InMotion-hosting-arvostelu

InMotion-hosting-arvostelu


Käy InMotionHosting.com-sivustossa

InMotion-hosting-arvostelu

InMotion-hosting on erittäin suosittu web-hosting-yritys, jolla on uskollinen asiakaskunta, joka sisältää yli 300 000 asiakassivustoa. Kuten kaikki muutkin täällä arvostetut yritykset, IMH tarjoaa useita erilaisia ​​jaettuja web-hosting-suunnitelmia, jotka sopivat jokaiseen sivustotarpeeseen.

Yksi ominaisuus, joka erottaa InMotion Hosting -palvelun, on niiden Speed ​​Zone -tekniikka. Heillä on useita datakeskuksia, ja voit valita lähimmän. Tämä mahdollistaa nopeamman ja tehokkaamman palvelun. Heillä on myös maksiminopeusvyöhykkeet, jotka ylittävät nopeutensa jopa kuusi kertaa keskimääräistä nopeammin.

InMotion-hosting-ominaisuudet

InMotion perustettiin vuonna 2001 ja on sittemmin vuodesta 2015 lähtien vakiinnuttanut asemansa huipputason web-palveluntarjoajana. Yhtiö tarjoaa kaikkea perustiedot jaetusta isännöinnistä aina täysin konfiguroitaviin omistettuihin palvelimiin.

Palkittu tekniikka

Rajoittamaton kaistanleveys

Rajoittamaton levytila

99,9% Uptime & Luotettavuus

90 päivän rahat takaisin -takuu

InMotion-ohjelmistossa on kaikki perusteet, jotka on varustettu korkealaatuisilla Dell-palvelimilla, paljon ilmaisilla ohjelmistoilla ja skripteillä, 99,9 prosentin käyttöaika ja 24/7 -tuki..

Yhtiö on myös edennyt merkittävästi toimintansa hiilijalanjäljen vähentämiseen käyttämällä vihreitä tietokeskuksia ja tiukkoja kierrätysohjelmia. He ovat edelleen vähentäneet hiilidioksidin tuottoaan 2000 tonnilla vuodessa käyttämällä ulkoilmanjäähdytysjärjestelmää – mikä myös vähentää kustannuksiaan lähes 70 prosentilla.

InMotion on myös toiminut yhteistyössä Tulevaisuuden puiden kanssa ja antanut rahoitusta 5000 puun istuttamiseen. Tätä ympäristötietoisuuden ja sitoutumisen tasoa on vaikea saavuttaa.

InMotion antaa asiakkaille mahdollisuuden palvelimen sijaintipaikkaan, jossa on datakeskukset Los Angelesissa ja Washington DC: ssä. Palvelimia seurataan ympäri vuorokauden parhaan suorituskyvyn varmistamiseksi. He käyttävät maksiminopeusvyöhykkeitä, jotka käyttävät peering-keskuksia ja useita datakeskuksia optimoidaksesi verkon nopeuden.

InMotion tarjoaa kolme erityyppistä hosting-suunnitelmaa:

Yritystoiminta (jaettu hosting)

Virtuaalisen yksityisen palvelimen (VPS) isännöinti

Omistettu palvelin

Jaettu hosting

Joten mitä hyötyä InMotionin käytöstä on web-hosting-tarpeissasi??

Yhdeksällä erilaisella isäntäpaketilla jokainen verkkovastaava voi valita suunnitelman, joka parhaiten vastaa heidän nykyisiä tarpeitaan, ja päivittää, kun sivuston tarpeet sitä edellyttävät. Aloittelijat, joilla on yksinkertaisia ​​sivustoja ja joilla on vähän liikennettä, voivat saada vankan hosting-paketin vain muutamalla taadalla kuukaudessa. Jopa InMotionin omistetut palvelimet ovat kilpailukykyisesti hinnoiteltuja ja kohtuuhintaisia ​​ylläpitäjille, joilla on vakiintuneet sivustot.

90 päivän rahat takaisin -takuu antaa sinun antaa InMotionille pitkän kokeilujakson ennen sitoutumista heidän palveluihinsä. Tämä puhuu yrityksen luottamuksen tasoon palveluihinsa, koska yksikään verkko-isäntä ei tarjoa pidempää palautusaikaa. Palautushinnat ovat uskomattoman alhaiset, koska InMotion on täysin sitoutunut tyydyttämään asiakkailleen.

InMotion-hosting-ohjauspaneeli

Käyttäjillä on mahdollisuus muokata ja hallita verkkosivuja cPanel-taustaohjelmiston avulla. Suositut CMS-sovellukset, kuten WordPress ja Joomla, voidaan asentaa vain muutamalla napsautuksella. MySQL-tietokannat, FTP-tilit, sähköpostitilit ja CRON-työt voidaan myös määrittää cPanel-valikkojen avulla.

InMotion on vakiintunut yritys, joka on toiminut jo yli vuosikymmenen ajan. Uudet isännöintipalveluntarjoajat tulevat ja menevät koko ajan, joten on aina vaara, että asetat sivustosi todistamattoman isäntäyrityksen käsiin. Se ei todellakaan pidä paikkaansa IMH: n suhteen, he ovat luotettu yritys, joka on vaivannut isäntäyrityksen myrskyjä 10 vuoden ajan ja jatkaa edelleen vahvana.

Sovellukset & Ohjelmisto

InMotion-isäntäpaketit tukevat täyden sarjan sovelluksia, kuten sisällönhallintajärjestelmiä, täydelliseen liiketoimintaohjelmistoon, mukaan lukien:

Avactis

AbanteCart

AlegroCart

BoxBilling

CubeCart

Isäntätyökalu

Magento

OpenCart

osCommerce

PHP-kolikko

PHP-myyntipiste

PrestaShop

QuickCart

TomatoCart

ZeusCart

Zen Cart

WHMCS

WordPress

Nämä ovat käteviä sovelluksia blogeille ja verkkokauppasivustoille, jotka sallivat monien erilaisten ominaisuuksien helpon integroinnin.

Käyttöaste & Esitys

InMotionin ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä luotettavan valinnan yrityksesi verkkosivustolle. Suurimmat nopeusalueet lisäävät dramaattisesti sivustosi lataus- ja suorituskykynopeutta, mikä on upea asiakkaille ja parantaa hakukoneiden sijoitusta.

99,9 prosentin käyttöaikatakuu tarkoittaa, että sivustosi on melkein aina valmis ja käynnissä. Tietokeskuksen valinta on toinen suuri plus, koska sen avulla sivustosi voi toimia nopeammin ja tehokkaammin.

InMotion on tehnyt yhteistyötä useiden vertaisverkkojen ja palveluntarjoajien kanssa, jotta he voivat tarjota suoran tiedonjaon ja luotettavasti nopeammat Internet-yhteydet.

Se, kuinka sivustosi toimii isäntäpalvelimilla, on tärkeä tekijä, joka on otettava huomioon valittaessa Web-palveluntarjoajien välillä. Testasimme InMotion Hosting -verkkosivun sivun latausaikaa.

InMotion-hosting-tulokset:

Kotisivu ladataan 3,3 sekunnissa

Kotisivu on ladattu täydellisesti 5,1 sekunnissa

(Testaa palvelinalueella: Dallas, USA. Yhteys: Kaapeli (5/1 Mbit / s, 30 ms). Päivämäärä: 11. elokuuta 2013)

Tekninen tuki

Isännöintipalveluntarjoajat elävät ja kuolevat heidän tuellaan, ja InMotionilla on kaikki tässä mainitut perustat. Ne tarjoavat ympärivuorokautisen tuen sähköpostitse, live-chatissa ja puhelimitse (ilmainen).

InMotion Hosting on varannut paljon rahaa ja resursseja erittäin helposti saavutettavan ja ystävällisen tukitiimin perustamiseen.

On aktiivinen yhteisöfoorumi, jossa jäsenet voivat kysyä teknisiä kysymyksiä ja saada ne vastaamaan. Saatavilla on myös täysi ohjekirjasto, joka sisältää artikkeleita, oppaita ja videoita.

Tietoja InMotion-hosting-palvelusta

Tiesitkö, että InMotion Hosting on saanut luokan A luokituksen Better Business Bureau (BBB) ​​kanssa lähes viiden vuoden ajan. InMotion on myös ollut CNET-sertifioitu palveluntarjoaja yli 10 vuotta.

Lähde: inmotionhosting.com/about-us

InMotion-hosting Twitterissä

InMotion-palvelun suosittelut

In motion hosting, joka tarjoaa solid-state-asemia, oli minulle ratkaiseva tekijä, todella onnellinen eikä voi suositella näitä kavereita tarpeeksi! (Darren E – 6. toukokuuta 2015)

Fenomenaaliset ominaisuudet ja palvelut, Inmotionhosting on ehdottomasti johtava jaetun isännöinnin suhteen. (Howard – 30. kesäkuuta 2014)

In Motion Host -palvelun ensiluokkainen asiakastuki oli tärkein syy, jonka vuoksi päätin liittyä heihin. Toistaiseksi niin hyvä. Kiitos. (Karen – 5. tammikuuta 2014)

Minulla oli aika hirveä kokemus edellisen isäntäni kanssa. On sanottava, että en odottanut niin paljon InMotionilta. Poika oli väärässä. InMotion on ylittänyt odotukseni! (Thomas – 6. elokuuta 2013)

Ei halvin isäntä siellä, mutta niiden ominaisuudet (palvelimen sijainnin valinta, kiitos !!) ja asiakastuki ovat parhaita mitä olen kokenut. (Linda – 6. kesäkuuta 2013)

Hieman seisokkeja viime kuussa, mutta InMotion osoitti, miksi he ovat johtava palveluntarjoaja, kun heidän ystävällisen tukiryhmänsä käsi kädessä auttoi minua siirtämään blogini bloggerista WordPressiin. (Steven – 14. toukokuuta 2013)

InMotionHosting.com-luokituksen keskiarvo on

5/5.
Perustuu 6 arvosteluun.

InMotion-hosting-suunnitelmat & hinnoittelu

InMotion Hosting -palvelimen yhteinen isännöinti tai yritysluokan isäntä, kuten IMH kutsuu sitä, tulee kolmella eri suunnitelmalla; Käynnistä, Power- ja Pro-isännöintisuunnitelmat.

Tuoda markkinoille

teho

ammattilainen

Hinta

5,59 dollaria kuukaudessa

7,19 dollaria kuukaudessa

13,99 dollaria kuukaudessa

Levytila

Rajoittamaton

Rajoittamaton

Rajoittamaton

Isännöidyt verkkosivustot sallittu

2

6

25

Kuukauden kaistanleveys

Rajoittamaton

Rajoittamaton

Rajoittamaton

Sub-verkkotunnukset

25

100

RAJOITTAMATON

Pysäköidyt verkkotunnukset

6

26

RAJOITTAMATON

24×7-ilmainen puhelintuki

Ilmaiset tietojen varmuuskopiot

Rajoittamaton

Rajoittamaton

Rajoittamaton

Ilmainen verkkotunnuksen rekisteröinti tai siirto

MySQL-tietokannat

2

50

200

Verkkosivun rakentaja

Cpanel-ohjauspaneeli

280+ 1-napsauta Asenna sovellukset

Blogi-ohjelmisto

Sisällönhallinta

Verkkokaupan ohjelmistot

Ei sisälly

Ensisijainen verkkosivustojen rakentaja

Foorumiohjelmisto

Vieraskirja

kuvagalleria

Google Checkout

Web-kalenteri

Jaettu SSL

Ilmaiset Google AdWords -hyvitykset

$ 275

$ 300

$ 300

90 päivän rahat takaisin -takuu

InMotion Hosting -katsauksen yhteenveto

Joten, onko In Motion Hosting mitään hyvää?

Hyvä: 90 päivän rahat takaisin -takuu. Paras tuki teollisuudessa. Takuu 99,9%. Palvelimen sijainnin valinta.

EI-HYVIN: Rajoitettu määrä ylläpidettyjä verkkotunnuksia. Ei halvin. Ei välitöntä tilin aktivointia.

Kaiken kaikkiaan InMotion on yksi markkinoiden arvostetuimmista ja luotettavimmista palveluntarjoajista. Ne tarjoavat vahvoja hosting-ominaisuuksia, runsaasti valintoja ja kilpailukykyiset hinnat.

Olitpa noviisi verkkovastaava, jolla on pieni sivusto, tai kokeneempi sivuston omistaja, joka tarvitsee erillistä palvelinta, InMotion on antanut sinulle tiedon.

Niiden 90 päivän rahat takaisin -takuu tarkoittaa, että he tarkoittavat liiketoimintaa ja että he voivat varmuuskopioida vaatimuksensa olla maailmanluokan johtava ja luotettava isännöintipalveluntarjoaja. Sanomme, että anna heille mennä, koska IMH ei jätä pettymään.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map