtää yrityksesi muualle. Jos siirrät yritystäsi tälle palveluntarjoajalle, ne auttavat ilmaisessa verkkosivustojen siirrossa, mutta tämä pätee vain tiedostoihin ja tietokantoihin, joiden tilisiirto on enintään 2 Gt..

Käyttöaste & Esitys

Palvelimien luotettavuus on vakaa takuulla 99,99 prosenttia käyttöaikaa, ja käyttäjät ovat kiitelleet lataamista nopeammaksi kuin muilla alustoilla. Tämä voi johtua kuvitteellisten lisäosien puutteesta. Joka tapauksessa, jos sivustosi näyttää nopeasti, on epätodennäköistä, että valitset valituksen syystä riippumatta.

WebHostingPadin tietokeskus sijaitsee kaksois RAID-palvelimilla turvallisuuden ja suojan varmistamiseksi, ja se vaatii varmistamaan keskeytymättömän virran, palonsammutuksen, LVI-ilmanvaihdon ja verkkoyhteydet. Isäntä toteaa, että asiakkaille maksetaan korvauksia suhteessa tapauksiin mahdollisista seisokkeista. Heidän tietokeskukseen tehdään joka viikko varmuuskopio, joka on niiden sivustoillesi tarjoamien varmuuskopiotyökalujen lisäksi.

Asiakaspalvelu

Jos joudut ottamaan yhteyttä WebHostingPad-tukitiimiin, sinulla on valinnanvaraa sähköposti, live chat ja 24 tunnin maksuton puhelintuki. Tekninen ryhmä on erittäin kykenevä, vaikka on ollut valituksia hitaammista odotusajoista, jos lähetät tukilipun, mikä sinun on tehtävä, jos ongelmasi vaatii lisääntymistä korkeammalle tasolle kuin mitä puhelimitse voidaan käsitellä. Heillä on myös erittäin kunnollinen tietokanta maksamastasi hinnasta, vaikka se ei ymmärrettävästi olekaan niin kattava kuin markkinoiden suurempien toimijoiden omistamat hinnat. Silti suurin osa tarvitsemistasi vastauksista on saatavilla siellä, jos otat aikaa hakuun.

Yksi tärkeimmistä tukietuista, etenkin aloittelijoiden sivustonomistajille, on yhden joukkueen asiantuntijoiden ylläpitäjien 30 minuutin kuuleminen. Verkkotukiresurssi varmistaa, että sivustosi toimii verkossa ja toimii sujuvasti, ja auttaa kaikissa kysymyksissä tai kysymyksissä saadaksesi sinut toimimaan nopeasti. Voit jopa pyytää heidän apua ensimmäisessä hakukoneiden luettelossa ja saada hyödyllistä palautetta sivustosi asennuksesta. Tämän tyyppinen apu on korvaamatonta, jos olet vasta aloittamassa. Voit myös pysyä ajan tasalla kaikista muutoksista, päivityksistä tai ongelmista isännän kohtuudella aktiivisen Facebook-sivun kautta.

Tietoja Web Hosting Padista

Tiesitkö, että Web Hosting Pad aloitti toimintansa vuonna 2005, sijaitsee Illinoisissa, Chicagossa ja on yli 150 000 verkkosivuston isäntä.

Lähde: webhostingpad.com/about-us

Web-hosting Pad Twitterissä

Verkkosivustojen suosittelut

Uskallan sanoa, että tämä on kaikkien aikojen halvin verkkosivusto. Hyvä tarpeilleni, koska sain rajoitetun budjetin (Yvonne – 25. huhtikuuta 2015)

Kaikkien aikojen halvin web-hosting, jätä ennakko- / ristimyynti huomioimatta ja näitä kavereita ei lyödä hinnalla (Lee – 23. kesäkuuta 2014)

Tarvittiin erittäin halpa budjettiisäntä hääpäiväblogilleni ja Web Hosting Pad on ollut minulle suuri. (Karen – 23. huhtikuuta 2014)

En tiedä paljon tietokoneista, mutta onnistuin saamaan blogini ylös. Aina kun minulla on teknistä tukea, henkilökunta auttaa minua. (Lou – 12. tammikuuta 2014)

WebHostingPad.com keskimääräinen luokitus on

4,5 / 5.
Perustuu 4 arvosteluun.

Web-hosting-suunnitelmat & hinnoittelu

Web hosting Pad 1: n tavoitteena on tarjota tehokkaita web-hosting-ratkaisuja erittäin edulliseen hintaan.

WHP jaetun hosting-paketti

 • Alkaen 1,99 dollaria kuukaudessa
 • Rajoittamaton levytila
 • Rajoittamaton kuukausittainen kaistanleveys
 • Rajoittamaton Addon-verkkotunnukset
 • Rajoittamaton aliverkkotunnus
 • Ilmainen verkkotunnus ensimmäisen vuoden isännöinnillä
 • Ilmainen yhden napsautuksen komentosarjojen asennus
 • Ilmainen Sitebuilder-ohjelmisto
 • 24/7 tuki

Ilmoittautuminen nyt – riskivapaa – 90 päivän rahat takaisin -takuu

WebHostingPad -katsauksen yhteenveto

Joten, onko Web hosting-Pad mitään hyvää?

Hyvä: Hinta – erittäin halpa web-hosting. Ilmainen verkkotunnus. Pakattu mukana toimitetuilla ominaisuuksilla.

EI-HYVIN: Toisinaan tuki on vähän hidas. Palvelin on joskus vähän hidas.

Vaikka WebHostingPad ei ehkä ole suurin tai paras tarjoava hosting-palvelujen tarjoaja, he eivät yritä asettua tällä tavalla markkinoille. Sen sijaan heidän kohderyhmänsä on aloittelija ja keskisuuri verkkovastaava, joka arvostaa työtä tekevien työkalujen äärimmäistä hinta-arvoa. Vaikka hinnoittelu voi olla alhainen, olisi virhe sekoittaa tarjous halvalla sen sijaan, mikä se on; edullinen arvo.

Liian monet uudet verkkovastaavat takertuvat isäntätilan hankkimiseen, joka sisältää lisäosia ja bonuksia, joita ei vain tarvitse, mutta he eivät edes ymmärrä. Tässä ei ole suositeltavaa ajaa ennen kuin voit kävellä. Ota aikaa arvioidaksesi mitä todella tarvitset verkkosivustosi yritykseesi, ja ajattele kahdesti, että ohitat paljon, koska siksi ei ole hienoja grafiikoita, joissa olisi vakuuttavaa teknistä žargonia. WebHostingPad korvaa edistyneet ominaisuudet, joita et koskaan käytä, luottamalla luotettavuuteen, mikä tekee siitä arvokkaan ehdotuksen peruspalvelusta uskomattomaan hintaan.

Katsaus WebHostingPad Isäntävaltio. Viimeksi päivitetty 4. marraskuuta 2015.

Etusivu ›Arvostelut› Web hosting Pad -katsaus

WebHostingPad -katsauksen yhteenveto

Joten, onko Web hosting-Pad mitään hyvää?

Hyvä: Hinta – erittäin halpa web-hosting. Ilmainen verkkotunnus. Pakattu mukana toimitetuilla ominaisuuksilla.

EI-HYVIN: Toisinaan tuki on vähän hidas. Palvelin on joskus vähän hidas.

Vaikka WebHostingPad ei ehkä ole suurin tai paras tarjoava hosting-palvelujen tarjoaja, he eivät yritä asettua tällä tavalla markkinoille. Sen sijaan heidän kohderyhmänsä on aloittelija ja keskisuuri verkkovastaava, joka arvostaa työtä tekevien työkalujen äärimmäistä hinta-arvoa. Vaikka hinnoittelu voi olla alhainen, olisi virhe sekoittaa tarjous halvalla sen sijaan, mikä se on; edullinen arvo.

Liian monet uudet verkkovastaavat takertuvat isäntätilan hankkimiseen, joka sisältää lisäosia ja bonuksia, joita ei vain tarvitse, mutta he eivät edes ymmärrä. Tässä ei ole suositeltavaa ajaa ennen kuin voit kävellä. Ota aikaa arvioidaksesi mitä todella tarvitset verkkosivustosi yritykseesi, ja ajattele kahdesti, että ohitat paljon, koska siksi ei ole hienoja grafiikoita, joissa olisi vakuuttavaa teknistä žargonia. WebHostingPad korvaa edistyneet ominaisuudet, joita et koskaan käytä, luottamalla luotettavuuteen, mikä tekee siitä arvokkaan tarjouksen peruspalvelusta uskomattomaan hintaan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map