Web Hosting Hub -katsaus

Web Hosting Hub -katsaus


Käy WebHostingHub.com -sivustolla

Web Hosting Hub -katsaus

Web-hosting-keskus on innovatiivinen hosting-yritys, joka tarjoaa sinulle useita tärkeitä etuja. Missä tahansa hosting-paketissa saat 280 ilmaista sovellusta, jotka voidaan asentaa yhdellä napsautuksella. Tämä sisältää blogiohjelmistot, ostoskärryt, foorumit, kyselyt ja paljon muuta.

Web Hosting Hubilla on myös rajoittamaton verkkotunnus, levytila ​​ja kaistanleveys kaikilla suunnitelmillaan, joten sinun ei tarvitse koskaan huolehtia resurssien loppumisesta. Heillä on myös 90 päivän rahat takaisin -takuu kaikilla paketeilla, mikä on melko avokätinen kuin useimpien yritysten tyypilliset 30 päivää.

Web-hosting-keskittimen ominaisuudet

Web Hosting Hub tarjoaa edullista, all-in-one-web-hosting-palvelua Internet-yrittäjille, jotka tarvitsevat jaetun hosting-tilin käytännön sivustonhallintatyökaluilla. InMotion-isäntäyrityksen omistama ja hallinnoima yritys on luonut vankan maineen kohtuuhintaisena ja luotettavana isäntänä sen perustamisesta lähtien vuonna 2001..

Web Hosting Hub on keskittynyt tarjoamaan kattava paketti kaikista kelloista ja pillistä, joita verkkovastaavat tarvitsevat uuden sivuston perustamiseksi ja ylläpitämiseksi, ja on tehnyt niistä voiman, jonka kanssa on tarkoitus luottaa vuonna 2015 erittäin kilpailukykyisissä web-markkinoiden markkinoilla..

Ilmainen verkkotunnus mukana

Rajoittamaton kaistanleveys

Rajoittamaton levytila

99,9% Uptime & Luotettavuus

30 päivän rahat takaisin -takuu

Ominaisuudet, joita WHH tarjoaa niiden all-in-one-jaetussa isännöintisuunnitelmassa, ovat melko vankat. Paketti on ihanteellinen uusille käynnistyssivustoille, koska sisältyy sisällönhallintajärjestelmän työkalujen helppo asennus. Sivustojen laajentumiseen on kuitenkin paljon tilaa, joten tämä ei ole suunnitelma, jonka avulla verkkovastaavat kasvavat nopeasti ulos, kun ne alkavat saada kohtuullisen määrän liikennettä.

Web-hosting-keskittimen paneeli

Alla on kattava luettelo ominaisuuksista:

Rajoittamaton kaistanleveys ja levytila: Sinun ei tarvitse huolehtia levyn täyttämisestä tai kaistanleveysongelmien loppumisesta, jotka usein vaivaavat verkkovastaavia rajoitetuissa suunnitelmissa. Tämä tarkoittaa, että voit lisätä sivustollesi niin paljon videoita, kuvia ja skriptejä kuin haluat ilman huolta. Se tarkoittaa myös, että voit hoitaa raskaan liikenteen verkkosivuillesi.

Rajoittamaton verkkosivusto: Isännöi yhtä monta sivustoa kuin haluat yhdellä tilillä yhdellä alhaisella kuukausihinnalla. Jos haluat avata uuden sivuston, osta vain verkkotunnus ja lisää se nykyiselle tilillesi. Voit sitten hallita kaikkia sivustojasi kätevästi yhdestä ohjauspaneelista.

Ilmainen verkkotunnus mukana: Kun ostat jaetun hosting-suunnitelman Web Hosting Hubilta, voit rekisteröidä tai siirtää verkkotunnuksen ilmaiseksi. Tämä alentaa tilisi uuden verkkosivuston perustamisen kustannuksia. Onko sinulla jo verkkotunnus rekisteröity? Ei hätää, voit siirtää sen WHH-tilillesi ilmaiseksi.

Rajoittamaton sähköpostitili: Tämän avulla voit luoda niin monta sähköpostiosoitetta kuin tarvitset asiakastukisi, myynnin ja sähköpostimarkkinoinnin tarpeiden täyttämiseksi.

Ilmainen CMS-ohjelmisto: Uuden sivuston käyttöönotto on helppoa ammattimaisilla sisällönhallintatyökaluilla, kuten Drupal, B2evolution ja WordPress. Yksinkertainen, napsautuksella tapahtuva asennus ohjauspaneelista antaa kaikki nämä työkalut käden ulottuville. Ammattimaisen, interaktiivisen sivuston rakentaminen vie tuntikausia viikkojen sijasta näiden esiasetettujen sisällönhallintajärjestelmien avulla.

Ilmainen Premium-verkkosivustojen rakentaja: Toinen loistava verkkosivustojen luontityökalu, joka on suunniteltu ylläpitäjille, jotka tietävät mitä haluavat, mutta joilla ei ole taitoja koodata sitä itse. WYSIWYG-käyttöliittymän avulla voit koota toimivia, ammattimaisia ​​verkkosivuja kirjoittamatta yhtä koodiriviä.

cPanel-ohjauspaneeli: cPanel on suosikki verkkovastaavien keskuudessa, koska se asettaa kaikki työkalut, joita tarvitset sivustosi rakentamiseen ja hallintaan heti sormenpäällä. Tarkista sähköposti, luo MySQL-tietokantoja, tee FTP-siirtoja ja asenna ohjelmat yhdestä keskitetystä sijainnista.

Web Hosting Hub on loistava valinta asiakkaille, jotka ovat uusia verkkosivustojen rakentamisessa, koska ne tarjoavat työkalut, tietämyksen ja tuen sivuston nopeaan käyttöönottoon. Sinun ei tarvitse palkata kallista verkkosuunnittelijaa tai viettää viikkoja vaihtamalla koodilla, kun WHH: n tarjoamat ammattitaitoiset työkalut tekevät suurimman osan raskaista nostoista sinulle – kaikki ilman lisäkustannuksia.

Hintahinnasta on vaikea voittaa 3,99 dollaria kuukaudessa, mistä jaetut hosting-paketit alkavat. Toisin kuin muut budjettipalveluntarjoajat, Web Hosting Hub tarjoaa ominaisuudet, käytettävyyden ja tuen, joita ylläpitäjät tarvitsevat lyömättömään hintaan.

Käyttöaste & Esitys

Web Hosting Hub antaa melko hyvät tulokset käytettävyydestä ja luotettavuudesta, koska niiden palvelimilla on alan johtava vastausprosentti.

Ne takaavat 99,9 prosentin käytettävyyden, mikä on melko vakiona, ja riippumaton testaus vahvistaa, että ne saavuttavat jatkuvasti tämän reagointitason. Toimenpiteet toteutetaan myös erillisten tilien eristämiseksi, mikä vähentää virheitä ja turvallisuusongelmia.

Sivustosi suorituskyky on avaintekijä päätettäessä, minkä web-hosting-yrityksen kanssa rekisteröidä. Siksi testasimme Web Hosting Hub -sivun sivun latausajan.

Web-hosting-keskittimen tulokset:

Kotisivu ladataan 3,1 sekunnissa

Kotisivu on ladattu täyteen 4,9 sekunnissa

(Testaa palvelinalueella: Dallas, USA. Yhteys: Kaapeli (5/1 Mbit / s, 30 ms). Päivämäärä: 11. elokuuta 2013)

Asiakaspalvelu

Asiakastuki on alue, jolla monet edulliset isännöintipalveluntarjoajat jäävät tasaisiksi. Web Hosting Hub on tässä poikkeus, koska ne tarjoavat ympäri vuorokauden puhelin-, live-chat- ja sähköpostitukea. Toinen iso hankinta on, että tukea ei ulkoisteta – se annetaan Yhdysvalloista WHH: n tukiryhmältä..

Asiat ratkaistaan ​​ajoissa, ja kaikkiin kysymyksiin vastataan alle 12 tunnissa. Siellä on myös UKK-resurssi, joka käsittelee useita yleisiä ongelmia, ja joukko online-video-oppaita, jotka käyttävät käyttäjiä läpi asennuksen, tiedostojen siirron ja vianetsintämenettelyjen kautta.

Tarjottu tuki heijastaa emoyhtiötä InMotionia, joka on rakentanut mainetta tarjoamalla erinomaista myyntiä ja teknistä tukea. Jos päätät isännöidä sivustojasi Web Hosting Hubilla, sinun ei tarvitse huolehtia huonoista tuista tai olla tekemisissä ulkoistettujen edustajien kanssa, jotka ovat puolen maailman päässä. Ne ovat ensimmäisen luokan yrityksiä, joilla on ensiluokkaista tukea.

Tietoja Web Hosting Hubista

Tiesitkö, että Web Hosting Hubilla on yli 180 yhdysvaltalaista työntekijää ja isännöi yli 45 000 verkkosivustoa. WHH perustettiin vuonna 2001 ja se sijaitsee Virginia Beachillä.

Lähde: webhostinghub.com/about-us

Web-hosting-keskus Twitterissä

Web-hosting-keskittimen suositukset

Halpa halpa halpa ja hyvä hyvä hyvä plus heidän tuki ratkaisee kaiken heille heitetyn! (Will – 16. toukokuuta 2015)

Paras salaisuus! En voi uskoa hinnoiteltuja ominaisuuksia. Rakkaus Webhostinghub ja tukitiimi (Noah – 15. syyskuuta 2014)

Ystäväni suositteli minua, oli aluksi epäröivä, koska en koskaan kuullut näistä kavereista, mutta heidän isäntänsä on todella hyvä (Mike – 19. heinäkuuta 2014)

En voi uskoa kuinka hyvät nämä kaverit ovat, ystävällinen tuki, tehokkaat ominaisuudet ja edulliset hinnat. Mikä saalis lol. (Tina – 10. maaliskuuta 2014)

Yllättävän hämmästynyt Web Hosting Hubista. Nämä kaverit ovat yksi parhaiten varjeltuja salaisuuksia, kun kyse on edullisista ja arvokkaista web-hosting-palveluista! (Kenny – 5. tammikuuta 2014)

Ehkä kaikkein eniten tietävä verkkoisäntä on, mutta jatka mitä teet ja MITÄ se pian. Niiden hinnat ja ominaisuudet todella erottuvat! (Lewis – 11. lokakuuta 2013)

Puhuin Kylie: n kanssa tukitiimissä, joka oli erittäin ystävällinen ja ammattitaitoinen. Hän vastasi kaikkiin kysymyksiini WordPressin ylläpidosta ja päätin sen jälkeen ilmoittautua. (Luukas – 30. heinäkuuta 2013)

Olen täydellinen aloittelija ja päätin mennä web hosting -keskuksen kanssa ruoanlaittoblogiini. Yhden napsautuksen asennus teki kaiken hyvin yksinkertaiseksi. (Susanne – 16. kesäkuuta 2013)

WebHostingHub.com keskimääräinen luokitus on

5/5.
Perustuu 8 arvosteluun.

Web-hosting-keskittymäsuunnitelmat & hinnoittelu

Web Hosting Hub keskittyy tarjoamaan vain yhden kattava jaetun hosting-paketin erittäin edulliseen hintaan.

WHH-hosting-paketti

 • 3,99 dollaria kuukaudessa
 • Rajoittamaton levytila
 • Rajoittamaton kuukausittainen kaistanleveys
 • Rajoittamaton Addon-verkkotunnukset
 • Rajoittamaton aliverkkotunnus
 • Ilmainen verkkotunnus ensimmäisen vuoden isännöinnillä
 • 24/7 ilmainen Yhdysvaltojen sisäinen tuki
 • McAfee Email Spam & Virussuojaus
 • Ilmainen yhden napsautuksen komentosarjojen asennus
 • 75 dollaria Google-mainostarjous
 • 24/7 Puhelin, Chat & Sähköpostituki

Ilmoittautuminen nyt – riskivapaa – 90 päivän rahat takaisin -takuu

Yhteenveto web hosting-keskittimestä

Joten, onko Web Hosting Hubista mitään hyötyä?

Hyvä: 90 päivän rahat takaisin -takuu. Ilmainen verkkotunnus. Erittäin halpa. Pakattu mukana toimitetuilla ominaisuuksilla.

EI-HYVIN: Ei palvelinpäivitystä VPS: ään tai erilliseen isännöintiin. Ei välitöntä tilin aktivointia.

Web Hosting Hub on ihanteellinen ratkaisu ylläpitäjille, jotka tarvitsevat vahvan ominaisuusjoukon kohtuuhintaiseen jaettuun hosting-suunnitelmaan. Sivuston rakentaminen ja sisällönhallintatyökalut tekevät ammattimaisesta sivustosta helppoa, ja rajaton kaistanleveys, levytila ​​ja verkkotunnukset jättävät runsaasti tilaa kasvulle.

Web Hosting Hub on hinta, joka alkaa alle viidestä taalasta kuukaudessa, ja se on täydellinen verkkovastaaville, jotka työskentelevät tiukan budjetin puitteissa, mutta haluavat silti laatuominaisuuksia ja tukea.

WHH: n tarjoama jaettu hosting-suunnitelma ei ole ihanteellinen suuremmille sivustoille tai edistyneemmille käyttäjille, mutta se on juuri oikea henkilölle, joka haluaa avata uuden verkkokauppasivuston tai aloittaa blogin. Potin makeuttamiseksi kaikille isännöintipaketeille tarjotaan 90 päivän rahat takaisin -takuu.

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen 90 päivän kuluessa tarjottuihin palveluihin, sinulla on oikeus täyteen hyvitykseen. Tämä yhdessä edellä mainittujen ominaisuuksien kanssa tekee Web Hosting Hubista itsestään selvän valinnan edullisen jaetun isäntämahdollisuuden suhteen.

Katsaus WebHostingHub Isäntävaltio. Viimeksi päivitetty 4. marraskuuta 2015.

Etusivu ›Arvostelut› Web Hosting Hub Review

Yhteenveto web hosting-keskittimestä

Joten, onko Web Hosting Hubista mitään hyötyä?

Hyvä: 90 päivän rahat takaisin -takuu. Ilmainen verkkotunnus. Erittäin halpa. Pakattu mukana toimitetuilla ominaisuuksilla.

EI-HYVIN: Ei palvelinpäivitystä VPS: ään tai erilliseen isännöintiin. Ei välitöntä tilin aktivointia.

Web Hosting Hub on ihanteellinen ratkaisu ylläpitäjille, jotka tarvitsevat vahvan ominaisuusjoukon kohtuuhintaiseen jaettuun hosting-suunnitelmaan. Sivuston rakentaminen ja sisällönhallintatyökalut tekevät ammattimaisesta sivustosta helppoa, ja rajaton kaistanleveys, levytila ​​ja verkkotunnukset jättävät runsaasti tilaa kasvulle.

Web Hosting Hub on hinta, joka alkaa alle viidestä taalasta kuukaudessa, ja se on täydellinen verkkovastaaville, jotka työskentelevät tiukan budjetin puitteissa, mutta haluavat silti laatuominaisuuksia ja tukea.

WHH: n tarjoama jaettu hosting-suunnitelma ei ole ihanteellinen suuremmille sivustoille tai edistyneemmille käyttäjille, mutta se on juuri oikea henkilölle, joka haluaa avata uuden verkkokauppasivuston tai aloittaa blogin. Potin makeuttamiseksi kaikille isännöintipaketeille tarjotaan 90 päivän rahat takaisin -takuu.

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen 90 päivän kuluessa tarjottuihin palveluihin, sinulla on oikeus täyteen hyvitykseen. Tämä yhdessä edellä mainittujen ominaisuuksien kanssa tekee Web Hosting Hubista itsestään selvän valinnan edullisen jaetun isäntämahdollisuuden suhteen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map